• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسكريپت يه انجمن كوچولو

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب من فعلان یک سری از کارهای اصلی در مورد فارسی سازی این انجمن رو انجام دادم ... اگر فرصت کنم تمومش می کنم

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از FireFly :
خوب من فعلان یک سری از کارهای اصلی در مورد فارسی سازی این انجمن رو انجام دادم ... اگر فرصت کنم تمومش می کنم
اگر هم مشكلي بود ، من هم میتونم فارسیش کنم، هر چند به نظر نمیاد امکاناتی داشته باشه

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دانیال جان
من در حال حاضر قالب را راست چین کردم و تقریبا نصف ترجمه global.lang را هم انجام دادم ... در مورد کلید تغییر زبان و تاریخ شمسی هم هیچ مشکلی ندارم ... معمولا این دو کار را بعد از ترجمه کامل انجام می دهم ...
به هر حال اگر مایل باشی میتونیم فایل های زبان را تقسیم کنیم ... تا یک سری را شما ترجمه کنید و بقیه را من ...

و اما در مورد امکانات :
1- خوب همینطوری که از اسم تاپیک پیداست اسکریپت یه انجمن کوچولو ... پس زیاد رو امکانات و مدها و قالب هاش نباید تکیه کنیم
2- تا جایی که من در این مدت با این انجمن کار کردم در عین نقلی بودن امکانات بدی هم نداره .. یکی از امکاناتی که من همیشه در سیستم های مدیریت و ساخت انجمن در نظر می گیرم و برام مهم است امکان ساخت زیر شاخه است .. مثلا همین VB یا IPB را نگاه کنید ، شما امکان ساخت زیر شاخه در شاخه های اصلی را دارید در صورتی که PHPBB و یا MiniBB این امکان وجود ندارد . البته در PHPBB با یک سری مد امان اینکار هست ولی نصب خود مد و فارسی کردنش کلی زحمت و در دسر دارد. و اما یکی دیگر از امکانات مهم برای شخص من امکان پیوست فایل در پست ارسالی است که MyTopix نیز دارد.

به هر حال فکر کنم در عین ساده بودن امکانات بدی نداشته باشد و به نظر من جای پیشرفت و همینطور ارزش ترجمه و گذاشتن وقت را دارد.

اگر مایل به همکاری بودید بنده را مطلع کنید.

پاینده باشید.

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
مهمترين مشخصه يه سيستم جمع و جور ميزان مصرف سي پي يو و ريسورس سروره
چطور ميتونيد اين سيستمها رو از اين نظر با هم مقايسه كنيد؟
روشي وجود داره؟

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حق با شماست مهمترین مشخصه یه سیستم جمع و جور همین است که شما فرمودید .
خوب من تا این لحظه روشی برای مقایسه مصرف ریسورس در سیستم های ساخت انجمن سراغ ندارم ، ولی اینو به طور قطعی می تونم بگم که PHPBB در مصرف ریسورس و سی پی یو رو دست نداره و نقطه مقابل اون IPB است که به نظر من بار زیادی رو به سرور متحمل نمیکنه ... در مورد این MyTopix هم فکر کنم در صورتی که تعداد پست ها و بازدید ها بالا بره ، مصرفش بالاست و برعکس miniBB مصرفش کمتر است ... البته باز می گم هیچ روش خاصی رو برای قیاس و سنجش نمیدونم و فقط به صورت تجربی می گم ... که صد البته ممکنه اشتباه کنم.

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی XMB فارسی رو نداره؟ منظورم فایل زبان فارسیش و تمپلیت...اصلا مرجع فارسی داره ؟

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Danial-Dabiri :
اگر هم مشكلي بود ، من هم میتونم فارسیش کنم، هر چند به نظر نمیاد امکاناتی داشته باشه
من XMB آخرین ورژن رو نصب کردم...امکانات خوبی داره...ار بی بی که بهتره...به نظرم کلاس کاریش هم بالاتر باشه...شما نسخه فارسی رو از کجا گیر آوردی؟ اگر مرجع فارسی مثل فارسی پروجکت داره که بیخیال...یه مرجه دیگه معرفی کنید...اگر که نیست خودم یه فکری کنم...هم فارسی هم تم فارسی جور کنم!;)

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ITX :
من XMB آخرین ورژن رو نصب کردم...امکانات خوبی داره...ار بی بی که بهتره...به نظرم کلاس کاریش هم بالاتر باشه...شما نسخه فارسی رو از کجا گیر آوردی؟ اگر مرجع فارسی مثل فارسی پروجکت داره که بیخیال...یه مرجه دیگه معرفی کنید...اگر که نیست خودم یه فکری کنم...هم فارسی هم تم فارسی جور کنم!;)
اونقدر ها هم روش حساب باز نکن، چند وقت که باهاش کار کنی متوجه مشکلاتش میشی

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
از بی بی که بهتره؟ بعدم شما که فارسی شدشو داری...کار خودته یا از جای جور کردی؟

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
میشه شما که کار کردی مشکلاتشو بگی؟ من مرجع فارسی درستو حسابی پیدا نکردم!

Danial-Dabiri

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نمیکنم زبان فارسی کسی استفاده کنه، شاید یکی دو نفر

فارسیش رو هم کامبیز فارسی کرده، شخصا هم فقط به خودم داده! فکر نکنم انتشار رسمی بکندش

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
آها...حالا شما فارسیشو میتونی به ما بدی یا اینکه من خودم فارسی کنم بذارم واسه همه...به نظرم از بی بی که همه استفاده میکنن بهتره...
1 اینکه خودش سایت نیوز رو داره...امکانات وی بی و اینویژن هم داره...ارسال سریع و از این چیزا هم که داره...پس مشکلش چیه شما میگی خودت که مدتی باهاش کار کردی مشکلاتشو می فهمی؟

بالا