• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از سیستم IRDA برای ساخت شبکه

athar

Registered User
لایک‌ها
8
درود به همه دوستان
بچه ها من میخوام نوت بوک و کامپیوتر و موبایل رو با استفاده از irda به هم متصل کنم. در مورد موبایل و نوت بوک مشکلی ندادم. اما چون کارتی نمیشناسم که کامپیوتر رو به این سیستم مجهز کنه در این مورد مشکل دارم. آیا اصلا چنین کارتی موجود هست؟
ممنونم

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
من نگرفتم
ایم آی دی دی آ که گفتین چی بیده ؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منظورت همون اینفرارد هست ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از athar :
درود به همه دوستان
بچه ها من میخوام نوت بوک و کامپیوتر و موبایل رو با استفاده از irda به هم متصل کنم. در مورد موبایل و نوت بوک مشکلی ندادم. اما چون کارتی نمیشناسم که کامپیوتر رو به این سیستم مجهز کنه در این مورد مشکل دارم. آیا اصلا چنین کارتی موجود هست؟
ممنونم

به دليل محدوديتهاي زياد و آزاد دهنده اين نوع ارتباط از جمله نرخ پايين تبادل اطلاعات، ارسال اطلاعات به صورت خطي و برد بسيار كم استفاده از اين روش براي شبكه كردن سيستم ها معقولو قابل استفاده نيست نيست. به علاوه اين كه در ارتباط از طريق ايردا فقط دو دستگاه امكان ارتباط با هم در يك زمان را دارند و حتي دريافت و ارسال همزمان ممكن نيست.
براي ايجاد شبكه ميان سه دستگاه فوق الذكر شما ميتونيد از دو كارت وايرلس و يك آداپتر بلوتوث استفاده كنيد. (در صورت وجود! اين تكنولوژي در موبايل شما)
روش ديگر استفاده از دو آداپتر بلوتوث براي ارتباط ميان 3 دستگاه خواهد بود . اين روش براي ارسال و دريافت فايل هاي كم حجم مناسب بوده و ارتباط سه دستگاه فقط در حالت Sharing مقدور خواهد بود. (بازهم در صورت وجود بلوتوث!)

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بعضي از مادربورد ها رو ديدم كه ظاهرا اينفرارد رو روخودشون دارن، اما بصورت جدا نديدم كارتي باشه كه با نصب اون بشه اينفرارد به سيستم اضافه كرد!
اما اگه امكان استفاده از بلوتوث رو داشته باشي داستان خيلي شيرين ميشه ! :)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از alizaman :
من بعضي از مادربورد ها رو ديدم كه ظاهرا اينفرارد رو روخودشون دارن، اما بصورت جدا نديدم كارتي باشه كه با نصب اون بشه اينفرارد به سيستم اضافه كرد!
اما اگه امكان استفاده از بلوتوث رو داشته باشي داستان خيلي شيرين ميشه ! :)

نمونه هايي كه فعلا در بازار موجودند :
- يو اس بي
- سريال

مدل يو اس بي :

usb-irda.gif

مدل سريال :
irda_1.jpg

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ataasgari جان خيلي ممنون از اطلاعاتت، :)

athar

Registered User
لایک‌ها
8
از جواب دوستان ممنونم
متاسفانه گوشی من سیستم بلوتوث نداره. برای ساختن شبکه هم انگار حق با شماست. و باید از کارت شبکه استفاده کنم.
با تشکر

بالا