• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسکریپت همکاری در فروش

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
آقا فرشاد کار نشد نداره!! اینقدر نگو نمیشه!1 خوب هم میشه با چندین فروشگاه همزمان کار کرد!!!

فقط یکم برنامه نویسی میخواد همین!!:eek:

امکاناتی که ایشان میفرمایند به نظرم خیلی حرفه ای میاد اگر پیاده بشه!!
لطفا در نسخه دوم پیاده کنید!:eek:
چون میداینم شما میتوانید:hmm:

شدن که میشه ایران مارکت این امکان گذاشته ولی گرون می گه

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یعنی سیستم ایران مارکت رو میشه با فروشگاه ساز های دیگه جوین کرد ؟

احتماللا بشه!
سیستم همکاری پادینا خوب هست اما باید خیلی امکانات دیگر اضافه بشه! من خودم خیلی چیزها رو تو سیستم کم میبینم!!
همکاری در فروش فقط فروش کالا نیست! بلکه باید امکانات فراوانی داشته باشه که الان حوصله توضیح ندارم. این تاپیک ادامه داشته باشه حتما میگویم!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
احتماللا بشه!
سیستم همکاری پادینا خوب هست اما باید خیلی امکانات دیگر اضافه بشه! من خودم خیلی چیزها رو تو سیستم کم میبینم!!
همکاری در فروش فقط فروش کالا نیست! بلکه باید امکانات فراوانی داشته باشه که الان حوصله توضیح ندارم. این تاپیک ادامه داشته باشه حتما میگویم!

دقیقا موافقم . بخصوص بخش های یوزر فرندلی و اصطلاحا تعاملی بین مشتریان ، اعضا ، امکانات واسه دانلود برنامه یا فایل های آموزشی برای اعضا ، نمایش دهنده میزان درامدهای کسب شده ی اعضا و امکانات تبلیغاتی برای اعضا ، امکانات قرعه کشی برای مشتریان و اعضا ، امکان تعریف کوپون خرید برای تشویق اعضا و مشتریان ، امکان ثبت نام مشتریان و ایجاد خبرنامه ( مثلا با استفاده از یک گروه یاهو یا گوگل جهت اسپم نشدن ) و ....

اینا فقط مثال بودند . چیزاییه که می تونه کاملا بصورت دینامیک در سیستم همکاری تعریف بشه و نه اینکه دونه دونه و دستی و با استفاده از یک بخش اخبار بخوایم انجامش بدیم

Last edited:

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا موافقم . بخصوص بخش های یوزر فرندلی و اصطلاحا تعاملی بین مشتریان ، اعضا ، امکانات واسه دانلود برنامه یا فایل های آموزشی برای اعضا ، نمایش دهنده میزان درامدهای کسب شده ی اعضا و امکانات تبلیغاتی برای اعضا ، امکانات قرعه کشی برای مشتریان و اعضا ، امکان تعریف کوپون خرید برای تشویق اعضا و مشتریان ، امکان ثبت نام مشتریان و ایجاد خبرنامه ( مثلا با استفاده از یک گروه یاهو یا گوگل جهت اسپم نشدن ) و ....

اینا فقط مثال بودند . چیزاییه که می تونه کاملا بصورت دینامیک در سیستم همکاری تعریف بشه و نه اینکه دونه دونه و دستی و با استفاده از یک بخش اخبار بخوایم انجامش بدیم

+ درگاه پرداخت برای واریز پورسنت ها ؛

امکانات تبلیغاتی برای اعضا از چه جهت؟؟ اگه سیستم B2B یاشه ممکنه لازم بشه البته !

هر فروشگاهی بتونه جدا تبلیغ کنه ، چون اونی که من دنبالشم صرفن فروشگاههای شخصی خودم و البته روی دامنه های جداگونست !

اینی که شما میگین میشه سیستم فروشگاهی که در کنارش امکان affiliate هم داره ، ولی من سیستم صرفن affiliate لازم دارم که فروشگاهای با دامنه های متفاوت رو ساپورت کنه.

