DM.JAGUAR
Registered User
سلام. فیلتر نیست. اپلیکیشن برای اندروید و ویندوز هم داره.دیسکورد فیلتر نیست؟ اپلیکیشن داره ؟
سلام. فیلتر نیست. اپلیکیشن برای اندروید و ویندوز هم داره.دیسکورد فیلتر نیست؟ اپلیکیشن داره ؟
درود دوستان . نظرتون در مورد انجمن p30world چیه ؟ هم شلوغه قسمت بازارچه هم داره
اعتبار چیه مرد مومن؟ اعتبار فقط شیشه ی مغازه . مثلا میری مادربرد میخری ، اگه بهت انداخته بود یارو ، میری شیشه مغازشو میاری پایین.ای بابا ما کلی اعتبار توی بازارچه کسب کردیم چرا اخه
ایدی تلگرام من Hulk_man1@
صاحبان سایت بعد مدتی بخاطر دردسرها و مشکلات سایت داری عطاش رو به لقاش میبخشن و بیخیال میشنبگید اگر مایل هستید.
کجاهایی خوشگلهبعد از گروه نانوایی 2015 دیگر هیچ گروه جذابی ایجاد نشد
همین نزدیکی ها استاد زیگکجاهایی خوشگله
بیا تلگرام یکم بهمون بده اطلاعات از خودتهمین نزدیکی ها استاد زیگ
در حال سپری کردن زندگی و سپوخته شدن
دوست من این کار رو کرد انداختنش بازداشگاهفکر کنم یه 12 سالی هست توش اکانت دارم.
ولی با تیم مدیریتش حال نکردم ، اغلب یه سری عقده ای با شناسنامه ایرانی هستن که میخوان با قانونای من درآوردی و ایکسشرشون اعصابمون رو خورد کنن.
اعتبار چیه مرد مومن؟ اعتبار فقط شیشه ی مغازه . مثلا میری مادربرد میخری ، اگه بهت انداخته بود یارو ، میری شیشه مغازشو میاری پایین.
-------------------
@Mazi
سلام برادر ، خودت یه گروه تلگرامی بزن ، مدیریتت هم قبول داریم ، هم عقده ای بازی درنمیاری ، هم منعطف هستی..
خیلی کلی گفتید ، ولی هم من هم شما میدونیم که فقط با یه شیشه مغازه کسی بازداشتگاه نمیره. راه داره ; )دوست من این کار رو کرد انداختنش بازداشگاه
چرا کسی استقبال نمیکنه؟پاتوق پرشین تولز هم راهاندازی شد برای هوادارای این بخش از فروم
به باقی دوستان هم معرفی کنید
صبر کنید زمان میخواد تا کاربرا ببینن و اطلاع پیدا کننچرا کسی استقبال نمیکنه؟
فعلا بنطرم همین پیشنهاد دوستمون رو قبول کنیم..سلام. لینک دیسکورد https://discord.gg/x8SPeyqrN7