• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اضافه‌شدن وبلاگ و نويسنده به طور خودكار

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا يكي از خود گذشتگي كنه بياد به عزيز يه چند تومني بده بعد خودش بياد به صورت رايگان آموزششو بده !

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
چند تومن نه چند ميليون تومن!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا هر تومن ! :blink:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
مي‌شه از يكي از اين پلاگين نويسان حرفه‌اي كه كم هم نيستند، كمك گرفت. مخصوصا يكيشون كه يه نوجوان هنديه! :rolleyes:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ميگم عزيز ! اگه مجاني كار كني سنگينتري ! :cool:

ads

Registered User
لایک‌ها
6
حالا چرا گير داديد كه عزيز مجاني كار كنه. من كه اين استراتژيش رو قبول دارم.قبلا هم گفتم اين كار خيلي سخت نيست و اگر عزيز هم كمك كنه حتي ديگه فكر نكنم بهش بشه گفت سخت. به همه مشتاقان پيشنهاد مي كنم يه نگاه به ديتابيس مووبل تايپ بندازن تا بفهمن كه چه قدر راحته.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
بابا من كه همون اول گفتم كه كار ساده و پيش پا افتاده اي به حساب مي آد كه در حضور اين همه استاد برنامه نويسي وب آدم روش نميشه حتي اسمشو ببره. اما دليل اينكه رايگان كار نميكنم رو بذاريد به صورت ِِDetail براتون توضیح بدم:

1- این کار از نظر قانونی مشکل داره و SixApart به شدت با اون برخورد می کنه همونطور که این کار رو باMoblog.us کرد. تازه اونها لایسنس یه نسخه گرون قیمت رو از خود Sixapart خریده بودند! در نتیجه این کار کلی هم ریسک داره که بعضی اوقات به اعتبار آدم خیلی لطمه میزنه . همین طور که اصل سوم مهندسی صنایع میگه: «انسان در هزاره سوم با اعتبار و اطلاعات زندگی میکنه نه با پول و ثروت». یعنی میخواد بگه که
اعتبار + اطلاعات <= > پول
این علامت ها می خواد نشون بده که این یک معادله تعادلیه (شیمی پیش یادتونه :happy:). طبق اصل بقای ماده و انرژی هر وقت از یک طرف کم شد باید به طرف دیگه اضافه بشه یعنی هر وقت پول دادی باید اطلاعات یا اعتبار بدست بیاری و هر وقت از اطلاعات و اعتبارت خرج کردی باید به پول برسی!
از طرف دیگه طبق اصل تعادل واکنشهای شیمیایی هر وقت یک طرف معاده کمتر باشد واکنش سریع به سمت تولید آن طرف پیش می رود. مثال بزنم: یعنی اگه پول نداشتی سریعا تلاش میکنی از اعتبار یا اطلاعاتت خرج کنی تا به پول برسی و یا وقتی کمبود اطلاعات داری سریع سعی می کنی از پولت خرج کنی تا به کمی اطلاعات یا اعتبار برسی.

2- اما دومین دلیل اینه که به شدت با کمبود وقت مواجهم! یه عالمه کار دارم که باید همشونو در همین 5 ماه آینده انجام بدم که فشار کاری زیادی رو ایجاد می کنه و کرده! اما به هر حال نباید اصل چهارم مهندسی صنایع رو دست کم گرفت که می گه:

It's the work load that force the man to work

3- دلیل سوم مکمل دلیل اوله و اون هم نیاز شدید به مقدار کلونی پوله! که فکر میکنم خیلی دلیل محکمی باشه! ;)

اما در مورد مرز بین نرم افزار های رایگان و پولی و اینکه خط قرمز این ها کجاست و هر کدوم از این Policy ها چه تاثیری روی Product Development Program یک محصول نرم افزاری دارند . و از این مهمتر اینکه کجا و کی باید اطلاعات نرم افزار خودتو در اختیار همه بذاری و آموزش عمومی بدی و کجا شو باید در پشت درهای بسته انجام بدی چند هفته پیش توی یه جمع دوستانه خیلی صحبت کردم که اگه وقت کنم تو عید بصورت یه مقاله آمادش میکنم و واسه همینه که به نظر من حرف بابک عزیز که گفته:

" استادان در دنيا هستند كه دانش هايي بسيار بسيار والاتر و بزرگ تر از اين رو در اختيار ديگران قرار مي دهند... آن هم نه با 10 ميليون...!"

خیلی مهم و کلیدیه .من هم دقیقا با این حرف موافقم. چرا که حقیقته. ولی می خوام تاکید کنم که این کار هم از روی باد شکم و انسادوستی نیست بلکه نابع همون واکنش تعادلیه.

ads

Registered User
لایک‌ها
6
حالا واقعا مهندسي صنايع اين همه اصل داره؟ :wacko:
راستي بابك حالا چي شد به فكر اين كار افتادي؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دمت گرم عزيز جان! خوب شد نرفتيم مهندسي صنايع!

يكي نيست به ام‌تي بگه مرد مومن وقتي كه اومدي و نرم‌افزار رو اپن‌سورس دادي بيرون، ديگه چرا به اين تغييرات جزئي توش گير مي‌دي؟! خجالت هم خوب چيز‌يه ها!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از azizaa :
بابا من كه همون اول گفتم كه كار ساده و پيش پا افتاده اي به حساب مي آد كه در حضور اين همه استاد برنامه نويسي وب آدم روش نميشه حتي اسمشو ببره. اما دليل اينكه رايگان كار نميكنم رو بذاريد به صورت ِِDetail براتون توضیح بدم:

1- این کار از نظر قانونی مشکل داره و SixApart به شدت با اون برخورد می کنه همونطور که این کار رو باMoblog.us کرد. تازه اونها لایسنس یه نسخه گرون قیمت رو از خود Sixapart خریده بودند! در نتیجه این کار کلی هم ریسک داره که بعضی اوقات به اعتبار آدم خیلی لطمه میزنه . همین طور که اصل سوم مهندسی صنایع میگه: «انسان در هزاره سوم با اعتبار و اطلاعات زندگی میکنه نه با پول و ثروت». یعنی میخواد بگه که
اعتبار + اطلاعات <= > پول
این علامت ها می خواد نشون بده که این یک معادله تعادلیه (شیمی پیش یادتونه :happy:). طبق اصل بقای ماده و انرژی هر وقت از یک طرف کم شد باید به طرف دیگه اضافه بشه یعنی هر وقت پول دادی باید اطلاعات یا اعتبار بدست بیاری و هر وقت از اطلاعات و اعتبارت خرج کردی باید به پول برسی!
از طرف دیگه طبق اصل تعادل واکنشهای شیمیایی هر وقت یک طرف معاده کمتر باشد واکنش سریع به سمت تولید آن طرف پیش می رود. مثال بزنم: یعنی اگه پول نداشتی سریعا تلاش میکنی از اعتبار یا اطلاعاتت خرج کنی تا به پول برسی و یا وقتی کمبود اطلاعات داری سریع سعی می کنی از پولت خرج کنی تا به کمی اطلاعات یا اعتبار برسی.

2- اما دومین دلیل اینه که به شدت با کمبود وقت مواجهم! یه عالمه کار دارم که باید همشونو در همین 5 ماه آینده انجام بدم که فشار کاری زیادی رو ایجاد می کنه و کرده! اما به هر حال نباید اصل چهارم مهندسی صنایع رو دست کم گرفت که می گه:

It's the work load that force the man to work

3- دلیل سوم مکمل دلیل اوله و اون هم نیاز شدید به مقدار کلونی پوله! که فکر میکنم خیلی دلیل محکمی باشه! ;)

اما در مورد مرز بین نرم افزار های رایگان و پولی و اینکه خط قرمز این ها کجاست و هر کدوم از این Policy ها چه تاثیری روی Product Development Program یک محصول نرم افزاری دارند . و از این مهمتر اینکه کجا و کی باید اطلاعات نرم افزار خودتو در اختیار همه بذاری و آموزش عمومی بدی و کجا شو باید در پشت درهای بسته انجام بدی چند هفته پیش توی یه جمع دوستانه خیلی صحبت کردم که اگه وقت کنم تو عید بصورت یه مقاله آمادش میکنم و واسه همینه که به نظر من حرف بابک عزیز که گفته:

" استادان در دنيا هستند كه دانش هايي بسيار بسيار والاتر و بزرگ تر از اين رو در اختيار ديگران قرار مي دهند... آن هم نه با 10 ميليون...!"

خیلی مهم و کلیدیه .من هم دقیقا با این حرف موافقم. چرا که حقیقته. ولی می خوام تاکید کنم که این کار هم از روی باد شکم و انسادوستی نیست بلکه نابع همون واکنش تعادلیه.
من قانع شدم ! :blink:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من هم تاحدودي قانع شدم. آقا مثلا اگه يك سيستمي باشه كه بلاگ رايگان تحت سيستم ام تي بده تحت پيگرد قرار مي گيره؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من هم تاحدودي قانع شدم. آقا مثلا اگه يك سيستمي باشه كه بلاگ رايگان تحت سيستم ام تي بده تحت پيگرد قرار مي گيره؟ چه بد!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اگه بدون سر و صدا و فقط در جماعت فارسي زبان باشه زياد خطرناك نيست. البته هاستت هم بايد خودي باشه
لايسنس رو هم حتما بخر كه خيالت راحت باشه.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
والا... مي خوام فقط تو جماعت فارسي زبان نباشه! در ضمن اين موارد در مورد ام تي 2.661 هم صادقه؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عزيز جان شما بگو چطوري اين كار رو ميشه كرد ديگه مشكل كپي رايتش پاي خود كاربره ديگه ! :wacko:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
بیچاره کاسپین بلاگ هم که درگیر همین لایسنس شد!

بالا