من نگفتم Altec مارك بديه ولي نميشه گفت بهترين،از نظر من حرف اول رو تو كيفيت و نواوري والبته زيبايي تو طراحي اسپيكر رو creative,logitech ميزنن البته اين دليل نميشه بگيم تمام مدلهاي اين دو از بهتريناي خودشونن اما
يه جور حرفه اي در زمينه ساخت اسپيكرن
من الان هم اگه بخوام براي يه اسپيكر بالاتر هزينه كنم كه نميكنم(چون نيازي ندارم) مطمئنا باز انتخابم Altec نخواهد بود نه كه بد باشه اما از نظر من انتخابهاي بهتر رو ميشه در محصولات creative,logitech در همون سطح ديد مثلا همين Altec Lansing 641 كه ميگي 300 هزار قيمتشه واقعا در مقايسه با يه creative s750 هيچي نيست فقط بايد يه وانت كرايه كني تا دم خونه اين s750 رو بخاطر جعبه عظيمش بياره! ضمن اينكه 641 حدودا 237 وات هست s750 با حدود 700 وات قدرت صداي خروجي حدود 340 هزار قيمت داره! راستي مطمئني 641 قيمتش 300 هزاره؟؟
درمورد نمونه هاي سطح پايينتر خوب تو اين لينكهايي كه گذاشتي هيچ كدوم محصول بينظير نو امده creative
inspire t7700 رو با بقيه مقايسه نكرده پس اين كه كنار اما باز با قيمتهاي پايينتر و كانالهاي كمتر مقايسه در مورد دو مدل Logitech Z-640 و Altec Lansing 251 از تامس بوده كه اگه من بودم باز Logitech Z-640 رو انتخاب ميكردم چرا چون به نقل از تامس برتري هيچ كدوم نسبت به ديگري محسوس نيست:
It's not easy to differentiate between the 251 and the Z-640. The 251s win by a short head
اما Z-640 به مراتب طراحي زيباتري داره اينو از نزديك كه بشه مقايسه كرد بيشتر مشخص ميشه! ضمن اينكه هر دوي اين مدلها 5.1 هستن در صورتي كه inspire 6600 كه خودم دارم 6.1 هست و با خروجي صداي بيشتر
اما برگرديم سراغ inspire t7700 كه چرا اين مدل از بهتريناست و بهترين از نظر قيمت/كيفيت در سيسمتهاي حتي سطح بالاست اول از همه اينكه شايد خيليا تصور كنن t7700 چون 7.1 هست پس يك كارت صداي 7.1 رو ميطلبه هر چند سري ac 97 با 7.1 ساپورت هم مثل مدل Realtek ALC850 تو بردهاي سطح بالا ديده ميشه با اينحال بعضيا قيد خريدشو ميزنن در صورتي كه اينطور نيست ما تو k8t neo كه ac 97 6.1 داره كه تست كرديم خيلي عالي 7.1 رو با استفاده كه سوييچ روي ساب 7700 شبيه سازي كرد(دو تا صدا از يه اسپيكر مياد) من خودم هم فكر ميكردم 7.1 يه جور اسپيكر جاگير و اضافس اما موقعي كه ما دوم3 رو چند دقيقه اي بازي كرديم قدرت اين اسپيكر(خصوصا smooth بودن ساب) نسبت به مدل خودم به وضوح مشخص بود نتيجه اينكه t7700 عالي نيست اما نسبت قيمت/كيفيت بهترين انتخابه ممكنه
خوب يه review از اين اسپيكر رو از سايت معروف guru ميزارم
GURU
راستي در مورد Sharkyextreme جالب اينه كه ، سيستمهاي 7 ماه اخير همگي اسپيكرهاي منتخبش 7700 و 6 ماه قبل از اون همگي 6600 و قبل تر از اون Creative 6.1 و چهار سري پشت سر هم نيز Logitech z560 , Altec 641 است . فكر ميكني چرا اينجوريه ؟
:blink:
Logitech Z-640
August 13, 2004
Logitech Z-680
July 30, 2004
Creative Inspire T7700
June 25, 2004
Logitech Z-680 5.1
May 10, 2004
نميدونم كجا اومده 7 ماه پشت سر هم يه اسپيكر مسه 7700 رو معرفي كرده!؟! اما چيزي كه مشخصه درصد بيشتر انتخابها بين creative,logitech هست فكر كنم دلايلشون هم خيلي فني تر از من و شما براي انتخابهاشون باشه
راستي anandtech رو فراموش كردم:
در اخرين پيشنهاد سيستم هفتشون در اين ماه باز هم يك انتخاب از بين creative,logitech:
Logitech Z-640