• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از موبايل براي Dial-Up

thomasanders

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
service data elzamie, badesham bayad driver ( rah andaze) mobileto gir biyari ta be onvane modem azash estefade koni , bishtare isp ha be khatere inke port makhsuse inkaro baz nemikonam ( ala raghme inke mokhaberat beheshun eblagh karde) be khatere hamin ba hamashun nemishe,
amma bedune notebook ham mishe be sharti ke mobiletun WAP dashte bashe ke browser mobiletune
va sithaye mahdudi mesle msn yahoo... ro mitunin bebinin va hatta chatam mishe bahash kard
age narmafzaresho dashte bashin

thomas anders

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
شایان منظورت اینه :
شما با dial up بوسیله کامپیوتر به اینترنت وصل شدی و حالا با یه کانکشن دیگه میخوای از کامپیوتر به موبایل وصل بشی تا دیتا بتونی از کامپیوتر به موبایل بفرستی و بگیری . اگه اینحوریه نیازی با دیتا از مخابرات نداری ..
یه زمانی میخواستم با کا 700 اینکارو با بلوتوث انجام بدم . که اتفاقا یه تاپیک هم در این مورد زدم ولی نتیجه نداشت آخر بیخیال شدم ...

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز يه كم هم نگاه به تاريخ بندازيد بد نيستا

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
والا من كه اين كار رو نميخواستم بكنم ! من ميخواستم از Mobile م به عنوان مودم استفاده كنم ! يعني با بلوتوث ، و لپتاپ كانكت بشم !

ولي اين كار كه شما گفتي هم جالبه ... كه ميگي نميشه !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ااااااااا .. تاریخو اصلا نگاه نکردم !!!

گرفتم چی گفتی . حالا بعد از این همه مدت تونستی یا مثل من بیخیال شدی ؟

بالا