کافر مقدس
Registered User
- نوشتهها
- 308
- لایکها
- 200
ایرانسل خیلی دزدههههههههههههههههههه ... خیلییییییییی
تایید میشه !
ایرانسل خیلی دزدههههههههههههههههههه ... خیلییییییییی
اگه گفتید این چیه
قبل از اَن قُلاب شکوهمند اسلامی ! نماینده سونی یه بنده خدایی بوده که با تلاشو زحمت نمایندگیشو گسترش داده
،بعد از اَن قُلاب یه چند سالی که میگذره میبینن طرف داره کلفت میشه ،مظهر شرف ! که به بهشت میره ،این یکی که
میاد جاش اوضاع خیلی فرق میکنه ،برادر خانوم آقا (ع) !!(بلند صلوات بفرست !) به طرف پیشنهاد خرید نمایندگیو میده
خیلی پایین تر از قیمت واقعی (مثل خرید مخابرات دیگه !) طرف قبول نمیکنه،یه چند وقتی پیغام پسغام ردو بدل میشه
میبنن طرف سفت و سخته و از راه معمول نمیشه کاری کرد از راه های دیگه وارد میشن ! طرفم جون خودشو زنو بچشو
ور میداره میزنه به چاک !
نتیجه اخلاقی : وقتی مین برد لپ تاپتون سوخت ناراحت نشین چون ممکنه وقتی رفتین نمایندگی یه آشنا پیدا کنین و سر صحبت باز شه ...و در آخر به جای اینکه مینتونو تعمیر کنن براتون تعویض کنن !!!!
:blink:دوستان الکی دزد دزد نکنید اگه مشکلی دارید با 700 تماس بگیرید حلش میکنن. یادتون نره اگه ایرانسل نبود هنوز باید 400 هزار تومن پول یه خط میدادید...
من توی عید 50 تومن شارژ کردم نمی دونم وایبر خورد شارژمو یا ایرانسل در صورتی که من فقط با وایبر کار می کردم بعد از 10 روز شارژم شد 6000 تومن !!!! واقعا مخم هنگه هنوزم اون همه شارژ من چی شد
نظرتون درباره رایتل چیه ؟
من که به رایتلم اعتماد ندارم.من توی عید 50 تومن شارژ کردم نمی دونم وایبر خورد شارژمو یا ایرانسل در صورتی که من فقط با وایبر کار می کردم بعد از 10 روز شارژم شد 6000 تومن !!!! واقعا مخم هنگه هنوزم اون همه شارژ من چی شد
اگه وایبر و نت زیاد میری رایتل واست خیلی به صرفه تره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
من که به رایتلم اعتماد ندارم.
مگه میشه شما 50 تومن بدی بعد همچیست نامحدود یعنی از صبح که پامیشی به یه نفر زنگ بزنی تا فردا صبح گوشیت وصل باشه یعنی بشه بیسیم.
شاتل هم همین طوری بود میگفت شبها رایگان برید حال کنید.
20 گیگ که شب بیشتر میگرفتی جوری قطعت میکرد که تا آخر دوره خواب دانلود رو ببینی رایتل هم یکیه مثل شاتل.
فک میکنم واسه مکالمه نامحدود رایتل هم سقف داره
حدود ۱۰۰۰۰ دقیقه هستش اگه اشتباه نکنم
ولی مسلما چیزی به اسم نامحدود وجود نداره
رایتل اصلا انتن نداره نخسوزن توی محیط بسته ، خونهمن توی عید 50 تومن شارژ کردم نمی دونم وایبر خورد شارژمو یا ایرانسل در صورتی که من فقط با وایبر کار می کردم بعد از 10 روز شارژم شد 6000 تومن !!!! واقعا مخم هنگه هنوزم اون همه شارژ من چی شد