برگزیده انجمنها

استفاده از گوگل درایو برای هاست بکاپ؟

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
دوستان من می خواستم بدونم امکانش هست یک فایل فول بکاپ که حجمش حدود 4.5 گیگ هست رو هر شب در نت افراز ( دایرکت ادمین هست ) ایجاد کنیم و به گوگل درایو به عنوان بکاپ به صورت دستی انتقال بدیم؟
این کار شدنی هست؟ اصولی هست؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
البته به صورت دستی انتقال رو می تونم انجام بدم. یعنی هر شب خودم بکاپ بگیرم و اگر لازم هست کاری انجام بدم که روی گوگل درایور آپلود بشه
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,287
لایک‌ها
10,044
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
وقتی دستی انجام میدی هر کاری میشه انجام داد
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
456
لایک‌ها
549
بله، الان خیلی ها چنین کاری می کنند
البته توجه داشته باشید که حجم رایگان گوگل درایو حداکثر 15 گیگه و اگر بخواین تعداد بکاپ های مختلف نگه دارین نمیشه
یعنی باید برنامه ریزی کنید و فوقش 2 نسخه بکاپ نگه دارید
اما تجربه من اینه که روی این بکاپ ها (چون تعداد کمی بکاپ میشه) نمیشه حساب کرد چون در حقیقت نسخه های بکاپ تست نمیشن!
برای همین اگر فضای بیشتری تهیه کنید مطمئن تر خواهید بود
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
وقتی دستی انجام میدی هر کاری میشه انجام داد
فقط عذرخواهی می کنم من می خواستم دیگه فایل دانلود نشه که بخوام از روی هارد رایانه خودم دوباره آپلودش کنم. می خواستم از هاست مستقیم هر شب روی گوگل درایو بریزم فایل رو. این امکان وجود داره؟ هاست من دایرکت ادمین هست ( آموزشی وجود داره از این مورد که من بخونم ؟)
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
بله، الان خیلی ها چنین کاری می کنند
البته توجه داشته باشید که حجم رایگان گوگل درایو حداکثر 15 گیگه و اگر بخواین تعداد بکاپ های مختلف نگه دارین نمیشه
یعنی باید برنامه ریزی کنید و فوقش 2 نسخه بکاپ نگه دارید
اما تجربه من اینه که روی این بکاپ ها (چون تعداد کمی بکاپ میشه) نمیشه حساب کرد چون در حقیقت نسخه های بکاپ تست نمیشن!
برای همین اگر فضای بیشتری تهیه کنید مطمئن تر خواهید بود
فایل های من نهایتا 5 گیگ می شن. هر شب فایل قبلی رو پاک می کنم و فایل جدید رو می ریزم
فقط عذرخواهی می کنم من می خواستم دیگه فایل دانلود نشه که بخوام از روی هارد رایانه خودم دوباره آپلودش کنم. می خواستم از هاست مستقیم هر شب روی گوگل درایو بریزم فایل رو. این امکان وجود داره؟ هاست من دایرکت ادمین هست ( آموزشی وجود داره از این مورد که من بخونم ؟)
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,287
لایک‌ها
10,044
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
فقط عذرخواهی می کنم من می خواستم دیگه فایل دانلود نشه که بخوام از روی هارد رایانه خودم دوباره آپلودش کنم. می خواستم از هاست مستقیم هر شب روی گوگل درایو بریزم فایل رو. این امکان وجود داره؟ هاست من دایرکت ادمین هست ( آموزشی وجود داره از این مورد که من بخونم ؟)
افزونه های بکاپ گیری وردپرس هست متصل میشن به گوگل درایو و... خودکار و روزانه بکاپ میگیرن

من به هیچ کدوم اعتماد ندارم دستی بکاپ دانلود میکنم
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
افزونه های بکاپ گیری وردپرس هست متصل میشن به گوگل درایو و... خودکار و روزانه بکاپ میگیرن

من به هیچ کدوم اعتماد ندارم دستی بکاپ دانلود میکنم
متاسفانه دوتا از سایت های من پرستاشاپ هستند. الان تعداد دامنه و سایت روی یک هاست دایرکت ادمین هست که وقتی فول بکاپ می گیرم همه رو توی یک فایل قرار می ده. این فایل رو می خواستم اگر بشه مستقیم و بدون دانلود کردن به گوگل درایو انتقال بدم هر شب به صورت دستی
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,287
لایک‌ها
10,044
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
متاسفانه دوتا از سایت های من پرستاشاپ هستند. الان تعداد دامنه و سایت روی یک هاست دایرکت ادمین هست که وقتی فول بکاپ می گیرم همه رو توی یک فایل قرار می ده. این فایل رو می خواستم اگر بشه مستقیم و بدون دانلود کردن به گوگل درایو انتقال بدم هر شب به صورت دستی
چند تا افزونه پرستاشاپ دیدم پولی بودن نال شده شاید بتونی پیدا کنی
از اینجا بپرس
forum.ipresta.ir
 

amir7310

همکار بخش موتورهای جستجو و سئو
همکار انجمن
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
4,474
لایک‌ها
13,591
یدونه هاست بک اپ بخر. قیمتی نداره.
اینجوری کنترل پنل در اختیارتون هست و دسترسی اف تی پی.
کارتون راحت تر هست
نیاز نیست هر شب بک اپ بگیرید.
هر چند روز یک بار هم بک اپ بگیرید خوبه
 

m558

Registered User
تاریخ عضویت
28 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,237
لایک‌ها
1,150
بعضی از شرکت ها ( من خارجی ش را استفاده کرده بودم ورژن رایگان محدودیت حجم دارد) این کار انتقال را برات انجام میده
یوزرنیم پسورد هر دو را میدی برات انتقال میده توی گوگل به انگلیسی سرچ کن میاره ( انتقال فایل به گوگل درایو )
بعضی از سرویس دهنده های هاست این گزینه را دارند ولی نت افزار نه نداره
شما یه هاست بدون دیتابیس یا بک آپ هم میتونی بخری اینم به نظر من از یه سرویس دهنده دیگه بخری خوبه
چون هم هاست اصلی هم هاست بک آپ یک جا نباشه خوبه
طلاهاست سرچ کن قیمتاشو ببین من قبلا خریده بودم هاست بدون دیتا بیس خوب بود
قبلا اینجا یه نفر بود برات فضای گوگل درایو اضافه میکرد با قیمت مناسب نمیدونم به دردت بخوره یا نه
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,102
لایک‌ها
96
یدونه هاست بک اپ بخر. قیمتی نداره.
اینجوری کنترل پنل در اختیارتون هست و دسترسی اف تی پی.
کارتون راحت تر هست
نیاز نیست هر شب بک اپ بگیرید.
هر چند روز یک بار هم بک اپ بگیرید خوبه
چند تا هاست بکاپ مطمئن با قیمت مناسب می تونید معرفی کنید؟
 

amir7310

همکار بخش موتورهای جستجو و سئو
همکار انجمن
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
4,474
لایک‌ها
13,591
چند تا هاست بکاپ مطمئن با قیمت مناسب می تونید معرفی کنید؟
هاست بک آپ خوب انگار گیر نمیاد.
میتونید هاست دانلود تهیه کنید.
یا اگر سرور مجازی دارید روی همین دراپ باکس و گوگل درایو ذخیره کنید
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
18,871
لایک‌ها
15,323
محل سکونت
اوهایو - دیتون
بالا