• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رسانی و حفظ رابطه دوستان پس از تعطیلی PT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام. دوستان همون طوری که جسته گریخته متوجه شدید از دیروز و اگر هم متوجه نشدید من اینجا الان دارم میگم بهتون که سایت از اخر اردیبهشت به حالت read only در میاد و دیگه نه میتونید تاپیک جدیدی ایجاد کنید نه پست جدید بزنید./کلا دسترسی ها فقط به صورت خواندنی مطالب قبل هست و عملا سایت تعطیل میشه :cry:

در نتیجه با توجه به اینکه این سایت افراد زیادی داخلش بودن و هستن و خیلی هاشون هم ادم های به دردبخور و مفیدی هستن گفتم شاید بهتر باشه تا مهلت هست بخشی ایجاد کنم که اگر دوستان نظر و پیشنهادی دارن بابت در ارتباط بودن با همدیگر بعد از تعطیل شدن پرشین تولز اعلام کنن...این میتونه از اعلام ایدی تلگرام دوستان در اینجا باشه تا ایجاد گروه در تلگرام یا واتس اپ یا هرجای دیگه یا حتی اعلام مثلا ایمیل کاری یا حتی شماره تلفن یا هرچیزی که خودتون فکر میکنید صلاح هست بگید اگر مایل هستید.

برای شروع ایدی تلگرام خودم رو هم میزارم...البته این ایدی تلگرام اصلی بنده نیست ولی تلگرامی هست که همیشه چک میکنم

ادیت: فعلا با توجه به صحبت فروم منیجر:

ولی فعلا بخش بازارچه الویت هست و حتی پاتوق هم قرار نیست به این زودی غیر فعال بشه

این تاپیک بسته میشه فعلا/././

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار خیلیا توی نی نی سایت هم عوض هستن بقیه هم برن اونجا، نی نی سایت رو تبدیل به خیار سایت کنن

.....

قبلنا بلک مایسی ها اینجا اطلاعیه زده بدون هر کی قبلا عضو بلک مایس بوده اطلاع بده، حالا پی تی یون باید برن جای دیگه اطلاع بدن. هی .

---
p30 هم وضعش خرابه، 10 کاربر عضو شده آنلاین. دیشب هم 1 نفر بود

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تلگرام
البته من آدم مفید و بدرد بخوری نیستم
اگه اینجا صفحه مهمی دارید میتوید داخل وب آرشیو ذخیره کنید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
دسترسی به پیغام خصوصی و امکانش رد و بدل رو فعال میذارید دیگه؟

پ ن : خودت هم اعتبار و محبوبیت خوبی داری..
اگه میتونی یه کانال تگلرامی بزن..
همه فالو کنیم..
اخبار.اطلاعیه..معرفی گروه و ... توش اطلاع داده بشه..

Last edited:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
با سلام
از دوستان فعال در بازارچه های مختلف اگر تمایل دارید میتوانید به گروه تلگرام تشریف بیارید تا در کنار هم به مرور پیشرفت بدیم و اونجا تا جایی بتونیم بهمدیگر کمک کنیم تا فعالیت های خرید و فرش قطع نشود.

در صورتی که تعداد خوبی جمع بشیم گروه را حتما ادامه میدهیم وگرنه اگر تعداد دوستان به حد نصاب کافی نرسد عملا گروه حذف خواهد شد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دسترسی به پیغام خصوصی و امکانش رد و بدل رو فعال میذارید دیگه؟

پ ن : خودت هم اعتبار و محبوبیت خوبی داری..
اگه میتونی یه کانال تگلرامی بزن..
همه فالو کنیم..
اخبار.اطلاعیه..معرفی گروه و ... توش اطلاع داده بشه..
سلام معلوم نیست شاید پیغام خصوصی هم بسته بشن طبق معمول احسان هیچی نمیگه و کار خودش میکنه هیچی نگفته در این مورد و ممکنه دسترسی به اونم نباشه

کانال اره میتونم بزنم...اگر دوستان مایل هستن حداقل 4 تا حرف اونجا با هم بزنیم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
سلام معلوم نیست شاید پیغام خصوصی هم بسته بشن طبق معمول احسان هیچی نمیگه و کار خودش میکنه هیچی نگفته در این مورد و ممکنه دسترسی به اونم نباشه

ممنون..فکنم منظورت گروه تلگرامی بود. با اونم موافقم..
ولی کانال برای اطلاع رسانی ها یادت نره..

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

با کانال یا گروه موافقم ، فعلا یه گروه یا کانال بزنید کسایی که هستن اونجا جمع بشن ، لینک یا ای دیشو هم بذارید بیو تلگرام خودتون جوین بشیم یا اینجا اطلاع بدید

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
کم غم داشتیم
این خبر هم اضافه شد.
PT و پاتوق وابسته شده بودیم.
چون پیش بینی میکردم که اینجا محدود میشه، قبلا مدنظر داشتم که از طریق پلتفرم های دیگه در ارتباط باشیم ولی مشکل صحت سنجی بود که مثلا گروه بزنیم کسی که اَد میشه واقعا همین شخصی هست که اینجاست؟
یکی از روش ها اینه که در پیام خصوصی اکانت خودتون رو برای طرف مقابل بفرستید.
روش دیگه اینه که یک نفر رابط باشه که تایید کنه، مثلا پست اول id مازی هست که از این طریق ارتباط برقرار کنیم.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یه گروه تلگرامی بزنید اونجا بچتیم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمیشه همه فعالیتها محدود بشه به یه گروه تلگرامی، گروه تلگرامی فقط برای تاپیکی مثل "از هر دری سخنی خوبه". بعد گروه شلوغ پلوغ میشه ، خوندن پستها دشوار و...

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
نمیشه همه فعالیتها محدود بشه به یه گروه تلگرامی، گروه تلگرامی فقط برای تاپیکی مثل "از هر دری سخنی خوبه". بعد گروه شلوغ پلوغ میشه ، خوندن پستها دشوار و...

به نظرم گروه قرار نیست جایگزین انجمن بشه و صرفا جهت این هست که این دوستانی که سالها اینجا در کنار هم بودن با هم در ارتباط بمونن ، اگر راه حل بهتری از گروه دارید رو من حساب کنید .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
به نظرم گروه قرار نیست جایگزین انجمن بشه و صرفا جهت این هست که این دوستانی که سالها اینجا در کنار هم بودن با هم در ارتباط بمونن ، اگر راه حل بهتری از گروه دارید رو من حساب کنید .
1-کانال تلگرام..
2- یکی فروم بزنه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای ارتباط ، گروه خوبه. اما اگه قراره فعالیت انجمن ادامه داشته باشه ، حداقل چیزی مثل دیسکورد که چند تا سرور میشه زد مثل فروم، یا میکروبلاگ شبیه سهامیاب

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
درود دوستان . نظرتون در مورد انجمن p30world چیه ؟ هم شلوغه قسمت بازارچه هم داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا