• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رسانی و حفظ رابطه دوستان پس از تعطیلی PT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
آقا مازی عرض ادب و ارادت
چقدر یاد قدیما افتادم و چقدر یاد موبایلستان افتادم با اون همه تاپیک و زیرشاخه بعد یکدفعه از بین رفت
انگار پی تی هم داره بازنشسته میشه و صد در صدر با خودخواهی حالا دلیلش هر چیزی که میخواد باشه
آقا میگم حال و وقت زدن یه فروم کپی همین پی تی رو داری ؟
چون هر کسی که بخواد فروم بزنه باید قدیمی اینجا و شناخته شده باشه

نظرت در مورد شهرسخت افزار یا پی سی ورد چیه ؟
@balabala با بیش از یک قرن سابقه یه فروم زد ولی قشر مرفه پیتی فکر نمی‌کردند فروم به این زودی به روغن سوزی بیوفته و استقبال لازم رو نکردن
s498.gif

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
برای ارتباط ، گروه خوبه. اما اگه قراره فعالیت انجمن ادامه داشته باشه ، حداقل چیزی مثل دیسکورد که چند تا سرور میشه زد مثل فروم، یا میکروبلاگ شبیه سهامیاب

نظرم در مورد دیسکورد مثبته ، قابلیت های خوبی داره ، امکان ایجاد بحث و گفتگو صوتی و تصویری وجود داره و در حال حاضر فکر می کنم فیلتر نیست .

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
آقا مازی عرض ادب و ارادت
چقدر یاد قدیما افتادم و چقدر یاد موبایلستان افتادم با اون همه تاپیک و زیرشاخه بعد یکدفعه از بین رفت
انگار پی تی هم داره بازنشسته میشه و صد در صدر با خودخواهی حالا دلیلش هر چیزی که میخواد باشه

موبایلستان عجب دوره ای داشت به گاج رفت
اون موقع مثل الان نبود هر کی از ننش قهر کرده و یه بچه دختر 6 ساله گوشی داشته باشه
رام میذاشتن برنامه میذاشتن فریمور کوک میکردن
من بیشتر تو بخش سیمبین و Meego فعال بودم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا مازی عرض ادب و ارادت

سلام مخلصم. من که والا اصلا سواد این کارا رو ندارم کسی باید باشه که بلد باشه ولی اگر فرومی بزنید من حتما میام .و در خدمتم

حیف شد ولی اینجا

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام. من میتونم توی دیسکورد سروری برای انجمن بزنم با ساز و کاری شبیه به همین انجمن فعلی.

حتی میشه توش دسته بندی های مختلفی رو قرار داد که تا حدودی شبیه دسته بندی های موجود انجمن بشه.
اگر موافق هستید اعلام بکنید.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
تلگرام به عنوان یه راه حل موقت برای اینکه اعضا همدیگه رو گم نکنن مناسبه اما تجربه نشون داده که گروه های تلگرامی خیلی زود منهدم میشه و اعضا دونه دونه متفرق میشن . به فکر زدن یه فروم جمع و جور نقلی باشید .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام. دوستان همون طوری که جسته گریخته متوجه شدید از دیروز و اگر هم متوجه نشدید من اینجا الان دارم میگم بهتون که سایت از اخر اردیبهشت به حالت read only در میاد و دیگه نه میتونید تاپیک جدیدی ایجاد کنید نه پست جدید بزنید./کلا دسترسی ها فقط به صورت خواندنی مطالب قبل هست و عملا سایت تعطیل میشه :cry:

در نتیجه با توجه به اینکه این سایت افراد زیادی داخلش بودن و هستن و خیلی هاشون هم ادم های به دردبخور و مفیدی هستن گفتم شاید بهتر باشه تا مهلت هست بخشی ایجاد کنم که اگر دوستان نظر و پیشنهادی دارن بابت در ارتباط بودن با همدیگر بعد از تعطیل شدن پرشین تولز اعلام کنن...این میتونه از اعلام ایدی تلگرام دوستان در اینجا باشه تا ایجاد گروه در تلگرام یا واتس اپ یا هرجای دیگه یا حتی اعلام مثلا ایمیل کاری یا حتی شماره تلفن یا هرچیزی که خودتون فکر میکنید صلاح هست بگید اگر مایل هستید.

برای شروع ایدی تلگرام خودم رو هم میزارم...البته این ایدی تلگرام اصلی بنده نیست ولی تلگرامی هست که همیشه چک میکنم
سلام چرا دلیلش چی هست؟

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
دوستان اگر اینجا جوین شدید و یا جایی رو پیدا کردید به من هم خبر بدید لطفا (من هنوز جوین نشدم)
گروه تلگرام هست که قابلیت هاش از دیسکورد بیشتره
میتونید جوین بدین

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اینجا، جمع شید
تا ی سرمایه دار و ملاک پاتوق، فروم بزنه... :D

Last edited:

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
گروه تلگرام هست که قابلیت هاش از دیسکورد بیشتره
میتونید جوین بدین

سلام. من سرور دیسکورد رو شبیه به انجمن ساختم. با دسته بندی های مختلف و انجمن های مختلف. تلگرام این قابلیت رو هارو نداره.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سلام. من سرور دیسکورد رو شبیه به انجمن ساختم. با دسته بندی های مختلف و انجمن های مختلف. تلگرام این قابلیت رو هارو نداره.
داره برادر من
تو آپدیت های اخیر تلگرام قابلیت مشابه سرور بهش اضافه شده و میشه دسته بندی کرد و جدا کرد بخش های داخل گروه رو

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
هی روزگار
اتگار همین دیروز بود رجیستر کردیما

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
حرفتون درسته. درکل من انجمن رو توی دیسکورد با قابلیت تاپیک زدن ساختم. اگر خواستید بیاید توش.
داره برادر من
تو آپدیت های اخیر تلگرام قابلیت مشابه سرور بهش اضافه شده و میشه دسته بندی کرد و جدا کرد بخش های داخل گروه رو

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
دیسکورد فیلتر نیست؟ اپلیکیشن داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا