• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استیو جابز: می خواهم اندروید را نابود کنم، چون یک محصول سرقت شده است .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام sJaguar گرامي :)

از اين جهت ميگم افسوس نخورد که اپل قبلا تجربه مک و ويندوز رو داشت و وقتي که iOS رو عرضه کرد ميدونست دير يا زود يک شرکت ديگه از اين سيستم عامل کپي برداري ميکنه و اون رو عمومي ميکنه ولي همچنان اپل حاضر نشد iOS رو در اختيار ساير شرکت ها بگذاره. همونطور که گفتم اولویت اول اپل کیفیته.

چند ماه پیش یک معادله جالبی رو نوشته بودن: مایکروسافت + اینتل = اپل

یعنی ارزش شرکت اپل به اندازه مایکروسافت و اینتل هست و سهامش هم که از مایکروسافت گرون تره و با اینکه مایکروسافت 90 درصد بازار سیستم عامل های دسکتاپ رو در اختیار داره ولی ارزشش به اندازه اپل نیست.

در مورد انحصارگرا بودن؛ منظور من این بود که بسیاری تصمیم اپل در مورد iOS رو به انحصارگرا بودن این شرکت ارتباط دادن که به نظرم اشتباهه.

اگر به قضیه دقیق تر نگاه کنید میبینید که همه شرکت های بزرگ انحصارگرا هستند و خود من به شخصه مشکلی با انحصارگرا بودن ندارم، به هر حال یک شرکت کامپیوتری بنیاد خیریه نیست و یکی از اهداف مهمش کسب درآمد بیشتره.

پیروز باشید
67.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اونوقت برتری و کیفیت مک نسبت به ویندوز چیه؟!

//

گذشته از این در مورد انحصار گری اگر انحصار گری شرکتهایی مثه اپل همه جا بود الان نصف کاربران تکنولوژی حداقل! به تکنولوژی و حتی کامپیوتر دسترسی نداشتن! , صرف این که انحصارگری برای شما بد نیس و مشکلی باهاش ندارید دلیل بر برتری نیست. ضمنا انحصارگری متفاوت با بنیاد خیریه هست.

بر فرض مثال تا قبل از ورود ایرانسل به عنوان اپراتور موبایل انحصارا مخابرات سیم کارت میفروخت شما درصد نفوذ تلفن همراه , کیفیت و قیمت , خدمات و ... اون زمان رو با الان یکسان میدونی؟ بر فرض اگر او انحصارگری ادامه پیدا میکرد فک میکنی الان چیزی فراتر از قابلیت کال و تکست داشتیم و با 5 هزار تومن دو تا سیم کارت بهمون میداد؟!
در حالیکه الان ایرانسل شرکتی با سود سرشار برای صاحبناش هست نه یک بنیاد خیریه!

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
بله، در مورد حقوق مالکیت معنوی یه شرکت بیلیون دلاری اونقدر وکلای تیز و باهوش داره که اگر در زمینه مالکیت معنوی سر سوزنی حقوقش زیر پا گذاشته شده باشه، اون رو پیگیری کنن. کما اینکه همین الان هم شکایت هایی از سامسونگ و دیگر شرکت ها کرده (سامسونگ هم شکایت کرده)
من کلیت ماجرا رو گفتم که اندروید در مدت زمان کوتاهی به بهترین شکل عمل کرد و با استفاده از خلاء موجود به چنین پیشرفتی رسید این خلاء یک شبه بوجود نیومد ولی آیفون به نیاز فقرا!!! توجهی نکرد. الان این پول های کلانی که داره تو جیب گوگل میره میتونست به جیب اپل بره، و چه بسا الان اپل افسوس میخوره و چوب این بی توجهی رو در آینده بخوره.

شما آیفون رو در بازار جهانی مورد بررسی قرار بده نه بازار ایران !

کسی که فقیره چه نیازی به موبایل داره ؟!

