DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
اول جواب داد بعد پخش کرد بابا . فردوسی پور جواب نده؟؟؟؟ محاله
اون كه جواب نبود. همه رو اماده كرد بعد فيلم رو پخش كرد. وگرنه ميتونست در دفاع از خودش سوابق فوتبالي و غير فوتباليش رو به رخ همه بكشه.به نقل از DariushAgah :اول جواب داد بعد پخش کرد بابا . فردوسی پور جواب نده؟؟؟؟ محاله
چرا بابا داره!به نقل از DariushAgah :سوابق فوتبال نداره که به رخ بکشه وگرنه میکشید
اتفاقا تا آخر برنامه کسل بود و سعی ميکرد کمتر بخندهبه نقل از daftarekhaterat :بهترين كاري كه فردوسي پور كرد اين بود كه هيچ جوابي بعد از پخش اين حرفها نزد. اصلا به چيزش هم حساب نكرد!
همون موقع که نشنیده بود کسل بشه.به نقل از t_mohsen :اتفاقا تا آخر برنامه کسل بود و سعی ميکرد کمتر بخنده
![]()
![]()
دقيقا همينطوره!به نقل از hamedsullivan :همون موقع که نشنیده بود کسل بشه.
قبلا خودش دیده بود . میدونست که با پخشش کسی حق رو به قلعه نویی نمیده.
به نقل از hamedsullivan :همون موقع که نشنیده بود کسل بشه.
قبلا خودش دیده بود . میدونست که با پخشش کسی حق رو به قلعه نویی نمیده.
به نقل از DariushAgah :5شنبه یعنی؟
به نقل از milad_21 :آقا من بازی استقلال ملوان رو کامل نتونستم ببینم! بعد از اینکه علیرضا اکبرپور رو تعویض کرد آقای قلعه نویی، اون چیکار کرد دقیقاً که اینجوری شده حالا؟ :blink:
به نقل از milad_21 :آقا من بازی استقلال ملوان رو کامل نتونستم ببینم! بعد از اینکه علیرضا اکبرپور رو تعویض کرد آقای قلعه نویی، اون چیکار کرد دقیقاً که اینجوری شده حالا؟ :blink:
چيزی نبوده ، جو سازی نکنيد ، فقط تو مصاحبه اکبرپور گفته قلعه نویی تيم رو نابود ميکنه! امير خان هم هيچ جوابی بش نداد فقط فرستادش خونشون فعلابه نقل از milad_21 :اینجوری که من فهمیدم موقع بیرون اومدن از زمین انگار یه اعتراضی کرده!! نه؟!
تو مصاحبه چی گفته؟!
چون تو بازی راه آهن حتی رو نیمکت هم نبود و طبق مصاحبه قلعه نویی تابلو بود مشکل داره باهاش!