• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر و کارت صدا

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
Xradical عزيز ، بنظرم حتما يك مرتبه Altec ها رو امتحان كن ، قول مي دم پشيمون نشي من خودم حداقل با 6 يا 7 مدل مختلفشون كار كردم واقعا فوق العادس . اين مقايسه تام بين چند مدل اسپيكر از جمله Cambridge SoundWorks MegaWorks 550 5.1 و Logitech Z-640 و بالاخره اسپيكر خودم Altec Lansing 251 است :Speakers
و اين هم نتيجه گيري نهايي تامConclusion
اين هم مقايسه تام بين 13 اسپيكر Compare، كه كيفيت بالاي 641 كاملا مشخصه . قيمت اين اسپيكر حدود 300 هزار تومانه و حدود 200 وات است ( فقط سابش حدود 100 وات است ، من صداي اين رو از نزديك شنيدم ، واقعا بلند كردن صداش شهامت مي خواد )l
در كل Altec ها به نسبت قيمت ، كيفيت ، شفافيت ، طراحي و ثبات صدا در ولومهاي مختلف انتخاب بسيار عالي هستند . همونطور كه قبلا هم گفتم اين محصولات داراي دو سال گارانتي مي باشن .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
راستي در مورد Sharkyextreme جالب اينه كه ، سيستمهاي 7 ماه اخير همگي اسپيكرهاي منتخبش 7700 و 6 ماه قبل از اون همگي 6600 و قبل تر از اون Creative 6.1 و چهار سري پشت سر هم نيز Logitech z560 , Altec 641 است . فكر ميكني چرا اينجوريه ؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
من نگفتم Altec مارك بديه ولي نميشه گفت بهترين،از نظر من حرف اول رو تو كيفيت و نواوري والبته زيبايي تو طراحي اسپيكر رو creative,logitech ميزنن البته اين دليل نميشه بگيم تمام مدلهاي اين دو از بهتريناي خودشونن اما
يه جور حرفه اي در زمينه ساخت اسپيكرن

من الان هم اگه بخوام براي يه اسپيكر بالاتر هزينه كنم كه نميكنم(چون نيازي ندارم) مطمئنا باز انتخابم Altec نخواهد بود نه كه بد باشه اما از نظر من انتخابهاي بهتر رو ميشه در محصولات creative,logitech در همون سطح ديد مثلا همين Altec Lansing 641 كه ميگي 300 هزار قيمتشه واقعا در مقايسه با يه creative s750 هيچي نيست فقط بايد يه وانت كرايه كني تا دم خونه اين s750 رو بخاطر جعبه عظيمش بياره! ضمن اينكه 641 حدودا 237 وات هست s750 با حدود 700 وات قدرت صداي خروجي حدود 340 هزار قيمت داره! راستي مطمئني 641 قيمتش 300 هزاره؟؟
درمورد نمونه هاي سطح پايينتر خوب تو اين لينكهايي كه گذاشتي هيچ كدوم محصول بينظير نو امده creative
inspire t7700 رو با بقيه مقايسه نكرده پس اين كه كنار اما باز با قيمتهاي پايينتر و كانالهاي كمتر مقايسه در مورد دو مدل Logitech Z-640 و Altec Lansing 251 از تامس بوده كه اگه من بودم باز Logitech Z-640 رو انتخاب ميكردم چرا چون به نقل از تامس برتري هيچ كدوم نسبت به ديگري محسوس نيست:
It's not easy to differentiate between the 251 and the Z-640. The 251s win by a short head
اما Z-640 به مراتب طراحي زيباتري داره اينو از نزديك كه بشه مقايسه كرد بيشتر مشخص ميشه! ضمن اينكه هر دوي اين مدلها 5.1 هستن در صورتي كه inspire 6600 كه خودم دارم 6.1 هست و با خروجي صداي بيشتر
اما برگرديم سراغ inspire t7700 كه چرا اين مدل از بهتريناست و بهترين از نظر قيمت/كيفيت در سيسمتهاي حتي سطح بالاست اول از همه اينكه شايد خيليا تصور كنن t7700 چون 7.1 هست پس يك كارت صداي 7.1 رو ميطلبه هر چند سري ac 97 با 7.1 ساپورت هم مثل مدل Realtek ALC850 تو بردهاي سطح بالا ديده ميشه با اينحال بعضيا قيد خريدشو ميزنن در صورتي كه اينطور نيست ما تو k8t neo كه ac 97 6.1 داره كه تست كرديم خيلي عالي 7.1 رو با استفاده كه سوييچ روي ساب 7700 شبيه سازي كرد(دو تا صدا از يه اسپيكر مياد) من خودم هم فكر ميكردم 7.1 يه جور اسپيكر جاگير و اضافس اما موقعي كه ما دوم3 رو چند دقيقه اي بازي كرديم قدرت اين اسپيكر(خصوصا smooth بودن ساب) نسبت به مدل خودم به وضوح مشخص بود نتيجه اينكه t7700 عالي نيست اما نسبت قيمت/كيفيت بهترين انتخابه ممكنه
خوب يه review از اين اسپيكر رو از سايت معروف guru ميزارم
main-prod5076_1_61.jpg

