• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاعات درباره اسکریپت های فروشی

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
نه هر اسکریپت برای یک شماره ایگلد یا یک دومین ساخته میشه و هر چند بار بخوای میتونی نصب کنی;)

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
ممنون.این 3 تا هاست با هایپ ها مشکلی ندارن پس درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نصب اسکریپ هم می شه یاد بدی چون بمن گفتن که این اسکریپ ها که لیسانس دارن رو یک بار بیشتر نمی شه نصب کرد اگه من خودم نصب کنم ممکنه از رو بی تجربگیم اسکریپ رو خراب کنم و به درد نخور بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند بار خواستی میتونی نصب کنی البته روی یک دومین (یه کد لایسنس میده که به شما اجازه میده فقط روی دومینی که موقع خرید اسکریپت مشخص کردی نصب کنید)و به شماره ایگولد اصلا ربطی نداره!
روش نصب اسکریپت گولدکدرز:
1-ایجاد دیتا بیس و یوزر و سپس اضافه کردن دیتا بیس به یوزر
2-آپلود کردن همه فایها به صورت فایلهای zip
3-باز کردن همه فایها (extract) در پوشه اصلی(public_html)
4-عوض کردن پرمیشن settings.php به 666
5-.................... پوشه tmpl_c به 777
6-اجرای فایلinstall.php
دادن اطلاعات دیتا بیس و یوزر و پس و ایمیل و پسورد برای قسمت ادمین
7-حذف فایل install.php

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از navdl :
نه هر اسکریپت برای یک شماره ایگلد یا یک دومین ساخته میشه و هر چند بار بخوای میتونی نصب کنی;)
ممنون از راهنمایی;) :)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از h53067 :
هر چند بار خواستی میتونی نصب کنی البته روی یک دومین (یه کد لایسنس میده که به شما اجازه میده فقط روی دومینی که موقع خرید اسکریپت مشخص کردی نصب کنید)و به شماره ایگولد اصلا ربطی نداره!
روش نصب اسکریپت گولدکدرز:
1-ایجاد دیتا بیس و یوزر و سپس اضافه کردن دیتا بیس به یوزر
2-آپلود کردن همه فایها به صورت فایلهای zip
3-باز کردن همه فایها (extract) در پوشه اصلی(public_html)
4-عوض کردن پرمیشن settings.php به 666
5-.................... پوشه tmpl_c به 777
6-اجرای فایلinstall.php
دادن اطلاعات دیتا بیس و یوزر و پس و ایمیل و پسورد برای قسمت ادمین
7-حذف فایل install.php
:blink: چقدر پیچیدس من اصلا نمی دونم دیتا بیس چیه و اپولد کردن فایل منظورت کدوم فایله؟ بقیشم نمی گم:blush: شاید منظورتون اسکریپ.اصلا اسکریپ فایله یا یک سری کد؟ببخشید من تابهحال تجربه سایت زدن نداشتم اگه سوالام ابتدایی علتش اینه.به این حال ممنون خیلی راهنمایی خوبی بود حالا وقتی دامین و هاست رو خریدم شاید بتونم از این راهنماییتون استفاده کنم:) بازم تشکر می کنم

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
:blink: چقدر پیچیدس من اصلا نمی دونم دیتا بیس چیه و اپولد کردن فایل منظورت کدوم فایله؟ بقیشم نمی گم:blush: شاید منظورتون اسکریپ.اصلا اسکریپ فایله یا یک سری کد؟ببخشید من تابهحال تجربه سایت زدن نداشتم اگه سوالام ابتدایی علتش اینه.به این حال ممنون خیلی راهنمایی خوبی بود حالا وقتی دامین و هاست رو خریدم شاید بتونم از این راهنماییتون استفاده کنم:) بازم تشکر می کنم
وقتی اسکریپت رو خریدید یه فایل زیپ میدن که دانلود کنید منظورم همون فایله که باید آپلود کنید رو سرور خودتون!
در هر صورت توضیحی که دادم برای نصب کاملا واضحه ! اگه نتونستید نصب کنید بگید تا براتون نصب کنم کمک دیگه ای هم خواستید پی ام بزنید!;)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از h53067 :
وقتی اسکریپت رو خریدید یه فایل زیپ میدن که دانلود کنید منظورم همون فایله که باید آپلود کنید رو سرور خودتون!
در هر صورت توضیحی که دادم برای نصب کاملا واضحه ! اگه نتونستید نصب کنید بگید تا براتون نصب کنم کمک دیگه ای هم خواستید پی ام بزنید!;)
ممنون الان خدا رو شکر تازه دارم یه چیزایی می فهمم :blink: فقط نفهمیدم دیتا بیس که گفتی چیه؟ وقتی که اسکریپ خریدم بتون پی ام می دم

بالا