جناب منصوری !! شما چه رویی دارید واقعا ! :lol:
همه پستهاتو پاک کردی فقط 4 تا پست مونده برات؟
اگه کلاه بردار بودیم که همون بانک سامان ترتیبون رو میداد پس بدون از این خبرها نیست ضمنا ماشما رو اجبار به این کار نکردیم در ضمن فروشگاه انگلیسی که ابتدا بود چیز دیگه بود که خودتون نخواستید و ما اطلاع نداشتیم که شما پاکش کردید
که از اسم شما سو استفاده کنیم در ضمن ما حتی اسم سایت شما رو در سایتمون نزدیم حالا کجا زدیم و چه وقت زدیم فکر نکنم بین اون همه سایت شما به چشم بیاید
و یا امثال این در ضمن فکر نکنم کوتاهی از ما بوده و 24 ساعته پاسخ ندادن اینقدر بزرگ گویی داشته باشه به هر حال موفق باشید دوستان من هنوز سر حرفی که بشما زدم هستم
راستی ! از حسن عنایتی که توی پی ام پیمان به من و باقی دوستان تو بخش PacketPC داشتید متشکرم !!
پوووف ... واقعا میمونه آدم چی بگه !!وقتی فهميدم 3،4 سال از من کوچيکتره ميخواستم خودمو بکشم
چون ديگه 100% مطمئن شدم قربانيه يه کلاهبرداريه تر و تميز شدم که خودم باعث شدم تو اين جريان بيوفتم
تو اگه کارت درسته و ريگی تو کفشت نيست برای چی پست هاتو پااااااااااک ميکنی؟هان؟
پوووف ... واقعا میمونه آدم چی بگه !!
به نقل از mansoori-m :ببین سعی کن مودب باشی
شما بمن نگفتین دیوانه ولی خیلی چیزای از بدتر گفتی دروغگو شالاتان و تو این مایهمن یه روز لیست تمام خدماتی که انجام دادم رو میارم و و در یه سایت معتبر با تبلیغات اون میزارم حداکثر یک ماه دیگه شما به تاریخ ثبت سایت من نگاه کنید میفهمین من اون موقع و حتی همین الانش بی تجربه هستم به قول خودتون شما که 4ساله در پرشین تولز هستین چرا اینطور رفتار میکنید پس دیگه زیادی چرت و پرت ردو بدل کردیم البته منم بیشتر ولی به هر حال یا حق و خدا نگهدار همتون از من ناراحت نباشید رو بی تجربگی در تالار بزارید اینم میزارم و پاک نمیکنم
فقط میخواستم ثابت کنم که شما هم باختید