• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعتراض وب مسترها به ادگاه تا درست شدن وضعيت

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چه استقبالی شده از این پست محمد .... دی:
پست مفید بود دیگه، بقیه اسپم بودن :D
آخه به چی میخواید اعتراض کنید، تو تاپیکش پیداس که! این همه پست و اعتراض کردید، آخرش میاد میگه باید اسپانسر خوب پیدا کنیم. نمیگه سیستممون "کد" نیست و فقط "باگ"ه! :|
اگه کسی منو اینجوری خر حساب کنه با بیل خاموشش میکنه، شماها واقعاً صبرتون زیاده.

xnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه به چی میخواید اعتراض کنید، تو تاپیکش پیداس که! این همه پست و اعتراض کردید، آخرش میاد میگه باید اسپانسر خوب پیدا کنیم. نمیگه سیستممون "کد" نیست و فقط "باگ"ه! :|

دنیا هم به خلبان احتیاج داره هم به چتر نجات.هم به آدم های باهوش هم به آدم های ساده!
اینترنت هم به چنین افرادی نیاز داره....!

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اوه اوه. ممد خان این حرف ناجوری بود. به من که برخورد ! :دی کد ها را بردارید :دی

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186

اگه کسی منو اینجوری خر حساب کنه...ولي اين رو بدون اگه ادگاه اين مشكلات رو درست نكنه شايد همه با هم ...
ولي هنوزم ميگم اميدوارم ادگاه سيستم نمايششو راه بندازه حتي اگه مبلغ پرداختيش نصف يا حتي كمتر بشه ولي به قول خودت مارو خر فرض نكنه و اول نمايش حالا كليك.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اگه کسی منو اینجوری خر حساب کنه...ولي اين رو بدون اگه ادگاه اين مشكلات رو درست نكنه شايد همه با هم ..
خوب آرش جان، منم دارم همینو میگم دیگه :rolleyes:
این همه راهنمایی و کمک کردیم، آخرش میگه سایت گنده نمیاد بهمون تبلیغ بده! :blink: (شیطونه میگه یه بیل خرجش کنما)
من که همون کوچیک هم نیستم، اگه مفتیم بده قبول نمیکنم! چون سیستم کاملاً مشکل داره! به راحتی میشه یه سایت رو ریدایرکت کرد به یه جای دیگه، به راحتی میشه ... کلاً مشکل داره!

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان نظرتون چيه يه وقت به ادگاه بديم تا كل مشكلات رو درست كنه .اگه مشكلات درست شد كه شد و همه به ادگاه كمك كنيم تا پيشرفت كنه ولي اگه نشد ادگاه رو يه تحريم درست حسابي بكنيم؟
نظر دوستان چيه؟
حداقل تو نت بتونيم نظر خودمون رو تحميل كنيم.بيرون كه نتونستيم...

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
منم اعتراض دارم :D

پ.ن: یادمه تو اختشاشات که میرفتم مامانم بم میگفت مرتیکه تو که رای ندادی میخوای رای چیتو پس بگیری :دی

:lol:

ولی از شوخی که بگذریم اگه ادگاه نیتش خیر هست باید یه فکر اساسی در این مورد انجام بده

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من همین الان حاضر بنر ادگاه رو فری تو سایتم بذارم ولی این کد تبلیغات متنی نباشه!
تبلیغات متنی رو به امید چی باید بذارم؟! درآمد؟!
بنر ادگاهر رو حاضرم بذارم و هیچ پولی هم ازش نگیرم ولی این سیستم جواب درست حسابی بده. که نمیده!
حالا دوستان نظر بدن ما هم تابع جمعیم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من همین الان حاضر بنر ادگاه رو فری تو سایتم بذارم ولی این کد تبلیغات متنی نباشه!
تبلیغات متنی رو به امید چی باید بذارم؟! درآمد؟!
بنر ادگاهر رو حاضرم بذارم و هیچ پولی هم ازش نگیرم ولی این سیستم جواب درست حسابی بده. که نمیده!
حالا دوستان نظر بدن ما هم تابع جمعیم
موافقم
منم حاضرم به صورت رایگان برای استحکام و اعتبار هرچه بیشتر ادگاه بنرشو در سایتم نگه دارم.تا وقتی که دوباره شروع به کار کنه و با استفاده از این اعتبار کسب شده از جانب وبمسترها تبلیغ بگیره

تا پایان این هفته به ادگاه مهلت داده میشه تا تبلیغات نمایشی رو دوباره از سر بگیره و کلیکی رو کلا بیخیال بشه
در غیر اینصورت همه وبمسترها (حداقل80 %) یکباره کدها رو از سایت حذف خواهند کرد

