• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استیو جابز: می خواهم اندروید را نابود کنم، چون یک محصول سرقت شده است .

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
دوشنبه آینده کتابی درباره استیو جابز منتشر خواهد شد که مجموعه گفته های اوست که توسط “والتر ایساکسون” گرداوری شده است . خبرگزاری “اسوشیتد پرس” قسمت هایی از این کتاب را بر روی پایگاه اینترنتی خود قرار داده است. این قسمت ها شامل گفته های جالب استیو جابز درباره اریک اشمیت ، گوگل و اندروید است.

adg73pt8st71vzc0vy9.jpg

بنابر گزارش فارنت، استیو جابز بعد از حضور اریک اشمیت در گوگل و عرضه اندروید، این محصول را “سرقت بزرگ” نامید. در قسمت هایی از کتاب به نقل از اسیو جابز آمده است : “من تا آخرین نفس که زنده ام و تا آخرین پنی ۴۰ میلیارد دلاری که در بانک دارم را خرج می کنم تا ثابت کنم که این یک دزدیست . من می خواهم اندروید را نابود کنم، چون یک محصول سرقت شده است . من حاضرم سر این مساله جنگ هسته ای راه بیاندازم”.

در ادامه آمده است که پس از طرح شکایت توسط اپل، استیو جابز در دادگاه هنگام صحبت با اریک اشمیت در مورد این مساله می گوید: “من پول شما را نمی خواهم . اگه پیشنهاد ۵ میلیارد دلاری هم بدهید نمی خواهم. من به قدر کافی پول دارم. من می خواهم که دیگر از ایده های ما در اندروید استفاده نکنید . این تمام چیزی است که من می خواهم”.

Eric-Schmidt-Apple-Google-Relationship-Stable-2.jpeg

روحش شاد، آخرین نفسش را هم کشید و نتوانست به اهدافش برسد.

منبع

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
“من تا آخرین نفس که زنده ام و تا آخرین پنی ۴۰ میلیارد دلاری که در بانک دارم را خرج می کنم تا ثابت کنم که این یک دزدیست . من می خواهم اندروید را نابود کنم، چون یک محصول سرقت شده است . من حاضرم سر این مساله جنگ هسته ای راه بیاندازم”

واقعا از همین می ترسیدم که بعد از مرگ جابز چه شایعاتی که در موردش درست نکنند!!

چند ماه پیش که فوربس رو نگاه میکردم ثروت جابز حدود 5 میلیارد دلار بود حالا این خبر از کجا میگه 40 میلیارد دلار؟!!

حالا جدای از همه این قضایا این اندروید بود که با هدف نابودی iOS به بازار اومد. تعجب میکنم چرا وقتی جابز زنده بود حتی یکبار هم این خبر رو نشنیدم و الان بعد از مرگش دارند این رو میگن!

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
واقعا جالبه این دهمین داستانی هست که امروز در این مورد دارم می خونم !

کتاب دو روز دیگه عرضه میشه ، بنده خودم کتاب رو خریداری کردم ، دو روزه دیگه هم به دستم میرسه ، می خونم و ترجمه می کنم بدون نگاه به این تیتر های زرد !

karnavaleroos

Registered User
لایک‌ها
0
آندرويد :متن باز.انعطاف پيذير.زيبا.كوك رمهاي پايان ناپذير و بينهايت
آي او اس:محدود به يك گوشي.عدم وجود كوك رمها و سركردن با يك رام براي مدتي طولاني كه خسته كننده هست

نظر شخصي :آي او اس بسيار سيستم عامل خوبيه اما هر چي باشه دست دولوپرها بستست اما آندرويد بسيار تنوع داره مثلا رام ميويي با رام اچ تي سي بسيار فرق داره اگه ظاهر و اينترفيس خسته كننده يك رام يا نبود امكانات در يك رام شما رو خسته كرد كافيه فقط ظرف يك دقيقه رامتون رو عوض كنيد و به دنياي بينهايت آندرويد سلام بگيد

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
آي او اس:محدود به يك گوشي.عدم وجود كوك رمها و سركردن با يك رام براي مدتي طولاني كه خسته كننده هست

نظر شخصي :آي او اس بسيار سيستم عامل خوبيه اما هر چي باشه دست دولوپرها بستست اما آندرويد بسيار تنوع داره مثلا رام ميويي با رام اچ تي سي بسيار فرق داره اگه ظاهر و اينترفيس خسته كننده يك رام يا نبود امكانات در يك رام شما رو خسته كرد كافيه فقط ظرف يك دقيقه رامتون رو عوض كنيد و به دنياي بينهايت آندرويد سلام بگيد

کاملا مخالفم

نصف این کارهایی که گفتید برا اندروید غیر قانونی هست ، مثل کوک کردن ، Piracy محسوب میشه و گارانتی دستگاه رو از بین می بره.

آی او اس محدود به یک گوشی هست ؟!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

تایید میشه.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
البته اين مطلب فقط كپي پيست يك خبر بود ( نظر من نيست )

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
نصف این کارهایی که گفتید برا اندروید غیر قانونی هست ، مثل کوک کردن ، Piracy محسوب میشه و گارانتی دستگاه رو از بین می بره.

که گفته piracy هستش؟ فقط گارانتی را Void میکنه. میشه یه خط، یه لینک در مورد غیرقانونی بودن روت کردن و رام کوک کردن بیارین؟ بخش زیادی از آندروید اوپن سورس هست و طبق لایسنس اجازه این کار را دارند. خیلی وقتها هم دولوپرها با کمپانیها همکاری دارند. مثل سیانوژن با سامسونگ. یه مثل تیم MIUI که برای خودشون یه گوشی عرضه کردند. باز اگه توجه بکنید میبینید بعضی کمپانی ها مثل HTC که بوت لودر دستگاهاشون را قفل میکردند، دیگه اینکارو نمیکنن.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راست گفته بنده خدا هرکی بوئ شاکی میشد!!!!!

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
که گفته piracy هستش؟ فقط گارانتی را Void میکنه. میشه یه خط، یه لینک در مورد غیرقانونی بودن روت کردن و رام کوک کردن بیارین؟ بخش زیادی از آندروید اوپن سورس هست و طبق لایسنس اجازه این کار را دارند. خیلی وقتها هم دولوپرها با کمپانیها همکاری دارند. مثل سیانوژن با سامسونگ. یه مثل تیم MIUI که برای خودشون یه گوشی عرضه کردند. باز اگه توجه بکنید میبینید بعضی کمپانی ها مثل HTC که بوت لودر دستگاهاشون را قفل میکردند، دیگه اینکارو نمیکنن.

شاید منظورمو از لحاظ قانونی اشتباه رسوندم عذرخواهی می کنم ولی روت کردن اندروید برابر است با جیلکردن آی او اس ، در اون صورت هم هیچ فرقی نمی کنه دست شما توی آی او اس هم باز هست.
خب جیلبریگ هم غیر قانونی نیست ، لایسنس اندروید روی هر گوشی رو همون سازنده و اپراتور تعیین می کنه صرفا اپن سورس بودن به معنی این نیست که هر کاری میشه کرد
اندروید رو گوگل اپن سورس کرده ولی اون کدی که داره روی دستگاهت ران میشه اپن سورس نیست
تازه فعلا اندروید 3 و 4 اصلا اپن سورس هم نبودن

Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
انگلیسی بنویسم که وزنش به هم نخوره!

I don't care who did it first I care who does it best

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
اندروید آیفون فقراست.

خودم آندرويد دارم و با آيفون حال نمي كنم اما با اين جمله قصارت خيلي حــــــــــــــــــــال كردم :lol:

بدم اين جمله رو سنگ يادبود استيو جابز بنويسند - روحش رو شــــــــــــــاد كردي :D

phone-war-view2.png

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
انگلیسی بنویسم که وزنش به هم نخوره!

I don't care who did it first I care who does it best

خب چیزی به نام مالکیت معنوی هم وجود داره! خیلی چیزا مالکیت معنویش تا مدت معینی مال کسیه که اون رو بنیان گذاشته :)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بله، در مورد حقوق مالکیت معنوی یه شرکت بیلیون دلاری اونقدر وکلای تیز و باهوش داره که اگر در زمینه مالکیت معنوی سر سوزنی حقوقش زیر پا گذاشته شده باشه، اون رو پیگیری کنن. کما اینکه همین الان هم شکایت هایی از سامسونگ و دیگر شرکت ها کرده (سامسونگ هم شکایت کرده)
من کلیت ماجرا رو گفتم که اندروید در مدت زمان کوتاهی به بهترین شکل عمل کرد و با استفاده از خلاء موجود به چنین پیشرفتی رسید این خلاء یک شبه بوجود نیومد ولی آیفون به نیاز فقرا!!! توجهی نکرد. الان این پول های کلانی که داره تو جیب گوگل میره میتونست به جیب اپل بره، و چه بسا الان اپل افسوس میخوره و چوب این بی توجهی رو در آینده بخوره.

خب چیزی به نام مالکیت معنوی هم وجود داره! خیلی چیزا مالکیت معنویش تا مدت معینی مال کسیه که اون رو بنیان گذاشته :)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
در مورد اپل باید گفت:

.The corporation that do it first and best

درآمد گوگل از اندروید چندان درآمد بالایی نیست و به فرض اگر سهم ویندوز فون و سیمبین رو هم بدیم به اندروید بازم درآمد گوگل به اندازه درآمد اپل از آیفون نیست! اصلا یک چیز راحت تر: کل درآمد گوگل (توی هر زمینه ای) در سال به اندازه فروش آیفون نیست! :cool:

باید گفت اپل از اینکه حاضر نشد iOS رو عمومی کنه افسوس نمیخوره همونطور که از عمومی نکردن Mac OS افسوس نخورد! اوایل که اندروید اومده بود یادمه استیو وازنیاک حرف جالبی رو گفت. گفته بود که از نظر سهام اندروید از iOS پیشی میگره همونطور که مدت ها قبل مورد مشابهی پیش اومد و ویندوز از Mac OS پیشی گرفت ولی از نظر کیفیت و کارکرد هیچوقت اندروید به iOS نمیرسه همونطور که ویندوز به Mac OS نرسید.

دلیل اینکه اپل چنین تصمیمی گرفت رو خیلی ها به انحصارگرا بودن نسبت میدن ولی واقعیت اینه که اپل حاضر نشد کیفیت رو به کمیت بفروشه.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد اپل باید گفت:

.The corporation that do it first and best

درآمد گوگل از اندروید چندان درآمد بالایی نیست و به فرض اگر سهم ویندوز فون و سیمبین رو هم بدیم به اندروید بازم درآمد گوگل به اندازه درآمد اپل از آیفون نیست! اصلا یک چیز راحت تر: کل درآمد گوگل (توی هر زمینه ای) در سال به اندازه فروش آیفون نیست! :cool:

باید گفت اپل از اینکه حاضر نشد iOS رو عمومی کنه افسوس نمیخوره همونطور که از عمومی نکردن Mac OS افسوس نخورد! اوایل که اندروید اومده بود یادمه استیو وازنیاک حرف جالبی رو گفت. گفته بود که از نظر سهام اندروید از iOS پیشی میگره همونطور که مدت ها قبل مورد مشابهی پیش اومد و ویندوز از Mac OS پیشی گرفت ولی از نظر کیفیت و کارکرد هیچوقت اندروید به iOS نمیرسه همونطور که ویندوز به Mac OS نرسید.

دلیل اینکه اپل چنین تصمیمی گرفت رو خیلی ها به انحصارگرا بودن نسبت میدن ولی واقعیت اینه که اپل حاضر نشد کیفیت رو به کمیت بفروشه.

در مورد مک افسوس خورد یا نه رو نمیدونم چرا میگی اما الان 90 درصد کاربران دنیا از سیستم عامل های مایکروسافت (سون , اکس پی ویستا و ..) استفاده میکنند و فقط 10 درصد مابقی از مک , لینوکس و ... . حالا نمیدونم افسوس نخوردن اینجا چه کاربردی داره.

اپل یه سیاست انحصار گری داره . توی همه محصولاتش کاملا به عینه دیده میشه! که از کوچکترین چیزها میخاد کسب درآمد کنه.

مثلا شما قابلیت مس استوریج و بلوتوث نداری و مجبور به خرید از آی تونز هستی! (در اصل ماجرا حالا کار به اینکه میشه اینکارو کرد یا نه نداریم , نیت اپل منظور هست)

Last edited:
بالا