• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اطلاع رسانی و حفظ رابطه دوستان پس از تعطیلی PT

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یک جمله‌ای هست که میگه هر چیزی که شروعی داشته باشه پایانی داره

پی تی واقعا چند سالی بود مرده بود

روند پی تی کلا این 5 سال نزولی بود

حالا مطمئن باشید انجمن بزنیم گروه تلگرام بزنیم بازم این روند نزولی ادامه داره هر چیزی یک دوران اوجی داره و خوشحالم که یک دوره‌ای گفتگوی آزاد و بخش خاطرات پاتوق یا حتی بخش کسب درامد وبمستر رو تجربه کردم

پی تی برا چی خفن بود؟
واقعا 15 سال پیش هر کی وبسایتی داشت راه کسب درامد از وب داشت اینجا بود
یک مدت یک شرکت طراحی وبسایت کار می کردم باور کنید 2 3 تا سایت معرف ادمیناش یوزر پی تی داشتن (البته پاتوق گفتگوی ازاد نبودن)

بخواییم نخواییم دوران پی تی تموم شد تجربه خوبی بود )‌:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان با توجه به اینکه بیش از 220 نفر در فروم https://forum.pcpin.ir عضو شدن میشه گفت بهترین جایگرین فعلا همین فروم هست
پیشنهاد میکنم عضو بشید و بقیه دوستانتونم که میشناسید دعوت کنید تا سریعتر عضو شن دقت کنید چون تایید هویت کاربرها از طریق پیغام دادن توی پرشین تولز انجام میشه پس اگر سریعتر ثبت نام نکنید و اینجا read only بشه برای تایید هویت به مشکل میخورید پس توصیه میکنم سریعتر عضو شید
از دوست عزیزمونم @AnSaWR که زحمت راه اندازی اونجا رو کشیدن بسیار سپاسگزارم
به امید دیدار همگی در محیط جدید

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ولی انصافا این حرفایی که تو پاتوق میزنیم اللخصوص از نوع سیاسی . تو هیچ فروم ایرانی نمیتونی بزنی .تاکیید میکنم هیچ فرومی . شما برو بازیسنتر و لیون و...ببین چه پدری ازت در میارن

از این نظر پی تی لایک داشت واقعا .هرچند این یکی دوسال اخیر تاپیک های سیاسی و پستهای مربوط به کدخدا پاک میشد ولی بازم آزادی بیان ش شرف داشت به مابقی

پ ن : امروز یه قهوه خونه رفتم دیدم عکس غاغا و غاسم زده گنده .انبوهی کاغذ زده حرف سیاسی ممنوع و... :ROFLMAO: :ROFLMAO: دوتا قهوه خونه دیگه نگاهی انداختم دیدم همینه

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
pc-pin برنده این بازی شد و عین سیل دروو کرد یوزر هارو. حالا زد و بندی بوده یا چی اودین داند و عبید زاکانی

پاشید برید اونجا دیگه .عیسلام پیروز است .پی تی نابود است

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
pc-pin برنده این بازی شد و عین سیل دروو کرد یوزر هارو. حالا زد و بندی بوده یا چی اودین داند و عبید زاکانی
به نظرم اونجا هم دیر یا زود میشه مثل اینجا. اصولا این فروم‌های vbulletin و zenforo و ... متمرکز هستن و در نتیجه یک مدیر اصلی خواهند داشت. بعلاوه اینکه بعد از اینکه کمی جون بگیره پلیس‌های سایبری هم میان و اون موقع نمیدونم چه اتفاقی میوفته. الان نسل وب ۳ یا دوونیم هست و ظاهرا شبکه‌های اجتماعی غیر متمرکز دارن کم‌کم جایگزین میشن. یا حداقل یک سری ها میخوان که اینطور باشه...

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

آمار افزایش کاربرای پی سی پین
حالا هی تر و تر بن کنین مدیرای در پیت جالبه ک مدیرای پی تی تو فروم جدید جایگاهی ندارن:unsure:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوستان برای خودشون میبرن و میدوزن اینجا
اما محض اطلاعاتون عرض کنم دستکم نصف کاربرای قدیمی و شناخته شده پاتوق نمیان این فرومها

پی تی ادین تعداد یوزر داشته ۲۰۰ نفر رفتن سایت جدید که تازه مشخص نیست از این ۲۰۰ تا چندتاشون مولتی یوزر نیستن و کاربر واقعین
پ.ن: یه بار یادمه سایت بازیسنتر چند ساعت دیفیس شد هزار و خرده ای رفتن فروم بازینما ثبتنام کردن...
بعد چند روز ۲۰۰ نفر واقعا آمار کمیه درشو تخته کنید سنگین ترید😁

Last edited:

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
اما محض اطلاعاتون عرض کنم دستکم نصف کاربرای قدیمی و شناخته شده پاتوق نمیان این فرومها

پی تی ادین تعداد یوزر داشته ۲۰۰ نفر رفتن سایت جدید که تازه مشخص نیست چندتاشون مولتی یوزر نیستن
یه بار یادمه سایت بازیسنتر چند ساعت دیفیس شد هزار و خرده ای رفتن فروم بازینما ثبتنام کردن...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
ما از سر دلسوزی میگیم چون دوره فر‌وم گذشته اون دو‌سه جاییم که تو وب فارسی سرپا موندن کاریکاتوری از زمان رونقشون هستن
چهار تا موبایل و قطعه بوده ملت میخواستن بفروشن که راحت همون لیون و بازیسنتر و جاهای مشابه میشد معامله کرد کاملا هم امنن
به شخصه ترجیح میدم تو جایی که ده ها هزار یوزر دارا معامله کنم یا از مطالب استفاده کنم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
ضمنا اینجا احسان مالکش سایت دولتی راه اندازی میکرد و دفتر دستک داشت برای همین سر بعضی بحثهای آزادانه که از سوی کاربرا راه میفتاد کاریش نداشتن
جای دیگه به فرض مثال کریتور یا صاحبش خودش گونی ابریشمی آماده رو کولش ننداخته باشه چنین بحثایی ولو تو بخش به اصطلاح مخفی هم صورت بگیره برادرا میان پیش مالکش و میگن آی پیها رو رد کن بیاد.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
بعضیا اگه جا داشت داخل پرانتز هم میگفتن هر کی بره انجمن pcpin درواقع زیر برگه اعدlمش رو امضا زده و تک تیراندازا تو موقعیت قرار گرفتن برای تموم کردن کار
فعالیت در بازارچه مساوی است همکاری با گروهکهای ترو‌ر‌یستی

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237

اینکه ریده کلا بالا نمیاد 🥴

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970

فایل های ضمیمه

• Screenshot_20230509_102220_Chrome.jpg
    Screenshot_20230509_102220_Chrome.jpg
    585 KB · نمایش ها: 38

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ضمنا اینجا احسان مالکش سایت دولتی راه اندازی میکرد و دفتر دستک داشت برای همین سر بعضی بحثهای آزادانه که از سوی کاربرا راه میفتاد کاریش نداشتن
جای دیگه به فرض مثال کریتور یا صاحبش خودش گونی ابریشمی آماده رو کولش ننداخته باشه چنین بحثایی ولو تو بخش به اصطلاح مخفی هم صورت بگیره برادرا میان پیش مالکش و میگن آی پیها رو رد کن بیاد.
از ترس رفتن توی سوراخ موش :ROFLMAO:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

پی تی ادین تعداد یوزر داشته ۲۰۰ نفر رفتن سایت جدید که تازه مشخص نیست از این ۲۰۰ تا چندتاشون مولتی یوزر نیستن و کاربر واقعین
پ.ن: یه بار یادمه سایت بازیسنتر چند ساعت دیفیس شد هزار و خرده ای رفتن فروم بازینما ثبتنام کردن...
بعد چند روز ۲۰۰ نفر واقعا آمار کمیه درشو تخته کنید سنگین ترید😁
قدیما چند روز گفتگوی آزاد تعطیل شد، من روی دومین یکی از دوست هام یه فورم رایگان زدم. smf بود فکر کنم . تقریبا همین تعداد کاربر عضوش شدن. بعد که دوباره گفتگوی آزاد فعال شد، پاکش کردیم. فورم زدن کاری نداره که. یه دومین میخواد و فوقش یه سرور و لایسنس زنفورو که کلا روی هم 100 دلار نمیشه. اما فضای اجتماعی فورم در طول سالیان طولانی ایجاد میشه. دوستی و اعتماد شکل میگیره و غیره. حتی میخوام بگم جو فورم بعد از چند سال لزوما همون چیزی نیست که مالکش در ابتدا میخواسته، جو به مرور زمان ساخته میشه.
پرشین تولز وابسته به جناح چپ بود. بحث ها هم کنترل شده و در راستای منویات همین جناح بود. در عین حال یک استاندارد بالایی از حفظ حریم شخصی رو پیاده میکرد. همین که دیتابیس رو نمیفروشه، نشون میده که به تعهدش برای واگذار نکردن اطلاعات کاربران به شخص ثالث، پایبنده.
این فورم های جایگزین، از این نظر به هیچ وجه قابل اعتماد نیستن.

Last edited:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یک جمله‌ای هست که میگه هر چیزی که شروعی داشته باشه پایانی داره

پی تی واقعا چند سالی بود مرده بود

روند پی تی کلا این 5 سال نزولی بود

حالا مطمئن باشید انجمن بزنیم گروه تلگرام بزنیم بازم این روند نزولی ادامه داره هر چیزی یک دوران اوجی داره و خوشحالم که یک دوره‌ای گفتگوی آزاد و بخش خاطرات پاتوق یا حتی بخش کسب درامد وبمستر رو تجربه کردم

پی تی برا چی خفن بود؟
واقعا 15 سال پیش هر کی وبسایتی داشت راه کسب درامد از وب داشت اینجا بود
یک مدت یک شرکت طراحی وبسایت کار می کردم باور کنید 2 3 تا سایت معرف ادمیناش یوزر پی تی داشتن (البته پاتوق گفتگوی ازاد نبودن)

بخواییم نخواییم دوران پی تی تموم شد تجربه خوبی بود )‌:
سلام کاملا درسته نه فقظ دوران این فروم بلکه کلا دوران هر نوع فرومی به نظر من تموم شده در ایران مطمئن باشید اگه اینجا صرف میکرد صاحبش نگهش میداشت مشکل فقط پول نیست نگاه امنیتی و هزارجور مساءل دیگه هم هست ,من چند سالی اینجا بودم اون موقع ها شبکه های اجتماعی اینقدر گسترده نبود و فقط همین فروم ها محل ارتباط بود و یاهو مسنجر که نابودش کردن,یکی از دلایلی که خلی از کاربرا رو مثل من فراری داد مدیریت غلط در پاتوق بود که از یه کاربر خوششون نمیومد بن داءم میکردن و @Hamid2day عزیز لطف کردن منو رفع بن کردن,از بین رفتن این فروم ها ضربه زیادی به اطلاعات و سواد افراد میزنه در این فروم در هر زمینه ای افراد با سواد و آگاه زیاد بودن به قول فرمایش شما در زمینه طراحی وب بزرگترینا اینجا بودن نه فقط در اون زمینه در همه زمینه ها اینجا بودن و من خیلی چیزا اینجا یادگرفتم ,متاسفانه شبکه های اجتماعی جایگزین مثل اینستاگرام فقط محل شو آف شده و هر آدم بی سوادی بخودش اجازه اظهار نظر میده و وقتی ازش در مورد منبع معتبر سوال میکنی سریع در میره متاسفانه اکثرا اصلا نمیدونن منبع معتبر چیه,محیط دوستانه اینجا و دوستان خوبی که بودن واقعا دیگه تکرار نمیشه یکی از این کاربران افتک لعنت الله علیه بود که به شخصه من از نوشته هاش خیلی خوشم میومد و همیشه در قلب من خواهد ماند کاربرای زیادی بودن که همه اسماشونو یادم نمیاد آبی آبی آبی بود ,alone fly ,بود,فترمه بود aslansalarkia بود که بچه های خوب و مودبی بودن ,بنچمارکر بود که مثل آبادانی ها خونگرم بود ,arashministar بود که همیشه باهم بحث عقیدتی داشتیم و اون موقع من عقاید پوسیده داشتم,در کل دلم برای پی تی خیلی تنگ میشه سالها ناشناس میومدم و متن ها رو میخوندم همیشه قسمت دلار چی میشه رو چک میکردم تحلیل های خوبی توش بود امیدوارم دوستان همیشه خوب و خوش باشند

naasr

Registered User
لایک‌ها
26
حیف شد فروم پرشین تولز به این روز افتاد فکر نکنم هیچ فروم دیگه بتونه جایگزینش بشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
فروم منیجر به زبون ساده اومد گفت رید اونلی :poop: یعنی بعد از این فقط میشه ر**د
بجاش میتونه خیلی باکلاس بگه انجمن بعد از این تاریخ فریز میشه :cool:

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
بیاید در خونه من بشینیم سبزی پاک کنیم