• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اس3 بخرم یا وان ایکس؟؟؟

behrad22

Registered User
لایک‌ها
26
خدایی کیفیت ساخت گوشی سامسونگ رو با اچ تی سی مقایسه میکنی....!!!!
من خودم 3 ساله تعمیر کار گوشیم خدایی کیفیت ساختی که واقعا در سطح ایفوت هست HTC ا...
سامسوتگ به غیر از صفحه نمایش های خوبش ورداشتن هرچی ات و اشغاله ریخت تو این گوشیاش.
از لحاظ این دو شک نکن و وان ایکس بگیر...
از لحاظ زیبایی...کیفیت ساخت...کلاس گوشی...سنس که خداس ((نسبت به منوی s3 که انگار آتاری داری بازی میکنی))
بیتسش...کیفیت صفحه...خلاصه همه چیش

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من خودم 7 ماه وان ایکس دارم و نسبتا راضی ام و تنها نارضایتیم از شارژ باطریش که اونم اونطور که تو نقد ها خوندم تو مدل اپگرید شدش یعنی وان ایکس پلاس مشکلش حل شده و در مقایسه با اس 3 خب وان ایکس هم خوشکل تره هم بدنه با کیفیت تری داره (وان ایکس پلی کربنات اس3 پلاستیک) همچنین از لحاظ سخت افزاری هم پردازنده جفتشون در اصل از یه ریز معماری (QUAD CORE ARM CORTEX-A9) ساخته شده و کلاک هسته اس 3 1.4 گیگاهرتز و وان ایکس 1.5 گیگاهرتز (تو وان ایکس پلاس این عدد 1.7 گیگاهرتز میباشد) و پردازنده گرافیکی وان ایکس از یک سری بازی های انحصاری و در بعضی بازی ها از ویژگی های گرافیکی انحصاری پشتیبانی میکنه
چیپست تگرا 3 40 نانومتری ولی اگزاینوس 32 نانومتر ولی با هم از لحاظ شارژ فرقی به اون شکل ندارن علتش هم اینه که انویدیا یک هسته اضافی در چیپست کار گذاشته که در مواقع غیر ضروری که به هسته های اصلی نیاز نیست از اون استفاده بشه علت عمر باطری بیشتر اس 3 اینه که اس3 باطریش 2100 میلی آمپر ولی وان ایکس معمولی 1850 میلی آمپره (وان ایکس پلاس 2100 میلی آمپر)
صفحه نمایش وان ایکس ips که هم زاویه دید زیادی داره و هم رنگ ها طبیعی تر نشون میده
دوربین جلو اس3 1.9 مگاپیکسله در وان ایکس 1.3 مگاپیکسل (در وان ایکس پلاس 2 مگاپیکسل)
صفحه نمایش اس3 4.8 اینچ در وان ایکس 4.7 اینچ
حافظه اس 3 با کارت حافظه قابل افزایشه ولی وان ایکس 32 گیگابایت داخلی غیر قابل افزایش ( در وان ایکس پلاس 64 گیگابایت)
سیستم صوتی بیتس یکی دیگه از برتری های وان ایکس
هم چنین وان ایکس به اندروید 4.1 اپدیت میشه و من خودم اپدیت کردم (وان ایکس پلاس پیش فرض 4.1 روش نصبه)
یکی دیگه از مشکلاتی که من با وان ایکس دارم اینه که تو بازی های سنگین و فیلم برداری فول اچ دی خیلی داغ میکنه
از دوستانم که اس3 داشتن راضی بودن همچنین تو نقد ها دوربین اس3 گویا عملکرد بهتری از وان ایکس داشته هم چنین باطریش عمر بیشتری داشته
چند تا بنچ مارک
20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg

Last edited:

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
تا اینجا از تمامی دوستان که پست دادن و حقیر رو راهنمایی کردن کمال تشکر رو دارم

دوستان مد نظرم همون 32 گیگ ححافظه هست بیشتر به کارم نمیاد
حالا دیدم من که دارم 2تومن میدم به خاطر 300 صر ف نمیکنه وان ایکس بخرم و میرم وان ایکس پلاس میخرم(کسی قیمت 64 گیگش رو داره؟)

حالا رقابت وان ایکس پلاس با اس 3 شروع میشه
به نظر شما کدوم؟؟

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576

حالا دیدم من که دارم 2تومن میدم به خاطر 300 صر ف نمیکنه وان ایکس بخرم و میرم وان ایکس پلاس میخرم(کسی قیمت 64 گیگش رو داره؟)

به نظر شما کدوم؟؟

وان ایکس پلاس کلاکش بالاتره یعنی گرمای بیشتر شارژ بیشتر. کاستوم رام کمتر.

Sent From my Xperia S

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

به نظر شما کدوم؟؟

مسلما وان ایکس پلاس
وان ایکس پلاس هم حافظه بیشتری داره، هم باطریش قویتره، هم سی پی یو بالاتر، هم جدیدتره و از اول آندرویید ورژن 4.1 با سنس 4+ داره + سایر مزایایی که وان ایکس داشت.

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

به نظر شما کدوم؟؟

توصیه من وان ایکس پلاس اگه خودت هم به بنچ مارک ها نگاه کنی میبینی از لحاظ سخت افزاری برتر ولی این ملاک شما نمیشه چون در عمل تفاوتی احساس نمیکنید
در کل از نظر من بحث بین وان ایکس و اس3 کاملا سلیقه ای و شما خودت باید تصمیم بگیری
الان هر کی فن اچ تی سی میاد میگه وان ایکس پلاس هر کی هم فن سامسونگ میگه اس 3 !!!!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست خوبم ، من براتون یک مقایسه ی کلی بین این گوشی انجام میدم ، هرچند دوستان گرامی زحمت کشیدن و بیشتر چیزهایی که باید گفته میشد رو به درستی گفتند.

صفحه نمایش :
-بحث صفحه نمایش یکم سلیقه ای هست ، درسته که تو پنلهای AMOLED رنگها خیلی اشباع تر هستند ، ولی دقیقاً بخاطر همین اشباعیت زیاد رنگها بعضی مواقع رنگها و تصاویر از رنج طبیعی خودشون خارج میشن و در اصل زیاد از حد اشباع نشون داده میشن ، به همین دلیل بسیاری از کاربرها پنلهای ال سی دی رو به خاطر رنگ بندی نزدیکتر به واقعیت ، بیشتر ترجیح میدن. در نگاه اول بدون هیچ شکی پنل Amoled توجه شما رو جلب خواهد کرد ، چون رنگ بندیشون بسیار هیجان انگیز هست ، بخصوص که در نمایش رنگ مشکی ، بی مانند عمل میکنند. ولی شاید تو استفاده ی طولانی مدت ، پنل ای سی دی بیشتر به دلتون بشینه. بازم میگم یه چیز کاملاً سلیقه ایه. البته سامسونگ هم یک کار جالبی کرده ، و اون اینه که شما میتونید رنگ بندی صفحه گوشی رو بین چند حالت Dynamic - Standard - Natural و ... عوض کنید ، که تو هر یک از این گزینه ها میزان اشباعیت رنگها یا همون Saturation تغییر میکنه ، و میتونید رنگها رو با توجه به سلیقه ی خودتون تنظیم کنید.
- یک نکته ای رو هم که باید خدمتتون بگم ، این هست که پنل amoled گوشی اس 3 ، به ازای هر پیکسل ، 2 سابپیکسل داره ، که معمولاً در پنلهای RGB این عدد 3 هست ، در نتیجه 1 سابپیکسل کم داره. دقیقاً نمیدونم این ضعف چه جاهای خودش رو نشون خواهد داد ، ولی خود من موقعی که با اس 3 کار میکردم ، چند جا ضعفهای کوچکی دیدم ، که احساس کردم باید به این قضیه مرتبط باشه ، که به نظرم ارزش گفتن نداره ، و فقط کسایی که خیلی دقیق و حساس هستن شاید متوجه بشن.

دوربین :
تو زمینه ی دوربین و فیلمبرداری بدون هیچ تردیدی من به گلکسی اس 3 رای میدم ، هم بسیار فیلمبرداری و عسکبرداری خوش آب و رنگی داره ، هم اینکه تو فکوس کردن بسیار بهتر از one x عمل میکنه.

کیفیت صدا (هدفون) :
در زمینه ی کیفیت صدا ، خود من one x رو کاملاً به اس 3 ترجیح میدم ، چون صدای باس غنی تری رو تولید میکنه ، البته در عوض اس 3 صدای تمیز تری بیرون میده ، که برای آدیوفیلها میتونه فاکتور خیلی مهمی باشه.

CPU و GPU :
همونطور که دوست خوبمون تو پست دوم گفتند ، چیپست تگرا ، دارای بازیهای خاصی هست ، مثل Zombie Drive و Raptide که این بازیها فقط برای دستگاههایی که از چیپست تگرا استفاده کردند ساخته شده ، و در حال عادی روی دستگاههای دیگه نصب نمیشه . و حداکثر جزییات و افکتهای این بازیها رو در دستگاههای تگرا میتونید ببینید. ولی در عوض به طور کلی اس 3 از نظر cpu و gpu قویتر هست. هم اینکه بازیها رو روونتر از One x اجرا میکنه ، من بازیهای NFS Most Wanted و GTA Vice City رو روی دستگاه امتحان کردم ، و اس 3 برتری کامل داشت. همچنین تو یه زمینه ی دیگه من برتری پردازشگر اس 3 رو متوجه شدم ، اگه تا به حال با اندروید کار کرده باشید ، میدونید که وقتی از Live Wallpaper استفاده میکنید ، دستگاهتون کند میشه ، اما عکسلعمل one x و s3 (با محیط کاربری دیفالت خودشون ، یعنی Touchwiz و Sense) به این صورت بود که ، وقتی روی one x لایو والپیپر میزاشتید ، موقع حرکت بین صفحات دسکتاپ ، لایو والپیپر از حرکت وای میستاد ، و وقتی دیگه بین صفحات اسکرول انجام نمیشد ، دوباره حرکتش رو شروع میکرد. اما تو s3 همیشه لایو والپیپر در حال اجرا بود ، و تو دستگاه هیچگونه کندیی ایجاد نشد ، به جر در 2-3 مورد که لایو والپیپر بسیار بسیار قوی و گرافیکی روش اجرا شد.

مالتی تسکینگ :
تو زمینه ی مالتی تسکینگ ، اس 3 بهتر عمل میکنه ، توی One x معمولاً وقتی از یه برنامه ، به یه برنامه یا بازی دیگه میپرین ، بازی و یا برنامه دوباره از اول شروع میشه ، اما در اس 3 ، از هر جا که بازی یا برنامه رو ول کردین ، دوباره ادامه پیدا میکنه ، و واقعاً هم مالتی تسکینگ واقعی یعنی این.

کیفیت ساخت :
تو این زمینه که سامسونگ از بد کیفیت ترین گوشیهای دنیاست!

ساپورت از سوی دیولوپرها :
تا جایی که من یادم میاد ، همیشه گوشیهای htc محبوب دیولوپرها بودن ، البته در مورد One x و s3 فکر میکنم ، جفتشون در یه حد مورد توجه دیولوپرها قرار بگیرن.

باتری :
من خودم باتری این دو گوشی رو مقایسه نکردم ، اما توی یک ویدیو دیدم که باتری one x بهتر از s3 عمل کرد. نمیدونم اون ویدیو و کسی که داشت ارایه اش میداد چقدر موجه بود.

دیگه چیزی به ذهنم نمیاد که بگم ، اگه کم و کاستیی بود ، به بزرگی خودتون ببخشید ;)

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
درود دوست خوبم ، من براتون یک مقایسه ی کلی بین این گوشی انجام میدم ، هرچند دوستان گرامی زحمت کشیدن و بیشتر چیزهایی که باید گفته میشد رو به درستی گفتند.

صفحه نمایش :
-بحث صفحه نمایش یکم سلیقه ای هست ، درسته که تو پنلهای AMOLED رنگها خیلی اشباع تر هستند ، ولی دقیقاً بخاطر همین اشباعیت زیاد رنگها بعضی مواقع رنگها و تصاویر از رنج طبیعی خودشون خارج میشن و در اصل زیاد از حد اشباع نشون داده میشن ، به همین دلیل بسیاری از کاربرها پنلهای ال سی دی رو به خاطر رنگ بندی نزدیکتر به واقعیت ، بیشتر ترجیح میدن. در نگاه اول بدون هیچ شکی پنل Amoled توجه شما رو جلب خواهد کرد ، چون رنگ بندیشون بسیار هیجان انگیز هست ، بخصوص که در نمایش رنگ مشکی ، بی مانند عمل میکنند. ولی شاید تو استفاده ی طولانی مدت ، پنل ای سی دی بیشتر به دلتون بشینه. بازم میگم یه چیز کاملاً سلیقه ایه. البته سامسونگ هم یک کار جالبی کرده ، و اون اینه که شما میتونید رنگ بندی صفحه گوشی رو بین چند حالت Dynamic - Standard - Natural و ... عوض کنید ، که تو هر یک از این گزینه ها میزان اشباعیت رنگها یا همون Saturation تغییر میکنه ، و میتونید رنگها رو با توجه به سلیقه ی خودتون تنظیم کنید.
- یک نکته ای رو هم که باید خدمتتون بگم ، این هست که پنل amoled گوشی اس 3 ، به ازای هر پیکسل ، 2 سابپیکسل داره ، که معمولاً در پنلهای RGB این عدد 3 هست ، در نتیجه 1 سابپیکسل کم داره. دقیقاً نمیدونم این ضعف چه جاهای خودش رو نشون خواهد داد ، ولی خود من موقعی که با اس 3 کار میکردم ، چند جا ضعفهای کوچکی دیدم ، که احساس کردم باید به این قضیه مرتبط باشه ، که به نظرم ارزش گفتن نداره ، و فقط کسایی که خیلی دقیق و حساس هستن شاید متوجه بشن.

دوربین :
تو زمینه ی دوربین و فیلمبرداری بدون هیچ تردیدی من به گلکسی اس 3 رای میدم ، هم بسیار فیلمبرداری و عسکبرداری خوش آب و رنگی داره ، هم اینکه تو فکوس کردن بسیار بهتر از one x عمل میکنه.

کیفیت صدا (هدفون) :
در زمینه ی کیفیت صدا ، خود من one x رو کاملاً به اس 3 ترجیح میدم ، چون صدای باس غنی تری رو تولید میکنه ، البته در عوض اس 3 صدای تمیز تری بیرون میده ، که برای آدیوفیلها میتونه فاکتور خیلی مهمی باشه.

CPU و GPU :
همونطور که دوست خوبمون تو پست دوم گفتند ، چیپست تگرا ، دارای بازیهای خاصی هست ، مثل Zombie Drive و Raptide که این بازیها فقط برای دستگاههایی که از چیپست تگرا استفاده کردند ساخته شده ، و در حال عادی روی دستگاههای دیگه نصب نمیشه . و حداکثر جزییات و افکتهای این بازیها رو در دستگاههای تگرا میتونید ببینید. ولی در عوض به طور کلی اس 3 از نظر cpu و gpu قویتر هست. هم اینکه بازیها رو روونتر از One x اجرا میکنه ، من بازیهای NFS Most Wanted و GTA Vice City رو روی دستگاه امتحان کردم ، و اس 3 برتری کامل داشت. همچنین تو یه زمینه ی دیگه من برتری پردازشگر اس 3 رو متوجه شدم ، اگه تا به حال با اندروید کار کرده باشید ، میدونید که وقتی از Live Wallpaper استفاده میکنید ، دستگاهتون کند میشه ، اما عکسلعمل one x و s3 (با محیط کاربری دیفالت خودشون ، یعنی Touchwiz و Sense) به این صورت بود که ، وقتی روی one x لایو والپیپر میزاشتید ، موقع حرکت بین صفحات دسکتاپ ، لایو والپیپر از حرکت وای میستاد ، و وقتی دیگه بین صفحات اسکرول انجام نمیشد ، دوباره حرکتش رو شروع میکرد. اما تو s3 همیشه لایو والپیپر در حال اجرا بود ، و تو دستگاه هیچگونه کندیی ایجاد نشد ، به جر در 2-3 مورد که لایو والپیپر بسیار بسیار قوی و گرافیکی روش اجرا شد.

مالتی تسکینگ :
تو زمینه ی مالتی تسکینگ ، اس 3 بهتر عمل میکنه ، توی One x معمولاً وقتی از یه برنامه ، به یه برنامه یا بازی دیگه میپرین ، بازی و یا برنامه دوباره از اول شروع میشه ، اما در اس 3 ، از هر جا که بازی یا برنامه رو ول کردین ، دوباره ادامه پیدا میکنه ، و واقعاً هم مالتی تسکینگ واقعی یعنی این.

کیفیت ساخت :
تو این زمینه که سامسونگ از بد کیفیت ترین گوشیهای دنیاست!

ساپورت از سوی دیولوپرها :
تا جایی که من یادم میاد ، همیشه گوشیهای htc محبوب دیولوپرها بودن ، البته در مورد One x و s3 فکر میکنم ، جفتشون در یه حد مورد توجه دیولوپرها قرار بگیرن.

باتری :
من خودم باتری این دو گوشی رو مقایسه نکردم ، اما توی یک ویدیو دیدم که باتری one x بهتر از s3 عمل کرد. نمیدونم اون ویدیو و کسی که داشت ارایه اش میداد چقدر موجه بود.

دیگه چیزی به ذهنم نمیاد که بگم ، اگه کم و کاستیی بود ، به بزرگی خودتون ببخشید ;)

خدا از بزرگی کمت نکنه این همه تایپ مردی برای مقایسه
دمت گرم
دوستان تا اینجا نظرم رو همون وان ایکس پلاس جلب کرده چون هر چی فکر میکنم میبینم که واقعا کیفیت ساخت برام خیلی مهم هست
اما از اون طرف از ساپورت نرم افزاری اس 3 نمیشه گذشت
(نمیشه سیستم عامل اس 3 رو روی وان ایکس فلش کرد؟(یه چیزی مث دوت یکی کردن؟))

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
خدا از بزرگی کمت نکنه این همه تایپ مردی برای مقایسه
دمت گرم
دوستان تا اینجا نظرم رو همون وان ایکس پلاس جلب کرده چون هر چی فکر میکنم میبینم که واقعا کیفیت ساخت برام خیلی مهم هست
اما از اون طرف از ساپورت نرم افزاری اس 3 نمیشه گذشت
(نمیشه سیستم عامل اس 3 رو روی وان ایکس فلش کرد؟(یه چیزی مث دوت یکی کردن؟))

خواهش میکنم دوست خوبم ;)

ساپورت نرمافزاری مربوط میشه به سخت افزار گوشی مورد نظر ، و اینطوری نیست که اگه شما سیستم عامل یه گوشیی رو بتونید روی یک گوشی دیگه پرت کنید ، بتونید از ساپورت نرمافزاری رسمی و غیررسمی اون گوشی هم استفاده کنید. از نظر ساپورت نرم افزاری رسمی ، فکر نمیکنم چندان جای نگرانی باشه ، این گوشیها احتمالاً حداقل تا 1-2 سال آینده مستقیماً از سوی شرکت سازنده شون ساپورت میشن.

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
اپ

بین ایکس پلاس و اس 3 یکی رو بگید دیگه
قیمت داره میره بالا

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
بالا