سلام .راستش من قرار دادم امروز بعد از ظهر اما تلگرام رو باز کرد .
سلامدر مورد پاپ مستر عرض کنم که این ها پاپ آپ موبایلی رو بدون اجازه نمایش میدن و سر همین موضوع سایت من پنالتی و برای همیشه نابود شد
سلامسلام
لطف کنید آدرس سایت رو از طریق پشتیبانی تیکت کنید که بررسی بشه
ضمنا تبلیغات تلگرامی بدون اجاره لود نمی شه و امکان غیر فعال کردن وجود داره!
از بابا پرداختی هم به جرات می تونیم بگیم سریعترین هستیم در حال حاضر...
نخیر متاسفانه چندروز پیش باز گذاشتم که کانال تلگرام باز کرد در موبایل. جالبه مثلا برای کاربران اندرویدی غیرفعال کرده بودماما برای اندروید باز هم باز شدسلام
لطف کنید آدرس سایت رو از طریق پشتیبانی تیکت کنید که بررسی بشه
ضمنا تبلیغات تلگرامی بدون اجاره لود نمی شه و امکان غیر فعال کردن وجود داره!
از بابا پرداختی هم به جرات می تونیم بگیم سریعترین هستیم در حال حاضر...
سلامسلام
آدرسی دیگه وجود نداره رفت قاطی باقالیا
تبلیغاتی که باعث پنالتی سایت من شد بدون اجازه لود شده بود و بنده فعالش نکردم و خودتون هم میدونید
در مورد پرداختی هم من انتقادی نکردم
تبلیغی که شما می فرمایید ممکنه مربوط به پاپ آپ سایت باشه.موقعی که همچین مواردی پیش میاد لطف کنید از طریق تیکت با نام بردن اسم کانال لود شده یا اسکرین از صفحه لود شده اطلاع رسانی کنید تا پیگیری بشهنخیر متاسفانه چندروز پیش باز گذاشتم که کانال تلگرام باز کرد در موبایل. جالبه مثلا برای کاربران اندرویدی غیرفعال کرده بودماما برای اندروید باز هم باز شد
مشکل منم با پاپ مستر همین بود وگرنه قبلش راضی بودم.با اینکه کدها رو جدا کرده ولی بازم نمایش میده.در کل پاپ ادز و پاپکده هم شمارش خوب و واریز به موقع دارن و الان فقط مشکل تبلیغات تلگرام و موبایل هست که گوگل بدون هیچ اخطاری سایت رو پنالتی می کنه و به همه توصیه می کنم از تبلیغات موبایلی استفاده نکنن که سایتشون نابود میشه.البته خدا رو شکر سایت من بعد از دو ماه بازدیدش برگشتدر مورد پاپ مستر عرض کنم که این ها پاپ آپ موبایلی رو بدون اجازه نمایش میدن و سر همین موضوع سایت من پنالتی و برای همیشه نابود شد
این سایت اصلا تلگرام و تبلیغ موبایلی باز نمیکنه.پرداختیش هم سریعهالان دوستان سایت پاپ اپی می شناسن که تبلیغ موبایلی نداشته باشه.لطفا معرفی کنید
اینطوری تو تاپیکا تبلیغ کردن تاثیر منفی داره.سایت پاپ آپ ایرانیان تبلیغات تلگرامی نداره و شمارشش واقعا عالیه... درآمدت با این سایت دوبرابر بقیه سایتاس
پاپ آپ ایرانیان
http://popupiranian.com