• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض وب مسترها به ادگاه تا درست شدن وضعيت

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان اين تاپيك رو زدم كه به ادگاه بگيم ما اين جوري باهاشون كار نميكنيم.دوستاني كه به اين وضعيت اعتراض دارن اين جا بگن و بگيد كه سيستم نمايش رو راه بندازن نه سيستم كليكي
اميدورم اعتراض ما باعث بهتر شدن ادگاه بشه .

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
حرفتون درسته ولی نحوه برخوردتون نه . من خودم به این روش اعتراض داشتم و کد های ادگاه رو از سایتم برداشتم به همین راحتی .

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
حرفتون درسته ولی نحوه برخوردتون نه . من خودم به این روش اعتراض داشتم و کد های ادگاه رو از سایتم برداشتم به همین راحتی .

هر جاش مشكل داره بگيد من درستش ميكنم چون هدفم بهتر شدن ادگاه واسه همه ماست.يه روزي آرزوم بود ادگاه من رو تاييد كنه ولي..اميدوارم بازم ادگاه طوري بشه كه همه آرزو نمايش بنر هاشو داشته باشيم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
منم اعتراض دارم!!

واقعا ما هم از این وضع راضی نیستیم ولی خیلی امیدواریم که اوضاع روبراه شه، البته وبمسترها هم باید همکاری داشته باشند، باید بستر تبلیغات اینترنتی را در ایران مهیا ساخت، این به نفع همه ماست.

xnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگم دارم شاخ درمیارم......:wacko:

سایت های معروفی بودن که تبلیغ ادگاه را داشتن.خوب کدها را برداشتن مثل همین پرشین تولز ووووووووووو!

شروع به کار میکنه.کاربر جذب میکنه.هزینه میکنه!!!
کاربر را تا میتونه محدود میکنه البته محدودیت به نفع خودش.مثل تبلیغ ما بالای سایت و تک باشه.خطا در نمایش تبلیغات که خودش یک نوع تبلیغ رایگان براش حساب میشه.وووووو

در اواسط کار با ترفندهای بسیار جالب تبلیغ را هدف میکنه.سعی میکنه با روش های مختلف ناعادلانه تا حدی
درآمد وب مسترها را کنترل کنه.البته این ترفند شامل سایت های پربازدید نمیشد!!!!

میگه ما جایگزین گوگل ادسنس در ایران شدیم.میبینه خیلی خزه !مرجع تبلیغاتی کشور را بخود میده:eek:

سررسید پرداخت ها هک میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از هک تبلیغ بنری نداره.پرداخت بر اساس نمایش نداره.آمار سایت را از صفحه اصلی حذف میکنه!!!

وضعیت چی درست بشه!!!!
آیا واقعا دوباره اعتماد میکنید؟؟:wacko:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
منم اعتراض دارم :D

پ.ن: یادمه تو اختشاشات که میرفتم مامانم بم میگفت مرتیکه تو که رای ندادی میخوای رای چیتو پس بگیری :دی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز دوباره ادگاه رشد می کند به امید خدا یک ذره بیشتر پشتیبانی کنید عزیزان من

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
ادگاه جان ما هم ميخوايم شما پيشرفت كني ولي اين جوري نميشه.ما اعتراض خودمون رو ادامه ميديم اميدوارم اين اعتراض به تحريم ادگاه منجر نشه و زود تر مشكلات نمايش رفع بشه
اميدوارم اين اعتراض باعث رضايت من و همه وبمستر هاي ايراني بشه و بيشتر از همه باعث پيشرفت شما

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز اعتراض به چی سیستم دارد کار خود را می کند عزیز من همین امروز 500 تومان درامد داشتم عزیز

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگم دارم شاخ درمیارم......:wacko:

سایت های معروفی بودن که تبلیغ ادگاه را داشتن.خوب کدها را برداشتن مثل همین پرشین تولز ووووووووووو!

شروع به کار میکنه.کاربر جذب میکنه.هزینه میکنه!!!
کاربر را تا میتونه محدود میکنه البته محدودیت به نفع خودش.مثل تبلیغ ما بالای سایت و تک باشه.خطا در نمایش تبلیغات که خودش یک نوع تبلیغ رایگان براش حساب میشه.وووووو

در اواسط کار با ترفندهای بسیار جالب تبلیغ را هدف میکنه.سعی میکنه با روش های مختلف ناعادلانه تا حدی
درآمد وب مسترها را کنترل کنه.البته این ترفند شامل سایت های پربازدید نمیشد!!!!

میگه ما جایگزین گوگل ادسنس در ایران شدیم.میبینه خیلی خزه !مرجع تبلیغاتی کشور را بخود میده:eek:

سررسید پرداخت ها هک میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد از هک تبلیغ بنری نداره.پرداخت بر اساس نمایش نداره.آمار سایت را از صفحه اصلی حذف میکنه!!!

وضعیت چی درست بشه!!!!
آیا واقعا دوباره اعتماد میکنید؟؟:wacko:
شخصا هم اعتماد میکنم هم حمایت
ادگاه بابت هر بازدید کننده به من 3 تومن میداد
بنظر من هر بازدید کننده 1.5 تومان هم عادلانه ست
یکماه تبلیغات رو با نرخ 3 تومان نمایش دادم
حاضرم یکماه دیگه رایگان تبلیغاتش رو نمایش بدم
و احساس نمیکنم که ضرر کردم یا سرم کلاه رفته چون تازه مبلغ پرداختی به من میشه همون نرخی که بنظرم عادلانه ست.. یعنی 1.5 تومان

داداش من در سایتش تبلیغات ادگاه و یه سیستم کلیکی رو نمایش میداد
از ادگاه روزانه 6 تا 10 هزار تومن در میاورد و از تبلیغات کلیکی 300 تا 600 تک تومن
یعنی اون اگر دو سه ماه دیگه هم تبلیغات ادگاه رو رایگان بزاره بازم نسبت به روش های معمولی کسب درامد، درامد بیشتری عایدش شده و ضرری نکرده. واریزی قبلیش فکر کنم صدو چهل بود و الان هم موجودیش 250 هست

برای قضیه هک هم از همون اول چند نفر تو تاپیک گفته بودن که مشکل امنیتی دارن و این مشکل امنیتی برخلاف اونی که شما سعی میکنی جلوه بدی، دقیقا قبل از پرداخت ها ایجاد نشد
از همون اول بود ولی از بدشانسیه ادگاه وقته واریزی ها از این مشکل استفاده کردن و هکش کردن

این پست به معنی رضایت از شرایط فعلی ادگاه نیست نیست

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
عزیز اعتراض به چی سیستم دارد کار خود را می کند عزیز من همین امروز 500 تومان درامد داشتم عزیز

دوست عزيز مسئله فقط پول نيست.سيستمي كه با شعار پرداخت به ازاي نمايش اومد و حالا كليكي شده . هزارتا مشكل ديگه...شايد خودم من هم اگه اول ادگاه ميگفت كليكيم و در اون عضو ميشدم زياد مهم نبود مسئله رو راست نبودنه.

فكر ميكنم مشكل خيلي از ما همينه.
صداقت....................................................

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
منم اعتراض دارم :D

پ.ن: یادمه تو اختشاشات که میرفتم مامانم بم میگفت مرتیکه تو که رای ندادی میخوای رای چیتو پس بگیری :دی

:D:D
واقعا مردم از خنده:lol::lol::lol:

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
و احساس نمیکنم که ضرر کردم یا سرم کلاه رفته چون تازه مبلغ پرداختی به من میشه همون نرخی که بنظرم عادلانه ست.. یعنی 1.5 تومان

از ادگاه روزانه 6 تا 10 هزار تومن در میاورد و از تبلیغات کلیکی 300 تا 600 تک تومن
یعنی اون اگر دو سه ماه دیگه هم تبلیغات ادگاه رو رایگان بزاره بازم نسبت به روش های معمولی کسب درامد، درامد بیشتری عایدش شده و ضرری نکرده. واریزی قبلیش فکر کنم صدو چهل بود و الان هم موجودیش 250 هست

برای قضیه هک هم از همون اول چند نفر تو تاپیک گفته بودن که مشکل امنیتی دارن و این مشکل امنیتی برخلاف اونی که شما سعی میکنی جلوه بدی، دقیقا قبل از پرداخت ها ایجاد نشد
از همون اول بود ولی از بدشانسیه ادگاه وقته واریزی ها از این مشکل استفاده کردن و هکش کردن

دقیقا تایید میشه
ادگاه این همه هزینه کرده این همه پول داده به وبمسترها حالا پیشبینی هاش درست در نیومده، نباید یکی دو ماه تحمل کنیم؟
اگه وضع همینجور بمونه کی ضرر میکنه؟ ما یا ادگاه؟ خوب معلومه که ادگاه ورشکست میشه پس نیازی به اعتراض نیست چون وضع موجود بیشتر به ضرر ادگاه هست تا وبمسترها
پس باید صبر کرد ببینیم چیکار می کنن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز مسئله فقط پول نيست.سيستمي كه با شعار پرداخت به ازاي نمايش اومد و حالا كليكي شده . هزارتا مشكل ديگه...شايد خودم من هم اگه اول ادگاه ميگفت كليكيم و در اون عضو ميشدم زياد مهم نبود مسئله رو راست نبودنه.

فكر ميكنم مشكل خيلي از ما همينه.
صداقت....................................................

دوست عزیز حالا یک مشکلی پیدا کرده اند خودشان هم همیشه در حرف هایشان گفته اند اگر تبلیغ بگیرم دوباره شروع می کنیم تبلیغات بنری را یک کم حمایت مگر چه طور می شود ما وبمستر های هستیم که شرایط کسب درامد از اینترنت ایران را چشیده ایم با نبود هایش عادت کرده ایم اینم روش دوست عزیز اون درسته صداقت حالا کار به مشکل خورده می گین بیایین دوباره بنر خودشان را بگذارند ضرر کنند و از جرگه بروند بیرون حالا اگر ادگاه بیایید روشن سازی کند مثلا بگوید تا یک ماه دیگر تبلیغات بنری راه می افتد تمام این مشکلات حل می شود

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42

منم با کل حرفات موافقم ولی اگه ادگاه برای اعتمادسازی باید یکم تو تصمیم هاش تجدیدنظر کنه مثل همین تصمیم چندباره ای که برای واریزی های این دوره گرفته اند. ایشالله که همه چی درست میشه و ادگاه دوباره جون میگره. البته این درست شدن بستگی به تصمیمات و برنامه های از این به بعد ادگاه+ حمایت وبمسترها بستگی داره و خود به خود درست نمیشه. پس منه وبمستر برای درست شدن کارها و دوباره جون گرفتن ادگاه همچنان به حمایتم از ادگاه ادامه میدم.

www.dustaneh.com

Last edited:

پسر تنها

Registered User
لایک‌ها
2
من خودمم از این سیستم ادگاه زیاد راضی نیستم !

ولی ادگاه رو درک میکنم خیلی هزینه کردن و اخر سر با مشکلات پیش امده روبرو شدن

خلاصه توقع در امد از ادگاه رو ندارم ولی کدش را هم از بالای انجمن بر نداشتم تنهای کمکی که میتونم به ادگاه بکنم اینه که کدش رو بالای انجمن بزارم تا یکم از خسارت های وارده را جبران کند

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

amir-khan

Registered User
لایک‌ها