برگزیده های پرشین تولز

استفاده از file upload در asp

nahid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
وقتي تو يه صفحه asp مثلا يه عكسو با file upload دريافت ميكنيم تو صفحه بعد چطوري بهش دسترسي پيدا ميكنيم؟ request.form كه فقط آدرسشو ميده .ولي من ميخوام خود فايلو بگيرم كه بعدش اونو بذارم تو database
لطفا راهنماييم كنين چه كار بايد بكنم.
خداحافظ
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
اينجوري كه نميشه اين كار رو كرد. بايد از يه Component استفاده كني. با file upload فقط آدرس Local فايل رو دريافت ميکنی.
 

nahid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
كدوم component ؟
ولي استفاده از component هم مال صفحه دومه . بالاخره بايد يه جوري تو صفحه اول كه فرمم اونجاست فايلو از كاربر بگيرم. file upload رو اونجا استفاده ميكنم.ولي نميدونم تو صفحه دوم چكار بايد باهاش بكنم.

بعدش هم يه سوال ديگه. SQL server 2000 حداكثر تا چند ركورد و چند تا كاربر online كارايي داره؟ مثلا 300000 تا ركورد سرعتشو خيلي كم نميكنه؟ يك ميليون تا چي؟ يا مثلا 4000 كاربر online چي؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
باور كن گوگل رو براي همين وقتها ساختن.
توش به اسم upload file asp جستجو کن:
<a href='http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=upload+file+asp' target='_blank'>http://www.google.com/search?sourceid=navc...upload+file+asp</a>
اطلاعات زيادی بدست مياری
بهترين Component از نظر من <a href='http://www.aspupload.com' target='_blank'>http://www.aspupload.com</a> است!
راه بی درد سر تر استفاده از XMLDOM است. دنبال اون هم يک کم جستجو کن ميتونی اطلاعات زيادی کسب کنی.


در مورد SQL Server ، خود مايکروسافت ميگه نسخه Enterprise:
Maximum Database Size 1,048,516 TB
!!!
البته در شرايط تعيين شده! نه روی يه سيستم معمولی.

اينجا رو ببين:
<a href='http://microsoft.com/sql/evaluation/overview/default.asp' target='_blank'>http://microsoft.com/sql/evaluation/overvi...iew/default.asp</a>


و يک توصيه: اگه حجم Data ات خيلی زياده از Oracle به عنوان Database استفاده کن.
 

smiladg

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 آگوست 2003
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
goto :

<a href='http://www.experts-exchange.com/Web/Web_Languages/ASP/Q_20661550.html' target='_blank'>http://www.experts-exchange.com/Web/Web_La...Q_20661550.html</a>

OR

<a href='http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/BrowseCategoryOrSearchResults.asp?lngWId=4&grpCategories=2&optSort=Alphabetical&txtMaxNumberOfEntriesPerPage=10' target='_blank'>http://www.planet-source-code.com/vb/scrip...triesPerPage=10</a>
 

nahid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آگوست 2003
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
از راهنماييتون خيلي ممنون. راستش فرصت نكرده بودم بررسيشون كنم ولي
اگه بخوام از كامپوننت استفاده كنم بايد اونو رو سرورم نصب كنم (مثلا همين aspupload ) ولي وقتي كه سايتم بالاست چطور ميتونم رو سرورش چيزي نصب كنم؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
خسته نباشی.
راههايی که smiladg اسم برد رو برو ببين.
عجب ها !
 
بالا