• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت همکاری در فروش

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
یه اسکریپت همکاری در فروش لازم دارم که بشه مستقل از فروشگاه نصبش کرد و قابلیت integrate داشته باشه !
مخصوصن با پرستا و مگنتو.

affiliateforall.org هست ، ولی یکم گیرش زیاده ، چیز مالی بنظر نمیاد ، فارسی هم نیست .

ممنون.

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرستا كه خودش سيستم ارجاعي داره ;)

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یه اسکریپت همکاری در فروش لازم دارم که بشه مستقل از فروشگاه نصبش کرد و قابلیت integrate داشته باشه !
مخصوصن با پرستا و مگنتو.

affiliateforall.org هست ، ولی یکم گیرش زیاده ، چیز مالی بنظر نمیاد ، فارسی هم نیست .

ممنون.

سلام
چرا سیستم فرشادو نمیگیری؟ پادینا سیستم !
فکر کنم به دردت بخوره. چرا پیشنهاد کردم اینو چون خودم ازش سیستم گرفتم
www.iranamir.biz
و اکثر بچه های پی تی هم دارند کار میکنند و نون میخورند از توش :) الان 800 میده . من باهاش صحبت میکنم تخفیف بده بگیر . پس از یک ماه پولش بر میگرده. ماله من که یک روزه برگشت .چون فروشم و اعضا زیادن

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
چرا سیستم فرشادو نمیگیری؟ پادینا سیستم !
فکر کنم به دردت بخوره. چرا پیشنهاد کردم اینو چون خودم ازش سیستم گرفتم
www.iranamir.biz
و اکثر بچه های پی تی هم دارند کار میکنند و نون میخورند از توش :) الان 800 میده . من باهاش صحبت میکنم تخفیف بده بگیر . پس از یک ماه پولش بر میگرده. ماله من که یک روزه برگشت .چون فروشم و اعضا زیادن

یه فروشگاه تازه کار که نمیتوه به 800 چوق فکر کنه !!
حالا شاید چندماه دیگه بشه ، ولی الان نچ !
بعدم من الان معادل خارجکی شو میتونم با 190 بگیرم ، چرا باید به 800 فکر کنم !!؟
فوقش 50-60 تومن هزینه کنم همونی که لینک دادم رو بدم فارسی کنم برام .

پرستا كه خودش سيستم ارجاعي داره ;)

سیستم ارجاع داره ، یه ماژول afiliate هم داره که زیاد مالی بنظر نمیاد ! کلی هم گیر داره تو نسخه 1.3

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بعدم من الان معادل خارجکی شو میتونم با 190 بگیرم ، چرا باید به 800 فکر کنم !!؟
فوقش 50-60 تومن هزینه کنم همونی که لینک دادم رو بدم فارسی کنم برام .

خیلی از سیستمها هستند که شاید کاملتر از پادینا باشه اما جواب دهیش مناسب نیست. من با خیلی از سیستمهای خارجی همکاری در فروش کار کردم اما مناسب نبود . انجوری که نیاز یک جامع نت ایرانیو برطرف کنه نبوده. سیستم پادینا بر اساس نیاز این کشور و نت ایران طراحی شده . در ضمن الان هیچ سیستم همکاری در فروش خارجی من پیدا نکردم که مثل پادینا باشه . شما اسکریپت رو نمیگیری بلکه پشتیبانی بعد رو در نظر بگیر.

