درود..
وقت بخیر و ممنون بابت اینکه صادقانه نظرات خودتون را با ما در میان میذارید .
آقا فرشاد کار نشد نداره!! اینقدر نگو نمیشه!1 خوب هم میشه با چندین فروشگاه همزمان کار کرد!!
فقط یکم برنامه نویسی میخواد همین!!
امکاناتی که ایشان میفرمایند به نظرم خیلی حرفه ای میاد اگر پیاده بشه!!
لطفا در نسخه دوم پیاده کنید!
چون میداینم شما میتوانید:hmm:
متاسفانه برای ما فعلا مقدور نیست تا بر روی هر فروشگاه ساز دیگه ای سیستم را متصل کنیم تا سفارشات ثبت بشه و نیاز به برنامه نویسی پیچیده و خیلی وقت گیر برای هر فروشگاه داره که برامون به صرفه نیست.
قسمت مهمش اینه که بتونه مستقل کار کنه ، که ظاهرن فعلن نمیشه.
فعلا که هیچ شرکتی نمیتونه همچین کاری کنه و فعلا از عهده ما طبق توضیح بالا خارج میباشد
شدن که میشه ایران مارکت این امکان گذاشته ولی گرون می گه
ایران مارکت هم از همکاران ما هستند ولی این چیزی که دوستان فرمودند را هیچ شرکتی حتی ایران مارکت ندارد.
یعنی سیستم ایران مارکت رو میشه با فروشگاه ساز های دیگه جوین کرد ؟
مهندس صدیق عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم ، خیر نمیشود.
احتماللا بشه!
سیستم همکاری پادینا خوب هست اما باید خیلی امکانات دیگر اضافه بشه! من خودم خیلی چیزها رو تو سیستم کم میبینم!!
همکاری در فروش فقط فروش کالا نیست! بلکه باید امکانات فراوانی داشته باشه که الان حوصله توضیح ندارم. این تاپیک ادامه داشته باشه حتما میگویم!
شما همیشه به من و شرکت لطف داشتید و یکی از کاربران دلسوز و خوب ما هستید که با ایده هاو نظرات و پیشنهادات و انتقادات خودتون مارو در این راه و پیشرفت سیستم و شرکت خیلی کمک کردید که ازتون سپاسگذارم و از شما و بقیه کاربران عزیزمون تقاضا دارم مثل گذشته از محبت و لطف خود نسبت به ما دریغ نکنند و با انتقادات و پیشنهادتشون مارو در این راه کمک کنند.
بنده خودم صادقانه خدمت کاربران عزیز گفتم که فروشگاه ساز ما امکانات چندان کامل و جالبی نداره و در حد ساده و متوسط هست که
انشالله تابستون امسال در نسخه 2 سیستم فروشگاه ساز و سیستم را برترین و کاملترین سیستم ایران خواهیم کرد.
ببخشید اشتباه شد :blush:
منظورم این بود که قسمت های مختلف فروشگاه روی دومین مجزا میشه نصب کرد
دقیقا عرض کردم همچین امکانی هیچ شرکتی ندارد فعلا !:blush:
دقیقا موافقم . بخصوص بخش های یوزر فرندلی و اصطلاحا تعاملی بین مشتریان ، اعضا ، امکانات واسه دانلود برنامه یا فایل های آموزشی برای اعضا ، نمایش دهنده میزان درامدهای کسب شده ی اعضا و امکانات تبلیغاتی برای اعضا ، امکانات قرعه کشی برای مشتریان و اعضا ، امکان تعریف کوپون خرید برای تشویق اعضا و مشتریان ، امکان ثبت نام مشتریان و ایجاد خبرنامه ( مثلا با استفاده از یک گروه یاهو یا گوگل جهت اسپم نشدن ) و ....
اینا فقط مثال بودند . چیزاییه که می تونه کاملا بصورت دینامیک در سیستم همکاری تعریف بشه و نه اینکه دونه دونه و دستی و با استفاده از یک بخش اخبار بخوایم انجامش بدیم
مهندس صدیق عزیز ممنون از اینکه در این راه مارو کمک میکنید ، لطفا همه کاربران ما و شما طبق اطلاعیه ای که دادیم هر امکاناتی که از فروشگاه ساز و سیستم میخواهید در یک فایل ورد به طور دسته بندی شده بنویسید و 1-2 ماه اینده در اختیار ما قرار بدید تا در نسخه 2 اعمال کنیم.
ممنون از لطفتون
+ درگاه پرداخت برای واریز پورسنت ها ؛
امکانات تبلیغاتی برای اعضا از چه جهت؟؟ اگه سیستم B2B یاشه ممکنه لازم بشه البته !
هر فروشگاهی بتونه جدا تبلیغ کنه ، چون اونی که من دنبالشم صرفن فروشگاههای شخصی خودم و البته روی دامنه های جداگونست !
اینی که شما میگین میشه سیستم فروشگاهی که در کنارش امکان affiliate هم داره ، ولی من سیستم صرفن affiliate لازم دارم که فروشگاهای با دامنه های متفاوت رو ساپورت کنه.
نمیدونم که اصلن عملی هست یا خیر.
فعلن دارم روی همون امکانات پرستا کار میکنم ، راضی کننده نیست به هیچ عنوان.
خدمت شما عرض کنم که شما دنبال سیستمی مثل ایران بی زد و ... هستید به عنوان پاساژ که هم فروشنده عضو بشه و هم خریدار که امکان نوشتن این سیستم برای ما مقدور هست ولی شما نمیتوانید کار کنید !
به دلیل اینکه این سیستم پاساژ به درد کسی میخوره که شرکت پستی داشته باشه و پول فروشنده ها دستش باشه و بعد از کسر کردن پول وبمستر از حساب فروشنده ، بقیه پول فروشنده را بهش بدید ! ولی شما روی پول فروشنده ها تمرکزی ندارید و شاید بعد از فروخته شدن جنس فروشنده پول کاربر را ندهد و ابروی سیستم شما برود.. امیدوارم خلاصه منظورم را رسونده باشم.
دوستان اگر سوالی ، پیشنهادی داشتند خوشحال میشم در خدمتشون باشم.
ارادتمند.