اشکال در نصب

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
من tableهاى php-Nuke رو چك كردم. php MyAdmin براى Databaseش 76 تا جدول درست كرده. اگه كمكى مىكنه ليست جدولهايى رو كه ساخته بذارم اينجا تا يه چكى بكنيد.
از همه كسايى كه راهنمايى مىكنن هم ممنونم. متاسفانه تا حالا با phpbb كار نكردم پس از دست من كمكى براى PC-Online بر نمياد :( .
راستى كسى ميدونه اگه بخواى سايتى رو تو CD كپى كنى بهترين راه براى AotuRun كردنش چيه؟
 

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام بهنام خان.
آقا ممنون از لطفت.
راستي مي خواي سي دي Autorunات، اون سايتي که روي سي دي ذخيره شده رو توي IE يا Browser طرف نمايش بده؟!(به محض اينکه سي دي داخل CD-ROM رفت؟!) فکر کنم لااقل بايد اين وسط يه اينترفيس بذاري که مثلا اون برنامه که حالا با دلفي يا هر زبان ويژوالي نوشته بشه، اول شاخه ويندوز رو تشخيص بده و همچنين مرورگر Default رو شناسايي کنه و و مسير نصب Browser رو هم با پارامترهاي ديگه بهش بفرسته تا فايل HTMLات تو Browser طرف به درستي نمايش بده!) فکر نکنم راه ساده تري باشه! فايلهاي ini خصوصيات خاصي دارند و فقط براي تعاريف يک سري متغير و داده ها بکار مي روند.

آقا راستي در مورد اين Noticeها که "متغير تعريف نشده" حالا ميشه تو Error Reporting يه جوري خفه اش کرد :D ولي آخه نبايد اين هشدار رو بده چون وقتي نام يه متغير بکار مي ره و مثلا مقداري براش تعيين نميشه خوب بايد يه String تهي براش در نظر بگيره و بشه ازش تو Conditionها استفاده کرد. شايد بگيد که اول App بيايم يه مقداري بهش بديم ولي وقتي Set شد و خود صفحه هم روي يه eventاي لود شد، اونوقت که خراب مي کنه کار رو! نه؟!!
:idea: نکته اخلاقي:
از دست اين PHP دارم ديگه قاط مي زنم بس کي تو هر Releaseاش يه سازي مي زنه! :x
:?: احسان کجــــــــايي بابا؟!!
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
در مورد Autorun من البته منظورم بيشتر نرم افزار بود تا خود مكانيسم Autorun شدن :rolleyes: .
مثلا <a href='http://www.ufworld.com/ufautorun/index.htm' target='_blank'>UF AutoRun Creator</a> اين كار رو انجام ميده. ولى من مىخواستم ببينم اگه كسى تجربه’ كار با اين نرم افزارها رو داره استفاده كنم و خودم بىخودى زور نزنم. بعد هم اينكه من CD Writer ندارم و به همين دليل نمىتونم نتيجه’ كار با اينجور نرم افزارها رو ببينم.
در مورد php هم فكر مىكنم ما تا حالا بيشتر درگير حاشيه اش بوديم تا خود كد نويسى. ولى بالاخره راه مىافتيم ;) .
 

PC-Online

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2003
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
بهنام جان ...
من چند وقت پيش تو وبلاگم يه برنامه براي اينکارها معرفي کردم، شايد به دردت بخوره. البته امکانات خوبي هم داره. براي کرکش هم يه سر به Download All بزن.
<a href='http://pconline.persianblog.com/?date=13810905#131620' target='_blank'>http://pconline.persianblog.com/?date=13810905#131620</a>
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
نيما جان ممنون
البته من نتونستم لينكى رو كه نوشته بودى ببينم. فكر كنم آرشيو پرشين بلاگ دچار مشكل شده. دوباره چك مىكنم.
در مورد php-nuke هم بابا 76 تا table بسه يا بايد بيشتر باشه. كسى نمىدونه؟
اين احسان هم كه باز شب امتحانى افتاده به خرخونى و اينورا پيداش نميشه :x .
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بهنام جان شرمنده... من 10 روز بيشتر وقت ندارم و ديگه دير به دير ميام...
در مورد تعداد table ها من اشتباه کردم. همون که ميگي درسته ... آخه مال من با phpBB ترکيب شده و مجموعشون حدود 110 تا ميشه...
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
در مورد Autorun نمودن یک سایت.

برنامه ای هست به نام winopen که کارش اینه که فایل رو چک می کنه و اگه html یا htm باشه اون رو با اینترنت اکسپلورر باز می کنه و نیاز به هیچ تنظیماتی نداره.

شما برای اینکه بتونین cd ی که صفحه های وب روش هست رو autorun کنید باید این فایل رو (winopen.exe) و فایل autorun.inf رو در root سی دی کپی کنید.
در فایل autorun.inf رو با یک notepad می توانید بسازید و در آن هم فقط بنویسید.
[code:1]

&#91;autorun&#93;

open=winopen index.html

[/code:1]
index.html رو با نام صفحه شروع وبتان عوض کنید. حالا شما پس از قراردادن cd در داخل cdrom صفحه وب را می بینید.

من این رو بارها امتحان کردم و جواب داده.
این برنامه رو می تونید از اینجا بگیرید :
<a href='http://www.duckware.com/download/winopen.exe' target='_blank'>http://www.duckware.com/download/winopen.exe</a>
حجمش هم 6 کیلوبایت است.

این برنامه کارهای دیگری نیز انجام می دهد. فایلهای pdf و یا wav و یا avi و ... رو هم می توانید با این برنامه autorun کنید ، با قابلیتهای مختلف مثلا اینکه از ثانیه چند آهنگ شروع کنه و ... که می تونید در سایتش بخونید.

<a href='http://www.duckware.com/winopen/index.html' target='_blank'>http://www.duckware.com/winopen/index.html</a>
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
برای امتحان کردن یک autorun بر روی هارد من بلد نیستم.
ولی در ویندوزهای 95 و 98 و me (در مورد xp نمی دونم) می شه با یکسری تغییرات در registery این قابلیت رو برای floppy فعال کرد و AUTORYN رو روی یک دیسکت تست کرد.

این روشش است.
(من پیشنهاد می کنم اگر بلد نیستید به REGISTRY دست نزنید.)

اول REGEDIT را اجرا کنید و در :
[code:1]

HKEY_CURRENT_USER

&nbsp; Software

&nbsp; &nbsp; &nbsp;Microsoft

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Windows

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;CurrentVersion

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; Policies

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Explorer

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &#34;NoDriveTypeAutoRun&#34;

[/code:1]
باید مقدار این مشخصه 0x95 باشد.
اگر 5 آخر اون رو با 0x91 عوض کنید.

حالا بعد RESTART کردن. اگه فلاپی رو در کامپیوتر قرار دهید و از mycomputer فلاپی رو بخواهید که باز کنید . اگر دارای فایل autorun.inf باشه اون رو باز می کنه و autorun تست می شه.
 

Behnam

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
محمد رضا جان، ممنون كه راهنمايى كردى. امتحان مى كنم و خبرش رو ميدم.
احسان جان شوخى كردم ها. به درست برس، من و php-nuke اينجا هستيم ولى وقت براى درس خوندن كمه. اميدوارم موفق باشى.
 

saeed_s_m

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2003
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
آقا فايل اتو ران رو بسازيد و اينو توش كپي كنيد
[autorun]
shellexecute=Default.htm
icon=Ico.ico
خط سوم الزامي نيست. هيچ برنامه اضافي نميخواد و با خود ويندوز بالا مياد.
اقا اين خطاهايي كه nuke ميده و هي ميگه متغير خاليه رو چي كار بايد كرد؟ من الان سايت رو سرورم كار ميكنه و لي كلي خطاي اينجوري نشون ميده :
Notice: Undefined variable: content in d:inetpubwwwrootnukeblocksblock-Modules.php on line 54

Notice: Undefined variable: def_module in d:inetpubwwwrootnukeblocksblock-Modules.php on line 55

Notice: Undefined index: 1 in d:inetpubwwwrootnukemainfile.php on line 102
چي كار كنم؟
بعدشم براي اتصال nuke , pbb چه كار خاصي لازمه بخصوص اتصال بانك اتصال بانك اطلاعاتشون ؟ كسي كد آمادشو نداره ؟
سوم اگه من بخوام مدول news نيوك حذف بشه و به جاش وبلاگ MT بشينه به جز Include كردن چه راهي پيشنهاد ميكنيد ؟ من ميخوام آرشيو موضوعي وبلاگ mt و ساير ملحقاتشم توي ستونهاي كناري nuke جا بشه و گرنه ميشه خروجي mt رو rss داد و تو نيوك استفادش كرد ؟
راه ديگه اي سراغ دارين ؟

مرسي
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
در مورد پيغامهاي خطا... اون دو تاي اول که توي Block_Modules.php ميگيره... مال تعريف لينکهاي بلوکها هستش. احيانا تغييراتي توي اونا ندادي؟ مال من يه همچين چيزيه و درست کار ميکنه. تا اينجا که بلدم خط اول Content$ رو پر ميکنه... خط دوم هم ميره سراغ ديتابيس. شايد هم چون ميده Udefined اصلا يه جاي کار ايراد داره و اينا براش تعريف نشدن.
[code:1] &nbsp; &nbsp;$content .= &#34;&#60;strong&#62;&#60;big&#62;&middot;&#60;/big&#62;&#60;/strong&#62;&nbsp;&#60;a href=&#34;index.php&#34;&#62;&#34;._HOME.&#34;&#60;/a&#62;&#60;br&#62;n&#34;;

&nbsp; &nbsp;$result = sql_query&#40;&#34;SELECT title, custom_title, view FROM &#34;.$prefix.&#34;_modules WHERE active='1' AND title!='$def_module' AND inmenu='1' ORDER BY custom_title ASC&#34;, $dbi&#41;;

[/code:1]

در مورد خطاي سوم نظري ندارم و چيزي نفهميدم.

در مورد اتصال Nuke به BB اينجا قبلا زياد صحبت شده... توي قسمت phpBB هم ببين. براي اين کار بايد به اينجا بري و تغييرات فايلها رو بگيري.
<a href='http://bbtonuke.sourceforge.net' target='_blank'>http://bbtonuke.sourceforge.net</a>
البته ورژن 6.5 که در بياد قراره خودش اين ويژگي رو داشته باشه.

در مورد سومي هم ميتوني rss هاي MT رو بذاري توي nuke ولي اينکه بخواد کلا به جاي مدول news از خود mt استفاده کنه فکر نکنم به اين آسونيها باشه و يه کم بايد روش کار بشه. فعلا من نه زياد مسلط هستم و نه وقتشو دارم. اما پيشنهاد جالبيه...
يه چرخي توي فروم خودشون بزن. شايد چيزي گيرت اومد. البته من چيزي با اين عنوان نديدم.
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,216
لایک‌ها
29
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
آقا ناك من اين ايراد رو ميگيره . بايد چي كار كرد ؟
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in C:program FilesApache GroupApachehtdocsfarsinukehtmldbdb.php on line 88
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آقا ناك من اين ايراد رو ميگيره . بايد چي كار كرد ؟
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in C:program FilesApache GroupApachehtdocsfarsinukehtmldbdb.php on line 88
تنظيمات مربوط به ديتابيس و بند و بساط رو درست وارد كردي؟
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,216
لایک‌ها
29
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
احسان جان !
من با همه كارا رو انجام دادم و فايل اس كيو ال هم ايمپرت كردم و تنظيمات ديتابيس رو همم رديف كردم اما اين مشكل رو دارم . راهنمايي كن كه از چيه !!!!!!!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من فكر ميكنم توي نصب يه چيزي از فايل هاي farsinuke اشكال داشتي... سعي كن از فروم اونا استفاده كني. زودتر جواب ميگيري.
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,216
لایک‌ها
29
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
آقا منم ناك رو تا يه جاهايي پيش رفتم و محيطشو ديدم ، ازش خوشم نيومد ، ميخوام بيبي نصب كنم. كمك پلييييييييز . :rolleyes:
 

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2003
نوشته‌ها
3,216
لایک‌ها
29
محل سکونت
:: طهرون قديم ::
تو سايت مجيد هم مطرح كردم حالا كييييييييييه كه جواب بده .
اينا رو دارم: :idea:
apache-- zend server and client-- php4.2.3--- phpbb2-- my sql --- sqlfront-- sqlcc
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آقا منم ناك رو تا يه جاهايي پيش رفتم و محيطشو ديدم ، ازش خوشم نيومد ، ميخوام بيبي نصب كنم. كمك پلييييييييز . :rolleyes:
اول اينكه اينو چرا اينجا نوشتي؟
ديگه اينكه چه كمكي ميخواي؟ دقيق بنويس.
نصب اينا كه خيلي آسونه. اگه بگي كجاش مشكل داري بهتر ميتونم كمكت كنم.
 
بالا