درود دوست خوبم ، من براتون یک مقایسه ی کلی بین این گوشی انجام میدم ، هرچند دوستان گرامی زحمت کشیدن و بیشتر چیزهایی که باید گفته میشد رو به درستی گفتند.
صفحه نمایش :
-بحث صفحه نمایش یکم سلیقه ای هست ، درسته که تو پنلهای AMOLED رنگها خیلی اشباع تر هستند ، ولی دقیقاً بخاطر همین اشباعیت زیاد رنگها بعضی مواقع رنگها و تصاویر از رنج طبیعی خودشون خارج میشن و در اصل زیاد از حد اشباع نشون داده میشن ، به همین دلیل بسیاری از کاربرها پنلهای ال سی دی رو به خاطر رنگ بندی نزدیکتر به واقعیت ، بیشتر ترجیح میدن. در نگاه اول بدون هیچ شکی پنل Amoled توجه شما رو جلب خواهد کرد ، چون رنگ بندیشون بسیار هیجان انگیز هست ، بخصوص که در نمایش رنگ مشکی ، بی مانند عمل میکنند. ولی شاید تو استفاده ی طولانی مدت ، پنل ای سی دی بیشتر به دلتون بشینه. بازم میگم یه چیز کاملاً سلیقه ایه. البته سامسونگ هم یک کار جالبی کرده ، و اون اینه که شما میتونید رنگ بندی صفحه گوشی رو بین چند حالت Dynamic - Standard - Natural و ... عوض کنید ، که تو هر یک از این گزینه ها میزان اشباعیت رنگها یا همون Saturation تغییر میکنه ، و میتونید رنگها رو با توجه به سلیقه ی خودتون تنظیم کنید.
- یک نکته ای رو هم که باید خدمتتون بگم ، این هست که پنل amoled گوشی اس 3 ، به ازای هر پیکسل ، 2 سابپیکسل داره ، که معمولاً در پنلهای RGB این عدد 3 هست ، در نتیجه 1 سابپیکسل کم داره. دقیقاً نمیدونم این ضعف چه جاهای خودش رو نشون خواهد داد ، ولی خود من موقعی که با اس 3 کار میکردم ، چند جا ضعفهای کوچکی دیدم ، که احساس کردم باید به این قضیه مرتبط باشه ، که به نظرم ارزش گفتن نداره ، و فقط کسایی که خیلی دقیق و حساس هستن شاید متوجه بشن.
دوربین :
تو زمینه ی دوربین و فیلمبرداری بدون هیچ تردیدی من به گلکسی اس 3 رای میدم ، هم بسیار فیلمبرداری و عسکبرداری خوش آب و رنگی داره ، هم اینکه تو فکوس کردن بسیار بهتر از one x عمل میکنه.
کیفیت صدا (هدفون) :
در زمینه ی کیفیت صدا ، خود من one x رو کاملاً به اس 3 ترجیح میدم ، چون صدای باس غنی تری رو تولید میکنه ، البته در عوض اس 3 صدای تمیز تری بیرون میده ، که برای آدیوفیلها میتونه فاکتور خیلی مهمی باشه.
CPU و GPU :
همونطور که دوست خوبمون تو پست دوم گفتند ، چیپست تگرا ، دارای بازیهای خاصی هست ، مثل Zombie Drive و Raptide که این بازیها فقط برای دستگاههایی که از چیپست تگرا استفاده کردند ساخته شده ، و در حال عادی روی دستگاههای دیگه نصب نمیشه . و حداکثر جزییات و افکتهای این بازیها رو در دستگاههای تگرا میتونید ببینید. ولی در عوض به طور کلی اس 3 از نظر cpu و gpu قویتر هست. هم اینکه بازیها رو روونتر از One x اجرا میکنه ، من بازیهای NFS Most Wanted و GTA Vice City رو روی دستگاه امتحان کردم ، و اس 3 برتری کامل داشت. همچنین تو یه زمینه ی دیگه من برتری پردازشگر اس 3 رو متوجه شدم ، اگه تا به حال با اندروید کار کرده باشید ، میدونید که وقتی از Live Wallpaper استفاده میکنید ، دستگاهتون کند میشه ، اما عکسلعمل one x و s3 (با محیط کاربری دیفالت خودشون ، یعنی Touchwiz و Sense) به این صورت بود که ، وقتی روی one x لایو والپیپر میزاشتید ، موقع حرکت بین صفحات دسکتاپ ، لایو والپیپر از حرکت وای میستاد ، و وقتی دیگه بین صفحات اسکرول انجام نمیشد ، دوباره حرکتش رو شروع میکرد. اما تو s3 همیشه لایو والپیپر در حال اجرا بود ، و تو دستگاه هیچگونه کندیی ایجاد نشد ، به جر در 2-3 مورد که لایو والپیپر بسیار بسیار قوی و گرافیکی روش اجرا شد.
مالتی تسکینگ :
تو زمینه ی مالتی تسکینگ ، اس 3 بهتر عمل میکنه ، توی One x معمولاً وقتی از یه برنامه ، به یه برنامه یا بازی دیگه میپرین ، بازی و یا برنامه دوباره از اول شروع میشه ، اما در اس 3 ، از هر جا که بازی یا برنامه رو ول کردین ، دوباره ادامه پیدا میکنه ، و واقعاً هم مالتی تسکینگ واقعی یعنی این.
کیفیت ساخت :
تو این زمینه که سامسونگ از بد کیفیت ترین گوشیهای دنیاست!
ساپورت از سوی دیولوپرها :
تا جایی که من یادم میاد ، همیشه گوشیهای htc محبوب دیولوپرها بودن ، البته در مورد One x و s3 فکر میکنم ، جفتشون در یه حد مورد توجه دیولوپرها قرار بگیرن.
باتری :
من خودم باتری این دو گوشی رو مقایسه نکردم ، اما توی یک ویدیو دیدم که باتری one x بهتر از s3 عمل کرد. نمیدونم اون ویدیو و کسی که داشت ارایه اش میداد چقدر موجه بود.
دیگه چیزی به ذهنم نمیاد که بگم ، اگه کم و کاستیی بود ، به بزرگی خودتون ببخشید