• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رساني : دزدي يك كاربر لطفا همگي بخونيد

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
سلام
دوستان چند وقت پيش كاربري به اسم division به اين ادرس forum.persiantools.com/members/division.372623/ به من pm داد و گفت من بازي destiny رو دارم، من يك تاپيك زده بودم كه خريدار بازي دستيني هستم
خلاصه ايشون گفت اول واريز كنين بعد من ميفرستم منم از خدا بي خبر قبول كردم بيشتر پول رو براش واريز كردم و كميش هم بعد از اينكه به دستم برسه
ولي بعد از واريز ديگه هيچ خبري از ايشون نشد و گوشيش هم خاموش و اينجا هم كلا جواب نميداد يا فقط مينوشت گوشيم خرابه اينترنتم هم ندارم!!
اشتباه هم از من بود كه به كسي كه امتيازي نداره اعتماد كردم. ولي هنوز هم ميبينم ايشون فعاليت داره ميكنه تو تاپيك هاي مختلف و سر هر كسي كه بتونه رو كلاه ميزاره!
كارت به اسم مهرزاد غلامی بود به اين شماره :6104337941187047 با كمي تحقيق فهميدم اين كارت به اسم خودش نيست و با اين اسم كار ميكنه و فاميليه خودش امامي پور هست و مثل اينكه خيلي هم معروف هست تو اين كار
قصد من فقط اطلاع رساني به شما دوستان بود و لطفا حواستون و تو خريد از سايت بيشتر كنين و تا ميتونين حضوري معامله كنين
به احتمال زياد وقتي اين تاپيك رو ببينه يه اكانت ديگه ميسازه لطفا حواستون رو جمع كنين دوستان
يا علي

UnlovelyWriter

Registered User
لایک‌ها
135
هنوز این حروم خور دست از این کثافت بازیاش برنداشته؟ من نمیفهمم چرا یه نفر که از این کلاهبردار آسیب دیده محض رضای خدا یه شکایت درست حسابی ازش نمیکنه تا بدبختش کنه و آدم شه؟؟ دلتون واسه خودتون نمیسوزه حداقل واسه قربانی های بعدی بسوزه! هرکی رو دیدم فقط تهدید به شکایت می کنه و بعد از این طرف به غلط کردن افتاد و پولشو پس داد، دیگه بیخیال میشه! بابا یکم همت کنید تروخدا! الان دیگه تعداد حروم خوری های این حیف نون سر به فلک کشیده!!!

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
تا کسی نره و از ایشون شکایت نکنه
داستان های این کلاهبردار ادامه خواهد داشت

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
اخه اين حروم خور قيمت هايي كه دزدي ميكنه ارزش اين رو نداره كه ادم بره دنبالش و هم وقت و پولش رو بزاره! من تحقيق هم كردم وقتي شكايت كني كاره خاصي نميكنن فقط اسم طرف ميره تو ليست سياه و اگه شكايت ها زياد بشه شايد يه كاري كنن
وضع ليران خيلي خراب شده كه اين بچه دزد ها هم شاخ و شونه ميكشن
بالاخره يه جايي اين پول از حلقومش ميزنه بيرون فقط آدم نميفهمه اين طرف پيش چه خانواده اي بزرگ شده و چي بهش ياد دادن!

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
دوست گرامی 2 تا راه من بهتون پیشنهاد میکنم و به نظتون هر کدوم درست بود اگه مایل بودی انجام بده!

1.برو پیش پلیس فرا فضایی فتا و بعد کلی وقت تلف کردن و شکایت کردن،شاید این جمعه گرفتنش شاید هم جمعه هفته دیگه و بالاخره یه روز جمعه میگیرنش!

2.از این معامله درس بگیری و به هر کسی اعتماد نکنی و اگه میخوای غیر حضوری معامله کنی از یوزرهای با سابقه خرید کنی!

UnlovelyWriter

Registered User
لایک‌ها
135
اخه اين حروم خور قيمت هايي كه دزدي ميكنه ارزش اين رو نداره كه ادم بره دنبالش و هم وقت و پولش رو بزاره! من تحقيق هم كردم وقتي شكايت كني كاره خاصي نميكنن فقط اسم طرف ميره تو ليست سياه و اگه شكايت ها زياد بشه شايد يه كاري كنن
وضع ليران خيلي خراب شده كه اين بچه دزد ها هم شاخ و شونه ميكشن
بالاخره يه جايي اين پول از حلقومش ميزنه بيرون فقط آدم نميفهمه اين طرف پيش چه خانواده اي بزرگ شده و چي بهش ياد دادن!
فردی که سر سفره پدر و مادر بزرگ بشه هیچوقت هنچین کاری نمیکنه. آدم دلش نمیاد حتی یه سوزن از جایی برداره کل وجود آدمو عذاب وجدان میگیره ولی اینجور موجوداتی حتی حس خوبی هم از اینکار پیدا میکنن و درصدی هم احساس پشیمونی نمیکنن.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
داداش شما میگی ارزش نداره و این جور چیزا
اون یکی میاد میگه وقتش رو ندارم برم دنبال شکایت
و این کلاهبردار همچنان به کار خودش ادامه میده

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوست گرامی 2 تا راه من بهتون پیشنهاد میکنم و به نظتون هر کدوم درست بود اگه مایل بودی انجام بده!

1.برو پیش پلیس فرا فضایی فتا و بعد کلی وقت تلف کردن و شکایت کردن،شاید این جمعه گرفتنش شاید هم جمعه هفته دیگه و بالاخره یه روز جمعه میگیرنش!

2.از این معامله درس بگیری و به هر کسی اعتماد نکنی و اگه میخوای غیر حضوری معامله کنی از یوزرهای با سابقه خرید کنی!

من كه واقعا درس گرفتم و ديگه فقط از كاربر هاي باسابقه خريد ميكنم
فك نكنم پليس فتا كاره خاصي بكنه فقط وقت تلف كردنه ! ما كه ميسپريمش به خدا خودش خوب بلده جوابشو بده

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
داداش شما میگی ارزش نداره و این جور چیزا
اون یکی میاد میگه وقتش رو ندارم برم دنبال شکایت
و این کلاهبردار همچنان به کار خودش ادامه میده

بالاخره يه جايي همچين با كله ميخوره زمين كه خودش هم ميمونه توش ! اين كاراي كه ميكنه بي جواب نميمونه
هرچي بيشتر كارشو ادامه بده خودشو بدبخت تر ميكنه

arash_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
469
هر روز یه پرونده از این یارو میاد بیرون، تقصیر خودتونم هست ، به هر کی که میرسید بهش اعتماد میکنید و پولاتونم به فنا میره،یکم بیشتر مراقب باشید......
@farhadmouludi
@ehsanservat
@naritools

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
هنوز این حروم خور دست از این کثافت بازیاش برنداشته؟ من نمیفهمم چرا یه نفر که از این کلاهبردار آسیب دیده محض رضای خدا یه شکایت درست حسابی ازش نمیکنه تا بدبختش کنه و آدم شه؟؟ دلتون واسه خودتون نمیسوزه حداقل واسه قربانی های بعدی بسوزه! هرکی رو دیدم فقط تهدید به شکایت می کنه و بعد از این طرف به غلط کردن افتاد و پولشو پس داد، دیگه بیخیال میشه! بابا یکم همت کنید تروخدا! الان دیگه تعداد حروم خوری های این حیف نون سر به فلک کشیده!!!
کاملا حرف شما درسته اشتباه از خود ماست

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
این یارو آدم نمیشه .
نمیدونم دوستان هم چرا پیگیری نمیکنن .
شکایت کردن زیاد سخت نیست . یکی دو ساعت وقت بزارین راحت بهش میرسین .
برین دادسرای جرایم رایانه ای تو خیابون شریعتی .
یه شکایت نامه مینویسین . اونا پرونده رو میفرستن پلیس فتا واسه پیگیری و شناسایی .
و خیلی راحت در عرض 10 تا 15 روز اقدام میکنن . و کل اطلاعات طرف رو میدن بهتون .
دوستان خودتون هم مقصر هستین و بیخیال .
من یکبار رفتم مسیر شکایت رو . جواب هم گرفتم .
به نظر من شما هم اقدام کنین . اینقدر راحت سوءاستفاده نکنه کسی از اعتماد دوستان .

حمیدحمیدپور

Registered User
لایک‌ها
358
دوستان لطف کنن وقتی تاپیک باز شد سریع برن دنبال اخرین فعالیت و نوشته های فرد ............. و تو تمام تاپیک ها اعلام کنن سر بقیه کلاه نره و متضرر نشن حالا من با اجازه از دوست استارتر اینو تو 10 تا از مواردی که این اقا در حال معامله بود اعلام کردم

Mamad_Knight

Registered User
لایک‌ها
61
این مرتیکه از چند نفر کلاه برداری کرده؟ یه نفر نمیخواد پیگیر بشه تا بگیرن پرتش کنن تو زندان؟

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان لطف کنن وقتی تاپیک باز شد سریع برن دنبال اخرین فعالیت و نوشته های فرد ............. و تو تمام تاپیک ها اعلام کنن سر بقیه کلاه نره و متضرر نشن حالا من با اجازه از دوست استارتر اینو تو 10 تا از مواردی که این اقا در حال معامله بود اعلام کردم

دمت گرم داداش
خوده منم تا جايي كه تونستم به كسايي كه ميخواد باهاشون معامله كنه pm دادم و اگاهشون كردم
ولي اگه تو خوده تاپيك بگيم خيلي راحت اكانتشو عوض ميكنه و بار شروع ميكنه فعلا كه اين اكانتش لو رفته احتمال زياد همين كارو ميكنه

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
این مرتیکه از چند نفر کلاه برداری کرده؟ یه نفر نمیخواد پیگیر بشه تا بگیرن پرتش کنن تو زندان؟
خيلي زياد اينجوري كه من فهميدم كلا تو همه سايتا معروف هست اسمش ولي اكانت عوض ميكنه و شماره كارت هاي مختلف ميده

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
شکایت فایده ای نداره
من شکایت کردم بعد کلی دوندگی حدودا 5 ماه قاضی اعلام کرد مدارکت کافی نیست برو پی کارت

بالا