من میگویم 800 هزار تومان میدی 3 روز بعدش بر میگرده. به هر حال من نظر شخصی خودم را دادم و تجربه شخصی خودم روو .
خیلی ها تو پی تی منو میشناسن
یا علی

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خب الان مشکل مهم پادینا اینه که روی سیستم هاستینگ خودش فقط کار میکنه و با فروشگاهش هماهنگه ، بعید میدونم با فروشگاه دیگه ای روی هاست دیگه ای بتونه کار کنه اینجوری که من متوجه شدم ، چون من هیچجوره نمیتونم به فروشگاه دیگه ای فکر کنم.
همین پرستا هم منو راضی نمیکنه ، و من چشم دنباله مگنتو ِ ،

صحبت شما در مورد بومی بودن این سیستم کامل صحیح و مهمه ، چون سراغ هر سیستم دیگه برم باید به فکر درگاه پرداختش باشم ،ولی الان از طرفی هزینه پادینا برای من زیاده ، مشکل هاستینگشم که هست .
منم چیز دیگه ای پیدا نکردم که قابل اینتگریت شدن با سیستم دیگه ای باشه ، اکثرن فروشگاهی هست که کار افیلیت هم انجام میده.
شما هم شناخته شده هستی ، وگرنه من با هرکسی سر صحبت باز نمی کنم.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خب الان مشکل مهم پادینا اینه که روی سیستم هاستینگ خودش فقط کار میکنه و با فروشگاهش هماهنگه ، بعید میدونم با فروشگاه دیگه ای روی هاست دیگه ای بتونه کار کنه اینجوری که من متوجه شدم ، چون من هیچجوره نمیتونم به فروشگاه دیگه ای فکر کنم.
همین پرستا هم منو راضی نمیکنه ، و من چشم دنباله مگنتو ِ ،

صحبت شما در مورد بومی بودن این سیستم کامل صحیح و مهمه ، چون سراغ هر سیستم دیگه برم باید به فکر درگاه پرداختش باشم ،ولی الان از طرفی هزینه پادینا برای من زیاده ، مشکل هاستینگشم که هست .
منم چیز دیگه ای پیدا نکردم که قابل اینتگریت شدن با سیستم دیگه ای باشه ، اکثرن فروشگاهی هست که کار افیلیت هم انجام میده.
شما هم شناخته شده هستی ، وگرنه من با هرکسی سر صحبت باز نمی کنم.

ما فشاری که روی پادینا اوردیم که با وبمسترها خوب تا کنه . برا همین سورس را در اختیار خود ما قرار داده و روی هاست خودمان نصبش کردیم. باید هاستی که انتخاب میکنی share نباشه .چون امنیت ماها هم پایین میاد. بهتره روی سرور اختصاصی نصبش کنی. دوم اینکه میتونی قسط بندی کنی. و ماهانه بهش پول بدی. خود سیستم پول خودش را در میاره. وقتی کل پولو بهش دادی اسکریپت رو بهت میده . موفق باشی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ما فشاری که روی پادینا اوردیم که با وبمسترها خوب تا کنه . برا همین سورس را در اختیار خود ما قرار داده و روی هاست خودمان نصبش کردیم. باید هاستی که انتخاب میکنی share نباشه .چون امنیت ماها هم پایین میاد. بهتره روی سرور اختصاصی نصبش کنی. دوم اینکه میتونی قسط بندی کنی. و ماهانه بهش پول بدی. خود سیستم پول خودش را در میاره. وقتی کل پولو بهش دادی اسکریپت رو بهت میده . موفق باشی

علی جان ایشون غیر از اون مشکل هاستینگ ، میگن که مشکل سیستم پادینا اینه که با فروشگاه خودش فقط کار می کنه و با فروشگاه ساز های دیگه مثل پرستا یا ... فیکس نمیشه . و خوب درست هم میگن

یکی از مسایل پادینا که فرشاد قول داده در نسخه دوم درستش کنند اینه که فروشگاه خود سیستم پادینا واقعا بدون امکانات هست و اصلا کسایی که از قبل با فروشگاه سازهای تخصصی یا اپن سورس حرفه ای کار کردن رو راضی نمی کنه .

اگر میشد به نوعی غیر از خود فروشگاه ساز پادینا ، با فروشگاه ساز های دیگه هم جوین بشه واقعا 90 درصد بهتر میشد و می موند 10 درصد مسایلش که بعضیاشو با فرشاد هم مطرح کردم و چیز خاصی نیست که نیشه حلش کرد

البته خود پادینا میگه فروشگاه سازش فقط یه اشانتیون هست و نباید ازش انتظار زیادی داشت که البته این حرف اصلا به نظرم درست نیست ، چون کل فلسفه سیستم همکاری در فروش از فروش محصولات شکل گرفته و کل این پروسه هم در بخش فروشگاهی سیستم انجام میشه . یعنی با داشتن یه فروشگاه ساز کامل و مناسب در کنار سیسم همکاری پیشرفته پادینا ، فروش سیستم و اعضای اون هم بصورت تصاعدی بالا میره ، نه اینکه مشتری با دیدن امکانات کم و ظاهر ساده و غیرقابل قبول فروشگاه ، از سایت فرار کنه .
چون مشتری که سیستم همکاری و امکانات اون رو نمی بینه . فقط چیزی که میبینه همون فروشگاه ساده هست که فکر می کنه بجای یه شرکت حرفه ای ، با یه فروشگاه آماتور و تازه کار طرفه و احتمال خریدش کمتر از یک سوم میشه

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
علی جان ایشون غیر از اون مشکل هاستینگ ، میگن که مشکل سیستم پادینا اینه که با فروشگاه خودش فقط کار می کنه و با فروشگاه ساز های دیگه مثل پرستا یا ... فیکس نمیشه . و خوب درست هم میگن

یکی از مسایل پادینا که فرشاد قول داده در نسخه دوم درستش کنند اینه که فروشگاه خود سیستم پادینا واقعا بدون امکانات هست و اصلا کسایی که از قبل با فروشگاه سازهای تخصصی یا اپن سورس حرفه ای کار کردن رو راضی نمی کنه .

اگر میشد به نوعی غیر از خود فروشگاه ساز پادینا ، با فروشگاه ساز های دیگه هم جوین بشه واقعا 90 درصد بهتر میشد و می موند 10 درصد مسایلش که بعضیاشو با فرشاد هم مطرح کردم و چیز خاصی نیست که نیشه حلش کرد

البته خود پادینا میگه فروشگاه سازش فقط یه اشانتیون هست و نباید ازش انتظار زیادی داشت که البته این حرف اصلا به نظرم درست نیست ، چون کل فلسفه سیستم همکاری در فروش از فروش محصولات شکل گرفته و کل این پروسه هم در بخش فروشگاهی سیستم انجام میشه . یعنی با داشتن یه فروشگاه ساز کامل و مناسب در کنار سیسم همکاری پیشرفته پادینا ، فروش سیستم و اعضای اون هم بصورت تصاعدی بالا میره ، نه اینکه مشتری با دیدن امکانات کم و ظاهر ساده و غیرقابل قبول فروشگاه ، از سایت فرار کنه .
چون مشتری که سیستم همکاری و امکانات اون رو نمی بینه . فقط چیزی که میبینه همون فروشگاه ساده هست که فکر می کنه بجای یه شرکت حرفه ای ، با یه فروشگاه آماتور و تازه کار طرفه و احتمال خریدش کمتر از یک سوم میشه

اره اینو قبول دارم. باید فرشاد سریع دست به کار بشه.
فرشاد به من گفته امکاناتی که میخواهید تو ورد بنویسید تا در نسخه دوم اعمال بشه.
من هم یواش یواش شروع خواهم کرد. امکاناتی که میخواهید رو به ورد تایپ کنید و بدین بهش

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خود فرشاد چرا نمیاد تو این تاپیک !!؟

الان ایرادهای اصل کاری همینایی هست که هم تو این تاپیک ، هم تاپیک خودش مطرح شده ،

دیگه من چیارو بنویسم ؟؟

یه چیز دیگم اینکه ، من لازم دارم سیستم همکاری در فروش 800 تومنی ، حداقل با چنتا فروشگاه بتونه کار کنه !! ینی اگه اینو انجام بده ، همین الان چک 800 تومن رو میدم بهش.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
این affiliateforall.org که گفتید فقط با مگنتو کار می کنه؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
خود فرشاد چرا نمیاد تو این تاپیک !!؟

الان ایرادهای اصل کاری همینایی هست که هم تو این تاپیک ، هم تاپیک خودش مطرح شده ،

دیگه من چیارو بنویسم ؟؟

یه چیز دیگم اینکه ، من لازم دارم سیستم همکاری در فروش 800 تومنی ، حداقل با چنتا فروشگاه بتونه کار کنه !! ینی اگه اینو انجام بده ، همین الان چک 800 تومن رو میدم بهش.

درود..

وقتتون بخیر..

راستش تا الان نمیخواستم وارد بحث و تایپیک بشم که خوبی یا بدی ها مارا کاربرانمون صادقانه بیان کنند و بنده دخالت نکنم تا خدای نکرده تعریف از سیستم یا تعریف از خود نباشه ...

در حال حاظر ما سیستم را روی هاست کاربر در اختیارش قرار میدیم و از این نظر مشکلی نداریم .

بابت مسئله فروشگاه ساز 2 تا نکته را خدمت دوستان عرض کنم :

1. فروشگاه ساز و سیستم همکاری فروش باید از نظر فنی یک سیستم از یک شرکت باشه ! بعد از ما 2-3 تا شرکت دیگه که سیستم همکاری فروش ارائه میدن هم مجبورا روی فروشگاه ساز خودشون این سیستم را ارائه بدند . یعنی ما و بقیه همکاران برای اینکه بتونیم سیستم و سفارشات را به درستی ثبت کنیم باید فروشگاه ساز و سیستم از یک شرکت باشه تا بشه ست کرد . از نظر فنی اگر امکانش بود ما حتما این کار را براتون انجام میدادیم.

2. بنده خودم بارها گفتم سیستم فروشگاه ساز ما از نظر امکانات مدیریتی در حد عالی نیست و انشالله در نسخه 2 این مشکل و فروشگاه ساز اپدیت خواهد شد .

سوالی داشتید بفرمایید
در خدمتتون هستیم.

ارادتمند
ف-شمشاد
مدیر عامل مجموعه پادینا سیستم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
درود..

وقتتون بخیر..
راستش تا الان نمیخواستم وارد بحث و تایپیک بشم که خوبی یا بدی ها مارا کاربرانمون صادقانه بیان کنند و بنده دخالت نکنم تا خدای نکرده تعریف از سیستم یا تعریف از خود نباشه ...
در حال حاظر ما سیستم را روی هاست کاربر در اختیارش قرار میدیم و از این نظر مشکلی نداریم .
بابت مسئله فروشگاه ساز 2 تا نکته را خدمت دوستان عرض کنم :
1. فروشگاه ساز و سیستم همکاری فروش باید از نظر فنی یک سیستم از یک شرکت باشه ! بعد از ما 2-3 تا شرکت دیگه که سیستم همکاری فروش ارائه میدن هم مجبورا روی فروشگاه ساز خودشون این سیستم را ارائه بدند . یعنی ما و بقیه همکاران برای اینکه بتونیم سیستم و سفارشات را به درستی ثبت کنیم باید فروشگاه ساز و سیستم از یک شرکت باشه تا بشه ست کرد . از نظر فنی اگر امکانش بود ما حتما این کار را براتون انجام میدادیم.
2. بنده خودم بارها گفتم سیستم فروشگاه ساز ما از نظر امکانات مدیریتی در حد عالی نیست و انشالله در نسخه 2 این مشکل و فروشگاه ساز اپدیت خواهد شد .
سوالی داشتید بفرمایید
در خدمتتون هستیم.
ارادتمند
ف-شمشاد
مدیر عامل مجموعه پادینا سیستم

پس ما هیچ سیستم همکاری در فروش فارسی نداریم که قابلیت این رو داشته باشه که جداگونه ثبت بشه ، و بتونه یک یا چنتا فروشگاه رو همزمان پشتیبانی کنه ، جدای سیستم فروشگاهی.

اینجوری من باید چیزی رو که میخام بدم فارسی سازی بشه .
فرشاد جان شما خودت چیزی سراغ داری ؟ با توجه به اینکه باید بومی سازی بشه و با پشتیبانی از درگاه (های) بانکی .

این affiliateforall.org که گفتید فقط با مگنتو کار می کنه؟

تو راهنمای خودش فقط از مگنتو صحبت کرده ، ولی اینجا تنظیماتش رو برای پرستا گفته ، نصبش هم یه ریزه کاری داره و اینکه پیش فرض با پی پل کار میکنه .باید فارسی سازی بشه ، که نصبتن باید راحت باشه ، و اینکه باید یه درگاه پرداخت داشته باشه ، وگرنه شما باید خودتون پورسانت ها رو واریز کنین.
خیلی مختصر مفیده.

فرشاد جان میتونین رو این کار کنین توسعش بدین ؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
پس ما هیچ سیستم همکاری در فروش فارسی نداریم که قابلیت این رو داشته باشه که جداگونه ثبت بشه ، و بتونه یک یا چنتا فروشگاه رو همزمان پشتیبانی کنه ، جدای سیستم فروشگاهی.

در حال حاضر خیر دوست عزیز.

اینجوری من باید چیزی رو که میخام بدم فارسی سازی بشه .
فرشاد جان شما خودت چیزی سراغ داری ؟ با توجه به اینکه باید بومی سازی بشه و با پشتیبانی از درگاه (های) بانکی .
فرشاد جان میتونین رو این کار کنین توسعش بدین ؟

والله من چیزی خارجی سراغ ندارم و روی سیستم خودمون تمام تمرکزمون را گذاشتیم و وقت و امکان کارکردن روی سیستم دیگه رو نداریم.

راستش من از چند سال پیش مدیر اولین سیستم همکاری فروش اتوماتیک ایران بودم و سابقه کار زیادی با سیستم های همکاری - کلیکی و مدیریت فروشگاه های اینترنتی دارم ( مهندس صدیق - ادمین ادزسنتر در جریان هستند و از چند سال پیش بنده را میشانسند ) با اکثر سیستم ها و ... کار کردم اگر صادقانه بگم نه به خاطر اینکه سیستم خودمون را تعریف کنم باید خدمتتون عرض کنم که فارسی سازی سیستم خارجی و سرمایه گذاری روش کار درستی نیست چون هم از نظر امکانات و یوزر فرندلی مطابق سلیقه ایشاپ و وبمستر ایرانی نخواهد بود و هم بعد از نصب و پیشرفت سیستمتون پشتیبانی فنی ، امنیتی در کار نخواهد بود و سیستمتون یکنواخت و با امکانات تکراری و ثابت خواهد بود. راه اندازی یک سیستم 5% کار می باشد 95% اصلی کار شما بعد از معروف شدن و جذب کاربر هست که بتونید با اطمینان خاطر از موارد فنی ، امنیتی سیستم با قرار داد با یک شرکت معتبر به دنبال کارهای مهمتری مانند افزایش فروش و ... بروید و با هر بار ایراد پیدا کردن سیستم دنبال برنامه نویس آزاد نگردید که 10 ها مشکل جانبی دیگه براتون پیش بیاد .

پیشنهاد دوستانه بنده را بپذیرید و از یکی از شرکت های معتبر فروش سیستم ایرانی ( نمیگم شرکت ما! شما صاحب اختیارید که شرکت ما و سیستم مارا با همکارامون مقایسه کنید و تصمیم بگیرید ) یک سیستم خریداری کنید و کارتون را حرفه ای شروع کنید .

