• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رساني : دزدي يك كاربر لطفا همگي بخونيد

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
از 50 تومن 30 تومنشو بهش دادم دیشب
20 تومن دیگه هم امروز براشون میریزم

داره خطو نشون میکشه که اینکارو کن اون کارو کن من بقیشو پس بدم

واقعاً موجوده جالبیه می‌خواد پولمو پس بده هم زورش میاد بقیه پولمو هم پس نداد

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
به کسی که امتیاز بازارچه اش 100% است میشه اعتماد کرد؟
نه داداش نمیشه اعتماد کرد یک نفر اینجا با 22 امتیاز مثبت بازارچه پول من رو خورده یه ابم روش...گوشیش هم خاموش کرده ...

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
دوستان اگه یادتون باشه از من هم چندی پیش کلاهبرداری شد(البته از سایت دیوار)
رفتم پیش پلیس فتا تا قضیه رو به سرانجام برسونم
ما هم به آقا پلیسه گفتیم اگه پیداش کنید پولمونو میتونید پس بگیرید یا نه؟
پلیسه چیز جالبی گفت: اگه فوق فوقش طرف پیدا بشه امکان اینکه پولو پس نده هست و از طرفی اگه زندان هم بره یه روزی از زندان آزاد میشه و دوباره میره کلاهبرداری میکنه
:mad::mad::mad::mad::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:....
توصیه برادرانه : کلا طرف شکایت مکایت نرید که فقط وقت کشیه.من هم دادسرا رفتم بعدشم پلیس فتا..کلا فقط هزینه بر بود فکر کنم ۲۰تومنی پول تاکسی دادم و کلی خریج جانبی دیگه...

Last edited:

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان اگه یادتون باشه از من هم چندی پیش کلاهبرداری شد(البته از سایت دیوار)
رفتم پیش پلیس فتا تا قضیه رو به سرانجام برسونم
ما هم به آقا پلیسه گفتیم اگه پیداش کنید پولمونو میتونید پس بگیرید یا نه؟
پلیسه چیز جالبی گفت: اگه فوق فوقش طرف پیدا بشه امکان اینکه پولو پس نده هست و از طرفی اگه زندان هم بره یه روزی از زندان آزاد میشه و دوباره میره کلاهبرداری میکنه
:mad::mad::mad::mad::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:....
وضع مملکت خرابه

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
به عقیده من بهتره به هرکی مشکوک شدیم یه تست dna از خودش و پدرش بگیریم...اینجوری خیلی چیزها مشخص میشه!!!

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
این اکانتش که بن شد خدا به داد قربانیایه بعدی برسه که گیر این موجود میوفتن...

ولی مطمئن باشین بدبخت ترین ادم روی زمینه

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
آقایون کلا دست بردارید از شکایت و شکایت بازی
من که دشمنتون نیستم دوستان خوبم
فقط یه بار اینو دوباره بخونید " اگه فوق فوقش طرف پیدا بشه امکان اینکه پولو پس نده هست و از طرفی اگه زندان هم بره یه روزی از زندان آزاد میشه و دوباره میره کلاهبرداری میکنه"
پس کلا بیخیال شید
آخه بعضی وقتا طرف ید طولایی در دزدی اینترنتی نداره و میشه راحت پیداش کرد ولی وقتی طرف ۴۰۰تا شماره و شماره حساب و اسم و نام کاربری داره که پیدا کردنش کار حضرت فیله...
بعدشم اگه طرف میخواست پیدا شه پیدا میشد...

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
این اکانتش که بن شد خدا به داد قربانیایه بعدی برسه که گیر این موجود میوفتن...

ولی مطمئن باشین بدبخت ترین ادم روی زمینه
اتفاقا این افراد از همه خوشبخت ترن راحت و بی دغدغه زندگی میکنن و حالشو میبرن
ما بدبختیم که پولامونو میدیم دست این باباسگ ها

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
شکایت فایده ای نداره
من شکایت کردم بعد کلی دوندگی حدودا 5 ماه قاضی اعلام کرد مدارکت کافی نیست برو پی کارت
واقعا ناراحت شدم...
خدا بهت صبر بده
این دنیا که میگذره اون دنیاست که همون سیستم ۳تومنی رو داغ میکنن میزنن به کمرش یا حالا هر جای دیگش...

Last edited:

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
اتفاقا این افراد از همه خوشبخت ترن راحت و بی دغدغه زندگی میکنن و حالشو میبرن
ما بدبختیم که پولامونو میدیم دست این باباسگ ها

مطمئن باش كه بدبخت ترينه
كسي كه با لاش خوري داره زندگي ميكنه و گيره ٥٠هزار تومان از اينو اونه كه دزدي كنه نفرين ١٠٠٠ نفر پشتشه شايد به خيال خودش زرنگ و خفن باشه ولي شك نكن يه جايي به خودش مياد ميبينه هيچ چيزو هيچ كسي پيشش نيست حتما جوابشو تو اين دنيا پس ميده اون دنيارو كاري ندارم، يا خودش يا خانواده يا بچش بالاخره يه جايي وايميسه و همه اين كثيف كاريا بهش برميگرده

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
مطمئن باش كه بدبخت ترينه
كسي كه با لاش خوري داره زندگي ميكنه و گيره ٥٠هزار تومان از اينو اونه كه دزدي كنه نفرين ١٠٠٠ نفر پشتشه شايد به خيال خودش زرنگ و خفن باشه ولي شك نكن يه جايي به خودش مياد ميبينه هيچ چيزو هيچ كسي پيشش نيست حتما جوابشو تو اين دنيا پس ميده اون دنيارو كاري ندارم، يا خودش يا خانواده يا بچش بالاخره يه جايي وايميسه و همه اين كثيف كاريا بهش برميگرده
ولی ما که ندیدیم دزدی تو ایران با ترس و لرز زندگی کنه... و به سزای اعمالش برسه...
ایشالا مشکل من و شما و امثال ما حل بشه
موفق باشید

mahicho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
خدا از دهنت بشنوه
ولی ما که ندیدیم دزدی تو ایران با ترس و لرز زندگی کنه... و به سزای اعمالش برسه...
ایشالا مشکل من و شما و امثال ما حل بشه
موفق باشید
شما كه نميبيني چه اتفاقي واسه اون ميفته
اون ديگه خودشه و خودش
آخرش هم فقط خودش ميفهمه كه چه غلطي كرده
اون دنيام كه ديگه بنده خدا به ... ميره :D

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
شما كه نميبيني چه اتفاقي واسه اون ميفته
اون ديگه خودشه و خودش
آخرش هم فقط خودش ميفهمه كه چه غلطي كرده
اون دنيام كه ديگه بنده خدا به ... ميره :D
راست که میگی دوست عزیز ولی کو تا طرف بفهمه چه غلطی کرده...:confused:
"به ... ميره" رو خوب اومدی;)
به امید روزی که بتونیم بدون دغدغه های فکری زندگی کنیم
شب خوش

King-Slayer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همین کاربر از منم دزدی کرده! می گفت یزدی ام بازی بتمن رو ۱۵۵ تومن ازش خریدم بعدش میگفت فرستادم! میگفتم خب کد رهگیری رو بده جواب نمیداد! الانم گوشیش خاموشه پولمم به حساب سید(!) هادی هاشمی ریخته بودم. خواهشا حواستون باشه و سعی کنید فقط حضوری معامله کنید!

amir1378

Registered User
لایک‌ها
111
این 800 تومن پول دوست ما رو هم خورده یه تبلت براش فرستادیم و ......

head_djmusic

Registered User
لایک‌ها
14
اگه چند نفرتون با هم بریدفتا و شکایت کنین حتما اقدام میکنن،یه نفر برین فایده نداره، ٧،٨ نفر بشین و برین فتا ، یه قانونی هست که اقدامات رو بر اساس تعداد متضرر طبقه بندی میکنه، اینجوری پیگیری میشه، در ضمن اگه قرار بود خدایی واسه مردمی کاری کنه، الان ابن همه دزد تو مملکت نداشتیم که بدترین وجه این قضیه ایجاد فضای بی اعتمادی تو جامعه است. صهیونیسم و کابالیسم دو گروه اصلی یهودن که عقاید بسیار مزخرفی دارن ولی ٦٠% کل پول های دنیا رو هم دارن و هیج خدایی هم ازشون نگرفت.یه یاد منصور حلاج، ما خودمون خداییم و باس یه کاری واسه خودمون بکنیم.این حرومزاده الان فک میکنه زرنگه و بدون فکر کردن به تاثیر عمیق و بد کارش تو جامعه، این کار رو ادامه میده!مگه اینکه خود ما جلوش رو بگیریم،حداقل ١٠ نفر بشین و برید شکایت!

Sent from my X7S using Tapatalk

mamadpool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اگه چند نفرتون با هم بریدفتا و شکایت کنین حتما اقدام میکنن،یه نفر برین فایده نداره، ٧،٨ نفر بشین و برین فتا ، یه قانونی هست که اقدامات رو بر اساس تعداد متضرر طبقه بندی میکنه، اینجوری پیگیری میشه، در ضمن اگه قرار بود خدایی واسه مردمی کاری کنه، الان ابن همه دزد تو مملکت نداشتیم که بدترین وجه این قضیه ایجاد فضای بی اعتمادی تو جامعه است. صهیونیسم و کابالیسم دو گروه اصلی یهودن که عقاید بسیار مزخرفی دارن ولی ٦٠% کل پول های دنیا رو هم دارن و هیج خدایی هم ازشون نگرفت.یه یاد منصور حلاج، ما خودمون خداییم و باس یه کاری واسه خودمون بکنیم.این حرومزاده الان فک میکنه زرنگه و بدون فکر کردن به تاثیر عمیق و بد کارش تو جامعه، این کار رو ادامه میده!مگه اینکه خود ما جلوش رو بگیریم،حداقل ١٠ نفر بشین و برید شکایت!

Sent from my X7S using Tapatalk
لایــــــــــــــــکـــــــــ بـــــــــــزرگـــــــــــــــ درود بر ادبیات والای شما دوست گرامی که منو متحول کردید

بالا