• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفن هاوكينگ در ايران!!!

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
پروفسور استیون (استفان) ویلیام هاوکینگ، فيزيكدان شهیر معاصر به ايران مي‌آيد.

به گزارش "الف"، هاوكينگ به دعوت مركز تحقيقات فيزيك نظري و رياضيات اواخر تیر به ایران مي‌آيد. هاوکینگ طی حضور خود در ایران ضمن برگزاری چندین نشست با دانشجویان فیزیک و عامه علاقه مندان به سوالات آنها در موضوعات مختلف فیزیک نظری پاسخ خواهد داد. سفر هاوکینگ برای فروردین برنامه ریزی شده بود که به دلیل مشغله فراوان وی به اواخر تیر موکول شده است.

انتظار می رود، هاوکینگ برای حضور در المپیاد جهانی فیزیک به عنوان ناظر به اصفهان برود. این المپیاد در مدت 10 روز از 22 تا 31 تیر برگزار می‌شود و محل برگزاری دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر گرفته شده است. تاکنون 78 کشور برای حضور در المپیاد اعلام آمادگی کرده‌اند و برای شرکت در این المپیاد 136 سرپرست، 68 ناظر و 350 دانش آموز به ایران می‌آیند.
روفسور استیون ویلیام هاوکینگ یکی از بزرگ‌ترین فیزیک‌دانان نظری معاصر است که در ۸ ژانویه ۱۹۴۲، دقیقاً ۳۰۰ سال پس از مرگ گالیله، در آکسفورد، انگلستان به دنیا آمد و هم اکنون در دانشگاه کمبریج صاحب کرسی ریاضیات لوکاس است.

متن كامل اين خبر....

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
فوق العاده است .
افتخار بسیار بزرگی برای جامعه علمی ایران به حساب خواهد آمد .

ممنون از خبر

BEST1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یه افتخار بزرگ برای همه ایرانیان که مشهورترین دانشمند فیزیک زنده ی دنیا به ایران بیاد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم چطور باهاش کنار اومدن. بیشتر معتقدین به بیخدایی از آثار هاوگینز استفاده میکنند. جالبه.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نمیدونم چطور باهاش کنار اومدن. بیشتر معتقدین به بیخدایی از آثار هاوگینز استفاده میکنند. جالبه.
البته فقط ایشان نیستند .

بسیاری از دانشمندان فیزیک نظری .

البته در مورد کلمه خدا باید عرض کنم که خیلی کلی گویی است . این دانشمندان به چیزی که بیرون از دایره ماده و انرژی باشد اعتقادی ندارند .

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
پروفسور استیون (استفان) ویلیام هاوکینگ، فيزيكدان شهیر معاصر به ايران مي‌آيد.

به گزارش "الف"، هاوكينگ به دعوت مركز تحقيقات فيزيك نظري و رياضيات اواخر تیر به ایران مي‌آيد. هاوکینگ طی حضور خود در ایران ضمن برگزاری چندین نشست با دانشجویان فیزیک و عامه علاقه مندان به سوالات آنها در موضوعات مختلف فیزیک نظری پاسخ خواهد داد. سفر هاوکینگ برای فروردین برنامه ریزی شده بود که به دلیل مشغله فراوان وی به اواخر تیر موکول شده است.

انتظار می رود، هاوکینگ برای حضور در المپیاد جهانی فیزیک به عنوان ناظر به اصفهان برود. این المپیاد در مدت 10 روز از 22 تا 31 تیر برگزار می‌شود و محل برگزاری دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر گرفته شده است. تاکنون 78 کشور برای حضور در المپیاد اعلام آمادگی کرده‌اند و برای شرکت در این المپیاد 136 سرپرست، 68 ناظر و 350 دانش آموز به ایران می‌آیند.
روفسور استیون ویلیام هاوکینگ یکی از بزرگ‌ترین فیزیک‌دانان نظری معاصر است که در ۸ ژانویه ۱۹۴۲، دقیقاً ۳۰۰ سال پس از مرگ گالیله، در آکسفورد، انگلستان به دنیا آمد و هم اکنون در دانشگاه کمبریج صاحب کرسی ریاضیات لوکاس است.

متن كامل اين خبر....

فکر نمی کنم ...

البته من شنیده بودم که مركز تحقيقات فيزيك نظري و رياضيات با همکاری چند دانشگاه دیگه قصد دارن که از اندیشمندان علمی معتبر جهانی دعوت کنن و هزینه رو بین خودشون تقسیم کنن ولی این تصمیم جدیدا گرفته شده , مونده تا به مرحله ی عمل برسه ...

البته اگر لازم باشه می تونم ایمیلی به یکی از اساتید دانشگاه اصفهان بزنم و این قضیه رو پیگیری کنم ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

نه من این طور فکر نمی کنم ... یعنی هم استفاده ی له و هم علیه کردن

ایشون در کتاب هاشون صرفا از دیدن علمی نگاه کردن , دیدی که اگر ما هم نگاه کنیم به همین نتیجه ها می رسیم ... نمی شه این سؤال ها رو به اعتقاد قلبی ربط داد

مثلا این جملات که علیه استفاده شده که به نظر من اصلا هم چنین استفاده هایی نمی شه ازشون کرد

These laws may have originally been decreed by God, but it appears that he has since left the universe to evolve according to them and does not now intervene in it"

So long as the universe had a beginning, we could suppose it had a creator [the cosmological argument]. But if the universe is really completely self- contained, having no boundary or edge, it would have neither beginning nor end: it would simply be. What place, then, for a creator?

البته فقط ایشان نیستند .

بسیاری از دانشمندان فیزیک نظری .

البته در مورد کلمه خدا باید عرض کنم که خیلی کلی گویی است . این دانشمندان به چیزی که بیرون از دایره ماده و انرژی باشد اعتقادی ندارند .
وای نه ... دانشمندان نظری کلا آدم های خوبی هستن اگر که فیزیکی باشن که دیگه گل گل هستن :happy:

جناب بهروز اینطور نیست ... من به بیوگرافی خوندن خیلی علاقه دارم و زیاد می خونم .... ولی تا حالا به جز یک مورد که پل دیراک , ریاضی فیزکدان انگلیسی بوده , دیگه موردی ندیدم که به خدا اعتقاد نداشته باشه ...

حداقل توی این دانشمندانی که من می شناسم و در موردشون خوندم بی اعتقادی ندیدم
البته شدت و ضعف داره و همینطور هم ممکنه که خداشون هم کمی فرق بکنه ... ولی در کل نمی شه بهشون گفت بی اعتقاد , مخصوصا فیزیکدانان ...

یه نمونش همین سخن اینشتین که تو امضام هست :happy:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
یه نمونش همین سخن اینشتین که تو امضام هست :happy:

استاد عزيزم

هاوكينگ در كتابي كه در موردش هم صحبت كرديم در مورد اين جمله انيشتين توضيح داده است .

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
استاد عزيزم

هاوكينگ در كتابي كه در موردش هم صحبت كرديم در مورد اين جمله انيشتين توضيح داده است .

بله همینطوره که شما گفتین ... این حرف اینشتین خیلی معروفه ...توی خیلی از کتاب هایی که تو این زمینه هست نوشته شده ... جالب هم هست

من در مورده این که آیا خبر اومدن پرفسور هاوکینگ به ایران درسته یا نه , یه ایمیل به یکی از اساتید با ارزشش دانشگاه اصفهان زدم ... جواب ایشون رو اینجا برای شما خواهم گذاشت

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
استاد هنوز از جواب ایمیلی که زده بودید خبری نشد ؟؟؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
استاد هنوز از جواب ایمیلی که زده بودید خبری نشد ؟؟؟

خوشبختانه امروز ایمیلم رو چک کردم ...

جواب ایشون :

man ham in ro az hamkaran shenidam ke Hawking gharareh iran biad. zaheran ettelaati ke shoma dar in mored darin bishtar az man hast. omidvaram ke moshkelaate siaasi kaar ro kharaab nakoneh.

اینطور که معلومه خبر جدی هست ...

----------
پ.ن : چون نمی دونستم که ایشون راضی هستن یا نه , اسمشون رو ننوشتم , ولی اگر لازم می دونید می تونم توی پی ام بگم ...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
كه البته معمولا مي كنه :lol: :lol: :lol:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

:lol:

اما اگر هم که ایشون نیاد ولی باز هم , همینقدر که این تفکر داره رشد می کنه که از دانشمندان مطرح دعوت کنن .. همین هم خودش ارزش داره ...

من توی دانشگاه خیلی سعی می کنم که این تفکر رو جابندازم که علم رو با سیاست همراه نکنن ... امیدوارم که تفکر غالب هم توی دانشگاه های ما همین بشه...

مثلا آلمان تو نیمه ی اول قرن بیستم که بیشترین تنش های سیاسی رو تحمل می کرد ... بزرگترین دانشمندانش رو به علم تقدیم کرد ... و حتی دانشمندانش از تبادل نظرهای علمی با دانشمندان دیگر کشورها دریغ نمی کردن ... البته استثناهایی هم هست ولی در کل نیمه ی بزرگی از پیشرفت های علمی اون دوره و فیزیک جدید در دست آلمانی ها بود ...

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

«استفان هاوکینگ» (Stephen Hawking) سفر خود به ایران را به زمان دیگری موکول کرد.

به‌گزارش سایت «پژوهشکده‌ی دانش‌های بنیادی» (IPM)، استفان هاوکینگ (Stephen Hawking) سفر خود را به ایران عقب انداخت.

منبع : سایت المپیاد فیزیک رشد

یادشون بخیر ... جای جناب بهروز عزیز رو خالی می کنیم ...

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
بالا