• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از موبايل براي Dial-Up

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من T630 دارم ,

چطوري ميتونم ازش به عنوان مودم استفاده كنم . يعني باهاش شماره بگريم به ISP كانكت بشم .

يه كارايي تونستم بكنم ... يعني يه مودم نصب ميكنم با پرتي كه موبايل رو وصل كردم ....

بعد هم يه Dial-up ميسازم ... شماره هم ميگيرم ...

موبايل هم شروع ميكنه به شماره گرفتن ... ولي تا مياد بگيره ... قطع ميشه ! Error ميده .

چي كار كنم ؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بعد از اينكه با موبايل شروع ميكنه به گرفتن شماره ، 1 كي 2 ثانيه بعد ديگه موبايل شماره نميگره ... و Dial Up هم اين error رو ميده :

کد:
Dialing 021 1234567 ...

Error 678 : The remote computer did not respond. For futher
assistance, click more info or search Help and Support Center for
this error number.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
خب این error 678 مال اینه که مودم ISP گوشی رو برنداشته فکر نیکنم به تنظیمات موبایل مربوط باشه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آخه احسان به اونجاها نميرسه !

Conect رو كه ميزنم مينويسه Opening Port ... بعد هم ميگه كه پورت Open شد ...

بعد مينويسه Dialing ...

بعد گوشي شروع ميكنه به شماره گرفتن ... بعد 1 يا 2 ثانيه گوشي بيخيال شماره گيري ميشه ! انگار Cancel بزني ...

بعد هم كامپيوتر اون Error رو ميده !!!

احسان تو 610 داشتي يه زماني ( الانم داري ؟!؟ ) اين كارو نكردي تاحالا ؟!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
شما بايد حتما خط ديتاي موبايلتون فعال باشه تا بتونيد اين كار رو بكنيد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من گاهي وقتها لازم داارم حتي 1 دقيقه هم اين كارو بكنم ! براي همين لازم دارم .

براي اين كار ميشه از كابل استفاده كرد .

ولي اين BlueTooth كه من گرفتم ( MSI ) ميتونه يه پورت مجازي درست كنه !

يعني مثلا PORT 6 رو ميگه كه موبايل نصب شده ! من از اين طريق استفاده ميكنم .

حالا من سرويس ديتا رو هم فعال ميكنم ببينم ميشه يا نه !

هزينه ش چه قدره ؟!

2xPlod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما مشتاقانه منتظر ميمونيم تا نتيجه رو بگي :)

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم با T68i همين مشكل رو دارم ... من هم با InfraRed Modem براي نوت بوكم اين كارو كردم به نظر ميرسه همه تنظيمات رو درست انجام دادم ولي نميدونم چرا كانكت نميشه ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به نقل از 2xPlod :
ما مشتاقانه منتظر ميمونيم تا نتيجه رو بگي :)

فكر نكنم به اين زوديا بشه .... ولي اگه اين كارو كردم ... حتما !

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزير
همونطور كه دوستمون گفتن شما بايد سرويس ديتا داشته باشيد اگر اين سرويس را داريد ISP هاي ديگه را امتحان كنيد منم همين مشكل رو با اكثر ISP ها داشتم

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من سرويس ديتا رو ندارم ... شما اگر اين كارو تونيتي بكني ... ميشه يه كم توضيح بدي ؟!

من بعيد ميدونم مشكل من سرويس ديتا باشه !

چون فقط 1 ثانيه شماره ميگيره ! اصلا ISP بوق نميخوره ... كه حالا بخواد Voice رد و بدل بشه ... يا Data !

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هزينه سرويس ديتا هر دوره 10 چوبه. غير از هزينه زمان مكالمه
من با bluetooth اين كارو نكردم ولي با Infrared و گوشي 6600 اين كارو كردم بازهم تاكيد ميكنم كه با هر isp يي نمي توني اينكارو انجام بدي (حداقل من نتونستم) دليلشو نمي دونم چرا بعضي جواب مي دن و بعضي نه .
يه چيز ديگه هم هست و اون اينه كه از شماره 4 رقمي استفاده نكن كه اصلا جواب نميده يكي از شماره هاي معمولي isp رو ازشون بگير و با اون dial كن.
موفق باشي

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من شماره 4 رقمي نگرفتم ! تو پست قبلي هم گفتم ! اصلا شماره نميگيره !

يكي لطفا اين مشكل منو حل كنه ... تا بقيش ...

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
صرف ميكنه با موبايل وصل بشي؟! در ضمن به غير از كابل ارتباط موبايل به كامپيوتر چيز خاص ديگه اي هم ميخواد؟!

خب بايد ديد مورد استفاده چه؟ بعضي وقتها واسه بعضي افراد مي صرفه.
الزامي به استفاده از كابل براي وصل شدن نيست اگه گوشي شما Browser داشته باشه با يك سرويس ديتا اصلا نياز به كامپوتر نيست البته صفحاتي كه در موبايلتون مي بينيد با آنچه در صفحه مونيتور كامپيوترتون مي بينيد فرق داره (خيلي خلاصه شده)
ولي اگر مي خواهيد حتما از كامپيوتر وصل بشيد بعضي از گوشي ها اين قابليت رو دارن كه مانند مودم مورد استفاده قرار بگيرن. براي وصل شدن به كامپيوتر غير از كابل از امكانات بي سيم مانند Infrared و Bluetooth به شرط اينكه گوشي شما اين قابليت ها را داشته باشد مي توان استفاده كرد.

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
من شماره 4 رقمي نگرفتم ! تو پست قبلي هم گفتم ! اصلا شماره نميگيره !

يكي لطفا اين مشكل منو حل كنه ... تا بقيش ...

آقا فكر كنم فهميدم : (اگه اشتباه نكرده باشم)
منظور از remote computer در error ي كه نوشته بودي سرويس دهنده موبايل است كه به ارتباط ديتاي شما پاسخ نميده (سرويس دهنده متوجه مي شه كه شما مي خواي ارتباط ديتا برقرار كني) بخاطر همين بعد 1-2 ثانيه ارتباط قطع ميشه . پس در نتيجه با وصل شدن سرويس ديتا بايد مشكل حل شه.(البته اين مي تونه يه توجيه باشه ولي با سرويس ديتا مي شه امتحان كرد اگر كسي رو پيدا كنم گوشي تو رو داشته باشه با خط خودم تست مي كنم )

s_m_razavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صرف ميكنه با موبايل وصل بشي؟! در ضمن به غير از كابل ارتباط موبايل به كامپيوتر چيز خاص ديگه اي هم ميخواد؟!
اين خيلي جالبه مثلا با نوت بوك و موبايل ميتواني در اكثر نقاط شهر حتي در حين حركت در مواقع ضروري به وب وصل بشي
هزينه سرويس ديتا هر دوره 10 چوبه. غير از هزينه زمان مكالمه
من با bluetooth اين كارو نكردم ولي با Infrared و گوشي 6600 اين كارو كردم بازهم تاكيد ميكنم كه با هر isp يي نمي توني اينكارو انجام بدي (حداقل من نتونستم) دليلشو نمي دونم چرا بعضي جواب مي دن و بعضي نه .
يه چيز ديگه هم هست و اون اينه كه از شماره 4 رقمي استفاده نكن كه اصلا جواب نميده يكي از شماره هاي معمولي isp رو ازشون بگير و با اون dial كن.
موفق باشي
اقا اميد سرعت كانكت چقدره؟ يعني خيلي پايين هستش يا نه
كيفيت ارتباط چطور ؟مثلا مرتب ديس كانكت نميشه و يا ميشه در حال حركت كانكشن رو حفظ كرد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به نقل از omidMTL :
آقا فكر كنم فهميدم : (اگه اشتباه نكرده باشم)
منظور از remote computer در error ي كه نوشته بودي سرويس دهنده موبايل است كه به ارتباط ديتاي شما پاسخ نميده (سرويس دهنده متوجه مي شه كه شما مي خواي ارتباط ديتا برقرار كني) بخاطر همين بعد 1-2 ثانيه ارتباط قطع ميشه . پس در نتيجه با وصل شدن سرويس ديتا بايد مشكل حل شه.(البته اين مي تونه يه توجيه باشه ولي با سرويس ديتا مي شه امتحان كرد اگر كسي رو پيدا كنم گوشي تو رو داشته باشه با خط خودم تست مي كنم )

فكر ميكنم همين باشه ! يعني احتمال اين موضوع بيشتر از هر چيزه ديگه به عقل ميرسه !

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از s_m_razavi :
اين خيلي جالبه مثلا با نوت بوك و موبايل ميتواني در اكثر نقاط شهر حتي در حين حركت در مواقع ضروري به وب وصل بشي

همونطور كه قبلا هم گفتم به شرط اينكه گوشي شما داراي Browser باشه نيازي به نوت بوك هم نيست.

به نقل از s_m_razavi :
اقا اميد سرعت كانكت چقدره؟ يعني خيلي پايين هستش يا نه
كيفيت ارتباط چطور ؟مثلا مرتب ديس كانكت نميشه و يا ميشه در حال حركت كانكشن رو حفظ كرد

سرعت كانكت در حدود 14.4 kb/s هست و سرعت پايينيه ولي به ياد داشته باشيد كه شما صفحات را خيلي خلاصه شده دريافت ميكنيد (مثلا yahoo رو فقط آيكون هاي mail , messenger, shoping, .... رو نمايش مي ده) و زمان كمي براي اين كار منتظر مي مانيد. البته data bearer من data call هست (در ايران فقط همين bearer براي ارتباط ديتا موجود هست كه ديگر bearerها : gsm و gprs هستند) و نوع ارتباط من آنالوگ هست كه ارتباطهاي ISDN هم براي بعضي ISP ها موجود است كه سرعت بيشتري دارند.
اما از نظر كيفي به نظر من اصلا خوب نيست يعني در حال حركت زماني كه نمايشگر آنتن شما از نصف كمتر ميشه بلافاصله disconnect ميشه در مجموع ارتباط با وب بايد ارزش زيادي داشته باشه تا با تقبل اين همه هزينه با موبايل به آن وصل بشيد (در ايران)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اطلاعاتت خيلي مفيده ... ممنون !

بالا