• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استعلام قیمت و فروش یک دستگاه سفید iPad 2 Wifi+3G 64GB

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
سلام داداش گلم خوبی؟ رو به راهی؟
آره عجله ای ندارم واسه فروش و اگه به قیمت مد نظرم نرسه نمیدمش بره
بالاخره آیپده و از نظر فنی مشکلی نداره و میگم به فامیلمون که خودت استفاده کن و نفروش

ارادتمندم داوود جان!هرموقع تو فروش چیزی عجله کردم ضرر کردم !

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6

ارادتمندم داوود جان!هرموقع تو فروش چیزی عجله کردم ضرر کردم !

کلا عجله تو هیچ کاری خوب نیست دیگه حتی تو کارای خیر یه صبری باید کرد از نظر من
اشکالی نداره فدای سرت
واسه چیزی که رفته هیچوقت حرص و غم نخور چون دیگه رفته
منم عجله نمیکنم و منتظریم فعلا
ممنون از توجهت داداش

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
آقا از من ميشنوي تو فروش اين يكي عجله كن چون تا 2 هفته ديگه ..... دليلشم خودت فكر كنم بهتر بدوني. كسي 1 ام خواست به نظره من بده بره

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
آقا از من ميشنوي تو فروش اين يكي عجله كن چون تا 2 هفته ديگه ..... دليلشم خودت فكر كنم بهتر بدوني. كسي 1 ام خواست به نظره من بده بره

نه دوست عزیز عجله ی چی؟
مثلا ipad 3 میخواد بیاد دیگه؟
بزار بیاد ببینم از قیمت این چقدر کم میشه و قیمت اون چجوریه؟
داداش من نوی این الان 1700 ایناست شما 40% هم از این کم کنی میشه 1020
مطمئن باش اگه ipad 3 هم بیاد این اونموقع هم همین 1 تومنی که میگی میره پس من عجله ای ندارم و نگه میدارم تا به قیمت مورد نظر بفروشم و اگرم نشد نمیفروشم و استفاده میکنم
ممنون

Last edited:

avan

Registered User
لایک‌ها
207
نه دوست عزیز عجله ی چی؟
مثلا ipad 3 میخواد بیاد دیگه؟
بزار بیاد ببینم از قیمت این چقدر کم میشه و قیمت اون چجوریه؟
داداش من نوی این الان 1700 ایناست شما 40% هم از این کم کنی میشه 1020
مطمئن باش اگه ipad 3 هم بیاد این اونموقع هم همین 1 تومنی که میگی میره پس من عجله ای ندارم و نگه میدارم تا به قیمت مورد نظر بفروشم و اگرم نشد نمیفروشم و استفاده میکنم
ممنون
1800 تا 1900 نوش...........دلار بره بالا اینم میره بالا هر روز

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
1800 تا 1900 نوش...........دلار بره بالا اینم میره بالا هر روز

دلار بره بالا آیپد 2 هم میره بالا دیگه
الان تو بازار آیپد 1 هم هست دیگه قیمتشم بالاست اونم
خیلی تو سر آیپد 2 نمیخوره آیپد 3 بیاد
اینا تو سر مال زدنه البته مهم نیست
ممنون

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
یادم رفت بگم 4اس اومد 4 چقدر خورد تو سرش مگه؟
قبل اومدن 4اس چقدر بود الان چقدره؟
ماشا ا... الان که 4 32 تقریبا هم قیمت 4اس 16 هستش

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
اپل مثل بقیه شرکت ها نیست که یهو با کلی تفاوت محصول جدیدشو به بازار عرضه کنه که بخره تو سر محصولات قبلیش(خیلی حالیشه) دقت کرده باشید خیلی تفاوت زیادی ایپد 1 با 2 نداشت . درسته سی پی یو و دوربین بهتر شدو ایجاد شد اما مطمئن باشید خیلی چیز عجیبی نیست آیپد 3

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
اپل مثل بقیه شرکت ها نیست که یهو با کلی تفاوت محصول جدیدشو به بازار عرضه کنه که بخره تو سر محصولات قبلیش(خیلی حالیشه) دقت کرده باشید خیلی تفاوت زیادی ایپد 1 با 2 نداشت . درسته سی پی یو و دوربین بهتر شدو ایجاد شد اما مطمئن باشید خیلی چیز عجیبی نیست آیپد 3

درسته دوست عزیز
این حرفا مال بعضی هاست که میخوان بزنن تو سر مال و مفت بخرن
خیلی هم مهم نیست چون من توجهی به این حرفا نمیکنم
نمونش هم عرض کردم آیفون 4و 4اس یا آیپد 1و2
دوستان عقل و شعور دارند و میفهمند بعضی چیزا رو

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش چرا برداشت بد ميكني. مگه من اصلا پيشنهاد خريد دادم. كه بخوام بزنم تو سر مال. به نظر من بايد هميشه اتفاقاي بازار رو در نظر بگيريد. واسه همين من الان اصلا ايپد خريد و فروش نميكنم. خيلي هاي ديگه هم همينطور هستن. الان آيپدي كه در حد آكه بد ميره چون اين تصور تو بقيه هست كه با اومدن نسل بعد ارزون ميشه. تازه دستگاه شما هم بدرده كسي ميخوره كه بخواد استفاده كنه و پول كمتري بده چون ضربه خورده مشتريش كمتره. به نظرم واسه مصرف كننده كه دنبال هي بروز كردن گجتاش نباشه چون قيمتش كمتره خيليم مناسبتره

در مورد آيفون 4 و ايفون 4اس هم، مثله اينكه يكم دوستان حافظشون ضعيفه. يادتون رفته چند وقت پيش كه 4اس 16 اكش 1200 يا 1150 بود. 4 ، 32 رو دوستان 750 بزور ميفروختن. من واسه چند تا از دوستام از مغازه دار اين قيمت خريدم. حالا اپل زد و توليد 4 رو متوقف كرد و اينكه از نظر ظاهري 4 و 4اس تقاوت چنداني نداشتن همه دست به دست هم داد تا قيمت 4 بازم بالا بره. وگرنه اگه طراحيه 4 كامل عوض ميشد مطمئن باشيد 80 درصد اين دوستاني كه الان 4 دستشونه ميرفتن سراغ 4اس.

قصد منم به هم زدن تاپيك يا تو سر مال زدن نبود. ببخشيد اگر هم ناراحت شديد و فكر ميكنيد تو تاپيكتون مشكل ايجاد كرده پ.خ بديد تا سريعا ويرايشش كنم

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
داداش چرا برداشت بد ميكني. مگه من اصلا پيشنهاد خريد دادم. كه بخوام بزنم تو سر مال. به نظر من بايد هميشه اتفاقاي بازار رو در نظر بگيريد. واسه همين من الان اصلا ايپد خريد و فروش نميكنم. خيلي هاي ديگه هم همينطور هستن. الان آيپدي كه در حد آكه بد ميره چون اين تصور تو بقيه هست كه با اومدن نسل بعد ارزون ميشه. تازه دستگاه شما هم بدرده كسي ميخوره كه بخواد استفاده كنه و پول كمتري بده چون ضربه خورده مشتريش كمتره. به نظرم واسه مصرف كننده كه دنبال هي بروز كردن گجتاش نباشه چون قيمتش كمتره خيليم مناسبتره

در مورد آيفون 4 و ايفون 4اس هم، مثله اينكه يكم دوستان حافظشون ضعيفه. يادتون رفته چند وقت پيش كه 4اس 16 اكش 1200 يا 1150 بود. 4 ، 32 رو دوستان 750 بزور ميفروختن. من واسه چند تا از دوستام از مغازه دار اين قيمت خريدم. حالا اپل زد و توليد 4 رو متوقف كرد و اينكه از نظر ظاهري 4 و 4اس تقاوت چنداني نداشتن همه دست به دست هم داد تا قيمت 4 بازم بالا بره. وگرنه اگه طراحيه 4 كامل عوض ميشد مطمئن باشيد 80 درصد اين دوستاني كه الان 4 دستشونه ميرفتن سراغ 4اس.

قصد منم به هم زدن تاپيك يا تو سر مال زدن نبود. ببخشيد اگر هم ناراحت شديد و فكر ميكنيد تو تاپيكتون مشكل ايجاد كرده پ.خ بديد تا سريعا ويرايشش كنم

داداش گلم شما برداشت بد کردید
من منظورم شما نبود گفتم اونایی که میگن 1 خریدارم میخوان به این بهانه ها بز خری کنن
شما که پیشنهاد خرید نداری عزیز
حالا ایشا ا... آیپد 3 هم میاد و قیمتش معلوم میشه و این بحثا پایان پیدا میکنه
من بحث اصلیم این بود که من اگه الان بخوام بدم 1 تومن خوب نگه میدارم و وقتی آیپد 3 اومد میسنجم
اگه اونموقع هم بخوام بفروشم همین 1 تومن میتونم بفروشم
شما منظور منو بد فهمیدی وگرنه من خودم از دوستان خواستم اینجا نظر بدن شما هم یکی از دوستان
اگرم از حرفای قبلم ناراحت شدی معذرت میخوام
ممنون از توجهت

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
بیا بالا دوباره بعد از مدتها

rima_rol

Registered User
لایک‌ها
2
الان اکش 14000 شما چند میدییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا