• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رسانی و حفظ رابطه دوستان پس از تعطیلی PT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
تصادفا زمانی سر زدم که پایان نزدیکه.

آیا کسی یک سرور دیسکورد می تونه درست کنه برای در ارتباط بودن؟ یا همین کانال تلگرام هست که مازی لینک کرده و لاغیر؟

شاید یک روز بیام به یاد گذشته ها، بلاخره 16 - 17 سال کم نیست.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام.
من دیسکورد رو درست کردم و یک سری از دوستان هم توش عضو شدن.

آیا کسی یک سرور دیسکورد می تونه درست کنه برای در ارتباط بودن؟ یا همین کانال تلگرام هست که مازی لینک کرده و لاغیر؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
انجمن بازارچه خدمات وبمستری. خرید و فروش بک لینک، رپورتاژ، دامنه و...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
انجمن بازارچه خدمات وبمستری. خرید و فروش بک لینک، رپورتاژ، دامنه و...
باز یکی دیگه یه فروم جدید زد..

ezgif-5-2ca9d56bf5.gif

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970

بازارچه داخل تلگرام چند ساله که برقرار هست به آدرس زیر:

و اینکه انجمن جایگزین هم دایر شده عزیز که الحمدالله خوب جواب داده راضی هستیم

www.forum.pcpin.ir

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان در صفحات قبل همه با دید باز و تجربه سالها استفاده از فروم حرفهای درست و خوبی زدن
بنظر منم فروم ها به پایان عمر خودشون رسیدن
شکل ارتباطات عوض شده الان دیگه مثل سابق برا ارتباط واینمیسی هی صفحه رو ریفرش کنی که ایا پیام جدید داری یا نه
الان ارتباطات به سمت تلگرام واتساپ و اینستا رفته
بنظر من در حال حاضر فرومها فقط بدرد بحث های تخصصی تر میخوره دیگه بدرد احوالپرسی و حرفهای کوتاه نمیخوره چون خیلی از وقتت رو تلف میکنه و الان راه های خیلی سریعتری برا ارتباط هست
برای مسائل اقتصادی هم باز بعید میدونم کارایی داشته باشه الان دیوار هست اینستا هست انواع اقسام برنامه های دیگه مثل باسلام شیپور و غیره هست
حالا اینکه دوستان فروم بازارچه جدید زدن دیگه میل خودشونه امیدوارم موفق بشن ماها که نه استفاده ای از خرید و فروش داریم و نه دیگه فروم جدید بدردمون میخوره

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
راهی به نظرتون میرسه که بعد از بسته شدن فروم بشه دوباره همدیگرو بشناسیم. فرداروز یکی توی یک فرومی اومد گفت من همون اپسیـ۱ـون توی پرشین‌تولز هستم، میدونید چطور میشه مطمعن شد طرف راست میگه؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
راهی به نظرتون میرسه که بعد از بسته شدن فروم بشه دوباره همدیگرو بشناسیم. فرداروز یکی توی یک فرومی اومد گفت من همون اپسیـ۱ـون توی پرشین‌تولز هستم، میدونید چطور میشه فهمید راست میگه یا نه؟
میگیم درغگو سگه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
خیلی جدی باشه دیه فش میزاریم. مرد حساب اسمش روشه مجازیه.الان کسی شبهع عکساش نیست انتظار داری شبیه یوزر نیمش باشه
چه فازیه این دم آخری همه اسپم دادنشون گرفته!

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
دوستان در صفحات قبل همه با دید باز و تجربه سالها استفاده از فروم حرفهای درست و خوبی زدن
بنظر منم فروم ها به پایان عمر خودشون رسیدن
شکل ارتباطات عوض شده الان دیگه مثل سابق برا ارتباط واینمیسی هی صفحه رو ریفرش کنی که ایا پیام جدید داری یا نه
الان ارتباطات به سمت تلگرام واتساپ و اینستا رفته
بنظر من در حال حاضر فرومها فقط بدرد بحث های تخصصی تر میخوره دیگه بدرد احوالپرسی و حرفهای کوتاه نمیخوره چون خیلی از وقتت رو تلف میکنه و الان راه های خیلی سریعتری برا ارتباط هست
برای مسائل اقتصادی هم باز بعید میدونم کارایی داشته باشه الان دیوار هست اینستا هست انواع اقسام برنامه های دیگه مثل باسلام شیپور و غیره هست
حالا اینکه دوستان فروم بازارچه جدید زدن دیگه میل خودشونه امیدوارم موفق بشن ماها که نه استفاده ای از خرید و فروش داریم و نه دیگه فروم جدید بدردمون میخوره
به به بنچمارکر رفیق قدیمی
یادش بخیر یه زمانی پاتوق زیاد میومدم و اونجا خیلی فعال بودین با چند تا از قدیمی ها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
راهی به نظرتون میرسه که بعد از بسته شدن فروم بشه دوباره همدیگرو بشناسیم. فرداروز یکی توی یک فرومی اومد گفت من همون اپسیـ۱ـون توی پرشین‌تولز هستم، میدونید چطور میشه مطمعن شد طرف راست میگه؟
گفتن پیغام های خصوصی باز میمونه..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تعداد اعضای گروه از 100 عبور کرد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا