nist engar
Registered User
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 4
از آدامشم میشه استفاده کرد... میزاریش رو مو بعد سریع میکشیش
وای ترکیدیم از خنده :fez:آمدش کیه؟
از آدامشم میشه استفاده کرد... میزاریش رو مو بعد سریع میکشیش
وای ترکیدیم از خنده :fez:آمدش کیه؟
نه اینی که میگم ازونا قدیمیتره
ایناهاش:
اینم سنگه تیز کردنش
اینا یدونه میخری یدونه هم سنگ. واسه یه عمر کافیه
بسيار عالي پس من هم به اطلاعات علميم اضافه ميكنمپس چی؟ فکر کردید این همه محصولات شیمیایی و انواع ماشینهای اصلاح همه شون هردمبیلی و با باد هوا کار می کنن؟
آره من ميخوام همينكارو بكنم. شما كه امر به معروف ميكني چرا خودت همينكارو ميكني :hmm:داداش بکش از تاپیک بیرون
وقتی کاری نداری چرا علکی می آی اسپم می کنی
فقط می خوای تعداد پست بالا ببری :hmm:
حالا حتما باید دقیق اسم ببرم؟
پاها از مچ تا زیر لگن، نا حیه شرمگاهی، سینه، شکم، دست ها از آرنج به پایین، زیر بغل.
اين موضوع روش علمي خاصي داره كه اينجا زده شده ؟
آمدش کیه؟
چجوریه ؟ یکم بیشتر در موردش توضیح میدی ؟ مطمئنا درد داره نه ؟
چجوریه ؟ یکم بیشتر در موردش توضیح میدی ؟ مطمئنا درد داره نه ؟
مو ها رو میکنه ! درد داره . به هر حال!
تا حالا چسب زخم زدی به جایی که مو داره بعد به دفعه بکشی و ببینی مو ها هم در اومدن؟
اینم همونطوری کار می کنه
یک سری نوارهای مومک هست که اول باید گرمش کنی ( من خودم با سشوار گرمش می کنم) بعد رو محل مورد نظر بگذاری و در جهت رویش مو روی پوست بچسبونی و چند ثانیه مالش دهی بعد بطور سریع و ناگهانی برخلاف جهت رویش مو بکشی. موها نباید خیلی بلند باشه چون دردش زیاده ولی اگر کوتاه باشه تا نیم سانت درد زیادی نداره. اگر چند بار پشت هم این کار رو کنی کم کم موها کم میشند. قبل از این که مصرف کنی باید رو یک ناحیه کوچیک امتحان کنی تا ببینی حساسیت نداشته باشی. توضیحات بیشتر رو جعبش نوشته شده.
درد که داره ولی خوب میگن بکشین و خوشگلم کنین
در ضمن واجبی هم میگید چی هست و در موردش توضیح میدی؟چون در اون تاپیک کخ قفل شد http://forum.persiantools.com/t131998.html یکی از دوستان گفته بود.اسم علمیش هم واجبی هست؟داروخانه ها دارن؟برم داروخانه بگم واجبی می خوام؟
در ضمن برای همه جای بدن مناسب هست راههایی که می خواید بگید و به پوست اسیب نمی زنه؟
و چه مقدار باید تهیه کنم چیزی رو که میگید؟