نمیدونم که اصلن عملی هست یا خیر.

فعلن دارم روی همون امکانات پرستا کار میکنم ، راضی کننده نیست به هیچ عنوان.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
درود..
وقت بخیر و ممنون بابت اینکه صادقانه نظرات خودتون را با ما در میان میذارید .

آقا فرشاد کار نشد نداره!! اینقدر نگو نمیشه!1 خوب هم میشه با چندین فروشگاه همزمان کار کرد!!

فقط یکم برنامه نویسی میخواد همین!!:eek:

امکاناتی که ایشان میفرمایند به نظرم خیلی حرفه ای میاد اگر پیاده بشه!!
لطفا در نسخه دوم پیاده کنید!:eek:
چون میداینم شما میتوانید:hmm:

متاسفانه برای ما فعلا مقدور نیست تا بر روی هر فروشگاه ساز دیگه ای سیستم را متصل کنیم تا سفارشات ثبت بشه و نیاز به برنامه نویسی پیچیده و خیلی وقت گیر برای هر فروشگاه داره که برامون به صرفه نیست.

قسمت مهمش اینه که بتونه مستقل کار کنه ، که ظاهرن فعلن نمیشه.

فعلا که هیچ شرکتی نمیتونه همچین کاری کنه و فعلا از عهده ما طبق توضیح بالا خارج میباشد :)

شدن که میشه ایران مارکت این امکان گذاشته ولی گرون می گه

ایران مارکت هم از همکاران ما هستند ولی این چیزی که دوستان فرمودند را هیچ شرکتی حتی ایران مارکت ندارد.

یعنی سیستم ایران مارکت رو میشه با فروشگاه ساز های دیگه جوین کرد ؟

مهندس صدیق عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم ، خیر نمیشود.

احتماللا بشه!

شما همیشه به من و شرکت لطف داشتید و یکی از کاربران دلسوز و خوب ما هستید که با ایده هاو نظرات و پیشنهادات و انتقادات خودتون مارو در این راه و پیشرفت سیستم و شرکت خیلی کمک کردید که ازتون سپاسگذارم و از شما و بقیه کاربران عزیزمون تقاضا دارم مثل گذشته از محبت و لطف خود نسبت به ما دریغ نکنند و با انتقادات و پیشنهادتشون مارو در این راه کمک کنند.

بنده خودم صادقانه خدمت کاربران عزیز گفتم که فروشگاه ساز ما امکانات چندان کامل و جالبی نداره و در حد ساده و متوسط هست که انشالله تابستون امسال در نسخه 2 سیستم فروشگاه ساز و سیستم را برترین و کاملترین سیستم ایران خواهیم کرد.

ببخشید اشتباه شد :blush:
منظورم این بود که قسمت های مختلف فروشگاه روی دومین مجزا میشه نصب کرد

دقیقا عرض کردم همچین امکانی هیچ شرکتی ندارد فعلا !:blush:

مهندس صدیق عزیز ممنون از اینکه در این راه مارو کمک میکنید ، لطفا همه کاربران ما و شما طبق اطلاعیه ای که دادیم هر امکاناتی که از فروشگاه ساز و سیستم میخواهید در یک فایل ورد به طور دسته بندی شده بنویسید و 1-2 ماه اینده در اختیار ما قرار بدید تا در نسخه 2 اعمال کنیم.

ممنون از لطفتون

+ درگاه پرداخت برای واریز پورسنت ها ؛

امکانات تبلیغاتی برای اعضا از چه جهت؟؟ اگه سیستم B2B یاشه ممکنه لازم بشه البته !

هر فروشگاهی بتونه جدا تبلیغ کنه ، چون اونی که من دنبالشم صرفن فروشگاههای شخصی خودم و البته روی دامنه های جداگونست !

