سلام؛
فکر کنم iframe هم همین خاصیت رو داشته باشه ... نظر تون چیه ؟
من کد خام این رو دارم یعنی امکانات بالا رو نداره صفحه رو هم پشت بروزر باز میکنه!
باید بریم دنبال پاپ آپی که باز بشه و ببیند و نتونن طی زمانی ببندن این خیلی بهتره از همشون
اسکریپت شما هم فکر کنم جالب باشه
سلام.
بی زحمت دموش رو واسم پ.خ کنید.
اگر دمو دارید برای بنده نیز ارسال کنید!
آی فریم فایده نوداره ....
هدف از پاپ آپ فقط بازدید نیست ...
هدف دیدن سایت و خرید هم هست ....
آی فریم رو کسی نمی بینه (اگر سایز کوچک بزارین .... این فقط برای سیستم بازدید مثل وبگذر خوبه)
اگر هم آی فریم رو بزرگ بذارید که دیگه جایی برای مطالب سایت خودتون نمی مونه و ...
آی فریم در بهترین حالت روی رتبه الکسا تاثیر نداره (در برخی موارد هم رتبه رو کم می کنه)
{الکسا آی فریم رو به حساب نمیاره}
پاپ آپ همیشه اذیت کننده بوده و هست ، چون روی پنجره جاری باز میشه و همیشه کاربر به محض دیدنش ، پنجره رو می بنده .... شایدم اصلا قید سایت خود شما رو هم بزنه ....
و بدین صورت حتی ممکنه صفحه پاپ آپ شما لود هم نشه!
این سیستم بصورت مخفی پاپ آپ باز می کنه و بدین صورت کاربر اضلا اذیت نمیشه و حتی حس هم نمی کنه اش ...
از طرفی هم پنجره ها رو در تکس بارش می بینه که کنجاویش برانگیخته میشه و میره صفحه رو ماکسیمایز می کنه و ا ین ممکنه به خرید از سایت منجر بشه که هدف اصلی پاپ آپ هم همینه ...
صفحه ها کامل لود میشن >>> هدف دیگر پاپ آپ ارسال بازدید است ....
در مورد دمو هم باید بگم که به زودی دموی آنلاین راه اندازی میشه.
الان در حال زدن ماژول های نسخه 4 (فوق حرفه ای) هستم و انشالله به زودی در نظر دارم که اصلا یه سایت بگیرم و اسکریپت رو روی سایت خودم نصب کنم که دیگه اصلا نیاز به تهیه هاست(ویندوز) و نصب اسکریپت هم نداشته باشین ، راحت هزینه اسکریپت رو میدین و به شما یک کنترل پنل میدیم که میرین تنظیمات لازم رو انجام میدین (اندازه پنجره پاپ آپ - لینک - منطقه جغرافیایی - تعداد نمایش - عنوان و .... پاپ آپ ها رو تنظیم می کنین) و یک کد بهتون داده میشه که فقط لازمه که کد رو توی سایت خودتون بذارین و تمام !
زین پس شما از طریق کنترل پنلی که بهتون داده میشه ، خیلی راحت می تونین پاپ آپ هاتونو کنترل کنین ، همه کارا توی پنل انجام میشه و سیستم بصورت خودکار همه کارا رو انجام میده.
بدین صورت حتی دوستانی که آشنایی با برنامه نویسی ندارن هم به راحتی می تونن از سیستم بهره ببرن
یه بخش ریپورت هم برای آمار بازدید و .... توی پنل براتون میزاریم که حالشو ببرین.
باز دوستان اگر ماژول خاصی توی ذهنشون هست ، می تونن پیشنهاد بدن که ما توی اسکریپت در نظر بگیریمش.
بر اساس توضیحات بالا دوستان می تونن به دو صورت اسکریپت رو تهیه کنن :
1- پرداخت هزینه ماهیانه یا سالیانه و استفاده از پنل اختصاصی که ما بهشون میدیم (بدون نیاز به تهیه هاست و .... )
2- خرید یکی از پکیج ها و تهیه اسکریپت و نصب روی هاست(ویندوز) مورد نظرشون.
یا حق
یک سری امکانات به نسخه شماره یک اضافه شد.