Last edited:

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
موافقم
منم حاضرم به صورت رایگان برای استحکام و اعتبار هرچه بیشتر ادگاه بنرشو در سایتم نگه دارم.تا وقتی که دوباره شروع به کار کنه و با استفاده از این اعتبار کسب شده از جانب وبمسترها تبلیغ بگیره

تا پایان این هفته به ادگاه مهلت داده میشه تا تبلیغات نمایشی رو دوباره از سر بگیره و کلیکی رو کلا بیخیال بشه

زود نيست؟؟؟من ميگم تا هفته آينده دوشنبه وقت بديم.نظرتون چيه؟
منم حاظرم بنر رو بزارم ولي متني نباشه و پولي نگيرم ولي صد سال متني و كليكي كار نمي كنم.هفته آينده خوبه؟؟؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
حالا میشه ور ندارید بالا این قدر التیماتوم به کی میدید دوستان عزیز ور دارید چه می شود ور ندارید چه می شود ان ها کاربر های خودشان را دارند عزیز ان یک کم صبر کنید

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
موافقم

تایــــــــ ــــ ــــــــــد
اگر اعمال نشه برداشته میشه

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
زود نيست؟؟؟من ميگم تا هفته آينده دوشنبه وقت بديم.نظرتون چيه؟
منم حاظرم بنر رو بزارم ولي متني نباشه و پولي نگيرم ولي صد سال متني و كليكي كار نمي كنم.هفته آينده خوبه؟؟؟

اگه قرار باشه تدبیری اندیشیده بشه تا آخر همین هفته هم براشون کافی خواهد بود

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
اگه قرار باشه تدبیری اندیشیده بشه تا آخر همین هفته هم براشون کافی خواهد بود

اوكي اگه تا آخر هفته درست نشد من و همه دوستام سايت ادگاه رو تحريم ميكنيم.
در جواب دوستمون كه گفته بود واسشون مهم نيست اگه من و شما با هم باشيم ميتونيم همه چيز حتي...رو تغيير بديم چه برسه به نحوه كار يه سايت.

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان!

ما همه انسان و اکثرا مسلمانیم...

ادگاه بعد از این واریزی حداقل 50 میلیون برای پروژه ش هزینه کرده
اگر پروژه شون شکست بخوره ضربه خیلی بزرگی میخورن
شما مختارید همکاری رو ادامه بدین یا قطع کنید
اگر ادامه بدین سعیتون رو برای نجات ادگاه کردین. حالا ممکنه ادگاه نجات پیدا کنه و یه منبع درامد خوب برای شما و بقیه بشه و نقشی هرچند کوچیک در این دو مساله خوب (نجات ادگاه و جلوگیری از نابود شدن سرمایه ش+ایجاد یه منبع درامد خوب برای هزاران جوان) داشتین و این چیز کمی نیست و قطعا بابتش پاداش میگیرین.. ممکن هم هست که حتی با حمایت ما ادگاه نجات پیدا نکنه و در این حالت ما همه کاری که از دستمون بر میومده رو برای کمک به خودمون برای یافتن یه منبع درامد خوب و کمک به چندتا هموطن برای بر باد نرفتن سرمایه شون و کمک به هزاران جوان برای کسب درامد کردیم و بخاطر نیتمون حتما پاداش میگیریم
اگر هم به هر دلیلی مایل نیستین همکاری رو ادامه بدین خیلی راحت و همین الان قطع همکاری کنید و کدها رو بردارید. هیچ عیب و گناهی هم متوجه شما نمیشه. ولی اگر بیاید قطع همکاری رو تو بوق و کرنا کنید هم روحیه تیم ادگاه رو میگیرین و هم چند نفر دیگه رو به قطع همکاری ترغیب میکنید و اینجاست که شما برای شکست خوردن چندتا هموطن و برباد رفتن سرمایه شون تلاش کردید و لایق عذاب میشین و عادلانه ترین راهش اینه که یه پروژه ای که براش هزینه کردین شکست بخوره... .

موفق و مهربان باشید

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان!

