- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
بازیهایجدید به لیست اضافه شدببخشید من زیاد سوال میکنم
ولی تا چه مدت دیگه احتمال داره که موجود بشن چون من فقط به خاطر این بازیهای جدید میخواد اشتراک تهیه کنم
بازیهایجدید به لیست اضافه شدببخشید من زیاد سوال میکنم
ولی تا چه مدت دیگه احتمال داره که موجود بشن چون من فقط به خاطر این بازیهای جدید میخواد اشتراک تهیه کنم
پ.خ شدسلام دوست عزیز.
شرایط عضو شدن و پرداخت رو برام پ.خ. میکنی؟ ممنون.
خیر داداش تا ۱ تیر ماه یک ساله ۳۰۰ تومن هست و ۱۸ ماه ۲۵۰ تومانبا سلام
آقا من دقیق ملتفت نشدم. الان 12 ماه اشتراک بخام 350 تومان میدم و 1 بازی میگیرم و هر 15 روز یک بار بازیرو میتونم عوض کنم؟
و بعد از 1 سال پولمو پس بگیرم؟
هزینه پست هر 15 روز چی میشه؟
لطفا شرایطو کامل برام پخ کنید
حالا اگه من 15 روز بعدی هم همون بازیرو بخوام جریانش چی میشه؟خیر داداش تا ۱ تیر ماه یک ساله ۳۰۰ تومن هست و ۱۸ ماه ۲۵۰ تومان
برا ۱۵ روز یه بازی هم درسته . شما ۵ روزه هم بازی تموم کنین پس میدین بازی دیگه میگیرین
اونهزینه هم بله سر زمانش پس میگیرین
هزینه ارسال با شماست
اما اگه از سمت مشترک برا شما باشه یا از سمت شما برا کسی باشه هزینه نصف نصف میشه
اگه بازى باشه كه كسى نخوادش با هماهنگى پيشتون باقى ميمونهحالا اگه من 15 روز بعدی هم همون بازیرو بخوام جریانش چی میشه؟
یه چیز دیگه اگه منم بخام از بازیهای خودم در اختیار شما قرار بدم امتیاز داره؟ اصلا شدنیه؟
یه مورد دیگه ام اینکه لیست کامل بازیها و شمارتونو بفرمائید.
ممنون
سلامlisto midi aziz? shoma esfehani? keraye post bishtat az 10 nemishe ke?
ایشون هم اون پول رو میزارن بانک سودشو میگیرن شما هم رایگان بازی میکنی . واقعا عالیهخوب چه سودی برا شما داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای عزیایشون هم اون پول رو میزارن بانک سودشو میگیرن شما هم رایگان بازی میکنی . واقعا عالیه
سلام آراد باشه همون لحظهدرود.دوست عزیز بنده فرضا آنچارتد چهار رو خواسته باشم چقد باید صبر کنم مثلا تا نوبتم بشه؟
سلام بله دقيقاجریان این طرح چیه؟ عضو می شیم بعد می تونیم بازی ها رو رایگان کرایه کنیم؟ فقط پول پست باید بدیم؟ درسته؟
داداش سود یک ساله 250 هزار تومان میشه 12 هزار تومن این چه سودی داره اخه..ایشون هم اون پول رو میزارن بانک سودشو میگیرن شما هم رایگان بازی میکنی . واقعا عالیه
دوست عزیز دنبال سود نیستم منداداش سود یک ساله 250 هزار تومان میشه 12 هزار تومن این چه سودی داره اخه..
حیف که کنسول ندارم ولی خدایی طرح خوبی هستش واقعا به صرفه هستش ممنون از این کار خوب شما