• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض تند رییس کل سازمان **** پزشکی به صدا و سیما درباره سریال مهران مدیری

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
dar-hashieh.jpg

جامعه > سلامت - رییس کل سازمان **** پزشکی در نامه ای به رییس سازمان صدا و سیما نسبت به سریال در حاشیه، با کارگردانی مهران مدیری اعتراض کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان **** پزشکی در نامه علیرضا زالی خطاب به رییس صدا و سیما چنین آمده است:
جناب آقای دکتر محمد سرافراز
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلام علیکم
احتراما با تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای جنابعالی، همانطور که مستحضرید پیش از این نیز در مکاتبات متعدد با جناب آقای ضرغامی ریاست وقت سازمان و جنابعالی کرارا بر اهمیت تحکیم رابطه بین پزشک وبیمار و نقش موثر آن در درمان تاکید گردید و از رویه نامناسب آن سازمان محترم به طور اخص در طی هجده ماه گذشته که به صور مختلف و با اتکا به آمار مجعول و تصاویر غیرقابل اعتماد و تولید برنامه های غیرآگاهانه و بعضا مغرضانه در تخریب این رابطه موثر کوشیده است گلایه مندی خود را به نمایندگی از جامعه بزرگ پزشکی کشور اعلام نموده ام.
شعار امسال به ابتکار مقام معظم ***** به نام "دولت، ملت- همدلی و همزبانی" نامگذاری گردید.نیک می دانید که اگر دولت دستاوردی در زمینه سلامت داشته است و از کاهش پرداخت از جیب مردم سخن می گوید؛ این موفقیت جز با فداکاری و همکاری ایثارگرانه و صبورانه همه ی دست اندرکاران عرصه درمان اعم از پزشک و پرستار و پیراپزشک میسر نبوده است. فراموش نکنید طی این سال ها جامعه خدوم پزشکی بوده است که از حقوق واقعی خود گذشته و یارانه **** سلامت را از جیب خود پرداخت کرده است. آن ها که از نزدیک دستی برآتش دارند ویا خدای نکرده در طی این مدت به کسالتی دچار شده اند، حجم عظیم مراجعان و زحمات شبانه روزی و طاقت فرسای کادر درمان را دیده اند که البته بعضا میزان رضایتمندی مردم در رسانه ملی انعکاس یافته است. اما گویا برای رسانه همکاران درمانگر جزئی از مردم محسوب نمی شوند تا بخشی از زحمات آن ها نیز که علت العلل این رضایتمندی است را نشان دهد؛ اگرچه هرگز در این قاب آن همه ایثارگری نمی گنجد.
اعتماد مردم به پزشکان علاوه برآنکه نیازی طرفینی است تاثیر واضحی بر کاهش بار کاری **** سلامت و بار مالی دولت دارد و می بایست محور برنامه های پرمخاطب رسانه ملی قرار گیرد. قبلا نیز گفته ام که تصویر کلی حاصل از برنامه های صدا وسیما متاسفانه نمایی غیرقابل اعتماد، ناامیدکننده و آکنده با انواع ناهنجاری ها و فسادها را در ذهن مخاطب از **** سلامت به یادگار می گذارد و این درحالی است که بدون شک جامعه پزشکی ایران یکی از موفق ترین و سالم ترین **** های سلامت در منطقه و حتی جهان است.
بزرگنمایی و استفاده از اشارات شیرین اگر به درستی استفاده شود موجبات بهجت درونی و نشاط را ایجاد می کند، اما نه ساخت سریال به ظاهر طنزی که در آن پزشکان به نحوی به سخره گرفته می شوند که تصویری غیرمنصفانه و همراه با لودگی از آن ها نمایش داده می شود که نه فایده ای در اصلاح امور دارد و نه سبب ساز شادی است.
