DM.JAGUAR
Registered User
سلام. فیلتر نیست. اپلیکیشن برای اندروید و ویندوز هم داره.دیسکورد فیلتر نیست؟ اپلیکیشن داره ؟
سلام. فیلتر نیست. اپلیکیشن برای اندروید و ویندوز هم داره.دیسکورد فیلتر نیست؟ اپلیکیشن داره ؟
درود دوستان . نظرتون در مورد انجمن p30world چیه ؟ هم شلوغه قسمت بازارچه هم داره
اعتبار چیه مرد مومن؟ اعتبار فقط شیشه ی مغازه . مثلا میری مادربرد میخری ، اگه بهت انداخته بود یارو ، میری شیشه مغازشو میاری پایین.ای بابا ما کلی اعتبار توی بازارچه کسب کردیم چرا اخه
ایدی تلگرام من Hulk_man1@
صاحبان سایت بعد مدتی بخاطر دردسرها و مشکلات سایت داری عطاش رو به لقاش میبخشن و بیخیال میشنبگید اگر مایل هستید.
کجاهایی خوشگلهبعد از گروه نانوایی 2015 دیگر هیچ گروه جذابی ایجاد نشد
همین نزدیکی ها استاد زیگکجاهایی خوشگله![]()
بیا تلگرام یکم بهمون بده اطلاعات از خودتهمین نزدیکی ها استاد زیگ
در حال سپری کردن زندگی و سپوخته شدن
دوست من این کار رو کرد انداختنش بازداشگاهفکر کنم یه 12 سالی هست توش اکانت دارم.
ولی با تیم مدیریتش حال نکردم ، اغلب یه سری عقده ای با شناسنامه ایرانی هستن که میخوان با قانونای من درآوردی و ایکسشرشون اعصابمون رو خورد کنن.
اعتبار چیه مرد مومن؟ اعتبار فقط شیشه ی مغازه . مثلا میری مادربرد میخری ، اگه بهت انداخته بود یارو ، میری شیشه مغازشو میاری پایین.
-------------------
@Mazi
سلام برادر ، خودت یه گروه تلگرامی بزن ، مدیریتت هم قبول داریم ، هم عقده ای بازی درنمیاری ، هم منعطف هستی..
خیلی کلی گفتید ، ولی هم من هم شما میدونیم که فقط با یه شیشه مغازه کسی بازداشتگاه نمیره. راه داره ; )دوست من این کار رو کرد انداختنش بازداشگاه
چرا کسی استقبال نمیکنه؟پاتوق پرشین تولز هم راهاندازی شد برای هوادارای این بخش از فروم
به باقی دوستان هم معرفی کنید
![]()
صبر کنید زمان میخواد تا کاربرا ببینن و اطلاع پیدا کننچرا کسی استقبال نمیکنه؟
فعلا بنطرم همین پیشنهاد دوستمون رو قبول کنیم..سلام. لینک دیسکورد https://discord.gg/x8SPeyqrN7