هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته
abaratian Registered User تاریخ عضویت 31 اکتبر 2005 نوشتهها 93 لایکها 27 محل سکونت مشهد 4 نوامبر 2005 #21 هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته
daftarekhaterat کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 2 جولای 2003 نوشتهها 4,989 لایکها 58 سن 42 محل سکونت در قلب پاك او 5 نوامبر 2005 #22 به نقل از abaratian : هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته کلیک کنید تا بازشود... من فرمي رو پر نكردم!
به نقل از abaratian : هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته کلیک کنید تا بازشود... من فرمي رو پر نكردم!
SoheilStar Registered User تاریخ عضویت 8 آپریل 2005 نوشتهها 2,849 لایکها 34 سن 41 محل سکونت Karaj 5 نوامبر 2005 #23 به نقل از abaratian : هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته کلیک کنید تا بازشود... اگه این طوری که میگی پس چرا پولی که تو قبض می آد را با تعداد اس ام اس هایی که فرستادم چک کردم فقط پول sms حساب شده بود . بچه های دیگر لطفا تعداد sms هاشون را با پولی براش پرداخت میکنن چک کنند ببینن حرف دوستمون درست است.
به نقل از abaratian : هر ریپورت قیمتش 3-4 تومنه. توی همون فرمه که موقع فعال کردن اس ام اس پر می کنین نوشته کلیک کنید تا بازشود... اگه این طوری که میگی پس چرا پولی که تو قبض می آد را با تعداد اس ام اس هایی که فرستادم چک کردم فقط پول sms حساب شده بود . بچه های دیگر لطفا تعداد sms هاشون را با پولی براش پرداخت میکنن چک کنند ببینن حرف دوستمون درست است.
DesertRose مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 جولای 2005 نوشتهها 1,586 لایکها 377 5 نوامبر 2005 #24 اینی که سهیل میگه یکی از دوستای منم چک کرده بود میگفت فقط sms ها براش حساب شده !