حالا چون در کشوری هستیم که ارزش پولش پایینه و جنسی رو به هزاران دلیل چند برابر قیمت ارزه می کنه ، نمیشه بر جنس خرده گرفت.

اندورید در بازه زمانی خاص هیچ نظارتی بر روی اپلیکیشن ها انجام نمی داد و به طور مستقیم اونارو توی فروشگاه قرار میداد برای اینکه بتونه به سرعت به ای او اس برسه ، و خب شاهد بودیم چندین هزار گوشی سر این قضیه آلوده شدن و ...

نمونه بارز سود آوری دولوپرها از آی او اس ، همین انگری برد هست که اگر اپل استور در کار نبود انگری برد هم به معنای امروزی در کار نبود.

در مورد مک افسوس خورد یا نه رو نمیدونم چرا میگی اما الان 90 درصد کاربران دنیا از سیستم عامل های مایکروسافت (سون , اکس پی ویستا و ..) استفاده میکنند و فقط 10 درصد مابقی از مک , لینوکس و ... . حالا نمیدونم افسوس نخوردن اینجا چه کاربردی داره.

اپل یه سیاست انحصار گری داره . توی همه محصولاتش کاملا به عینه دیده میشه! که از کوچکترین چیزها میخاد کسب درآمد کنه.

مثلا شما قابلیت مس استوریج و بلوتوث نداری و مجبور به خرید از آی تونز هستی! (در اصل ماجرا حالا کار به اینکه میشه اینکارو کرد یا نه نداریم , نیت اپل منظور هست)

خب شاهد هستیم که فروش مک بوک ها رو به افزایش هست و پیشرفت قابل توجهی داشته.

پیشنهاد می کنم حداقل یکبار با مکینتاش روی دستگاه های اپل کار کنید.

اپل هم دلایل خودش رو داره ، شاید خیلی ها بر بلوتوث و نداشتن دلیوری و ... بر آیفون خرده بگیرن ولی خب اینها در ایران معنی پیدا می کنه نه در آمریکا و...

یکی از سیاست های اپل هل دادن تکنولوژی هایی که کم کم در آخر عمرشون هستن به قبرستان تکنولوژی ها و سرعت دادن به تکنولوژی هاییه که در ابتدای دورانشونه.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خب شاهد هستیم که فروش مک بوک ها رو به افزایش هست و پیشرفت قابل توجهی داشته.

پیشنهاد می کنم حداقل یکبار با مکینتاش روی دستگاه های اپل کار کنید.

اپل هم دلایل خودش رو داره ، شاید خیلی ها بر بلوتوث و نداشتن دلیوری و ... بر آیفون خرده بگیرن ولی خب اینها در ایران معنی پیدا می کنه نه در آمریکا و...

یکی از سیاست های اپل هل دادن تکنولوژی هایی که کم کم در آخر عمرشون هستن به قبرستان تکنولوژی ها و سرعت دادن به تکنولوژی هاییه که در ابتدای دورانشونه.

ببین دوست خوبم من نگفتم محصولات شرکت اپل بد یا خوب نیست یا ...

این شرکت واسه طیف خاصی محصولاتش رو تولید میکنه. خود این قضیه هم توش اشکالی نیست . اما اینکه بیایم یه گوشی آیفون و یه مک بوک دستمون بگیریم و همه محصولات شرکت های دیگه رو زیر سوال ببریم حرف غلطی هست! این که شما میگی طرف فقیره موبایل نداشته باشه حرف عجیبیه! , یعنی کسی که توانایی خرید محصول شرکت اپل رو نداره باید محروم از تکنولوژی باشه؟!!

محصولات اپل خوبه فقط در جایگاه خودش و شرکت های دیگه ای هم هستن و سهم عمده بازر رو در اختیار دارن و کاربرانی که محصولات اونها رو به هر دلیلی انتخاب می کنند ...

و......

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
ببین دوست خوبم من نگفتم محصولات شرکت اپل بد یا خوب نیست یا ...