مطلعید در نامه پیشین که در اول دی ماه گذشته به معاونت محترم سیما نوشته شد یه طور مبسوط و مستدل به نگرانی از ساخت چنین سریالی پرداخته و عواقب واکنش های اجتماعی پیش بینی شد. در همان زمان در جلسه ای که با روسای انجمن های علمی تخصصی کشور برگزار شد، نظرات مستفاد از آن جلسه با حضور رییس محترم شورای سیاستگذاری سلامت سازمان صدا و سیما بررسی واحتمالا منجر به تغییراتی در نام و سناریوی سریال که بن مایه اصلی آن به سخره گرفتن جامعه پزشکی بود شد. اما گویا همه آن نظرات دلسوزانه مد نظر قرار نگرفته است.
درناف دو علم بوی طیب است وآن هردو فقیه یا طبیب است
اهمیت طبابت تا بدان حد است که پیامبراکرم (ص) علم الادیان را در کنار علم الابدان آورده اند و ارزش طبابت را با فقاهت یکسان دانسته اند؛ در کدامیک از برنامه های صدا و سیما این خط قرمز شکسته می شود که حال طبابت را نشانه گرفته است؟
مقام معظم ***** در دیدار با اعضای شورای عالی **** پزشکی بر تقدیس جامعه پزشکی اشاره و فرمودند:" ما احتیاج داریم مردم به پزشک اعتماد کنند، احترام کنند، او را تکریم کنند و او را تقدیس کنند". همچنین در زمان ترخیص از بیمارستان نیز فرمودند:" من به دکترهای خودمان افتخار می کنم. علم الیقین من درباره توانایی پزشکان ایرانی به عین الیقین تبدیل شد."
حال سوال این است که آیا پخش چنین برنامه های موهوم در طول سنوات گذشته در راستای نگاه مدبرانه مقام معظم ***** نسبت به جامعه پزشکی بوده است؟
پزشکان بیدار و مهربان ایران با هوشیاری تحسین برانگیز خود به رغم تمام نامهربانی ها که در حقشان صورت گرفته هیچ گاه مراتب اعتراض خود را طوری بیان نکرده اند که نامحرمان و بدخواهان بتوانند از آن سوء استفاده کنند.
با عنایت به ناخرسندی آحاد جامعه پزشکی از رویه صدا و سیما و همکاری شایسته ای که در ارتقای آموزش عمومی مردم در رسانه ملی داشته اند و همچنین درخواست قبلی مبنی بر حداکثر دقت و صلاح اندیشی آن سازمان محترم در خصوص برنامه های مرتبط با **** سلامت، موکدا با گوشزد نمودن عواقب هرگونه واکنش اجتماعی احتمالی از دستگاه های امنیتی و قضایی می خواهیم در جریان امر قرار گیرند.
قطعا اگر نیاز به هر اقدامی باشد سازمان **** پزشکی ضمن پیگیری قاطع، با نظرخواهی از جامعه پزشکی کشور و تصمیم گیری در شورای عالی خود از تمامی راهکارها و ظرفیت های قانونی و مدنی استفاده خواهد کرد.
در آستانه سال نو نیز پخش گزارشی هدفمند در شبکه خبر موجبات تلخکامی جمع بزرگی از پزشکان عمومی کشور را فراهم آورد در حالیکه بارها تذکار لازم در زمینه مشورت در ساخت چنین برنامه هایی و حداقل آگاهی از قوانین و حتی اعلام آمادگی سازمان **** پزشکی نیز خاطرنشان گردیده بود.
لازم به یادآوری است که مردم به پزشکان خود اعتماد دارند و این جزئی از فرهنگ ایرانی است که حتی نه فقط در مشکلات درمانی که در برخی مسائل زندگانی شخصی نیز پزشک را محرم خود دانسته و او را طرف مشورت قرار می دهند و هرگونه تخریب در این رابطه بیش از آنکه پزشک را متضرر کنند اثری به مراتب بیشتر بر بیماران و مردم خواهد داشت.
در ضمن سازمان **** پزشکی به عنوان بزرگترین نهاد صنفی و براساس وظایف مصرح قانونی در حمایت از مردم شریف و جامعه معزز پزشکی، خواهان تغییر نگرش سازمان صدا و سیما در تولید و پخش برنامه های سلامت محور و ایجاد نگاه مثبت در **** سلامت کشور است که موجبات افزایش اعتماد فی مابین بیمار و پزشک فراهم گردد.
در پایان امیدوارم با حضور جنابعالی شاهد همراهی بیشتر ملت و رسانه ملی باشیم.
دکتر علیرضا زالی
http://www.khabaronline.ir/detail/407104/society/health

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
در اینکه مهران مدیری کمی اغراق کرده شکی نیست ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
کافیه کمی گشت بزنید و از اون بیمارستانهای خصوصی فاصله بگیرید که با چرب زبونی بیمار بستری میکنن میبینید خیلی چیزهاش واقعیه مثلا همین حال نداشتن مسوول اورژانس که دیشب پخش شد.
البته تو کشورمون هر صنفی مشکلات خاص خودشو داره مثلا شما مراجعه میکنید به یه مغازه ای برای خرید فروشنده آداب برخورد با مشتریو بلد نیست ولی به چشم نمیاد. ولی در شرایطی که نیاز به درمان هست بیمار از موضع درد و رنج نگاه میکنه و دوست داره به عطوفت بیشتری باهاش برخورد بشه ولی اینطور نیست و مشکلات بیشتر به چشم میاد و برای همین ممکنه داد شکایت و اعتراض بزنه. . .
حالا شما یا این مشکلاتو قبول ندارید که اصلا نیاز به هیچ پاسخی نیست ولی اگر هست سعی بر برطرف کردنش بکنید وگرنه بخواهید جرح و تعدیل کنید آسه برید آسه بیاد زنبوره نیشت نزنه میشه جریان نیروی انتظامی و معاونتی تعبیه شده به همین منظور برای رصد مدیاهای پخش شده که همین اخیراً صدای یکی از کارگردانهای سریالی نوروزی رو درآورد.
من فکر کنم قلدر مابانه برخورد کردن درست نیست یا بهتر بگم با شرایطی که شما میخواهید اصلا نیاز به طنز نداریم چون همه چی سرجاشه و باید با دروغ و چشم بستن بر حقایق فقط تعریف و تمجید کرد.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
به نظر من کل چیزایی که داره تو این سریال نمایش داده میشه کاملا واقعیت داره.نمیدونم چرا حقیقت همیشه واسه مسئولین تلخه

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
بدون شک جامعه پزشکی ایران یکی از موفق ترین و سالم ترین **** های سلامت در منطقه و حتی جهان است!!!!!:eek::general304:
در زمینه گرفتن زیرمیزی و خالی کردن جیب بیماران بیچاره بسیار توانا هستند.

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
نه متن بالا رو خوندم و نه سریال مدیری رو تا الان دیدم ولی به عقب مانده بودن و بی فرهنگی جامعه پزشکی کشور پی بردم

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
خدا هیچکس و راهی بیمارستان نکنه بخصوص دولتیش که هیچ ارزشی واسه بیمار قائل نیستن.اینم چرت و پرت گفته

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
پدر منو همین دکترها و بیمارستان ها کشتن... لعنت به کسی که مال دنیا رو 8 دست و پا چسبیده و جون بیمار واسش پشیزی ارزش نداره. مهران مدیری دمت گرم. بزن دک و پوز این دکترها رو به خاک بمالون. یه پر کردن پر از اشتباه دندون 180 هزار تومن. 15 دقیقه هم کار نمیکنه و از سرش میندازه. دکتر ایرانی 7 برابر دکتر آمریکایی درآمد داره الان لینک میدم.

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
Dar-Hashieh.jpg

14-10-5-13303811.jpg

7 هزار پزشک در اعتراض به سریال مهران مدیری آماده تجمع شده اند
جامعه > سلامت - آنانوشت:

مشاور رئیس سازمان **** پزشکی از اعلام آمادگی بیش از ۷ هزار تن از پزشکان برای شرکت در تجمع نسبت به رویه صدا و سیما خبر داد و گفت: ما پرسش داریم چرا نسبت به سایر حرفه‌ها و مشاغل سریال طنز ساخته نمی‌شود و آنان مورد انتقاد قرار نمی‌گیرند.
رضا لاری‌پور در واکنش به پخش سریال در حاشیه به کارگردانی مهران مدیری گفت: در پی رویه نامناسب سازمان صدا و سیما در ۱۸ ماه گذشته نسبت به جامعه پزشکی کشور، سازمان **** پزشکی طی دعوت اینترنتی از پزشکان کشور خواست در تجمع اعتراض آمیز نسبت به این سریال شرکت کنند.
او گفت: اگر دولت در **** سلامت دستاورد مثبت و اقدامات چشمگیری انجام داده است و نسبت به آن مانور سنگینی در رسانه‌ها ارائه می‌کند، جز با همت و فداکاری جامعه پزشکی امکان پذیر نبوده است در حالی که متاسفانه سریال جدید «در حاشیه» مملو از لودگی و غیر منصفانه و فارغ از هر گونه آثار هنری است و این روند باعث تخریب روابط بین جامعه پزشکی و بیماران می شود.
او با تاکید بر اینکه بار‌ها از ابتدای دی ماه سال گذشته نسبت به این موضوع تذکر و نامه نگاری شده، ادامه داد: همچنین توضیح داده شد که این موجبات تخریب رابطه بین پزشک و بیمار خواهد شد و حتی بیش از آنکه پزشکان از سریال آسیب ببینند مردم و سلامت آنان متضرر خواهد شد. پس از آن نیز حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت نامه‌ای ارسال شد که جناب حجت الاسلام‌پور محمدی به عنوان معاون سیما پاسخ داد.

سخنگوی سازمان **** پزشکی گفت: همزمان از اعضای انجمن‌های علمی تخصصی پزشکی دعوت و در سازمان **** پزشکی جلسه‌ای در این خصوص تشکیل شد و نتیجه‌ این جلسه به رئیس شورای سیاست‌گذاری سیما منعکس شد؛ در ‌‌نهایت اسم سریال و بخشی از سناریو تغییر کرد و در نامه‌ها موکدا اعلام شد که تصاویر پزشکان غیر منصفانه و غیر قابل درک از سوی جامعه پزشکی است. در ‌‌نهایت این سریال آغازگر اعتراضات بسیار زیادی از سوی پزشکان به سازمان **** پزشکی شد.
لاری‌پور ادامه داد: این رویه صدا وسیما موجبات ناراحتی و آزردگی پزشکان را فراهم کرد. البته ما صبر کردیم که چند قسمت از سریال پخش شود، پس از آن واکنش نشان دهیم که این بار نامه‌ای از سوی رئیس کل سازمان **** پزشکی دکتر علیرضا زالی به رئیس سازمان صدا وسیما ارسال شد که این سریال نمی‌تواند کمک کننده باشد و اثری جز تخریب در رفع مشکلات جاری کشور نخواهد داشت.
او با اعلام اینکه هنوز از سوی سرافراز پاسخ و واکنشی نسبت به نامه دکتر زالی از سوی سازمان صدا وسیما اعلام نشده است، گفت: ما پرسش داریم چرا نسبت به سایر حرفه‌ها و مشاغل سریال طنز ساخته نمی‌شود و آنان مورد انتقاد قرار نمی‌گیرند.
مشاور رئیس سازمان **** پزشکی یادآور شد: مقام معظم ***** بار‌ها در جلسات شورای عالی **** پزشکی و حتی در هنگام ترخیص از بیمارستان به تکریم و تقدیر از پزشکان کشور پرداختند، بنابراین من نمی‌دانم اقدامات و عملکرد جامعه پزشکی با کدام رویه جاری مملکت و یا با کدام دیدگاه مدبرانه **** انقلاب منافات داشته که این گونه سریالی تولید و پخش می‌شود، صدا وسیما در گذشته نیز با ساخت سریال «ثریا» و آمارهای مجعول و غیر واقعی سعی در ارائه اطلاعات و آگاهی‌های نادرست به مردم داشته است.
وی تصریح کرد: ساخت این سریال سفارشی موجبات ناراحتی جامعه پزشکی را فراهم کرده است و حداقل آگاهی از قانون نیز در آن رعایت نشده بود بنابراین پس از پخش سریال نظرسنجی صورت گرفت و معترضان نسبت به این سریال اعلام آمادگی کردند تا چگونگی استراتژی لازم نسبت به سازمان صدا و سیما در پیش گرفته شود.
لاری‌پور گفت: بسیاری از پزشکان در صدا و سیما با برنامه‌های عمومی پزشکی سعی در آگاه سازی مردم و شهروندان نسبت به مسائل تندرستی و سلامت دارند در حالی که هیچ یک از مشاغل چنین رویکردی تاکنون نداشته است.
او یادآور شد: اینکه ما جامعه پزشکی را از خطا و اشتباه مبرا بدانیم کاملا نادرست است و سازمان **** پزشکی و **** سلامت اجازه هرگونه نقد و انتقاد سازنده را به مردم و طنزپردازان می‌دهد اما کدام پزشکی، رفتار و حرکاتی همراه با لودگی دارد و در بیمارستان چوپانی و یا رقاصی می‌کند مگر اینکه مشاعر خود را از دست داده باشد. این سریال مملو از وهن و لودگی و کاهش ارزش آثار هنری است. واقعیت امر اینست که حتی برخی حرکات و لودگی را ما در نمایش‌های رو حوضی هم نمی‌بینیم.
او در خصوص تعداد ثبت نام کنندگان در نظرسنجی سازمان **** پزشکی برای اعتراض قانونی به پخش سریال «در حاشیه» از سیما گفت: تاکنون بیش از ۷هزار تن از پزشکان برای شرکت در این تجمع اعلام آمادگی کرده‌اند که یک چهارم جمعیت جزو برگزاری تجمع هستند که البته این ۲۰ درصد تنها حاضر به تجمع هستند. این تجمع در مخالفت با رویه صدا و سیماست و تنها نسبت به سریال نیست اما پخش این سریال آغازگر این اعتراضات بوده است.
او گفت: برهمین اساس در صورتی که مجوزهای رسمی از سوی مراکز ذی ربط دریافت شود زمان و مکان برگزاری تجمع متعاقبا اعلام خواهد شد.
http://www.khabaronline.ir/detail/407251/society/health