GURU

راستي در مورد Sharkyextreme جالب اينه كه ، سيستمهاي 7 ماه اخير همگي اسپيكرهاي منتخبش 7700 و 6 ماه قبل از اون همگي 6600 و قبل تر از اون Creative 6.1 و چهار سري پشت سر هم نيز Logitech z560 , Altec 641 است . فكر ميكني چرا اينجوريه ؟

:blink:
Logitech Z-640
August 13, 2004

Logitech Z-680

July 30, 2004

Creative Inspire T7700
June 25, 2004

Logitech Z-680 5.1
May 10, 2004

نميدونم كجا اومده 7 ماه پشت سر هم يه اسپيكر مسه 7700 رو معرفي كرده!؟! اما چيزي كه مشخصه درصد بيشتر انتخابها بين creative,logitech هست فكر كنم دلايلشون هم خيلي فني تر از من و شما براي انتخابهاشون باشه
راستي anandtech رو فراموش كردم:
در اخرين پيشنهاد سيستم هفتشون در اين ماه باز هم يك انتخاب از بين creative,logitech:
Logitech Z-640

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز همونطور كه شما گفتي نميشه يك سازنده رو بعنوان قدرت مطلق خطاب كرد . من هم فقط مي خواستم بگم كه Altec جز بهترين سازنده ها است . (چون شما گفتي با اينها كار نكردي ، من هم متاسفانه با Logitech ها تا حالا كار نكر دم ) و طبعا قصد مقايسه 7700 با 641 رو نداشتم . و توجه به ويژگيهاي 7700 و S750 كه شما گفتي ، بنظرم حق با شماست و اونها انتخاب بهتري نسبت به Altec هستند . مخصوصا اين 7700 با قيمت 135 هزار تومان بنظرم خيلي مفته . و قيمت S750 هم كه گفتي 340 هزار تومانه واقعا جالبه . بله قيمت 641 همون 330 هزار تومانه http://www.espcco.com/farsi/pricelist/pricelist_farsi.htm ( اين قدر در مورد اين اسپيكرها صحبت كرديم ، وسوسم كردي برم يه 7700 بخرم ، فقط نمي دونم با اسپيكر خودم چي كار كنم ؟ :( :eek: :p )
راستي اين هم نقد تام در مورد 7700 : http://www4.tomshardware.com/consumer/200312221/speaker-06.html
دادشي من در سايت Creative نتونستم جزييات اين رو درست پيدا كنم ، قربون دستت ، وقت كردي لينكش رو بذار
در ضمن Altec مثل JBL ، كارش سيستم صوتي در سطح بالاست ( بسياري از كنسرت هاي بزرگ مثل پينك فلويد ، سلين ديون ، استينگ و ... با سيستم هاي صوتي ALtec برگزار شده ) و توليد اسپيكر كامپيوتر بيشتر جنبه تبليغات داره . در حاليكه توليد كنندگاني مثل creative , Logitech كارشون لوازم جانبي كامپيوتره ، و اسپيكر هم جز اينها ست و البته همونطور كه شما گفتي جز بهترين توليدكنندگان اين زمينه هستند .
دادش من گردنم از مو باريكتره :lol: من كي گفتم انتخاب من Sharke Extreme,... بهتره ؟ آقا من مخلصم حرف تو دهنمون نذار :p :p :p من فقط خواستم يك يادآوري در مورد Altec ها و يه خورده هم اعاده حيثيت ازشون بكنم . من هم مثل شما دلم مي خواد بهترين خريد رو انجام بدم .
راستي من ليست زير رو درسايت Sharky extreme گفتم . اين ليستMonthly High-end Gaming System Buyer's Guide است و اون ليستي كه شما اشاره كردي ليست Monthly Value Gaming System Buyer's Guide است . در اين ليستي كه گفتم از دسامبر 2003 تا آخرين ليستش سپامبر 2004 همون 7700 رو بعنوان اسپيكر برتر انتخاب كرده ، يعني 6 سري پشت هم . و البته اين دليل بر خوب بودن اين اسپيكر مي شه ، نه چيز ديگه اي .
http://www.sharkeyextreme.com/guides/MHGSBG/index.php
راستي در مورد اون سوييچي كه در مورد تغيير تعداد كانالهاي صوتي گفتي ، روي ALtec ها هم هست و مي شه همونطور كه شما گفتي به كارت صدايي با تعداد خروحي پايين تر ، اسپيكري با كانالهاي بيشتر وصل كرد .
در هر حال بنظرم د ر هر محدوده قيمت بايد ، بهترين انتخاب رو انجام داد . بنظر شما در حدود 30 تا 60 هزار تومان چه انتخابهايي در بازار ما وجود داره ؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
Xradical عزيز
اتفاقا يك نظرسنجي توي يكي از فرومهاي خيلي معتبر خاجي انجام شده بود
Altec VS Logitech
اكثرا به Logitech راي دادند. ;)
البته تعريف اسپيكرهاي التك هم خيلي شنيدم...

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
اقا چقد نوشته بودم اومدم send كنم فلان فلان شده اين ارور ie اومد بعدم صفحه رفت دقيقا يه همچين ريختي شدم :eek:hno:
خلاصه،حرفمو خلاصه ميكنم

اول از همه اينكه اون ليست قيمتي كه داده بودي رو ديدم با اين كه 3 ماه پيش برا اخرين بار به روز شده اما مگه تو اين 3 ماه اخير چقد ميتونه افت قيمت داشته باشه

دوم اينكه اي ناقلا حالا كه اومدي 7700 خريدي داري ازش تعريف ميكني :p شوخي كردم مبارك باشه برو حالشو ببر فقط ميدونم به زودي يه audigy zs هم به سيستم صداي پي سيت اضافه ميكني اين خط اين نشون

سوم اينكه اقا من كجا حرف به شما قالب كردم؟؟ شما با دليلو مدرك گفتي altec هم از بهتريناس منم غير از اينكه تاييد كردم اطلاعاتم هم از اين سازنده زياد شد حالا كجا ما چي گفتيم من نميدونم!

چهارم اين لينكي كه شما از سايت شاركي دادي فقط شامل سيستمهاي high-end(سيسمتهاي در رده بالا بدون مد نظر قرار دادن قيمت و بودجه و انتخاب تنها بهترينهاي بهترينها) ميشه كه 7700 اسپيكر منتخب سايت بوده مثلا اگه توجه كني July 30, 2004 و May 10, 2004 تو اين ليست نيست كه تو هردو z680 رويايي انتخب شده(تو پست قبليم لينك دادم)...value هم سيستمهاي پيشنهادي هست كه قيمت و بودجه حرف اول رو ميزنه اصولا بحث price/performcane تو اين رده مطرح ميشه

اما سوالت رو من شايد نتونم جواب بدم چون تو محدوده قيمت 30 تا 60 هزار انتخاب زياده و نقدو بررسي كم چون الان ديگه با وجود ac 97 هاي 5.1 ساپورت به بالا و تو بيشتر بازيا و همه گير شدن فناوري صداي چند كاناله و سه بعدي، كاربر اسپيكرهاي 4.1
به بالا رو يه نياز برا خودش ميدونه در هر حال تو لينكي كه از anand دادم برا سيسمتهاي اداري يه محصول از همين altec رو انتخاب كرده ضمن اينكه با يه مقدار وب گردي مطمئنا ميتوني انتخابهاي بهتري هم داشته باشي

مديريت، در اين كه Logitech جزو بهترينهاي ساخت اسپيكر هست شكي نيست اصلا تمام محصولات اين شركت جزو رده هاي خوب به بالا محسوب ميشن شما ببينيد در هر زمينه اي كه يه محصول ميفرسته به بازار جزو بهترينها( و زيباترينها) ميشه كلا creative ميبايست تلاش بيشتري انجام بده چون سازنده و رقيب بزرگي پا به پاش و حتي بهتر داره پيش مياد

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
دادشي فكر كنم اين IE ( حداقل فحش = همون فلان فلان شده ) خيلي خستت كرده ، من گفتم وسوسم كردي بخرم ، نه اينكه خريدم . اگه تونستم يه بلايي سر اسپيكر فعلي ام بيارم ، مطمئن باش اصلا ترديد در خريد 7700 نمي كنم .
كارت صداهاي Creative هم كه اگه آدم يه دفعه نون و نمكش رو بخوره ، نمك گير مي شه . من قبلا يه Live 5.1 داشتم ، كه يه سري مشكلات پيش اومد مجبور شدم عوض كنم و با همين Onboard ها يه طوري كنار بيام . من خيلي عشق صدام ، اين قدر اينجا صحبت اسپيكر ها رو كرديم ، مي ترسم همين طوري برم 7700 هم بخرم بذارم كنار اين 251 ، تو يه اتاق 6 /7 متري 14 تكه بلند گو :thumbsup: :specool: :thumbsup: :specool: :thumbsup: :specool: :thumbsup: :specool: فكر نمي كنم 24 ساعت هم بذارن ديگه تو خونه بمونم ، بايد با اين همه اسپيكر برم تو كوچه .......
راستي نظرت چيه كه آدم براي سيستم خونگي هم ضبط و سيستم صوتي نگيره و يك سري اسپيكر خوب مثل همون S750 كه شما گفتي بخري و به DVD Video, TV , Receiver و... خلاصه به همه وصل كنه و كل كارهاش رو با اون بكنه ؟
من شخصا تر جيح مي دم . قيمتش هم كه با يك ضبط سوني ، ال جي ، سامسونگ و... در همين رده كمتر بشه ، بيشتر نمي شه . چي فكر مي كني ؟ ( تازه واتهايي كه توليد كنندگان حرفه اي اسپيكر مي زنن كجا و اعداد نجومي و تخيلي سازندگان صبط هاي خونگي كجا )
( در ضمن دادش حرفات رو خلاصه نكن ، بذار ما و بقيه رفقا استفاده كنيم . )
اين 7700 اگه اشتباه نكنم 92 وات است : 6 تا 8 وات براي بلندگوهاي اطراف ، يك 20 وات براي بلند گوي مركزي و ساب هم 24 وات . داخل Manual كه از خود سايت گرفتم يه همچين چيزي نوشته بود .
آقا Manual اين S750 رو الان گرفتم . عجب چيز مخوفيه :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
جدي جدي 700 وات RMS است :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: تصورش هم غير ممكنه :blink: :blink: دوستان شرمنده من نمي تونم جلوي احساساتم رو بگيرم 210 وات 210 وات 210 وات فقط ســـــــــابـــــش :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: من حالم بد بيــد . هر satelite اش 70 واتــــــــــــــــــــه . :blink: :blink: اين مشخصاتش:
http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306
Technical Specifications

Power Rating:
700 Watts RMS Total
700 Watts Total System Burst Power

Front Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Side Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Rear Satellite Speakers: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, 2 Channels Loaded)
70 Watts RMS per channel

Center Satellite Speaker: (Rated @ 8 ohms @ 0.1% THD @ 1kHz, Single Channel Loaded)
70 Watts RMS

Subwoofer: (Rated @ 8 ohms @ 0.2% THD @ 70Hz, Single Channel Loaded)
210 Watts RMS

Signal-to-Noise-Ratio:
99 dB

Overall Frequency Response:
25Hz to 40kHz

اين هم نقد Guru
http://www.guru3d.com/article/sound/113/
اين هم نقد تام
http://www.tomshardware.com/consumer/200312221/speaker-09.html
اقا خداييش 350 هزار تومان مفته .
Xradical جان دادش اگه صداش رو از نزديك شنيدي واسه ما هم تعريف كن ، ما رو هم به فيض برسون

Ispire T7700 , Giga Worsk S750

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
بالاخره اين 7700 رو خريدم . خدايي معركه اس . قدرت سابش كه كاملا از 251 بهتره . ولي طراحي connector هاي altec خيلي بهتر و دقيق تره . و در ضمن پشت تك تك satelite هاي altec مشخص كرده كه موقعيت هر كدوم كجاست : جلو راست ، جلو چپ و ....) البته شايد چون وات اونها يكي نبود ، ولي همه اين ها يك وات دارن ( 8 وات ) البته بلندگوي مركز Center بايد 20 وات باشه ، كه متاسفانه هر كاري كردم ، نفهميدم كدوم يكي مركزيه ؟! ( هيچ نشوني خاصي روي هيچكدوم نيست ، اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه ، ممنون مي شم )
به خاطر نمايشگاه با تخفيف ويژه 112 هزار تومان خريدم . ( خدايي بيش تر از اينا مي ارزه ) با يك سال گارانتي شاب .
صداش از هر لحاظ عاليه .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
جکی جان پس شما معتقدی اسپیکرهای Logitech انتخاب بهتری هستن؟
در ضمن در نمایشگاه (من هنوز وقت نکردم برم) غرفه های آلبالو کامپیوتر را ندیدی.... سوکت 939...

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
محمد جان ، شما در پست قبلي من اسمي از logitech مي بيني !!!
در هر حال ، من متاسفانه تا حالا با logitech ها كار نكردم ، ولي آنچه مسلمه اين سه شركت برترين سازندگان اسپيكر هستن : Creative , Logitech , Altec Lansing ( بدون ترتيب ) و انتخاب يكي بعنوان بهترين كار درستي نيست . بايد به تناسب پولي كه براي خريد اسپيكر قراره هزينه بشه و مصرف ( موسيقي ، فيلم و بازي ، اتصال به تلويريون ) بين مدل هاي مختلف اين سازندگان انتخاب كرد . و البته با در نظر گرفتن قيمت روز .
در مورد آلبالو هم به بخش cpu سر بزن ، به خاطر توضيحاتي كه بايد مي دادم ، اونجا جواب دادم .

hamid484

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MohammadR :
هر گونه سوالي داريد كه به بازار و تنوع مدلها مربوط شده و مربوط به اسپيكر و كارت صدا مي شود در اين قسمت مطرح كنيد.
متشكرم :)

سلام

اقا الان بهترين كارت صدا و اسپيكر چيه؟ پولش چقد ميشه؟

در ضمن قسمت خريد كلي سيستم كار نميكنه

من ميخام سيستم رو عوض كنم ولي اطلاع كافي ندارم

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از hamid484 :
سلام

اقا الان بهترين كارت صدا و اسپيكر چيه؟ پولش چقد ميشه؟

در ضمن قسمت خريد كلي سيستم كار نميكنه

من ميخام سيستم رو عوض كنم ولي اطلاع كافي ندارم
دوست عزيز در پست هاي قبلي خيلي در مورد اسپيكرهاي مختلف صحبت شده ؛ بهتر بگي چقدر مي خواي هزينه كني .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
من ميخوام يه جفت اسپيكر نقلي و خوب بخرم اما اصلا توانش برام مهم نيست. زير 400 وات باشه هم خوبه. فقط ميخوام يه صداي تميز و صاف داشته باشه. قيمت هم زير 10 تومن. شنيدم Nec يه مدل 360 وات داره. زولتريكس هم قيمتهاش پايينه. نظر شما چيه؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
pic_dt100.jpg

اين 12 تا 13 هزار تومان . براي اطلاعات بيشتر به اينجا سر بزن .

AVS200.jpg

حدود 14 هزار تومان . ( بهترين انتخاب براي يك اسپيكر زير 20 هزار تومان ) براي اطلاعات بيشتر هم به اينجا سر بزن .

sp_k16_metallic.jpg

اين زير 10 هزار تومانه ( 7 -8 ) و قيافه قابل تحمل تري نسبت به NEC 360 داره و گارانتي يك شركت معتبر مثل شاب داره . ( از لحاظ صدا هم كه هر دوتاشون به لعنت خدا نمي ارزن genius , nec )

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خس خس كردن "ضعيف" صدا در حين كار با سيستم مشكل از چي هست؟ من از خروجي مادربرد ۲ تا گرفتم .
قبلا يه جا در موردش خونده بودم اما يادم نمياد كجا بود.

- در ضمن ac 97 هست. درايورش هم 3.04b !

Jassmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

Jassmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونی سیو کنی

راستی بلدی درایورتو آپدیت کنی؟

اگه بلد نیستی بگو بگم؟ ;)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Jassmin :
میتونی سیو کنی

راستی بلدی درایورتو آپدیت کنی؟

اگه بلد نیستی بگو بگم؟ ;)
مگه فايل آپديتش هم هست!؟ من خيلي وقته كه نرفتم تو سايت مربوط به اون. فكر كنم فايل كاملشو بگيرم بهتر باشه.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از suicide :
.اسبيكر هم يه چيز شيك و عادي چون استفادشون محدود به همونه كه گفتم.

AVS300B.jpg

avs300_text.gif

قيمت 29000 تومان

prod446_hdr_1_6_1.jpg

Audio Specifications
Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel
Subwoofer : 17W
Frequency Response 40Hz to 20KHz
قيمت 43000

prod9276_hdr_1_6_1.jpg

atellite Rated Power (RMS) 6 watts per channel
(2 channels)
Subwoofer
Subwoofer Rated Power (RMS) 17 watts
Audio Specifications
Frequency Response 40Hz to 20kHz

قيمت 40000

2847.jpg

Total RMS power: 32 watts RMS (2x 5.8W + 20.4W)
Frequency response: 35Hz - 20kHz

قيمت 45000

221.jpg

*

طرحی جدید مناسب برای فضا های محدود
*

قابلیت کنترل مقدار باس
*

سبک ترین مدل از خانواده مدرن اسپیکر های سری 200
*

استفاده از جدیدترین تکنولوژی روز در تولید درایورهای 3 اینچی Sattelites
*

دارای Sub Woofer چوبی
*

صدای استریوی بسیار شفاف و کامل، ایده آل برای موسیقی
*

پایه های فلزی قابل جدا شدن از Sattelites

مجموع توان خروجی: 25 Watts RMS
قيمت 50000

prod9407_hdr_101_852_61.jpg

Satellite Speaker Power : 6 Watts RMS per channel (2 channels)
Subwoofer Power : 16 Watts RMS
Frequency Response : 40Hz ~ 20kHz

قيمت 33000

بالا