• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسپیکر Logitech Z-2300 2.1 THX-Certified 200 watts RMS

stulibious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا از این اسپیکر داشتم حجم صداش خیلی خوبه
در خریدش شک نکنید در سطح خودش خیلی خوبه
اگر 10 روز قبل اگهی میکردید من میخریدم الان Bose companion 5 خریدم
البته خیلی گرونتر هست

دوست عزیز منم اتفاقآ میخوام bose بردارم، البته مدل Companion 3 series 2 رو میخوام.ولی هیچ جا پیدا نمیکنم.شما میشه بگی از کجا خریدین.یا یه شماره ای چیزی ازش بهم بدین.پیشاپیش ممنون

ph

Registered User
لایک‌ها
94
دوست عزیز منم اتفاقآ میخوام bose بردارم، البته مدل Companion 3 series 2 رو میخوام.ولی هیچ جا پیدا نمیکنم.شما میشه بگی از کجا خریدین.یا یه شماره ای چیزی ازش بهم بدین.پیشاپیش ممنون

مجتمع پایتخت طبقه اول داره هم3 و هم 5 رو داره

stulibious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجتمع پایتخت طبقه اول داره هم3 و هم 5 رو داره

بسیار خوب خیلی ممنون از اینکه جواب دادین. فقط اینم میتونین بگین که حدودآ چند میدن؟
در ضمن نظر شخصی خوتون بین Creative Gigaworks T3 و Bose Companion 3 Series II رو هم اگه مایلید بگید.مرسی

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
بسیار خوب خیلی ممنون از اینکه جواب دادین. فقط اینم میتونین بگین که حدودآ چند میدن؟
در ضمن نظر شخصی خوتون بین Creative Gigaworks T3 و Bose Companion 3 Series II رو هم اگه مایلید بگید.مرسی

Creative T3
Or
T7900

سراغ چیز دیگه ای به خاطر قیمت های کذایی نرید
فقط در حال حاضر کریتیو در ایران قیمتاش معقول هست و مدل های حرفه ایشو هم Cambridge Soundwork میزنه که واسه خودش غولی هست.
یه سرچ در مورد کارنامش بکنید همه چیز براتون مشخض میشه.
خرید یه اسپیکر 120 دلاری با قیمت دو برابر در ایران اصلا کار معقولانه ای نیست. متاسفانه دلالان ایرانی به علت شرایط خاص حاکم بر ایران همیشه در پی سوآستفاده از این شرایط هستند
این مورد در مورد بوس کامپنیون هم صادق هست. مگر اینکه برای پول خودتون ارزش قائل نباشید.

ph

Registered User
لایک‌ها
94

bose مثل اپل به طراحی و کیفیت اهمیت میده قیمت این مدل bose
2 برابر کریتیو هست
در ضمن من لاجیتک رو به کریتیو ترجیح می دم
من اسپیکر های دو مدل رو مقایسه کردم لاجیتک کیفیت برتری دارد
bose هم از لاجیتک بهتره کیفیت صدای فوق العاده ای داره
برای تشخیص باید گوش شما کیفیت خوب شنیده باشه تا موقعی
که نشنیده باشید هر صدایی که می شنوید فکر می کنید از این بالاتر نیست
موفق باشید

ph

Registered User
لایک‌ها
94
Creative T3
Or
T7900

سراغ چیز دیگه ای به خاطر قیمت های کذایی نرید
فقط در حال حاضر کریتیو در ایران قیمتاش معقول هست و مدل های حرفه ایشو هم Cambridge Soundwork میزنه که واسه خودش غولی هست.
یه سرچ در مورد کارنامش بکنید همه چیز براتون مشخض میشه.
خرید یه اسپیکر 120 دلاری با قیمت دو برابر در ایران اصلا کار معقولانه ای نیست. متاسفانه دلالان ایرانی به علت شرایط خاص حاکم بر ایران همیشه در پی سوآستفاده از این شرایط هستند
این مورد در مورد بوس کامپنیون هم صادق هست. مگر اینکه برای پول خودتون ارزش قائل نباشید.

دوست عزیز بعضی از قیمت ها کذایی هست حق با شماست
ولی نمیشه اسپکر با کیفیت رو بخاطر گرانی خرید نکرد
چون لذتی که میشه از گوش کردن آن برد متفاوت هست من
تو خریدهایی که برای دوستانم کردم کیفیت صدای کریتیو رو نمی پسندم معمولا هم بهترین مدل هایش رو خریده بودم
صدا هم تا حدودی سلیقه ای هست
موفق باشید

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز بعضی از قیمت ها کذایی هست حق با شماست
ولی نمیشه اسپکر با کیفیت رو بخاطر گرانی خرید نکرد
چون لذتی که میشه از گوش کردن آن برد متفاوت هست من
تو خریدهایی که برای دوستانم کردم کیفیت صدای کریتیو رو نمی پسندم معمولا هم بهترین مدل هایش رو خریده بودم
صدا هم تا حدودی سلیقه ای هست
موفق باشید

دوست عزیز بنده نیز حرف شما رو قبول دارم
ولی ادم وقتی که می خواهد این همه هزینه کنه میره سراغ سینما خانوادگی های پایونیر
یدونه تودورکی ار 30 پایونیر که دیگه بوس کامپنیون 5 رو هم قورت میده
مسئله سر هزینه و کارایی هست. وقتی این خاتواده از اسپیکر ها که قیمتش 350 دلار هست رو دارن 700 هزار تومان تو پایتخت میندازن به مردم
یا لاجیتک که قیمتش 320 دلار هست دارن 500 تومن میندازن به مردم

خوب چه کاری هست ادم با همین پول می تونه یه سینما خاتواده پایونیر تهیه کنه که هم کیفیت بالاتر و هم ورودی و خروجی های کاملتری داره
کیفیت هم زمین تا آسمون تفاوت داره.
حتما توصیه می کنم اگر می خواهید اینقدر هزینه کنید یه سری به جمهوری بزنید صدای پایونیر رو بشونید بعد نظرتون عوض میشه و میفهمید اینقدر هزینه کردن برای این اسپیکر ها به علت سودجویی یه عده خاص دیوانگی محض هست.

باز هم اگر بحت دارید در پی ام در خدمتتون هستم.

ph

Registered User
لایک‌ها
94
دوست عزیز بنده نیز حرف شما رو قبول دارم
ولی ادم وقتی که می خواهد این همه هزینه کنه میره سراغ سینما خانوادگی های پایونیر
یدونه تودورکی ار 30 پایونیر که دیگه بوس کامپنیون 5 رو هم قورت میده
مسئله سر هزینه و کارایی هست. وقتی این خاتواده از اسپیکر ها که قیمتش 350 دلار هست رو دارن 700 هزار تومان تو پایتخت میندازن به مردم
یا لاجیتک که قیمتش 320 دلار هست دارن 500 تومن میندازن به مردم

خوب چه کاری هست ادم با همین پول می تونه یه سینما خاتواده پایونیر تهیه کنه که هم کیفیت بالاتر و هم ورودی و خروجی های کاملتری داره
کیفیت هم زمین تا آسمون تفاوت داره.
حتما توصیه می کنم اگر می خواهید اینقدر هزینه کنید یه سری به جمهوری بزنید صدای پایونیر رو بشونید بعد نظرتون عوض میشه و میفهمید اینقدر هزینه کردن برای این اسپیکر ها به علت سودجویی یه عده خاص دیوانگی محض هست.

باز هم اگر بحت دارید در پی ام در خدمتتون هستم.
حرف شما درست است بستگی به نوع استفاده دارد مثلا سینمای به قول شما خانواده رو که نمیشه
کنار پی سی گذاشت ولی شاید بعضی ها بزارند
موفق باشید

peyyyman

Registered User
لایک‌ها
2
حرف شما درست است بستگی به نوع استفاده دارد مثلا سینمای به قول شما خانواده رو که نمیشه
کنار پی سی گذاشت ولی شاید بعضی ها بزارند
موفق باشید

درود دوست گرامی

این مدلی که محمد عزیز می گه میشه . سری تودوروکی برای اسپیکر های عقب پایه ندارند . به راحتی با جابه جایی اسپیکر ریر به فرونت می تونید این سیستم کنار هر سیستمی ست کنید با توجه به رنگ مشکی به زیبایی با سیستم مچ می شه .
صدای این اسپیکر های بازاری مثل 5500 لاجیتک در مقابل این ست نیمه حرفه ای پایونر حرفی برای گفتن نداره . عمق بیس سری تودوروکی فاصله بسیار زیادی با این نوع مدل های بازاری دارند . بخصوص وقتی آمپ RS30 رو با یک آمپ 900 پایونر تعویض کنید
.:happy:

موفق باشید

stulibious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به نظر من هم این اصلآ درست نیست که بیاید سری تودورکی پایونییر رو با مثلآ اسپیکرای bose مقایسه کنید. تمام هنر Bose و حتی دلیل قیمت بالاش اینه که کیفیت فوق العاده رو تو سایز بسیار کوچیک عرضه میکنه.خوب واضحه که این موضوع باعث افزایش قیمت جنس میشه.جناب پیمان شما اگه دوتا ستلایتای bose رو بذارید کنار همم باز از یدونه اسپیکر عقب پایونییری که میگید کوچیکتره.پس هم گرونتره و هم شاید کیفیتش کمتر.ولی ارزشش پا برجاست. یجورایی مثل مقایسۀ مانیتوره CRT با LCD میمونه.درسته که LCD هم تو رنگ و هم رزولوشن کمتر از CRTه ولی سایزش باعث میشه که همه از خیر معایبش بگذرن.حالا اینجام موضوع همینه، من حتی تحمل اسپیکر 5.1 رو هم ندارم که بخوام دورتادورمو کابل کشی کنم ،حالا چه برسه به اون غولتشن پایونییر.

ph

Registered User
لایک‌ها
94
htp-rs7_818v_ga@080708@l.jpg

___Companion%205.jpg

Bose%20-%20Companion%205.JPG

واقعا در یک کلاس هستند !!!! قابل مقایسه باشند!!!!

peyyyman

Registered User
لایک‌ها
2
htp-rs7_818v_ga@080708@l.jpg

___Companion%205.jpg

Bose%20-%20Companion%205.JPG

واقعا در یک کلاس هستند !!!! قابل مقایسه باشند!!!!

فرمایش شما متینه دوست عزیزم . ما مقایسه کلاس و رده نمی کنیم . بحث دریافت کیفیت در ازای پرداخت وجه هست . سری RS به خاطر تفکیک عالی ، بیس نرم و بسیار پر طنین و افزایش حجم صدا با حرکت بسیار خوب از 1 به 60 آمپ جداگانه با طیف ورودی و خروجی غیر قابل مقایسه ، امکان استفاده با نسل های بعدی فرمت ها و پلیر ها ، و کیفیت عالی در ولوم های بسیار پائین می تونه یک جایگزین بسیار بهتر از لاجیتک 5500 با همین قیمت باشه . و مزایای بسیار بیشتری رو هم نصیب شما می کنه .:happy:

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان هیچ توجهی به اندازه ساب وفور و کیفیت تیوتر ها ندارند و بحث کیفیت رو پیش می کشند.
کوچک بودن در مبحث صدا مزیت نیست. اینو همیشه به خاطر داشته باشید.
کسی که صدای با کیفیت می خواد با مسئله اندازه هم کنار میاد. بعدش اینطور هم که عکس گزاشتید نیست
کاش عکس های واقعی رو به جای عکس سایتش میگذاشتید

اینجا جاش نیست یه تاپیک باز کنید تا بحث کنیم. در آخر هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
می تونید یه چیز کوچیک با قیمت کذایی و حداقل بیش از دو برابر قیمت واقعی داشته باشند
می تونید یه چیز بزرگتر با امکانات بیشتر و کیفیت فوق العاده بالاتر و قیمت به کارایی مناسب تر داشته باشند.
تصمیم گیرنده شما هستید.

stulibious

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان هیچ توجهی به اندازه ساب وفور و کیفیت تیوتر ها ندارند و بحث کیفیت رو پیش می کشند.
کوچک بودن در مبحث صدا مزیت نیست. اینو همیشه به خاطر داشته باشید.
کسی که صدای با کیفیت می خواد با مسئله اندازه هم کنار میاد. بعدش اینطور هم که عکس گزاشتید نیست
کاش عکس های واقعی رو به جای عکس سایتش میگذاشتید

اینجا جاش نیست یه تاپیک باز کنید تا بحث کنیم. در آخر هم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
می تونید یه چیز کوچیک با قیمت کذایی و حداقل بیش از دو برابر قیمت واقعی داشته باشند
می تونید یه چیز بزرگتر با امکانات بیشتر و کیفیت فوق العاده بالاتر و قیمت به کارایی مناسب تر داشته باشند.
تصمیم گیرنده شما هستید.