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
دکتر جماعت 99% شـون حرام خور بالفطره شدن.
من از طنزهای مدیری خوشم نمیاد و به نظرم چرت و پرتی بیش نیست. ولی حالم از این دکترای ایران زمین بهم میخوره.
نمک به حروما

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
بالاخره اینا درباره کیا فیلم بسازند تا به کسی برنخوره

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
مراجع رسمی یه مجوز هم به ملت بدن تا ببینن ملتی که پزشک ها برای خلاص شدن از دست بیماران، آنها را سوار آمبولانس می کنند و در کشتزارهای اطراف تهران رهایشان می کنند چقدر ناراضین.
دکترهایی که بنده پول هستید شرم کنید،حیا کنید

67393_126.jpg

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
واقعا متاسفم،متاسفانه بیشتر پرسنل بیمارستانها نه اعصاب دارند نه کارشون رو خوب انجام میدهند،فقط بلدند از مردم بیچاره پول بیگیرند....سریال هم به نظر من کاملا وضع و حال بیمارستانها و پزشک های امروزی رو میرسونه....

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اول از همه این یه سریاله طنزه و هیچ ربطی به این چیزا نداره !!!
تو سریال 24 هم یه شخص رو نشون میدن که رئیس جمهور آمریکاست ، از دید مسئولین ما رئیس جمهور فقط یکیه و نمیشه تو سریالا و ... یه شخص رو به عنوان رئیس جمهور کشور نشون داد !
همین بیمارستان ها
قیمت 24 ساعت بستری شدن تو ICU چقدره ؟!
بیمارستان دولتی بلا استثنا تخت خالی نداره و فقط خصوصی باید رفت
که اونم از شبی 500 شروع میشه تا 1 تومن ( حتی شاید بیشتر )
مگه یه نفر چقدر در ماه درآمد داره که بیاد پولشو بده بابت 1 شب بستری شدن ! وای به حالی اونی هم که نون آوره
بعد اعتراض هم میکنن پزشکان فرهیختمون 
بهتره جنبه انتقاد رو داشته باشیم و با ادبیات بازی نکنن دوستان سازمان پزشکیمون