اینی که شما میگین میشه سیستم فروشگاهی که در کنارش امکان affiliate هم داره ، ولی من سیستم صرفن affiliate لازم دارم که فروشگاهای با دامنه های متفاوت رو ساپورت کنه.

نمیدونم که اصلن عملی هست یا خیر.

فعلن دارم روی همون امکانات پرستا کار میکنم ، راضی کننده نیست به هیچ عنوان.

خدمت شما عرض کنم که شما دنبال سیستمی مثل ایران بی زد و ... هستید به عنوان پاساژ که هم فروشنده عضو بشه و هم خریدار که امکان نوشتن این سیستم برای ما مقدور هست ولی شما نمیتوانید کار کنید !
به دلیل اینکه این سیستم پاساژ به درد کسی میخوره که شرکت پستی داشته باشه و پول فروشنده ها دستش باشه و بعد از کسر کردن پول وبمستر از حساب فروشنده ، بقیه پول فروشنده را بهش بدید ! ولی شما روی پول فروشنده ها تمرکزی ندارید و شاید بعد از فروخته شدن جنس فروشنده پول کاربر را ندهد و ابروی سیستم شما برود.. امیدوارم خلاصه منظورم را رسونده باشم.

دوستان اگر سوالی ، پیشنهادی داشتند خوشحال میشم در خدمتشون باشم.

ارادتمند.;)

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
خدمت شما عرض کنم که شما دنبال سیستمی مثل ایران بی زد و ... هستید به عنوان پاساژ که هم فروشنده عضو بشه و هم خریدار که امکان نوشتن این سیستم برای ما مقدور هست ولی شما نمیتوانید کار کنید !
به دلیل اینکه این سیستم پاساژ به درد کسی میخوره که شرکت پستی داشته باشه و پول فروشنده ها دستش باشه و بعد از کسر کردن پول وبمستر از حساب فروشنده ، بقیه پول فروشنده را بهش بدید ! ولی شما روی پول فروشنده ها تمرکزی ندارید و شاید بعد از فروخته شدن جنس فروشنده پول کاربر را ندهد و ابروی سیستم شما برود.. امیدوارم خلاصه منظورم را رسونده باشم.

دوستان اگر سوالی ، پیشنهادی داشتند خوشحال میشم در خدمتشون باشم.

ارادتمند.;)

این مقوله b2b که گفتم چیزی جدای سیستم همکاری مد نظر من هست ، در جواب اون پست گفتم که پیشنهاد داده بودن.

در این موردی که شما گفتید میشه امنیت رو بالا برد ، پول خریدار نزد سیستم میمونه تا زمانیکه اعلام دریافت کنه ،التبه نمی دونم این موردی که گفتم با مورد شما یکی هست یا خیر ، چون مورد من میتونه بدونه وبمستر هم انجام بشه ، ... بیشتر نمیتونم توضیح بدم.
icon10.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
همچنان منتظر پیشنهادات ویژه هستیم !

چه طراحی چه بومی سازی !

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
فرشاد جان مني كه اين سيستمتو الان ازت بخرم و چند ماه ديگه نسخه جديد اومد رايگان به ما ميدي يا بايد پول بديم؟آخه من ميخوام 15 مرداد سفارش بدم ولي اين مسئله نسخه جديد ...

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
فرشاد جان مني كه اين سيستمتو الان ازت بخرم و چند ماه ديگه نسخه جديد اومد رايگان به ما ميدي يا بايد پول بديم؟آخه من ميخوام 15 مرداد سفارش بدم ولي اين مسئله نسخه جديد ...
عذر خواهی از استارتر
ببخشید این پ.خ من اومد ؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

با عرض پوزش از استارتر عزیز چون شاید سوال شما هم باشه اینجا جواب میدم :

ما تعهد کردیم تا 1 سال به طور رایگان هر نسخه ای که خریداری کردید آپدیت فنی و امنیتی و رفع ایرادات را انجام بدیم و بعد از 1 سال هزینه پشتیبانی اعلام می شود .

