بله تغييرش دادم .به نقل از yehnafar :اون خط اول تو فايل هاي سي جي اي رو تصحيح كه كرديد ديگه؟ اره؟
آقا به كل ما رو گيج كردي !به نقل از MoZa :من ميخواستم اينو يه بار بشينم كام بنويسم كه وقت نشد.
هر چي اينور اونور گشتم نتونستم با راهنماهاي آلفا و رضا ولي نژاد، موبل تايپ رو رو لوكال هاست نصب كنم. دليلش هم خيلي ساده بود، من نيامده بودم اون پكيج گنده ما WAMMP يا XAMMP رو دانلود كنم. اين پكيج كوچيك. پرل و رابط هاي ديتابيس اون رو نداره)
با هزار زور و زحمت فهميدم كه بايد اول Active Perl رو روي اين پكيج كوچيك كه دانلود كردم نصب كنم. (البته توي همون شاخه Perl/Bin داخل WAMMP يا XAMMP .) .
بعد بايد رفت توي شاخه Perl/Bin و فايل PPM رو اجرا كرد. توي محيطي كه اجرا ميشود بايد install DBI و سپس install DBD-mysql رو تايپ كرد و اينتر كرد. اينطوري رابط هاي ديتابيس نصب ميشه. بعدش ديگه نبايد مشكلي داشته باشيد.
اميدوارم بدرد بخورد.
Loading initial data into system...
An error occurred while loading data:
Unsupported driver MT::ObjectDriver::DBI::mysql: Can't locate DBI.pm in @INC (@INC contains: C:/xampp/cgi-bin/weblog/extlib C:/xampp/cgi-bin/weblog/lib C:/perl/lib C:/perl/site/lib .) at C:/xampp/cgi-bin/weblog/lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at C:/xampp/cgi-bin/weblog/lib/MT/ObjectDriver/DBI.pm line 9.
Compilation failed in require at C:/xampp/cgi-bin/weblog/lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at C:/xampp/cgi-bin/weblog/lib/MT/ObjectDriver/DBI/mysql.pm line 9.
Compilation failed in require at (eval 3) line 1.
BEGIN failed--compilation aborted at (eval 3) line 1.
#!c:\xampp\xampp\perl\bin\perl.exe -w