داداش چرا برداشت بد ميكني. مگه من اصلا پيشنهاد خريد دادم. كه بخوام بزنم تو سر مال. به نظر من بايد هميشه اتفاقاي بازار رو در نظر بگيريد. واسه همين من الان اصلا ايپد خريد و فروش نميكنم. خيلي هاي ديگه هم همينطور هستن. الان آيپدي كه در حد آكه بد ميره چون اين تصور تو بقيه هست كه با اومدن نسل بعد ارزون ميشه. تازه دستگاه شما هم بدرده كسي ميخوره كه بخواد استفاده كنه و پول كمتري بده چون ضربه خورده مشتريش كمتره. به نظرم واسه مصرف كننده كه دنبال هي بروز كردن گجتاش نباشه چون قيمتش كمتره خيليم مناسبتره
در مورد آيفون 4 و ايفون 4اس هم، مثله اينكه يكم دوستان حافظشون ضعيفه. يادتون رفته چند وقت پيش كه 4اس 16 اكش 1200 يا 1150 بود. 4 ، 32 رو دوستان 750 بزور ميفروختن. من واسه چند تا از دوستام از مغازه دار اين قيمت خريدم. حالا اپل زد و توليد 4 رو متوقف كرد و اينكه از نظر ظاهري 4 و 4اس تقاوت چنداني نداشتن همه دست به دست هم داد تا قيمت 4 بازم بالا بره. وگرنه اگه طراحيه 4 كامل عوض ميشد مطمئن باشيد 80 درصد اين دوستاني كه الان 4 دستشونه ميرفتن سراغ 4اس.
قصد منم به هم زدن تاپيك يا تو سر مال زدن نبود. ببخشيد اگر هم ناراحت شديد و فكر ميكنيد تو تاپيكتون مشكل ايجاد كرده پ.خ بديد تا سريعا ويرايشش كنم
داداش گلم شما برداشت بد کردید
من منظورم شما نبود گفتم اونایی که میگن 1 خریدارم میخوان به این بهانه ها بز خری کنن
شما که پیشنهاد خرید نداری عزیز
حالا ایشا ا... آیپد 3 هم میاد و قیمتش معلوم میشه و این بحثا پایان پیدا میکنه
من بحث اصلیم این بود که من اگه الان بخوام بدم 1 تومن خوب نگه میدارم و وقتی آیپد 3 اومد میسنجم
اگه اونموقع هم بخوام بفروشم همین 1 تومن میتونم بفروشم
شما منظور منو بد فهمیدی وگرنه من خودم از دوستان خواستم اینجا نظر بدن شما هم یکی از دوستان
اگرم از حرفای قبلم ناراحت شدی معذرت میخوام
ممنون از توجهت