نسخه 2 فراتر از نسخه 1 می باشد و در کل یک چیزی جدید به حساب می آید و هزینه بالاتری از نسخه 1 خواهد داشتو کسانی که نسخه را 1 خریداری کردند و مایل به آپگرید به نسخه 2 هستند با 50-60 % تخفیف از قیمت نسخه 2 این کار انجام خواهد شد .

در کل از نظر قیمت و عدم از دست دادن بهترین زمان فروش در تابستان توصیه میکنم نسخه 1 را خریداری کرده و اگر مایل بودید با تخفیف به نسخه 2 آپگرید کنید .

موفق و سربلند باشید . ;)

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
سیستم همکاری فروش پادینا تایید میشه! من خودم وسواسیم و با کلی تخقیق ازشون سیستم گرفتم و راضیم.. اگه شما هم ازشون بگیری قطعا مثل من ازشون راضی خواهی بود :دی

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با عرض پوزش از استارتر عزیز چون شاید سوال شما هم باشه اینجا جواب میدم :

ما تعهد کردیم تا 1 سال به طور رایگان هر نسخه ای که خریداری کردید آپدیت فنی و امنیتی و رفع ایرادات را انجام بدیم و بعد از 1 سال هزینه پشتیبانی اعلام می شود .

نسخه 2 فراتر از نسخه 1 می باشد و در کل یک چیزی جدید به حساب می آید و هزینه بالاتری از نسخه 1 خواهد داشتو کسانی که نسخه را 1 خریداری کردند و مایل به آپگرید به نسخه 2 هستند با 50-60 % تخفیف از قیمت نسخه 2 این کار انجام خواهد شد .

در کل از نظر قیمت و عدم از دست دادن بهترین زمان فروش در تابستان توصیه میکنم نسخه 1 را خریداری کرده و اگر مایل بودید با تخفیف به نسخه 2 آپگرید کنید .

موفق و سربلند باشید . ;)

آپدیت فنی یا ایرادات یا امنیتی خاصی هم کردین مگه تو این سال اول ؟ برای ما که کاری تو این شش ماه انجام نشده . شاید برای دوستانی خاص انجام داده باشید ! حتی یه فراخوانی ارسال پیکی از وب سرویس رو هم انجام ندادین و ارسال سفارشی هم خداروشکر تازه داره انجام میشه .

ما هم که هر ایراد یا امکانات لازمی رو مطرح می کنیم میگفتی نسخه دوم انجام میشه نسخه دوم انجام میشه ، حالا اونم که انگار پولیه .

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آپدیت فنی یا ایرادات یا امنیتی خاصی هم کردین مگه تو این سال اول ؟ برای ما که کاری تو این شش ماه انجام نشده . شاید برای دوستانی خاص انجام داده باشید ! حتی یه فراخوانی ارسال پیکی از وب سرویس رو هم انجام ندادین و ارسال سفارشی هم خداروشکر تازه داره انجام میشه .

ما هم که هر ایراد یا امکانات لازمی رو مطرح می کنیم میگفتی نسخه دوم انجام میشه نسخه دوم انجام میشه ، حالا اونم که انگار پولیه .

مثلا" ؟ :)

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بعضی از سفارشات ثبت میشه توی پنل ولی برای بازاریاب ها نه :eek:

یعنی چی ؟! خب بیا تو یاهو توضیح بده کامل رفع کنیم . ین جور مسائل همیشه اومدن گفتم و رفع شده در اسرع وقت .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
والا یه بار به فرشاد گفتم
چند بارم بچه های بازاریاب توی همین فروم این نکته رو گفتن

هیچی دیگه مثلا یه سفارش ثبت میشه ولی واسه بازاریاب ثبت نمیشه در صورتی که باید بشه :دی و حق بازاریاب هم خورده میشه اینجوری اعتماد هم کم میشه

بالا