این شرکت واسه طیف خاصی محصولاتش رو تولید میکنه. خود این قضیه هم توش اشکالی نیست . اما اینکه بیایم یه گوشی آیفون و یه مک بوک دستمون بگیریم و همه محصولات شرکت های دیگه رو زیر سوال ببریم حرف غلطی هست! این که شما میگی طرف فقیره موبایل نداشته باشه حرف عجیبیه! , یعنی کسی که توانایی خرید محصول شرکت اپل رو نداره باید محروم از تکنولوژی باشه؟!!

محصولات اپل خوبه فقط در جایگاه خودش و شرکت های دیگه ای هم هستن و سهم عمده بازر رو در اختیار دارن و کاربرانی که محصولات اونها رو به هر دلیلی انتخاب می کنند ...

و......

جایی از حرف هام رو نمی بینم که گفته باشم محصولات شرکت های دیگه زیر سوال هستند.

ضمنا من فردی رو که 300 - 400 دلار پول گوشی میده رو فقیر نمی بینم ، فقیر کسیه که 20 دلار هم پول نداره پول موبایل بده

خب ما می بینیم که در کشوری مثل آمریکا مردم توانایی خرید محصولات اپل رو دارند و باز هم سوال شما بر میگرده به ایران ،

اپل هم محصولی عرضه می کنه و قیمت میزاره روش ، خب کسی که توانایی خرید نداره مثلما یا باید انتخاب نکنه یا طیف پایین تری رو انتخاب کنه

این مساله در همه چیز صادق هست ، هرچقدر پول بدی آش می خوری

حالا چون شما پول نمیدی بنز بخری دلیل بر این هست که همه امکانات اون روی سمند باشه ؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اونوقت برتری و کیفیت مک نسبت به ویندوز چیه؟!

همونطور که جناب PRO USER گفتن بهتره یکبار مک رو روی سیستم های اپل امتحان کنید.

گذشته از این در مورد انحصار گری اگر انحصار گری شرکتهایی مثه اپل همه جا بود الان نصف کاربران تکنولوژی حداقل! به تکنولوژی و حتی کامپیوتر دسترسی نداشتن!

در کشورهای جهان سوم بسیاری اینطور فکر میکنند چون درآمدها پایین و تورم بالا هست. اینکه شما نمیتونید محصولات اپل رو بخرید دلیل بر قیمت بسیار بالای اون ها نیست، در کشورهایی مثل آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی به علت اینکه درآمد ها بالایه گوشی ای مثل آیفون قیمت مناسبی داره و مردم به چشم یک محصول گران قیمت به اون نگاه نمیکنند و در نتیجه هیچوقت بلوتوث و ... رو پیراهن عثمان نمیکنند.

اما اینکه بیایم یه گوشی آیفون و یه مک بوک دستمون بگیریم و همه محصولات شرکت های دیگه رو زیر سوال ببریم حرف غلطی هست!

چه کسی چنین حرفی زد؟!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جایی از حرف هام رو نمی بینم که گفته باشم محصولات شرکت های دیگه زیر سوال هستند.

ضمنا من فردی رو که 300 - 400 دلار پول گوشی میده رو فقیر نمی بینم ، فقیر کسیه که 20 دلار هم پول نداره پول موبایل بده

خب ما می بینیم که در کشوری مثل آمریکا مردم توانایی خرید محصولات اپل رو دارند و باز هم سوال شما بر میگرده به ایران ،

اپل هم محصولی عرضه می کنه و قیمت میزاره روش ، خب کسی که توانایی خرید نداره مثلما یا باید انتخاب نکنه یا طیف پایین تری رو انتخاب کنه

این مساله در همه چیز صادق هست ، هرچقدر پول بدی آش می خوری

حالا چون شما پول نمیدی بنز بخری دلیل بر این هست که همه امکانات اون روی سمند باشه ؟

ببین دوست من اصلا بحث ایران با آمریکا یا اروپا جداست.

یحث ماسر ایران هست

شما میگی بنز و سمند اما اگر آیفون 4 رو با گالکسی اس هم که مقایسه کنیم در بدترین حالت در یک سطحن اگه گالکسی برتر نباشه در حالیکه قیمت در ایران دوبل هست بین این دو دیوایس.
ما نمیدونستیم فرق این دو گوشی فرق بنز و سمند هست!

چرا من پول میدم اما به چیزی که ارزش خریدو داشته باشه! نه برای چیزی که ظاهرا از بقیه متفاوت باشه!

و اینکه شما طوری حرف میزنید انگار من تا حالا آبفون رو از فاصله 10 متری هم ندیدیم! :lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همونطور که جناب PRO USER گفتن بهتره یکبار مک رو روی سیستم های اپل امتحان کنید.

در کشورهای جهان سوم بسیاری اینطور فکر میکنند چون درآمدها پایین و تورم بالا هست. اینکه شما نمیتونید محصولات اپل رو بخرید دلیل بر قیمت بسیار بالای اون ها نیست، در کشورهایی مثل آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی به علت اینکه درآمد ها بالایه گوشی ای مثل آیفون قیمت مناسبی داره و مردم به چشم یک محصول گران قیمت به اون نگاه نمیکنند و در نتیجه هیچوقت بلوتوث و ... رو پیراهن عثمان نمیکنند.

چه کسی چنین حرفی زد؟!

پیرهن عمر یا عثمان نمیدونمداستانش چیه! اما من در پست ها قبلی هم گفتم نمیگم اپل محصولاتش بده ! اماارزش خرید رو نداره به اون قیمت. از لحاظ پرفورمنس و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده.(نظر شخصی)

در ضمن شما از کجا میدونی من نمیتونم محصولات اپل رو بخرم؟! :blink: نتونستن یه بحث هست دوست من اما رغبت نداشتن و توجیه خرید چیز دیگه! .
وگر نه من برای خرید محصولات اپل هیچ مشکلی ندارم!!! همونطوری که همون ابتدا که آیفون 2 جی اومد یدونه داشتم واسه یه مدت.

در مورد نکته اخرتم سرحرف فن بوی های اپل زیر سوال بردن محصولات سامسونگ و دیگر کمپانی هاست! بحث اینجارو بذاریم کنار بنده صد جای دیگه هم این بحث رو دیدم.

به هر حال هر کسی عقیده ای داره اما باید به عقاید دیگران هم احترام گذاشت .

پاینده باشید

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به هرحال با اومدن اندروید یه رقیب خوب برای ios پیدا شده، اندروید سیستم عامل خوبی هست و دیوایس های خیلی خوبی هم براش اومده که هم از نظر ظاهر هم از نظر فنی بهتر از آیفون نباشن بدتر هم نیستن. چه تو ایران چه تو خارج، وقتی گوشی اندرویدی سامسونگ چنین فروشی میکنه، وقتی نوکیا به این روز میافته، وقتی بلک بری به این وضع دچار میشه، نمیتونید بگید تو بازار هیچ اتفاقی نیافتاده و همچنان مثل سابق هست.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
ببین دوست من اصلا بحث ایران با آمریکا یا اروپا جداست.

یحث ماسر ایران هست

شما میگی بنز و سمند اما اگر آیفون 4 رو با گالکسی اس هم که مقایسه کنیم در بدترین حالت در یک سطحن اگه گالکسی برتر نباشه در حالیکه قیمت در ایران دوبل هست بین این دو دیوایس.
ما نمیدونستیم فرق این دو گوشی فرق بنز و سمند هست!

چرا من پول میدم اما به چیزی که ارزش خریدو داشته باشه! نه برای چیزی که ظاهرا از بقیه متفاوت باشه!

و اینکه شما طوری حرف میزنید انگار من تا حالا آبفون رو از فاصله 10 متری هم ندیدیم! :lol:

خب اپل گوشی رو برای بازار ایران تولید نمی کنه که شما می خوای مقایسش کنی ، دقیق مشکل از اینجا شروع میشه که شما یک محصول رو در ایران مقایسه می کنی و در سطح بین المللی در موردش نظر میدی که از پایه این نظر دچار اشکال هست.

مجددا جایی نمی بینم که گلکسی رو سمند خونده باشم ، منظورم از سمند گوشی بود که 20 دلاره یا به عبارتی شاید با نرخ تورمی شما شاید تا 200 هزار تومن.

این ایده شماست که ظاهرا با بقیه فرق داره و و ارزش نداره ، خیلی ها هستن که عقیدشون بر عکس شماست.

باز هم مجددا نمی بینم چیزی گفته باشم که هدفش این باشه که شما آیفون رو ندیدید !

این چیزهایی که شما از جانب من گفتید رو من اصلا نگفتم :)

ارزش خرید یک محصول رو کاربر باید انتخاب کنه با توجه به بودجه و نوع کاری که می خواد انجام بده که مثلما در هر شرایط متفاوت هست و نظر هر کاربر با کاربر دیگه متفاوت

به هرحال با اومدن اندروید یه رقیب خوب برای ios پیدا شده، اندروید سیستم عامل خوبی هست و دیوایس های خیلی خوبی هم براش اومده که هم از نظر ظاهر هم از نظر فنی بهتر از آیفون نباشن بدتر هم نیستن. چه تو ایران چه تو خارج، وقتی گوشی اندرویدی سامسونگ چنین فروشی میکنه، وقتی نوکیا به این روز میافته، وقتی بلک بری به این وضع دچار میشه، نمیتونید بگید تو بازار هیچ اتفاقی نیافتاده و همچنان مثل سابق هست.

مشکل اینه که شما اندروید ( او اس ) رو داری با یک ( دیوایس ) مقایسه می کنی و این صحیح نیست.

خب من هم منکر خوب بودن اندورید نشدم ، اون رو سیستم عاملی مناسب و رو به پیشرفت می دونم طبعا شاید به همین علت هست که نکسوس اس داشتم.

قابل توجه شما آیفون 4S در 3 روز اول فروشش بالغ بر 4 میلیون فروش کرد و رکورد فروش رو شکست.

در مقابل می تونید به به فروش گلکسی اس 2 نگاه کنید که بعد از 55 روز موفق به فروش 3 میلیون نسخه شد و سریع ترین فروش تاریخ سامسونگ لقب گرفت.

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
پیرهن عمر یا عثمان نمیدونمداستانش چیه! اما من در پست ها قبلی هم گفتم نمیگم اپل محصولاتش بده ! اماارزش خرید رو نداره به اون قیمت. از لحاظ پرفورمنس و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده.(نظر شخصی)

خوب این نظر شماست و قابل احترامه گرچند که نظر من با شما کاملا متفاوته.

در ضمن شما از کجا میدونی من نمیتونم محصولات اپل رو بخرم؟! نتونستن یه بحث هست دوست من اما رغبت نداشتن و توجیه خرید چیز دیگه! .
وگر نه من برای خرید محصولات اپل هیچ مشکلی ندارم!!! همونطوری که همون ابتدا که آیفون 2 جی اومد یدونه داشتم واسه یه مدت.

محصولات اپل فقط به یک آیفون محدود نمیشن!

خوب اگر مشکلی ندارید پس پیشنهاد میکنم یک عدد iMac یک مک بوک پرو و یک آیپد 2 بخرید و اون ها رو هم امتحان کنید :)

در مورد نکته اخرتم سرحرف فن بوی های اپل زیر سوال بردن محصولات سامسونگ و دیگر کمپانی هاست! بحث اینجارو بذاریم کنار بنده صد جای دیگه هم این بحث رو دیدم.

به هر حال هر کسی عقیده ای داره اما باید به عقاید دیگران هم احترام گذاشت .

طرفداران اپل (حداقل تا جاییکه من میشناسم) سامسونگ رو کوچک تر از این میدونن که بخوان زیر سوال ببرنش.

بالا