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینا مدرکاشونو از کجا میگیرن و کجا درس خوندن که اینقدر بی فرهنگ و بی سواد تشریف دارن ، فکر نمیکردم دیگه تو سال 94 کسی چنین خزعبلاتی برای یه سریال به هم ببافه ، اینکه ما کی پیشرفت میکنیم واقعا خدا داند ....
من با خیلی دکتر و بیمارستان و اورژانس و اتاق عمل و ... سر و کارم افتاده از یکیشون راضی نیستم .

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
سریال بی مزه ایه اما هر چی میگه و نشون میده راسته

Sanj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
کار پزشکی واقعا کار پر دردسری هست. کشیک وایسادن و آن کال بودن برای تمام طول دوره کاری(تا خود بازنشستگی دقیقا) چیز کمی نیست. این که شما باید هر شب آماده باشید تا در صورت لزوم برید بیمارستان حتی با احتمال 1% کار هر کسی نیست. دکتری تخصصی یه دوره ده ساله است که با احتساب دو سال طرح بعد از عمومی میشه دوازده سال. بنابراین یه پزشک تو سی سالگی می تونه شروع به کار کنه. تحصیل پزشکی از نظر زحمت با هیچ رشته ی دیگه ای قابل مقایسه نیست، حتی مهندسی! کی می تونه دکتری مهندسی رو با دوره رزیدنتی مقایسه کنه؟ از طرف دیگه استعداد هایی که میرن پزشکی تو ایران قابل مقایسه با بقیه رشته ها نیست. از نظر سواد هم واقعا متوسط پزشکا ده برابر متوسط مهندسا سواد دارن، تو این شک نکنید. همه ی این ها باعث میشه خدمات پزشکی کاملا قابل مقایسه با کشور های مترقی باشه، حتی بعضی جاها با فاصله بالاتر! مثلا نرخ مرگ و میر تو مرکز قلب تهران که یه مرکز دولتی هم هست از بهترین مراکز قلب آمریکا پایین تره!
راجب درآمد هم کافیه یه نگاهی به این لینک بندازید تا ببینید که هیچ عجیب نیست که پزشکا از نظر درآمدی تو ایران سرآمد باشن.
http://money.usnews.com/careers/best-jobs/rankings/the-100-best-jobs
دقت کنید از ده تای اول چند تاش مربوط به امور بهداشتیه.

من خودم دارم تو شریف عمران می خونم ولی قصدم اینه که برگردم و برم پزشکی بخونم. به نظرم پزشکا تو جامعه ایران سزاوار احترام بیشتری هستند.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
کی می تونه دکتری مهندسی رو با دوره رزیدنتی مقایسه کنه؟

من :D

من خودم دکترای مهندسی دارم، تمام خانواده نسبی و سببیم هم پزشک متخصص هستن. خانمم هم همین الان چیف رزیدنته:D. پس می بینید که با پزشک ها هیچ دشمنی ئی ندارم و درآمدشون هرچی بیشتر باشه به نفع منه :D.... اما هر رشته ای سختی های خودش رو داره دوست عزیز. نمیشه اینجوری بگی که فلان رشته از فلان رشته سخت تره یا زحمت بیشتری داره. اگر رزیدنتی 12 شب کشیک و بی خوابی داره، رشته های مهندسی هم برای یک مقاله که قسمتی از فولفیلمنت دکتراشونه یا یک پروژه باید 12 شب در ماه بیدار بمونن و کار کنن. درس های پزشکی هم از نظر سختی درس، بسیار بسیار آسونتر از درس های مهندسیه. اصلا یک کتاب تکست پزشکی از نظر حجم مطالب منتقل شده قابل قیاس با کتاب های رشته ای مثل مهندسی مخابرات یا ریاضی و فیزیک محض نیست. دلیلش هم واضحه. علوم ریاضی همیشه مسائلی رو بررسی میکنن که فراتر از تجربه و تکنولوژی روزه.
از نظر استعدادهایی هم که میرن پزشکی .... قطعا پزشک ها ضریب هوشی و استعداد خوبی دارن، اما به همون نسبت مهندسین دانشگاه های خوب هم هوش و استعداد برابر دارن... اینکه به نظر میاد پزشک ها بطور متوسط با سوادتر یا با استعدادتر از مهندس ها هستن بخاطر اینه که دانشگاه ها سالی فرضا 5 هزار پزشک میگیرن و 50 هزار مهندس...طبیعتا 5 هزار نفر گلچین شده تر هستن و معادل 5000 مهندس اول از اون 50 هزار نفر:D.... اما من به جرئت میتونم بگم 200 نفر دانشجوی برقی که دانشگاه شریف میگیره بطور متوسط باهوش تر و با استعدادتر از 200 نفر دانشجوی پزشکی هستن که دانشگاه تهران میگیره

