• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده لپ تاپ بجای دسکتاپ ؟؟..

Lt. Aldo Raine

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام . یک VAIO EA دارم . میخواستم بجای کامپیوتر دسکتاپم بذارم . میخواستم بپرسم بهش فشار نمیاد؟
چون میخوام بیشتر اوقات روز برای کارهایی مثل اینترنت و دانلود روشن باشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با سلام . یک VAIO EA دارم . میخواستم بجای کامپیوتر دسکتاپم بذارم . میخواستم بپرسم بهش فشار نمیاد؟

درود،
من یدونه سونی وایو دارم 2008. 3 سالِ سر جمع، 24 ساعت خاموش نبوده. همیشه روشنه. هیچ بلایی سرِ دستگاه نمیاد چون مکانیکی نیست. نه سینکِ فن دار گزاشتم زیرش و نه چیزِ دیگری. هیچی. در هر دو ماه شاید یِ بار رستارت کنم. البته من الان دارم با دسکتاپ تایپ میکنم. و لپ تاپم پشتِ سرم، روی میزِ دیگه ای روشنه و روی دانلود.
استرس نداشته باشید.

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

مسلما استفاده صحیح و نگهداری درست مشکلی رو ایجاد نمیکنه، در هر جا که از لب تاپت استفاده میکنی حتما حواست باشه که هوای گرم داخلش راحت تهویه بشه. تو خود ویندوز یه سری تنظیمات داره که اگه برای مدت کوتاهی لب تاپ روشن باشه و باهاش کار نکنی، اوتوماتیک نور صفحه رو کم میکنه ، از اینجور برنامه ها زیاد هست ...

Lt. Aldo Raine

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی. بیشتر از این جهت نگران شدم که EA هست . مثلا اگه F یا Z بود بهش مطمئن بودم چون از مدلهای قدرتمند سونی هستند. بنظر شما نگرانیم بی مورده ؟

بالا