دوست عزیز میشه گروه رو جمع نکنینصبر کنید زمان میخواد تا کاربرا ببینن و اطلاع پیدا کنن
توی گروه گفتین میخوای ببندینش
دوست عزیز میشه گروه رو جمع نکنینصبر کنید زمان میخواد تا کاربرا ببینن و اطلاع پیدا کنن
نه گروه که هستش بنده گفتم فک میکنم سوتفاهمی پیش اومده تو انجمندوست عزیز میشه گروه رو جمع نکنین
توی گروه گفتین میخوای ببندینش
فروم منیجر گفت تا پایان اردیبهشت کل انجمن رید آنلی میشهنه گروه که هستش بنده گفتم فک میکنم سوتفاهمی پیش بوده تو انجمن
اینجا گفته شده بازارچه تعطیل میشه و کاربرا به اشتباه فکر میکنن کل انجمن بسته میشه
اگه قرار بود بخش پاتوق هم بسته بشه الان نمیشد تاپیک جدید ایجاد کرد مثل بازارچه
کل کشور رید آنلی شده اینجا که دیگه جای خود دارهفروم منیجر گفت تا پایان اردیبهشت کل انجمن رید آنلی میشه
اینجا رو میگی؟من تو وبلاگم مینویسم مطالبم رو
اینجا رو میگی؟
کمالگرایی و سقوط در ایران | وبلاگ javadth
بسم الله رحمانِ رحیم و صل الله علی سیدنیا و نبینا محمد صلی الله علیک و آله دوستان و عزیزان خودم و شمارا به تقوای الهی دعوت میکنم این مطلب در مورد کمالگرایی و سقوط هستش مطلب منظمی نیستش و هر چیزی که در حیطه همین موضوع به ذهنم میرسه رو مینویسم شاید که چراغیjavadth.ir
حیف این تاپیک...
خاطرات وبمستری من ( وبسایت داری و .... ) له له شدم یعنی
سلام من چند باری از جلوی این تاپیک رد شدم ، بعدش تصمیم گرفتم خاطره خودم رو تعریف کنم دنیای وبسایت داری و وبمستری برای خودش یه دنیای شیرینیه و پر از فراز و نشیب و نشیب و نشیب و نشیب و آخرش دره س که له له میشید و برای هر وبمستری اتفاقات بسیار شیرینی رخ میده من هشت سال پیش وارد اینترنت شدم با...forum.persiantools.com
این که نه دال داره نه ر دارهپی سی پین
پرژین دولز
و...
بدرد نمیخورن
دامنه کام پک رو دارم برند عالی میشه
نظرتون چیه؟
Compack.ir
از 2004 قدمت داره
ولی مثل دامنه follow.ir فرجاد قیمتی نیست که دلم نیاد استفاده کنم
ردیت فیلتر شدهبه نظرم پیشنهاد شیخ زیگزاگی @zgg123 در موردساب ردیت قابل تامل میباشد. اینطوری دیگر کسی به اطلاعات کاربران هم دسترسی ندارد
تو که ۲۴ ساعته تلگرامی مشکل فیلترینگ داری مگهردیت فیلتر شده
به آیپی رنج پراکسی هم حساسه و دو تا از اکانت های من رو ساسپند کرد
جایی رو نمیشناسید و تست نکردید الکی نگید
ایده ساب ردیت جالب بود ولی چنتا مشکل داره : یکی اینکه خیلی پابلیک هست پاتوق توی سرچ گوگل نمیرفت و زیاد مشکلی نداشت ولی اونجا ممکنه انواع و اقسام افراد ناشناس بیانبه نظرم پیشنهاد شیخ زیگزاگی @zgg123 در موردساب ردیت قابل تامل میباشد. اینطوری دیگر کسی به اطلاعات کاربران هم دسترسی ندارد
تو که ۲۴ ساعته تلگرامی مشکل فیلترینگ داری مگه