اگر ادامه بدین سعیتون رو برای نجات ادگاه کردین. حالا ممکنه ادگاه نجات پیدا کنه و یه منبع درامد خوب برای شما و بقیه بشه و نقشی هرچند کوچیک در این دو مساله خوب (نجات ادگاه و جلوگیری از نابود شدن سرمایه ش+ایجاد یه منبع درامد خوب برای هزاران جوان) داشتین و این چیز کمی نیست و قطعا بابتش پاداش میگیرین.. ممکن هم هست که حتی با حمایت ما ادگاه نجات پیدا نکنه و در این حالت ما همه کاری که از دستمون بر میومده رو برای کمک به خودمون برای یافتن یه منبع درامد خوب و کمک به چندتا هموطن برای بر باد نرفتن سرمایه شون و کمک به هزاران جوان برای کسب درامد کردیم و بخاطر نیتمون حتما پاداش میگیریم
اگر هم به هر دلیلی مایل نیستین همکاری رو ادامه بدین خیلی راحت و همین الان قطع همکاری کنید و کدها رو بردارید. هیچ عیب و گناهی هم متوجه شما نمیشه. ولی اگر بیاید قطع همکاری رو تو بوق و کرنا کنید هم روحیه تیم ادگاه رو میگیرین و هم چند نفر دیگه رو به قطع همکاری ترغیب میکنید و اینجاست که شما برای شکست خوردن چندتا هموطن و برباد رفتن سرمایه شون تلاش کردید و لایق عذاب میشین و عادلانه ترین راهش اینه که یه پروژه ای که براش هزینه کردین شکست بخوره... .

موفق و مهربان باشید

آفرین به شما دوست عزیز
کاملا حرفاتون تایید میشه

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان!

موفق و مهربان باشید
من گفتم حاضرم بنرشون حتي تبليغاتيم باشه تو سايت بزارم و هيچ درآمدي نداشته باشم ولي ادگاه هم بايد با ما صادق باشه و پرداخت به ازاي نماش رو راه اندازي كنه.1 ماهي هست همه ميگن آقا كليكي رو برداريد اصلا واسشون مهم نيست كه ما چي ميگيم.اميدوازم درست شه تا آخر هفته
يا ادگاه بياد اينجا يه تاريخي معلوم كنه ما هم باهش راه ميايم

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گفتم حاضرم بنرشون حتي تبليغاتيم باشه تو سايت بزارم و هيچ درآمدي نداشته باشم ولي ادگاه هم بايد با ما صادق باشه و پرداخت به ازاي نماش رو راه اندازي كنه.1 ماهي هست همه ميگن آقا كليكي رو برداريد اصلا واسشون مهم نيست كه ما چي ميگيم.اميدوازم درست شه تا آخر هفته
يا ادگاه بياد اينجا يه تاريخي معلوم كنه ما هم باهش راه ميايم

خب اونا نه پول دارن که در ازای نمایش به ما بدن نه تبلیغ دهنده ای هست که در ازای نمایش پول بده
اگر بخوایم همکاری کنیم فعلا باید همین روال رو بپذیریم تا بلکه رقابت زیاد بشه و هزینه کلیک ها زیاد بشه و بعد از اون اون تبلیغات در ازای نمایش به صرفه بشه و تبلیغ دهنده ها به این سمت برن
الان تبلیغ دهنده ها میتونن با 5 تومن برای هر کلیک تبلیغشونو نمایش بدن و اصلا نمیصرفه در همچین شرایطی بابت هر نمایش 3 تومن بدن و طبیعتا نمیدن
چند وقت دیگه مجبور میشن در ازای هر کلیک 50 تا 100 تومن بدن و اینجا دیگه براشون میارزه که کل کادر تبلیغاتی رو در اختیار بگیرن و در ازای نمایش پول بدن. اگر هم در ازای نمایش ندن مهم نیست چون با همون تبلیغات کلیکی با توجه به هدفمند بودنش و بازدهی زیادی که داره هم ما درامد خوبی خواهیم داشت هم تبلیغ دهنده ها بازدهی مناسبی خواهند گرفت

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
فكر كنم داره تغيير ميده من بازم بنر رو گذاشتم.

Delshekaste_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی کسی که پول نداره نباید اصلا" سایت بزنه ... اکثر شما وبمستر هستید شاید خیلی پول پای سایت خودتون خرج کرده باشید کسی تا به حال امده به شما بگه چون پول خرج کردی سایت زدی بیا 1 ماه بنر شما رو روی سایت پر بازدید ام رایگان می زارم ؟؟؟؟‌ 100٪ غیر ممکن هست پس هرکسی پولی خرج می کنه برای سایت خودش می کنه نه برای شما ... سایت ادگاه هم با سرمایه گذاری اشتباه وارد بازار وبمستر های ایران شدن هنوز ام نمی دونن همونطور که به 100 الکسا ایران رسیدن همونطور هم به 10000 ایران میرسند ... :)

موفق و پیروز باشید :blush:

بالا