• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصطلاحات عمومی دامین

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آخه دامنه های خارجی که اصلا مشمول این روابط نمیشه !
اگه کلمه ای از f استفاده میشه توش خوب مسلما بی معنی میشه وقتی ph استفاده بشه و هیچ ارزش دیگه ای نداره
شما اگه کلمه با معنی رو داشته باشی خوب مشخص هست که از چه حرفی توش استفاده میشه اما اگه می خوای ایرانی تلفظ کنی که اون یه بحث دیگس ..

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
عجب ! بسی کف کردیم!
خیلی عالی بود!

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض سلام
بحث چی هست؟ قیمت؟ قیمت رو تحت هیچ شرایطی نمیشه پیش بینی کرد مگر اینکه اسم دامین رو بفرمایید همونطور که گفتم یه J میتونه اول اسم دامین بیاد و خرابش کنه: JXT.com و یا همون J با ترکیب E -> میشه Jet.com...
این از قیمت ولی>

حالا ادامه بحث((یه مبحث کوچولو)): (البته در آخر همه این مطالب رو Edit میکنم و میچسبونم به اولین پستم تو این تاپیک)

فهمیدن قیمت تخمینی دامین .:

سایتهای زیادی هستند که این کار رو انجام میدن ولی مشهورترین و مجانی ترینشون

Estibot هست
آدرس سایت: Estibot.com
توجه کنیند که قیمت دومی که میده (همونجا که میزنه Verify ) فقط در حالتی هست که دامین شما وبسایت نباشه..
+قیمت 4 حرفی .کام رو خوب نشون نمیده در بقیه موارد تقریبآ با 10-30% قیمت اصلی معامله میشه..

Websiteoutlook و بقیه جاها هم هستند که زیاد تخمینی که میزنند به واقعیت نزدیک نیست.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
البته این estibot نمیدونم چرا اینجوریه ، خیلی مواقع خودت هم که دیدی قیمت رو بهترین حالتش رو در نظر میگیره و باعث میشه که آدم وسوسه بیخودی بشه
بعضی مواقع هم مثل آدم های پرت می مونه ، قیمت دومین رو میزنه reg fee در صورتی که حداقل 100 دلار قیمتش هست !
البته چون یه روبات بیشتر نیست نمیشه انتظاری داشت و در کل زیاد به سایت های روباتی اطمینانی نیست

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره ولی خالی از لطف نیست...

تخمین هایی که سایتهای معتبر میزنند 10 الی 100 یورو قیمت داره که با توجه به بازار ایران همین Estibot خیلی مقرون به صرفه تر هست..

irnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره ولی خالی از لطف نیست...

تخمین هایی که سایتهای معتبر میزنند 10 الی 100 یورو قیمت داره که با توجه به بازار ایران همین Estibot خیلی مقرون به صرفه تر هست..

سلام عزیز حالا که موضوع به اینجا کشیده شد کدوم سایت مناسبه برای backorder
godaddy را دیدم خیلی هزینش بالا بود

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
میدونم با اونیا اما من جوابت رو میدم !
backorder تقریبا همه جا قیمتش یکی هست و فرقی با هم نداره ...
اصولا از 59$ شروع میشه به بالا که نهایت چیزی که تابه حال دیدم 62$ بوده ...

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
ممنون d_ali و sIiiS.
البته sIiiS جان اشتباه spell یک نام دامنه تو زبان انگلیسی هم برای بعضی شرکت ها ممکنه ارزشمند باشه , مثلا همین Google برای اینکه حتی اگه کاربری spell اون رو درست وارد نکرده باشه بازم بتونه سرنهایت به خود Google دست پیدا کنه اومده یه سری نام دامنه که همه spell نادرست نام سایتش هستن رو هم ثبت کرده که اگه کاربری هم تو نگارش نام اون دچار اشکال شد بازم براش مشکلی زیادی پیش نیاد.
در مورد تخمین یا محسابه قیمت دامنه از مدیر یکی از شرکت های متولی ثبت دامنه تو ایران شنیدم که در خارج از ایران کسایی هستن که این کار رو با دریافت مبلغی (به عنوان حق الزحمه) انجام می دن و بطوریکه کارشناسی روی دامنه ارزش گذاری می کنن , البته تو این ارزش گذاری به معیارهایی مثل دامنه اولین بار ثبت شده یا چندمین بار ثبت شده (از نظر شناخته بودن نام دامنه و همینطور آدرس پست الکترونیک اون برای ارسال هرزنامه) و ... هم توجه می شه که همه اینا خیلی می تونه رو قیمت و ارزش اون دامنه تاثیر داشته باشه.

Last edited:

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون d_ali و sIiiS.
البته sIiiS جان اشتباه spell یک نام دامنه تو زبان انگلیسی هم برای بعضی شرکت ها ممکنه ارزشمند باشه , مثلا همین Google برای اینکه حتی اگه کاربری spell اون رو درست وارد نکرده باشه بازم بتونه سرنهایت به خود Google دست پیدا کنه اومده یه سری نام دامنه که همه spell نادرست نام سایتش هستن رو هم ثبت کرده که اگه کاربری هم تو نگارش نام اون دچار اشکال شد بازم براش مشکلی زیادی پیش نیاد.
در مورد تخمین یا محسابه قیمت دامنه از مدیر یکی از شرکت های متولی ثبت دامنه تو ایران شنیدم که در خارج از ایران کسایی هستن که این کار رو با دریافت مبلغی (به عنوان حق الزحمه) انجام می دن و بطوریکه کارشناسی روی دامنه ارزش گذاری می کنن , البته تو این ارزش گذاری به معیارهایی مثل دامنه اولین بار ثبت شده یا چندمین بار ثبت شده (از نظر شناخته بودن نام دامنه و همینطور آدرس پست الکترونیک اون برای ارسال هرزنامه) و ... هم توجه می شه که همه اینا خیلی می تونه رو قیمت و ارزش اون دامنه تاثیر داشته باشه.

واقعیت اش من حال و حوصله سردرد ندارم تاحالا هم از BackOrder چیزی نایبم نشده ولی میدونم siiiis یه دامین خوب از تو backorder برنده شده:lol::f34r:

تخمین قیمت رو خیلی جاها میزنند یکی اش Sedo هست که قیمت اش بالای 30 یورو بود(دقیق یادم نیست)...ولی نمیدونم تاحالا بنگاه ماشین/خونه رفتی؟
طرف بهت میگه این زمین/ماشین ات مثلآ 10 تومن می ارزه ولی اگه مشتری بالای 7 تومن گیرت اومد ردش کن بره....بعدشم که خودش میخواد بفروشدش میگه خیلی خوب من به همه میگم 11 تا مشتری 8-9 تومنی برات گیر بیاد...بالاخره نا امیدت نمیکنه:lol:

سیستم Appraisal هم همینه...مخصوصآ سدو که کلاسش تو اینترنت(بقیه جاها حضوری معامله میکنند) بیشتر از بقیه جاها هست خیلی علاقه داره اگه دامین شما خوب باشه تو خود همونجا معامله کنیند..

فردا یا پس فردا راجع به Domain Industry Events یه کم بحث میکنیم:eek:

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
با عرض سلام
بحث چی هست؟ قیمت؟ قیمت رو تحت هیچ شرایطی نمیشه پیش بینی کرد مگر اینکه اسم دامین رو بفرمایید همونطور که گفتم یه J میتونه اول اسم دامین بیاد و خرابش کنه: JXT.com و یا همون J با ترکیب E -> میشه Jet.com...
این از قیمت ولی>

حالا ادامه بحث((یه مبحث کوچولو)): (البته در آخر همه این مطالب رو Edit میکنم و میچسبونم به اولین پستم تو این تاپیک)

فهمیدن قیمت تخمینی دامین .:

سایتهای زیادی هستند که این کار رو انجام میدن ولی مشهورترین و مجانی ترینشون

Estibot هست
آدرس سایت: Estibot.com
توجه کنیند که قیمت دومی که میده (همونجا که میزنه Verify ) فقط در حالتی هست که دامین شما وبسایت نباشه..
+قیمت 4 حرفی .کام رو خوب نشون نمیده در بقیه موارد تقریبآ با 10-30% قیمت اصلی معامله میشه..

Websiteoutlook و بقیه جاها هم هستند که زیاد تخمینی که میزنند به واقعیت نزدیک نیست.
اگه بخوایم با قصد فروش دامینی ثبت کنیم و اون را در Estibot.com براورد قیمت کنیم چند دلار بگه ارزش ثبت داره ؟
مثلن اگه بگه این دامین 300$ باید جدی بگیریم و ثبت کنیم ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
اگه بخوایم با قصد فروش دامینی ثبت کنیم و اون را در Estibot.com براورد قیمت کنیم چند دلار بگه ارزش ثبت داره ؟
مثلن اگه بگه این دامین 300$ باید جدی بگیریم و ثبت کنیم ؟
این سایت دامنه رو بر اساس معیارهایی مثل
Keywords
Frequency (Google)
in Anchor Text
in Title
in URL
Backlinks
PageRank
Alexa Rank
Traffic (Visits / Day)
PPC Ads #
Max PPC Bid
Overture/mo
Wordtracker/day
و امتیازها و ارزشی که هرکدوم این معیارها دارن قیمت گذاری می کنه , اگه شما دامنه ای رو برای اولین بار ثبت کنین و برای فروش قرار بدین اون دامنه خیلی از این معیارها رو دارا نیست.

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
این سایت دامنه رو بر اساس معیارهایی مثل
Keywords
Frequency (Google)
in Anchor Text
in Title
in URL
Backlinks
PageRank
Alexa Rank
Traffic (Visits / Day)
PPC Ads #
Max PPC Bid
Overture/mo
Wordtracker/day
و امتیازها و ارزشی که هرکدوم این معیارها دارن قیمت گذاری می کنه , اگه شما دامنه ای رو برای اولین بار ثبت کنین و برای فروش قرار بدین اون دامنه خیلی از این معیارها رو دارا نیست.
من دامینی پیدا کردم که این سایت میگه 300$ قیمت داره دامین هم آزاده . ثبت کردن یا ثبت نکردن مسئله این است ؟

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت ثبت یک دامنه که خیلی زیاد نیست , اگه فکر می کنین دامنه خوبیه ثبتش کنین , خدا رو چه دیدی , حالا 300 $ که نه ولی حتما پایینتر از این هم می شه ردش کرد چون این سایت ها یه مقدار همچین بالاتر از تصور ما (بیشتر خودم) قیمت می دن.
احتمالا دامنه ای که شما الان امتحان کردین و آزاد هست در گذشته ای نزدیک مورد استفاده قرار گرفته بود که تونسته یه مقدار ارزش خودش رو حفظ کنه.

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از مطالب خوبتون , لطفا ادامه بدید

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
ممنون از دوستان بابت مطالب خوبشون
تاپيك قشنگي شده... :)

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
yahoo.me.uk
دامین اش یا فروشش؟ دامینش جالبه ولی فروش نمیره..TM و این حرفها..
یه مدت تو حس و حال خودم بودم ادامه بحث:

Domain Show/Domainers Meeting و از قبیل این حرفها:

خیلی جاها هستند که وبسایت دارند و خرید و فروش دامین میکنند..شاید همین سدو برای شروع کار هزاران هزار دلار دامین رو خریده از اشخاصی که دامین اشون رو لیست میکنند تا الان تونسته 6 سال پا بر جا باشه...

ولی اون هایی که حرفه ای هستند معامله حظوری رو ترجیح میدند..هر چند ماه یه بار ICANN و بقیه کمپانی ها میاند و یه چیزی تو مایه همایش رو بر پا میکنند که بین اون یه چند تا معامله هم انجام میشه که البته این دفعه صحبت از میلیارد و میلیون ها هست نه هزار ..:دی
تا جایی که من اطلاع دارم معروف ترین گرد همایی ها مال خود ICANN هست + T.R.A.F.F.i.C
و البته دوستان شاید فکر کنند که مثل همایش هایی که اینجا برگزار میشه و مجانی هست (تبلیغاتی) اونجا هم 4 نفر دانشجو جمع میشند و تجربیات چند روز اخیر خودشون رو + خاطرات دوران سربازی روی هم میکنند...
که خوش/بد بختانه هزینه ورودی این همایش ها بالای 600-700 دلار هست و از 1-2 ماه قبل اش هم پر میشند..

این یه نمونه نتیجه حراجی ترافیک هست(قدیمی + به صورت آنلاین و حظوری):
http://marketplacepro.moniker.com/auction/events/187/results.html

بالا