minibb يا يه چيزي شبيه اونبه نقل از sutiman :شما اسم برنامه رو بده و فارسی تحویل بگیر!
آقاي كامبيز رو از كجا ميشه پيدا كرد؟به نقل از a Truth Seeking :شما دقیقا چه دنبال نسخه فارسی چه برنامه ای هستین؟
برنامه مدیریت محتوای تالار گفتمان XMB یکی از جمع و جورترین برنامه های موجود در نوع خودش هست درباره نسخه فارسی اون هم با آقای کامبیز مظفری تماس بگیرید ایشون باید اطلاعات دقیق تری در این زمینه داشته باشن.
چند وقت پیش چند خطیشو فارسی کردم!minibb يا يه چيزي شبيه اون
فعلا که مفقودالاثره!آقاي كامبيز رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
به نقل از sutiman :چند وقت پیش چند خطیشو فارسی کردم!
فعلا که مفقودالاثره!
ولی اگه بخوای XMB رو برات فارسی میکنم!تو اسم بده!
قابلی نداره!خوب همين XMB
ممنون پيشاپيش
پروژه هاي بعدي در تاریخ دوشنبه 23 می 2005
خب اگه ديده باشيد براي انجمن از XMB استفاده کرديم. همين طور براي بخش پيگيري اشکال از mantis .
اينا دو تا از پروژه هايي هستند که به زودي زود نسخه فارسيشون منتشر ميشه. همين طور چند تاي ديگه.
در ضمن iman_ebru لطف کرد و قرار شد نسخه کامل فارسي smf رو منتشر کنه.
از من میشنوید اگر میخواید سراغ xmbبرید بهتره سراغ miniBB یا smf برید، نمونه نصب شده xmb رو میتونید تو انجمنهای ما ببینید، به نظر من این نسخش که زیاد تعریفی نداره، البته نسخه بعدی قراره خیلی بهتر بشهبه نقل از Humpop.com :Sutiman جون این XMB چی شد قربان !؟ شما دیگه ادامه ندادی !؟ کامبیز که خودشو قایم کرده مسکه !
والا من علاقه خاصی به سادگی انجمن هاش دارم ! شما نسخه فارسی رو از جایی دانلود کردید یا زحمت خودتون بوده !؟به نقل از Danial-Dabiri :از من میشنوید اگر میخواید سراغ xmbبرید بهتره سراغ miniBB یا smf برید، نمونه نصب شده xmb رو میتونید تو انجمنهای ما ببینید، به نظر من این نسخش که زیاد تعریفی نداره، البته نسخه بعدی قراره خیلی بهتر بشه
اینم ادرس انجمن: www.ParsForums.com
اگه فارسیش کنی خیلی عالی میشه ! کپی رایت و تبلیغاتت هم محفوظه !به نقل از FireFly :سلام دوستان
یک اسکریپت ساخت انجمن به نام MyTopix هست که خیلی ساده و جمع و جوره .. امکاناتش هم بد نیست ...
لینک دریافت :
http://www.jaia-interactive.com/support/?getforum=55
لینک انجمن :
http://www.jaia-interactive.com/support
اگر مایل باشید در عرض سه روز می تونم فارسیش کنم ... فقط خبر بدید