• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رساني : دزدي يك كاربر لطفا همگي بخونيد

NorthBoy

Registered User
لایک‌ها
35
چقدر واقعا این قانون بی سر و صاحابه هنوز نگرفتنش؟؟؟
بنده هم حدود 4 ماه پیش دارک سولز 1 و 2 رو از ایشون خریدم البته با این نام کاربری نبود و حتی تصویر با نام کاربری هم فرستاد و هزینه رو واریز کردم اما هرچقدر تلاش کردم باهاش تصمیم بگیرم خاموش بود تلفن همراهش و بعد از یه ماه دوباره تماس گرفتن و برداشتن و قطع کردن و بعد از اون دیگه جواب ندادن و خودمم چون زیاد هزینه نکرده بودم (80) پیگیر نشدم اما بعد اومد در فرم دیدم ایشون ید طولایی در این کار دارند و قبلا خیلی فعالیتشون گسترده تر بوده اعم از مانیتور ،هارد و...
خواهشا پیگیری کنید

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
اول رفتم پلیس فتا همه نوع مدرک هم دادم تشکیل پرونده دادن و ارجاع کردن دادسرا بازپرس احضارم کرد کلی سوال پرسید و گفت اشتباه کردی ندیده پول دادی
برو خبرا میکنیم رای دادگاه ابلاغ شد که گفته بود اقای کلاهبردار منع تعیب خورده بهش اعتراض کن اعتراض کردم رای دادگاه ابلاغ شد که فلان کَس بی گناهه و مصون از تعقیب قانونی مدارک هم کافی نیست.
سیستم 3 میلیون تومنی گرفته بودم
باز شما برو شکایت کن
شما كجا رفتيد و شكايت كرديد؟

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
چقدر واقعا این قانون بی سر و صاحابه هنوز نگرفتنش؟؟؟
بنده هم حدود 4 ماه پیش دارک سولز 1 و 2 رو از ایشون خریدم البته با این نام کاربری نبود و حتی تصویر با نام کاربری هم فرستاد و هزینه رو واریز کردم اما هرچقدر تلاش کردم باهاش تصمیم بگیرم خاموش بود تلفن همراهش و بعد از یه ماه دوباره تماس گرفتن و برداشتن و قطع کردن و بعد از اون دیگه جواب ندادن و خودمم چون زیاد هزینه نکرده بودم (80) پیگیر نشدم اما بعد اومد در فرم دیدم ایشون ید طولایی در این کار دارند و قبلا خیلی فعالیتشون گسترده تر بوده اعم از مانیتور ،هارد و...
خواهشا پیگیری کنید

براي منم عكس و نام كاربري با تازيخ فرستاد ولي...
هنوز هم تو كار هارد و اينا هست يه نگاهي به پروفايلش بكن همه چي ميفروشه ماشاالله:))
تنها كاري كه ميشه كرد اينه كه به كسي كه امتياز بالايي نداره اعتماد نكن و يا حضوري معامله كن
ايشون هم مطمئن باش اين پولا از گلوش پايين نميره بالاخره يه جا جواب پس ميده يا خودش يا خانوادش

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
اول رفتم پلیس فتا همه نوع مدرک هم دادم تشکیل پرونده دادن و ارجاع کردن دادسرا بازپرس احضارم کرد کلی سوال پرسید و گفت اشتباه کردی ندیده پول دادی
برو خبرا میکنیم رای دادگاه ابلاغ شد که گفته بود اقای کلاهبردار منع تعیب خورده بهش اعتراض کن اعتراض کردم رای دادگاه ابلاغ شد که فلان کَس بی گناهه و مصون از تعقیب قانونی مدارک هم کافی نیست.
سیستم 3 میلیون تومنی گرفته بودم
باز شما برو شکایت کن

وااااي تو چه مملكتي داريم زندگي ميكنيم!!!
يعني اينا ببينن اين همه شكايت از يه نفر ميشه كاري نميكنن؟
خيلي داغون شده همه چي...
پول به همون قاضي بدي فرداش يارو رو اورده واست!!!
خيلي ممنون از اطلاعاتت بايد سپردش به خدا
يه سلامي هم كرد به اون پدر و مادري كه اين موجود رو بزرگ كردن..

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
تصویر رای دادگاه:
فقط به دلیل اینکه داستان نشه برام شماره ها و اسامی رو ویرایش کردم خودتون ببینید نتیجه 6 ماه دوندگی من این بود
کامل ترین پکیج مدارک رو همراه سی دی ارائه دادم به فتا و دادسرا ولی...
متاسفم واقعا.

Last edited:

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
تصویر رای دادگاه:
فقط به دلیل اینکه داستان نشه برام شماره ها و اسامی رو ویرایش کردم خودتون ببینید نتیجه 6 ماه دوندگی من این بود
کامل ترین پکیج مدارک رو همراه سی دی ارائه دادم

واقعا متاسف شدم داداش! حالم بد شد اصلا..
هيچي ندارم بگم جامعه واقعا خراب شده
خدا بهت صبر بده
د

Masoud-Tops

Registered User
لایک‌ها
521
داداشان گلم لطفا ی کار خوب بکنیم بخاطر جلو گیری از این کار - مثل فرم لیون بیایم یک سیستم انتقال امن یا واسط بزاریم که فرم به این خوبی نباید آدم های مثل این ها خراب کنن - از دوستان میخوام که با هر کاربری خرید و فروش نکن

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان من قضيه رو با پدرم در ميون گذاشتم و گفت كه ميتونه تلفن خونش و ادرسشو كد ملي و اينارو پيدا كنه ازش
هر وقت پيدا كرد ميزارم واستون همينجا، بالاخره يه كاري بايد بكنيم يا همه پاشيم بريم دره خونش يا تلفني يه كاري بكنيم شايد اصلا پدر و مادرش خبر نداشته باشن..
احتمالا اردبيل هست
شماره كارتي كه به من داده احتمالا براي خودش نيست ولي هر كي هست ميشه شخص اصلي رو ازش پيدا كرد

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
داداشان گلم لطفا ی کار خوب بکنیم بخاطر جلو گیری از این کار - مثل فرم لیون بیایم یک سیستم انتقال امن یا واسط بزاریم که فرم به این خوبی نباید آدم های مثل این ها خراب کنن - از دوستان میخوام که با هر کاربری خرید و فروش نکن
سيستم paypal هست كه متاسفانه توي ايران كاربرد نداره

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
درآوردن آمار اشخاص فقط و فقط به عهده مراجع قضایی هست و فک کنم برای پدر شما هم مشکل ساز بشه خالا بهتره قبل اینکار با یک وکیل آشنا درمیان بذارید موضوع رو چون میترسم داستان بشه براتون.

دوستان من قضيه رو با پدرم در ميون گذاشتم و گفت كه ميتونه تلفن خونش و ادرسشو كد ملي و اينارو پيدا كنه ازش
هر وقت پيدا كرد ميزارم واستون همينجا، بالاخره يه كاري بايد بكنيم يا همه پاشيم بريم دره خونش يا تلفني يه كاري بكنيم شايد اصلا پدر و مادرش خبر نداشته باشن..
احتمالا اردبيل هست
شماره كارتي كه به من داده احتمالا براي خودش نيست ولي هر كي هست ميشه شخص اصلي رو ازش پيدا كرد

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
نه آقا به دروغ میگه اردبیلی هست .
آمار کاملش هست . استان خوزستان . شهرستان خرامه . اسم واقعیش بهرام سیاهزاری هست .

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
پارسال از منم 85 خورد گفت اردبیلی هست .
اما 3 روز بعد پس داد .
چند نفر دیگه از دوستان هم ازش شاکی هستن .
با فرشاد مهری هم یه صحبتی کنی خوبه داداش .
اونم ازش شاکی هست و شکایت کرده ازش .

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
پدر خودم وكيله
من همون اول كه پولمو اين طرف خورد بهش گفتم گفت پوله زيادي نبوده ارزش نداره و بيخيال شدم! ولي الان كه موضوعات شما دوستان هم بهش گفتم خيلي ناراحت شد و گفت يكي بايد جلوشو بگيره مخصوصا مشكل شما
اينجوري كه معلومه شكايت كه جواب نميده پس اين طرف هر كاري دوست داره بكنه؟

Last edited:

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
پارسال از منم 85 خورد گفت اردبیلی هست .
اما 3 روز بعد پس داد .
چند نفر دیگه از دوستان هم ازش شاکی هستن .
با فرشاد مهری هم یه صحبتی کنی خوبه داداش .
اونم ازش شاکی هست و شکایت کرده ازش .

نام كاربري اين دوستمون رو داري باهاش حرف بزنم؟
شما هم شكايت كردي اطلاعاتشو در اوردي؟

farhadmouludi

Registered User
لایک‌ها
122
آره داداش همه اطلاعاتش هست .
من خودمم ازش شاکی هستم . یه بار به اسم من رفته بود سر یکی از بچه ها کلاه بزاره .
اعاده حیثیت کردم . اما باید بیاد دادگاه تا بشه کاری کرد . که نمیاد .
استان خوزستان. شهرستان خرامه. اسم بهرام سیاهزاری هست. اسم پدرش هدایت الله سیاهزاری. خونشون بلوار پروین اعتصامی اون شهر هست .
پلاک و همه چیشم هست . حتی شماره موبایل باباش که خط ثابت هست .
الان نگاه کردم پیدا نکردم . باید بگردم . اما فرشاد داره هنوز .
سام کاربری farshad mehri
شماره فرشاد هم خواستی بیا pv بدم خدمتت داداش
اون گفت شکایت کرده و به جاهای خوبی رسیده . دقیق دیگه اطلاع ندارم .

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
فرشاد مهری BANNED هست فعلا
آره داداش همه اطلاعاتش هست .
من خودمم ازش شاکی هستم . یه بار به اسم من رفته بود سر یکی از بچه ها کلاه بزاره .
اعاده حیثیت کردم . اما باید بیاد دادگاه تا بشه کاری کرد . که نمیاد .
استان خوزستان. شهرستان خرامه. اسم بهرام سیاهزاری هست. اسم پدرش هدایت الله سیاهزاری. خونشون بلوار پروین اعتصامی اون شهر هست .
پلاک و همه چیشم هست . حتی شماره موبایل باباش که خط ثابت هست .
الان نگاه کردم پیدا نکردم . باید بگردم . اما فرشاد داره هنوز .
سام کاربری farshad mehri
شماره فرشاد هم خواستی بیا pv بدم خدمتت داداش
اون گفت شکایت کرده و به جاهای خوبی رسیده . دقیق دیگه اطلاع ندارم .

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
از منم به اسم دیگه ای کلاهبرداری کرده اگه پدر اوکی میدن منم هستم تا گیرش بندازیم پروندمم تو دادسرا مفتوحه
احتمالا اردبيل هست

بالا