پس ما هیچ سیستم همکاری در فروش فارسی نداریم که قابلیت این رو داشته باشه که جداگونه ثبت بشه ، و بتونه یک یا چنتا فروشگاه رو همزمان پشتیبانی کنه ، جدای سیستم فروشگاهی.
در حال حاضر خیر دوست عزیز.
اینجوری من باید چیزی رو که میخام بدم فارسی سازی بشه .
فرشاد جان شما خودت چیزی سراغ داری ؟ با توجه به اینکه باید بومی سازی بشه و با پشتیبانی از درگاه (های) بانکی .
فرشاد جان میتونین رو این کار کنین توسعش بدین ؟
والله من چیزی خارجی سراغ ندارم و روی سیستم خودمون تمام تمرکزمون را گذاشتیم و وقت و امکان کارکردن روی سیستم دیگه رو نداریم.
راستش من از چند سال پیش مدیر اولین سیستم همکاری فروش اتوماتیک ایران بودم و سابقه کار زیادی با سیستم های همکاری - کلیکی و مدیریت فروشگاه های اینترنتی دارم ( مهندس صدیق - ادمین ادزسنتر در جریان هستند و از چند سال پیش بنده را میشانسند ) با اکثر سیستم ها و ... کار کردم اگر صادقانه بگم نه به خاطر اینکه سیستم خودمون را تعریف کنم باید خدمتتون عرض کنم که فارسی سازی سیستم خارجی و سرمایه گذاری روش کار درستی نیست چون هم از نظر امکانات و یوزر فرندلی مطابق سلیقه ایشاپ و وبمستر ایرانی نخواهد بود و هم بعد از نصب و پیشرفت سیستمتون پشتیبانی فنی ، امنیتی در کار نخواهد بود و سیستمتون یکنواخت و با امکانات تکراری و ثابت خواهد بود. راه اندازی یک سیستم 5% کار می باشد 95% اصلی کار شما بعد از معروف شدن و جذب کاربر هست که بتونید با اطمینان خاطر از موارد فنی ، امنیتی سیستم با قرار داد با یک شرکت معتبر به دنبال کارهای مهمتری مانند افزایش فروش و ... بروید و با هر بار ایراد پیدا کردن سیستم دنبال برنامه نویس آزاد نگردید که 10 ها مشکل جانبی دیگه براتون پیش بیاد .
پیشنهاد دوستانه بنده را بپذیرید و از یکی از شرکت های معتبر فروش سیستم ایرانی ( نمیگم شرکت ما! شما صاحب اختیارید که شرکت ما و سیستم مارا با همکارامون مقایسه کنید و تصمیم بگیرید ) یک سیستم خریداری کنید و کارتون را حرفه ای شروع کنید .
شما اگر یک سیستم معتبر و معروف ایرانی را خریداری کنید علاوه بر امکانات ، پشتیبانی فنی امنیتی و ... کاربران شما اعتماد بیشتری به شما خواهند کرد! چرا که یک وبمستر وقتی میبینه فروشگاهی مثلا 1 میلیون هزینه طراحی به شرکت معتبر X داده ، اعتماد سازی اولیه در ذهن کاربر انجام میشه و میگه این فروشگاه وقتی همچین خرجی داره میکنه 100% میتونه از پس هزینه های من وبمستر هم بر بیاد و چندین نکته و مزایای مثبت دیگه که دیگه بیشتر از این بحث را ادامه ندم و به موضوع اصلی خودمون برگردیم.
ما سعی کردیم با توجه به تجربه های قبلی خودم و کاربران و همکارامون سیستم قابل قبول و خوبی را ارائه بدیم حال نسخه 1 سیستم ما هست و طبیعتا ایراد و کمبوداتی داره که روشون کار میکنیم و به امید خدا یک سیستم کامل در اختیار کاربرانمون قرار میدیم و خدارو شکر تا الان پر فروش ترین سیستم ایران بودیم و سایت های مطرح و فروشگاه های برتر کشور مانند دانلود ها و ... ازمون سیستم گرفتند..
اگر سوالی داشتید بنده در خدمتم.
موفق و سربلند باشید..
ارادتمند