PersianMohammad
Registered User
اصل مطلب اینه که اس ام اس ایرانسلم شده دونه ای 75 تومن، چیکار کنم ؟
چیکار کنم ؟
چیکار کنم ؟
اصل مطلب اینه که اس ام اس ایرانسلم شده دونه ای 75 تومن، چیکار کنم ؟
چیکار کنم ؟
خیلی نامردیه ! الان شد دوباره 160 ریال ! چرااا !؟ دیشب و پریشب دست کم 6000 تومن شارژ مصرف کردم !
جایی میشه شکایت/پیگیری کرد ؟
اس ام اس ایرانسلم شده دونه ای 75 تومن، چیکار کنم ؟
خیلی جالبه که من 2000 شارج میکنم تازه شگفت انگیز هم هست میشه 2200
باید 37 دقیقه حرف بزنم
اما سر 19 دقیقه قطع میشه
یعنی دقیقه ای 115 تومن حساب میکنه
اگر شگفت انگیز نزنم فکر کنم 16 دقیقه ای قطع میشه
دزدی هم حدی داره به خدا
اگه این همراه اول بود یه چیزی میگفتیم مال خودشونه دزدی میکنن
این ایرانسل که یه شرکت خارجی هستو چرا میذارن دزدی کنه
اینا یعنی اینقدر بی غیرتند ؟!!!
شریک ایرانی ایرانسل کیه ؟
کسی میدونه ؟
حتما یه شرکت وابسته به سپ*ه هست
دزدن بی پدرا ... اینجا رو ببین :
طبق اعلام رسمی این شرکت، تماس با سیمکارت های دائمی ام تی ان ایرانسل به ام تی ان ایرانسل 499 ریال و
تماس از ایرانسل به سایر خطوط داخل کشور 625 ریال محاسبه می شود.
پس اگه 62 قراره حساب بشه پس من اگر 2200 تومن شارج داشته باشم باید بتونم 35 دقیقه صحبت کنم
اما به زور میشه 19 دقیقه صحبت کنم
1 بار هم تست نکردم ... 1000 بار تست کردم
و جالب ترشو بهتون بگمممممممممممممممممممممممم
مثلا شارج شگفت انگیز میکردم بعد میدیدیم کردیت خودم تموم شده اما شگفت انگیزه مثلا 3000 تومن مونده
اما نمیزاشت صحبت کنم ... یعنی بعضی اوقات اون شگفت انگیزا الکیه ... شارج میکنه اما نمیتونی استفاده کنی
پسر خوب هیچ شرکت یا آدم یا .... نمیتونه بیش از یک اندازه بزرگ شه مگر اینکههههههههههههههه ؟؟؟؟!!!!!!!
سلام دوست عزیز
اینرو پس از تجربه هایبسیار فهمیدم
شارج شگفت انگیز اگر مثلا اینجوره 1900+300
اون شارج شگفت انگیز فقط برای اس ام اس هست
شما وقتی 1900+300 اعتبار داری وقتی حرف میزنی از 1900 کم میشه و وقتی اس میدی از 300 کم میشه
تا جاییکه :
1. وقتی شارج شگفت انگیزت بیش ازشارج اصلی میشه یا شارج اصلیتموم میشه:
مثلا شارج شگفت انگیز 200 تومن داری و شارج اصلی 10 تومن یعنی 10+200
در این حالت دیگه تماس نمیتونی بگیری و اس ام اس هم فقط و فقط به ایرانسل ططرف میتونی بدی
2. برعکس
شارژ شگفت انگیز تموم بشه به خاطر اس ام اس ها و فقط شلرج اصلی داری دیگه مکالمه و اس همه از اصلی کم میشه
کاملا تایید میشه !
زندگی نامه "ایران رهجو " نمایندگی رسمی سونی در خاور میانه رو بخونید ،ببینید اول مال کی بوده بعد به چه صورتی مال کی شده !!:hmm:
تعریف کن ببینیم چی شده ؟زندگی نامه "ایران رهجو " نمایندگی رسمی سونی در خاور میانه رو بخونید ،ببینید اول مال کی بوده بعد به چه صورتی مال کی شده !!
من میگم اس ام اس شده 75 تومن، شما شرح لیلی و مجنون میزارین !؟ از دیروز دیگه شگفت انگیز شارژ نمیکنم، همون 16 تومن حساب میشه، واقعا که شگفتی آفرید اس ام اس دونه ای 75 تومن !