مخلص باران
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
با سلام و آرزوی لحظات شاد . به اطلاع عزیزانی که مایل به استفاده از استخر ها و یا آموزش می باشند ، می رسانم که متاسفانه بعضی از استخر های تهران بسیار پر رو و وقیح هستند و فقط به جیب خود فکر می کنند نه جان مردم و مسئولیت خود در مقابل پولی که از مردم می گیرند . نه آموزش درست و حسابی می دهند و نه می گذارند در قبال وجهی که از مراجعین می گیرند ، به میزان مقرر از استخر استفاده کنند . مثلا" استخر آریان (بالاتر از میدان توحید )که مدیریت قبل آن ، مبلغ چهارصدهزار تومان از من گرفت و کارت پنجاه جلسه ای صادر کرد ، پس از یک بار استفاده اطلاع یافتم که استخر تعطیل و مدیریت قبل آن کلاه بردار بوده است و حتی از صاحب اصلی استخر که ارتش بوده است ، نیز کلاه برداری کرده است و ارتش از او شکایت کرده است. با پی گیری هایی که داشتم ، دیدم که تعداد زیادی مانند من دچار این قضیه هستند . به هر حال تا مدت کوتاهی (7 تیر ) تعیین کردند که خریداران کارت ، فشرده با دوستان و اقوام استفاده کنند. مدیریت جدید قیمت ورودی را از 15000 تومان قبل به 20000 تومان رسانده است (ادعا می کنند که کیفیت را بالا برده اند ) مجدد کارت پنجاه جلسه ای رااز مدیریت جدید گرانتر( یعنی ششصد هزار تومان )خریداری کردم (جلسه ای 12000 تومان ). حال در ایام ماه رمضان به جای استفاده ساعت 6 عصر تا 12 شب ، می گویند چون شلوغ است ، دو سانس کرده اند یعنی افطار تا 11.30 و 12 تا سحر .این در حالی است که قیمت را کاهش ندادند و کم نکردند(شما قضاوت کنید یعنی برای 2.5دو ساعت و نیم استخر ، مبلغ 20000 تومان و یا با کارت 12000 تومان مسخره نیست ؟ آن هم این استخر شلوغ که هر روز هم به یه چیز گیر می دند؟ و خیلی نواقص دارد ؟ ( از جمله : دستگیره توالت هاش خرابه - پرسنل با لباس های خیابونی اطراف استخر میان - بیش از اندازه کلر در استخر می ریزن - سونا خشک تا مدتی خراب بود حالا هم که درست شده اکالیپتوس نمی ریزند - سونا بخار به جای رایحه اکالیپتوس یا میوه ها بوی نامطبوع وبدی دارد - برخورد پرسنل و طلبکاری آن ها از مراجع کنندگان که ساعاتی را برای تفریح یا شنا کردن آمده اند ، بد است و تا کنون چند بار درگیر شده اند - یه روز می گن موها بلنده بدون کلاه نمی زارن بری تو آب – یه روز می گن مایو شنا کوتاهه ، باید شورت بپوشی چون اینجا برای شنا نیست و استخر تفریحی است ! ضمنا" برای کسانی که در کلاس های آموزش شنا ثبت نام کرده اند ، پول را گرفته و چند دقیقه در روز به آنها آموزش داده و هرگز نسبت به فراگیری آنان دلسوزی ندارند .) ما که اصلا" راضی نیستیم و انگار پولمان را دور ریخته ایم . از شما خواننده محترم خواهش می کنم اشتباه ما را که به این استخر اعتماد کردیم ، تکرار نکنید و پولتان را به هدر ندهید و خود باعث بی مسئولیتی این افراد و سود جویی هایشان نگردیم.