• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت ارسال لیست ایمیل + خبرنامه

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
سلام من میخوام ایمیل با تعداد بالا بدم به ایمیل های خارجی با این اسکریپت کارم میشه
ایمیل ها توی اینباکس میره یا اسپم

قسمتی داره که بتونم باهاش smtp جیمیل رو وارد کنم چون میخوام یا جیمیل کار کنه ؟

سلام
این اسکریپت بیشتر برای ارسال از طریق هاست هست. در این حالت نیازی به SMPT نیست و سرور ارسال mail.yourdomain.com میشه، که دامین شما روی اون تنظیم شده.
اگر تعداد ارسال شما در حد مجاز باشه (در هاست‌های اشتراکی بین 70 تا 100 ایمیل در ساعت) معمولا هیچ ایمیلی اسپم نخواهد شد. اگر سرور شما اشتراکی نیست و شخصی هست میتونید تعداد بالاتری ارسال داشته باشید اما این هم بستگی به دیتاسنتر دارد که آی‌پی شما رو بلک‌لیست نکند.

babakoch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام

من هم نیاز دارم لطفا شرایط و جزئیات رو پ.خ بدهيد

و چه مقدار فضا نياز داره برای نصب بر روی هاست.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
100 درصد اینباکس هست ؟
فواصل ارسالی ایمیل ( زمانی ) چقدر هست ؟

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
100 درصد اینباکس هست ؟
فواصل ارسالی ایمیل ( زمانی ) چقدر هست ؟

ببینید زمانی میشه گفت خیلی نزدیک به 100% خواهد بود که:
1. آی‌پی هاستینگ یا سرور بلک لیست نشده باشد (که هاست‌های ایرانی که من میشناسم چنین مشکلی نداشتند، چون حساسیت زیادی روی ارسال ایمیل دارند).
2. زمان بین هر ارسال 60 ثانیه یا بیشتر باشد. (البته این به سرویس ایمیل دریافت کننده مثلا یاهو یا جیمیل هم مرتبط هست اما به طور کلی 60 تا 90 ثانیه بین هر ارسال پیشنهاد ما هست.

فواصل بین ارسال هر ایمیل توسط خود شما قابل تعیین هست، می‌تونه از 1 ثانیه تا 1 روز باشه اما پیشنهاد ما 60 تا 90 ثانیه هست که در هاست‌های اشتراکی به محدودیت ارسال سرور هم بستگی دارد.

بالا