• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض تند رییس کل سازمان **** پزشکی به صدا و سیما درباره سریال مهران مدیری

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
سالها پیش که میخواستم اینجا عضو بشم فروم ازم درخواست یک عکس کرد منم سریعا این عکس رو چون داشتم دادم.
در طی سالیان متوالی این عکس شد نماد من. هرکس در اینترنت این عکس رو ببینه یاد من می افته.
این عکس مختص من هست.

البته الان خامس رودریگز اومده که جانشین برحقی برای او است
این عکس واس ماس ، یعنی کلش ماس ماس ... :D

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
اظهار نظر وزیر بهداشت درباره سریال در حاشیه

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه نظرتان درخصوص سریال در حاشیه مهران مدیری چیست، گفت: بالاخره سریالی از رسانه ملی پخش می شود که مردم آن را تماشا و در مورد آن قضاوت می کنند. قرار نیست ما از طرف مردم اظهار نظر یا قضاوتی کنیم البته از نظر فاخر بودن یا نبودن در حوزه هنر، هنرمندان برجسته و عزیزی در کشور هستند. بنده چند قسمت از این سریال را قبل از پخش دیدم و صحبت ها و نظراتی را به دوستان اعلام کردم اما کسی گوش نکرد البته من از هیچ کس دلخور نیستم.

هاشمی افزود: نظر کلی بنده این است که صداوسیما یک دانشگاه است و باید برای ارتقای فرهنگ عمومی تلاش و از سرمایه های ملی صیانت کند و به مجموعه هایی که در خدمت مردم هستند حرمت بگذارد البته هیچ کدام از آنها مقدس نیستند و اشتباهات و اشکالاتی دارند و از طرف دیگر نیز به عنوان یک ایرانی باید فکر کنیم که طنز در جامعه لازم است و طبیعت طنز این است که اغراق می کند لذا نمی توانیم انتظار داشته باشیم هم هنر را تقویت کنیم و هم طنز داشته باشیم و هم درباره هیچ قشری سریالی ساخته نشود. البته علاقه ما این بود که همانطوری که دوستان در صداوسیما اعلام کرده اند بیشتر از این مراقبت می شد.

وی اضافه کرد: در هر حال هرچه قضاوت مردم بود ما به آن احترام می گذاریم. بنده معتقدم خود ما نیز نباید حاشیه سازی کنیم چراکه کارهای مهمتری برای انجام دادن وجود دارد و این موضوع امری نیست که بخواهیم به آن توجه کنیم.

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سالها پیش که میخواستم اینجا عضو بشم فروم ازم درخواست یک عکس کرد منم سریعا این عکس رو چون داشتم دادم.
در طی سالیان متوالی این عکس شد نماد من. هرکس در اینترنت این عکس رو ببینه یاد من می افته.
این عکس مختص من هست.

البته الان خامس رودریگز اومده که جانشین برحقی برای او است
رودریگرز هم جای خود ولی دید و پاس های تک ضرب کارلوس والدراما چیز دیگه ای بود
ولی رودریگرز فوروارد خوبیه خیلی قبولش دارم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
غلط کردن ! همین چند وقت پیش دو تا دندون پر کردم طرف 500 تومن پول گرفت ! :mad: بهش گفتم چه خبره جواب داد نرخ من اینه !!!!!!!!!!
یا 10 سال پیش بخاطر شکستگی شدید دستم رفتم بیمارستان تا عکسشو به یه دکتر نشون بدم طرف تا ویزیتشو نگرفت جواب سلام رو هم نداد!
خیلی مورد دیگه هم هست که میتونم بگم
اما با پزشک با انصاف و خوب هم برخورد داشتم ولی نسبتشون به دزد ها خیلی کمتره!

abbas20124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب تو کشورهای پیشرفته دنیا این مسائل کسی اهمیت نمیده با هر کسی میشه شوخی کرد اینجا بله با این تجار ببخشید جامعه پزشکی نه نمیشه گناه محسوب ميشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
وکلا هم اعتراض کردن :D

بالا