Sezar-2
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 43
- لایکها
- 0
دوستان عزيز سلام.
من زمانيكه شروع به برنامه نويسي با php كردم اين كد رو نوشتم و الان در اختيار شما عزيزان قرار ميدم.
كار اين اسكريپت ايجاد پيام خوش آمدگويي بر حسب زمان ورود كاربر است.مثلا اگر كاربر صبح وارد سايت شود،اسكريپت پيام "صبح شما بخير" و اگر ظهر وارد شده باشد،پيام "عصر شما بخير" و در شب پيام "شب شما بخير" را نمايش ميدهد.اين اسكريپت را اكثر سايتها استفاده ميكنند و نمونه آن رادر سايت خودم ميتوانيد بيابيد.
**** نكته ***************************
** اين اسكريپت بر حسب ساعت سرور عمل ميكند.يعني اگر ساعت سرور شما نادرست باشد؛اين اسكريپت اشتباه كار خواهد كرد.اگر ساعت سرور شما اشتباه بود به فروشنده هاست ايميل بزنيد.
**دمو: www.parsxp.com
من زمانيكه شروع به برنامه نويسي با php كردم اين كد رو نوشتم و الان در اختيار شما عزيزان قرار ميدم.
كار اين اسكريپت ايجاد پيام خوش آمدگويي بر حسب زمان ورود كاربر است.مثلا اگر كاربر صبح وارد سايت شود،اسكريپت پيام "صبح شما بخير" و اگر ظهر وارد شده باشد،پيام "عصر شما بخير" و در شب پيام "شب شما بخير" را نمايش ميدهد.اين اسكريپت را اكثر سايتها استفاده ميكنند و نمونه آن رادر سايت خودم ميتوانيد بيابيد.
: كد برنامه
کد:
<?php
if (date("A") == "AM") {
print ('صبح');
} elseif ((date("H") >= 12) and
( date("H") < 18)){
print ("عصر");
} else {
print ("شب شما ");
}
print (" شما بخير");
// END PERSIAN WELCOME
//Code Developer: Reza
//Contact Me: [URL="http://www.PARSXP.COM"]WWW.PARSXP.COM[/URL]
[URL=""]//[email protected][/URL]
?>
**** نكته ***************************
** اين اسكريپت بر حسب ساعت سرور عمل ميكند.يعني اگر ساعت سرور شما نادرست باشد؛اين اسكريپت اشتباه كار خواهد كرد.اگر ساعت سرور شما اشتباه بود به فروشنده هاست ايميل بزنيد.
**دمو: www.parsxp.com
موفق و مويد باشيد./رضادر ضمن،
با اينكه username اصلي من را -Sezar - بنban كرده اند(بهدليل انتقاد از يك كاربر خودخواه)،ولي تنها هدف من افزايش سطح معلومات شما خواننده عزيز است.اميدوارم كه بتوانم مثمر ثمر واقع شده باشم.