و اما میریم سر درآمد :D .... درآمد پزشک ها در ایران بالا نیست ... تقریبا تمام پزشک های متخصص ایرانی اگر مهاجرت کنن، در خارج درآمد بیشتری دارند..... اما مشکل اونجاست که درآمد سایر اقشار تحصیلکرده خیلی پایینه. در خارج یک مهندس با مستر یا پی اچ دی ، نصف یک پزشک متخصص درآمد داره ، اما اینجا درآمد اون مهندس 5 درصد یک پزشک متخصصه ........ این از نظر خیلی از تحصیلکرده ها بی عدالتیه ...... اما به نظر من مثل هر بازاری ، بازار کار هم تابع عرضه و تقاضاست... فلان بازیگر سینما میلیاردره چون مردم دوست دارن قیافش رو ببینند، نمیشه بگی این بی عدالتیه یا عدالته.... این روال این دنیاست، همه به اندازه زحمتشون پول به دست نمیارن :p

Sanj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من مشکل اساسی با طرز فکر شما ندارم فقط چندتا نکته هست که به ذهنم می رسه.
اول این که من به حال شما غبطه می خورم که تونستید با دکتری مهندسی با یه خانم دکتر ازدواج کنید.:D من اگر موقعیت شما رو داشتم هیچ وقت به فکر تحصیل پزشکی نمیوفتادم و اجازه میدادم خانمم وقتی من دارم استراحت می کنم برام پول پارو کنه.:D
مقاله نوشتن و پروژه دکتری انقدر که ادعا می کنید کار سختی نیست. درس های پزشکی از نظر سختی واقعا زحمت کم تری نمی برن! دوستای من که تو دانشگاه تهران پزشکی می خونن با این که بچه های با استعدادین واقعا واقعا دارن زحمت زیادی می کشن، ممکنه که جنس درس تفاوت کنه و این باعث میشه که شما تصور کنید درساشون آسون تره ولی تکستی مثل بیوشیمی هارپر اسون تر از ریاضی شهشهانی نیست انصافا!
مقایسه ی بین متوسط پزشک ها و متوسط مهندس ها اشتباه نیست. درسته نکته ای که شما گفتید درش لحاظ نمیشه ولی تو جامعه به درآمد یه مهندس متوسط نگاه میشه و اونه که با درآمد یه پزشک مقایسه میشه.
راجب استعداد هم صرفا به این نکته توجه داشته باشید که کنکور تجربی عموما قریب به دو برابر کنکور ریاضی شرکت کننده داره به نظرم اونوقت باید نظرتون راجب دویست نفر اول ریاضی و تجربی اصلاح بشه.

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دکتر جماعت 99% شـون حرام خور بالفطره شدن.
من از طنزهای مدیری خوشم نمیاد و به نظرم چرت و پرتی بیش نیست. ولی حالم از این دکترای ایران زمین بهم میخوره.
نمک به حروما
داداش شما از فیلماش خوشت نمیاد که نباید کلمه چرت و پرت و روش بذارین چون فکر کنم بهترین و پر بیننده ترین طنزهای ایران رو استاد مهران مدیری ساختن

بالا