بیشتر جان ! شما که این همه داری میزنی خودتو به در و دیوار !!
رزومه ای چیزی فرستادی تا الان؟ داری چیزی بفرستی؟
در خصوص راه دور؟شاهد خان پس چی شد ؟
دیگ انتظار ما آبش جا جوشید و ته گرفت و سوخت . کی قراره بما خبر بدی؟
ببینم تو خودت پس اونجا چیکار میکنی ؟ همینطوری چرخ میزنی برا خودت اونجا؟در خصوص راه دور؟
شما اول یه CV یا رزومه به اون آدرس ایمیل info at hepmon.com بفرست !
حکایت اون یاروییه که رفته بود مشهد دخیل بسته بود که تو قرعه کشی بانک برنده بشه !! ولی اصلا حساب باز نکرده بود توی بانک !!
با بچه ها تمرین گیتار میکنیم!ببینم تو خودت پس اونجا چیکار میکنی ؟ همینطوری چرخ میزنی برا خودت اونجا؟![]()
دکتر سلام رسوند گفت بهت بگم بمیری با این میل سرورت !!سلام دکتر جان،
عجب کثیف کاریه، این فروم صاحاب نداره؟![]()
کی پشت میل سرور میلاد حرف زد؟دکتر سلام رسوند گفت بهت بگم بمیری با این میل سرورت !!
مرسی !! ولی ببین MX دامین hepmon.com روی کجا ست شده !!کی پشت میل سرور میلاد حرف زد؟
به دکتر سلام برسون بگو می تونه وی پی اس بگیره. برای اطلاعات بیشتر هم ایمیل بزنه support at cheapvps dot ir
بهنام شرلوک هلمز بیچاره اومد اینجا پروژه سوییچ کنه ... آخرش دیار فانی رو به سمت دیار باقی ترک کرد !!اوه دکتر![]()
اینجا هم
کارتون با ام تی راه نمی افته![]()
تو هم بیا با هم سوئیچ کنی. فیفتی فیفتی.بهنام شرلوک هلمز بیچاره اومد اینجا پروژه سوییچ کنه ... آخرش دیار فانی رو به سمت دیار باقی ترک کرد !!
تو حالا میخوای واسه من پروژه ام تی سوییچ کنی؟
/
ولی حسین ! از من میشنوی تو هم CV ای چیزی بده بیاد. shahed at hepmon.com
:دی
راستی اونجا ایمیل ها هم چک می شه؟بهنام شرلوک هلمز بیچاره اومد اینجا پروژه سوییچ کنه ... آخرش دیار فانی رو به سمت دیار باقی ترک کرد !!
تو حالا میخوای واسه من پروژه ام تی سوییچ کنی؟
/
ولی حسین ! از من میشنوی تو هم CV ای چیزی بده بیاد. shahed at hepmon.com
:دی
بده بیاد :دیراستی اونجا ایمیل ها هم چک می شه؟
اگه آره من cv یه بنده خدا رو برات بفرستم همین دیشب دانلود کردم :دی
الان من نفهمیدم !! کی کیو قراره سوییچ کنه؟تو هم بیا با هم سوئیچ کنی. فیفتی فیفتی.
/
من خودم از ملت رزومه می گیرم حالا تو از من cv می خواهی. حالا چرا cv می خواین؟ مگه شرح حال هم مهمه؟
از آخر به اول بخون می فهمی کی کیو سوئیچ می کنه.الان من نفهمیدم !! کی کیو قراره سوییچ کنه؟
دکتر در حال خوندن پستهای این تاپیک =>از آخر به اول بخون می فهمی کی کیو سوئیچ می کنه.
//
هنوز فحشی که دکتر گذاشته بود سر جاشه یا می شه بازم اسپم کرد؟
سلام دکتردکتر در حال خوندن پستهای این تاپیک =>![]()