شما اگر یک سیستم معتبر و معروف ایرانی را خریداری کنید علاوه بر امکانات ، پشتیبانی فنی امنیتی و ... کاربران شما اعتماد بیشتری به شما خواهند کرد! چرا که یک وبمستر وقتی میبینه فروشگاهی مثلا 1 میلیون هزینه طراحی به شرکت معتبر X داده ، اعتماد سازی اولیه در ذهن کاربر انجام میشه و میگه این فروشگاه وقتی همچین خرجی داره میکنه 100% میتونه از پس هزینه های من وبمستر هم بر بیاد و چندین نکته و مزایای مثبت دیگه که دیگه بیشتر از این بحث را ادامه ندم و به موضوع اصلی خودمون برگردیم.

ما سعی کردیم با توجه به تجربه های قبلی خودم و کاربران و همکارامون سیستم قابل قبول و خوبی را ارائه بدیم حال نسخه 1 سیستم ما هست و طبیعتا ایراد و کمبوداتی داره که روشون کار میکنیم و به امید خدا یک سیستم کامل در اختیار کاربرانمون قرار میدیم و خدارو شکر تا الان پر فروش ترین سیستم ایران بودیم و سایت های مطرح و فروشگاه های برتر کشور مانند دانلود ها و ... ازمون سیستم گرفتند..

اگر سوالی داشتید بنده در خدمتم.

موفق و سربلند باشید..

ارادتمند

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
کاربری که متوجه بشه این فروشگاه با چه سیستمی داره کار میکنه ، کاربر معمولی نیست !
کسی مثل و من وشماست و مطمئنن متوجه هزینه احتمالی اون سیستم نخاهد شد !
چیزی که برای کاربر معمولی اهمیت داره در درجه اول طراحی ظاهر اون فروشگاه و راحتی ثبت سفارشات و پیگیری اونهاست ،

مشکل سیستم های فروش ایرانی هم کدباز نبودن و اینکه برای هر تغییر کوچیکی باید هزینه کرد ، چیزی که شما تو یه سیستم کدباز خیلی راحت میتونی انجام بدی ، مگر احتیاج باشه ماژولی تغییرات کلی داشته باشه یا کلن نوشته بشه.

در حال حاضر من سیستم کدباز رو ترجیح میدم .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ببین دوست من به نظر من شما چند ماه یه شاپ درست حسابی را بنداز بعدش بیا از همون پولی که درآوردی یه سیستم افلیت پادینا بگیر و بسم الله
سیستم خارجی فعلا جواب نمیده توی وب فارسی شک نکن اگه بخوای جواب بده باید خرج کنی که اون مبلغ خیلی بیشتر از 800 تومن سیستم پادینا هستش

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
چیزی که برای کاربر معمولی اهمیت داره در درجه اول طراحی ظاهر اون فروشگاه و راحتی ثبت سفارشات و پیگیری اونهاست ،

1. ما قالب های فروشگاه و سیستم را کلا تمپلیت بیس گذاشتیم و هیچ قفلی روش نذاشتیم و شما میتونید راحت هر تغییری انجام بدید.

2. از نظر ظاهری و یوزر فرندلی و راحتی کاربر فروشگاه ساز ما مناسب هست ، فروشگاه ساز ما از نظر امکانات ادمین کمبود داره که خود شما متوجه خواهید شد و نه کاربر.

ارادتمند

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا فرشاد کار نشد نداره!! اینقدر نگو نمیشه!1 خوب هم میشه با چندین فروشگاه همزمان کار کرد!!!

فقط یکم برنامه نویسی میخواد همین!!:eek:

امکاناتی که ایشان میفرمایند به نظرم خیلی حرفه ای میاد اگر پیاده بشه!!
لطفا در نسخه دوم پیاده کنید!:eek:
چون میداینم شما میتوانید:hmm:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
قسمت مهمش اینه که بتونه مستقل کار کنه ، که ظاهرن فعلن نمیشه.

بالا