دوست من شما یه طوری صحبت میکنی انگار که داری راجع به اسپیکرای tsco حرف میزنی.مرد مومن همۀ دنیا رو کیفیت Bose قسم میخورن.بالاخره Design هم جزو جدا نشدنیه یه محصوله.من مطمئنم شما تا حالا حتی یک بار هم صدای اسپیکرای Bose رو نشنیدی که اینطوری کوچیکش میکنی.حالا اگه قیمتش تو ایران دوبرابره که دلیل نمشیه خود کمپانی رو کوچیک کنی.در ضمن اون عکسا کاملآ هم درستن.شما بهتره یجا رو پیدا بکنی که هم صدای Bose رو بشنوی و هم سایزشو ببینی که دقیقآ به همون کوچیکی هست که تو عکسا میبینی و تودورکی هم دقیقآ به همون اندازه که تو عکس میبینی بزرگ هست.هیچ اغراقی در کار نیست.در ضمن من به شخصه برای کمپانی که میتونه کیفیت رو بدون پر کردن فضا ارائه بده بسیار ارزش قائلم

nimak2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این صاب تاپیک کو پس

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
دوست من شما یه طوری صحبت میکنی انگار که داری راجع به اسپیکرای tsco حرف میزنی.مرد مومن همۀ دنیا رو کیفیت Bose قسم میخورن.بالاخره Design هم جزو جدا نشدنیه یه محصوله.من مطمئنم شما تا حالا حتی یک بار هم صدای اسپیکرای Bose رو نشنیدی که اینطوری کوچیکش میکنی.حالا اگه قیمتش تو ایران دوبرابره که دلیل نمشیه خود کمپانی رو کوچیک کنی.در ضمن اون عکسا کاملآ هم درستن.شما بهتره یجا رو پیدا بکنی که هم صدای Bose رو بشنوی و هم سایزشو ببینی که دقیقآ به همون کوچیکی هست که تو عکسا میبینی و تودورکی هم دقیقآ به همون اندازه که تو عکس میبینی بزرگ هست.هیچ اغراقی در کار نیست.در ضمن من به شخصه برای کمپانی که میتونه کیفیت رو بدون پر کردن فضا ارائه بده بسیار ارزش قائلم

نه عزیزم من تا حالا از این اسپیکرهایی با کیفیت نه دیدم نه شنیدم.:lol:
تو پشت کوهی که ما هستیم از این چیزار نیست ما با دبه خودمون میزنیم و می خونیم:lol:
هر وقت از دهاتمون به شهر شما اومدیم میاییم مجتمع پایتخت شهر شما طبقه اول التماس می کنیم آقا توروخدا این اسپیکر های با کیفیت رو برای ما تست کنید

شما بخر حالشو ببر;)
مبارکتون باشه
این آخرین پست بنده در این تاپیک هست.بحث دارید در پیغام خصوصی در خدمتتون هستم مهندس جان

Last edited:

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
شرمنده چند روزی سرم خیلی شلوغ بود.

اینو بگم که اگه کسی دنبال کیفیته باید بره یه استودیوی حرفه ای وگرنه ...
چون خیلی چیزا رو اونجا میشه فهمید.

اگه کسی اسپیکر رو فقط 170 بدون هزینه ارسال میخواد بگه چون کمترش پیشنهاد داشتم.

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
پیمان جان 170+ارسال با خربدار که از 180 + هزینه ی ارسال با شما بیشتر میشه که :D

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
شرمنده چند روزی سرم خیلی شلوغ بود.

اینو بگم که اگه کسی دنبال کیفیته باید بره یه استودیوی حرفه ای وگرنه ...
چون خیلی چیزا رو اونجا میشه فهمید.

اگه کسی اسپیکر رو فقط 170 بدون هزینه ارسال میخواد بگه چون کمترش پیشنهاد داشتم.

خوشم میاد پیمان جان همیشه مثل مرد حرف حقیقت رو میزنه
خدایی اگر کسی واسه استفاده با کامپیوتر بخواد و براش جم و جور بودن مهم باشه 2300 اسپیکر خیلی خوبیه
فقط باید به قیمتش تو ایران هم کنار بیایید. هرکس لاجیتک خواهد جور دلالان کشد.
پیمان جان هم که اینقدر چیزاشو تمیز نگه میداره که با نو مو نمیزه پس اگر واقعا کسی قصدش خرید باشه مطمئنا ضرر نخواهد کرد.
خود گلشم که مثل خودم دیوانه صداست. حالا می خواد اینو بفروشه باهاش چه موشکی هوا کنه خدا میدونه:wacko:

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
آخه یکی میخواست با هواپیما براش بفرستم منم کلا بیخیال شدم.
اگه بری نوشو هم بخری که همینطوری نمیتونی بلندش کنی ببریش.
سابش رو دو نفری باید بلند کرد.

این آخرین پست بنده در این تاپیک هست.
:lol:
مرسی انقدر خجالتم نده. ایشالا جبران کنم :blush:

بالا