milade
Registered User
- نوشتهها
- 463
- لایکها
- 1,132
من هم جوین شدم و جالب بود.فعلا بنطرم همین پیشنهاد دوستمون رو قبول کنیم..
تا سر فرصت هر فرومی درست شد سمتش بریم..
من هم جوین شدم و جالب بود.فعلا بنطرم همین پیشنهاد دوستمون رو قبول کنیم..
تا سر فرصت هر فرومی درست شد سمتش بریم..
من کلا فعالیتم بخاطر مشغولی های شخصی کم شده..سلام.
دوستام عزیز لطفا جوین سرور دیسکورد بشید تا اونجا ارتباطمون رو ادامه بدیم. البته که هنوز کار داره و کامل نشده.
سلام. لینک دیسکورد https://discord.gg/x8SPeyqrN7
95% فعالیت فروم برای بازارچه استو خود انجمن که خبر رسمی تعطیلی مربوط به بخش بازارچه است ، این تعطیلی کلی فروم از کدوم منبع نشات میگیره ؟
خود متنه رو دقیق بخونید..تو خود انجمن که خبر رسمی تعطیلی مربوط به بخش بازارچه است ، این تعطیلی کلی فروم از کدوم منبع نشات میگیره ؟
تو خود انجمن که خبر رسمی تعطیلی مربوط به بخش بازارچه است ، این تعطیلی کلی فروم از کدوم منبع نشات میگیره ؟
از سال گذشته بخش زیادی از فروم فقط به صورت read-only فعال بوده و بحث بسته شدن فروم تقریبا یک سالی هست که وجود داره
بازارچه تا انتهای اردیبهشت به صورت کامل غیر فعال میشه و از اون تاریخ به بعد کل فروم به صورت read-only در دسترس قرار می گیره امکان ایجاد تاپیک و پست وجود نداره
سلام. دسته بندی های مختلف سمت چپ قرار داره. زیرشون انجمن های مختلف مربوط به اون ها وجود داره که توش میتونید تاپیک خودتون رو بسازید.من اکانت ساختم و جوین شدم.
اما ، چجوریه ؟ محیط کاربریش رو درک نکردم
تو خود انجمن که خبر رسمی تعطیلی مربوط به بخش بازارچه است ، این تعطیلی کلی فروم از کدوم منبع نشات میگیره ؟
متن اعلان مشکی رنگ فقط در رابطه با بازارچه صحبت کرده اگر چیزی در متن هست که من متوجه نمیشم بفرماییدخود متنه رو دقیق بخونید..
ببخشیدمتن اعلان مشکی رنگ فقط در رابطه با بازارچه صحبت کرده اگر چیزی در متن هست که من متوجه نمیشم بفرمایید
اینجا گفتم به خاطر خاطر میگیم کل پی تی تعطیل میشه.متن اعلان مشکی رنگ فقط در رابطه با بازارچه صحبت کرده اگر چیزی در متن هست که من متوجه نمیشم بفرمایید
دوستان..سلام. لینک دیسکورد https://discord.gg/x8SPeyqrN7
فقط من @DM.JAGUAR رو نمیشناسم و نمیدونم فردا پستی چیزی بزنیم بگیرنش نونش رو سسی کنن … امیدوارم که تحت قوانین ج.ا نخواد مدیریت کنه وگرنه که یکی از دوستایی که خارج هست بهتره سرور رو مدیریت کنه. گفتم این رو بگم تا قبل از اینکه دیر بشه و جمع فردا متلاشی بشهدوستان..
اینجا کم کم داره شلوغ میشه..
سلام.فقط من @DM.JAGUAR رو نمیشناسم و نمیدونم فردا پستی چیزی بزنیم بگیرنش نونش رو سسی کنن … امیدوارم که تحت قوانین ج.ا نخواد مدیریت کنه وگرنه که یکی از دوستایی که خارج هست بهتره سرور رو مدیریت کنه. گفتم این رو بگم تا قبل از اینکه دیر بشه و جمع فردا متلاشی بشه
علی از بلژیک...فقط من @DM.JAGUAR رو نمیشناسم و نمیدونم فردا پستی چیزی بزنیم بگیرنش نونش رو سسی کنن … امیدوارم که تحت قوانین ج.ا نخواد مدیریت کنه وگرنه که یکی از دوستایی که خارج هست بهتره سرور رو مدیریت کنه. گفتم این رو بگم تا قبل از اینکه دیر بشه و جمع فردا متلاشی بشه